0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
A tmc elméletileg indul magától, vagy vmit vhol engedélyezni kell? (garmin)
You are not allowed to view links. Register or Login, bár kevesen használnak Garmint az Omniával.
Feltettem ide:You are not allowed to view links. Register or Login
Sajnos arról az oldalról se lehet letölteni. Azért köszi!
Sziasztok! Elkezdtem a frissítést és a nem sikerült ... és most be sem kapcsol az omniám esetleg valami ötletetek van hogy lehetne életre kelteni?
Írd le pontosan mit csináltál és hol állt meg esetleg képet is berakhatnál.
Elindítottam a i900DXHK3 frissítést és felismerte a pda-m majd Starttal elindítottam és utána akadt meg :S
Akkor gondolom XP-d van. Az USB 2-es ? A bootloadert sem töltötte be?
Igen xp-m van igen USB 2-es. Nem töltötte be. és így most se kép se hang. be se lehet kapcsolni
Hát ez elég nagy baj Annyit megpróbálhatsz, hogy mindent huzzál ki a gépből csak a legfontosabbak legyenek bedugva bill, egér ne hubon legyen a telefon. Inditsd újra a gépet a telefonból próbáld meg kivenni az akkut és úgy indítani újra tűzfalat, vírusírtót lödd ki.
Sajnos semmi nem változott...:S Akkor most sikerült kivégeznem.. ilyenkor mit lehet tenni?
Hát ha ezek után is nulla akkor sajnos igen De nem csinál semmit? Abszolút nulla?
sajnos abszolút nulla... most akkor kész vége? szervizbe se tudják megcsinálni?
De igen a szevíz helyre tudja rakni. Azt kell mondjad, hogy egy HR után ez lett belőle.
Még garanciális a T-Mobile-nál oda is bevihetem vagy inkább vigyem egy üzletbe? Kb. Mennyibe kerül a szervizelése?
Beviheted a T-hez is de a szervizben hamarabb megcsinálják ha még garis akkor ingyen van.
Köszi szépen a segítséget!
Tud nekem ötletet adni valaki aki használja az Inesoftot? Hogy lehetne megszüntetni a boot csíkot bekapcsoláskor?
Miféle boot csíkot? Az Inesoft felülírja a gyárit? Töröld ki az Ani_PowerOn.gif-et a Windows könyvtárból.
Ezt