0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Általános jelenség, hogy usb kapcsolatnál folyamatosan világít a képernyő? Rég meg akartam kérdezni, de gondoltam ez nem egyedi eset...
Nem. Beállítésok,tápellátásnál be tudod állítani hogy biz.idő után kikapcsoljon.
Kivéve ha AS-en kapcsolódik... Vagy Neked akkor is lekapcsol?
sziasztokkérdezni szeretnékbluetooth-on keresztül tudok-e gépre csatlakozni úgy, hogy adatokat is mozgathassak rajta és úgy lássam mintha USB mass storage-ban csatlakoztatomvalakinek esetleg valami tipp? köszönöm
Szerintem a mass storage mód,csak USB csatlakozással érhető el.Én párosítottam az Omniát a pc-vel,és AS-en keresztül böngészek benne,másolok le/fel, Total commanderen keresztül,egy plugin segítségével.
USB módot írt.AS-nél nem.
Azt hiszem itt megtalálod a választ: You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönöm a segítséget. Tökéletesen működik az Omnián az igo. Yakumos hibára nincs ötletetek?Üdv. PaFec
Bármely módban állítom az USB kapcsolatot az eredmény ugyanaz! Azaz : Az USB eszközt nem lehet felismerni, mondja a Vista!
USB háttértár módhoz nem kell driver, tehát inkább valami általános probléma lehet. Hosszabbítón vagy hubon keresztül csatlakoztatod? Ha igen, egy próbát megérhet, ha közvetlenül az alaplapi USB-n próbálkozol.
A gyári kábellel minden átalakító és hub nélkül laptopon, HR és format c: után is ez a helyzet
1 ötlet: Indítsd el a Windows\dataconnection.exe-t és állítsd pda-ra.
Nem engedi átállítani! Csak ha csatlakoztatva lenne az USB-re ---- vicces----- BILL
Ha elindításkor Phone-t látsz, akkor Pda-n áll. Mindig az látszik, AMIRE át lehet állítani. Ötlet kilőve... 2. Settings, connections, USB to pc pipa be vagy ki? (tuuuudom mass storage módban látnia kellene)
Köszi, a segedelmet, most itt tartok:You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Gyenge próbálkozás, ha megkérdezem, hogy a Windows Mobile Központ telepítve van-e?
na srácok ez mi??
Persze, fenn van az is....................
Na de Macska, az egy másik topik Na jól van, fejen álló mérlegsúly? Komolyra fordítva... Tegnap, mikor a FondEcran.dat-t buheráltam, sikerült elérnem, hogy nem frissült a kijelző, hanem ahogy váltottam a lapokat mindig rárajzolta az előzőre. Lapozáskor, SR után is megvan? Lehet, hogy csak valami beragadt a memóriába az MS3 miatt.
Sziasztok!Pár hétig egyéb okok miatt nem volt használatban az Omnia! Ismét használnám, de nemtudom összehozni a PC-vel. Bármely módban állítom az USB kapcsolatot az eredmény ugyanaz! Azaz : Az USB eszközt nem lehet felismerni, mondja a Vista! Esetleg tud valaki megoldást?KösziYou are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login