2024, 11 24, 19:34:27

Szerző Téma: Általános segítségkérés, avagy: HELP  (Megtekintve 821883 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető medium84

Re: Általános segítségkérés, avagy: HELP
« Reply #16525 Dátum: 2012, 10 03, 23:05:49 »
Hi!

Itt warez a függetlenítés téma?

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy A8
  • PDA ROM: SM A530F/DS
« Reply #16526 Dátum: 2012, 10 04, 00:10:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hi!

Itt warez a függetlenítés téma?
Az nem.  :)
Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valóban vagyunk, arról senki sem.

PDA Fan Club, SAMSUNG Galaxy A8

Nem elérhető dared07

• PDA: i900BSHI1
  • PDA ROM: BSHI1
« Reply #16527 Dátum: 2012, 10 14, 18:45:49 »
Sziasztok!

Hát először is azzal kezdeném , hogy elég hatalmas problémám van :s Nemtudok vele megbírkózni :(
Pár hete vásároltam egy ilyen tipusú "telefont" amit sajnos sikerült is összetörnöm mármint a kijelzőjét
Emiatt vásároltam tegnap egy másik ugyanilyet mert az összetört telefonbol átakartam cserélni a belselyét mivel számomra nagyon fontos file ok vannak tárolva a my storage-n ami sikeresen megis történt csak itt adódott az az apró kicsi problémám , hogy készülék zár van rajta amit persze hogy elfelejtettem és sehogy sem tudok róla lementeni semmit sem ebben szeretném kérni a hozzáértők segítségét milyen programmal tudnám ezt megtenni? Vagy egyáltalán lehetséges e hogy lementsem róla az adatokat ? kérlek segítsetek valamilyen megoldás biztos van rá előre is köszi HELP ME :((( :'(

Nem elérhető bodeszbaj

• Navigáció / Navigation: IGO 8.0.0.49545
  • PDA: Samsung omnia i900
  • PDA ROM: Arm920T PXA312
« Reply #16528 Dátum: 2012, 11 08, 11:12:59 »
Sziasztok szeretném a bejövő számnélküli hívások tiltását megoldani.T-mobilos a telóm. A szolgáltatónál azt mondták nem tudják hogyan lehet mert ugyan van a menüben olyan,hogy : M.hívás és egy szolgáltatói kódot kér de ők nem tudnak ilyet.A samsung központban sem jártam szerencsével mert ők meg a telefon beállításainál kerestek konkrét tiltást de ilyen nekem nincs benne.
Ehez kellene segítség ha tud valaki,szivesen venném.Készülék névjegy:
wm 6.1 prof
proc:ARM920T PXA312
memo: 96.73
eszköz verz.: PDA:i900DXHK3/DXHK3

előre is köszi a segítséget.

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #16529 Dátum: 2012, 11 08, 18:57:23 »
Sziasztok szeretném a bejövő számnélküli hívások tiltását megoldani.T-mobilos a telóm. A szolgáltatónál azt mondták nem tudják hogyan lehet mert ugyan van a menüben olyan,hogy : M.hívás és egy szolgáltatói kódot kér de ők nem tudnak ilyet.A samsung központban sem jártam szerencsével mert ők meg a telefon beállításainál kerestek konkrét tiltást de ilyen nekem nincs benne.
Ehez kellene segítség ha tud valaki,szivesen venném.Készülék névjegy:
wm 6.1 prof
proc:ARM920T PXA312
memo: 96.73
eszköz verz.: PDA:i900DXHK3/DXHK3

előre is köszi a segítséget.
Én ezt szoktam használni: You are not allowed to view links. Register or Login
Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valóban vagyunk, arról senki sem.

Nem elérhető Rogio

• PFC Fan
  • PDA: omnia I900
  • PDA ROM: CJHK1/CJHK2
« Reply #16530 Dátum: 2012, 11 29, 21:49:32 »
Sziasztok!

Több Today kipróbálása után a Throttlelauncher mellett állapodtam meg, mert könnyű hozzá widgeteket irkálni. Leszedsz egy ikont a netről, beírod egy 10-20 soros xml-be, mit is csináljon, ha rákattintanak, és kész, nagyon tetszik. Jó pár egyedi/több funkciós ikonom van már (tisztára mint egy jól telepakolt Windows asztal), de a minap lejárt a free license. Gondoltam sebaj, fölmegyek a honlapjukra, kérek új free licens-t, és kész.

Csakhogy a link már nem él (You are not allowed to view links. Register or Login). Esetleg nincs valakinek egy még működő license, vagy hackelte már meg ezt a today-t valaki? Bevallom kétségbeesésemben már a registry-ben is szétnéztem, hátha, de semmi informatív. Végül is csak egy kis piros reklám, nem halok bele, ha ott marad, de napról napra érik bennem a Today csere.

Bármi nemű segítségnek nagyon örülnék!

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #16531 Dátum: 2012, 11 29, 22:28:49 »
Sziasztok!

Több Today kipróbálása után a Throttlelauncher mellett állapodtam meg, mert könnyű hozzá widgeteket irkálni. Leszedsz egy ikont a netről, beírod egy 10-20 soros xml-be, mit is csináljon, ha rákattintanak, és kész, nagyon tetszik. Jó pár egyedi/több funkciós ikonom van már (tisztára mint egy jól telepakolt Windows asztal), de a minap lejárt a free license. Gondoltam sebaj, fölmegyek a honlapjukra, kérek új free licens-t, és kész.

Csakhogy a link már nem él (You are not allowed to view links. Register or Login). Esetleg nincs valakinek egy még működő license, vagy hackelte már meg ezt a today-t valaki? Bevallom kétségbeesésemben már a registry-ben is szétnéztem, hátha, de semmi informatív. Végül is csak egy kis piros reklám, nem halok bele, ha ott marad, de napról napra érik bennem a Today csere.

Bármi nemű segítségnek nagyon örülnék!
:google:

Nem elérhető Ameron

• Navigáció / Navigation: Nav N Go IGO 8
  • PDA: I900DXID1
  • PDA ROM: i900BOHI1
« Reply #16532 Dátum: 2012, 12 12, 10:41:38 »
Sziasztok!
Azzal a problémával szembesültem, hogy kellene nekem a telómra egy Google Authenticator, de sajnos nem találok sehol, Windows Phone-ra is van ugye de csak Windows phone 7-re találtam, és ugye az nem kompatibilis az XP-vel :S Esetleg létezik valamiféle megoldás erre a problémára, esetleg van wp7 omniára? köszönöm előre is a segítségeteket.

szkristof

• Vendég
« Reply #16533 Dátum: 2012, 12 15, 16:34:16 »
Sziasztok!
Azzal a problémával szembesültem, hogy kellene nekem a telómra egy Google Authenticator, de sajnos nem találok sehol, Windows Phone-ra is van ugye de csak Windows phone 7-re találtam, és ugye az nem kompatibilis az XP-vel :S Esetleg létezik valamiféle megoldás erre a problémára, esetleg van wp7 omniára? köszönöm előre is a segítségeteket.
Szia!
Innen tudod leszedni:
Amúgy wp7 nincs omniára, csak today. (todayxlive, metrohome6.5)
Remélem tudtam segíteni!

Nem elérhető Ameron

« Reply #16534 Dátum: 2012, 12 15, 23:59:18 »
Szia!
Innen tudod leszedni:
Amúgy wp7 nincs omniára, csak today. (todayxlive, metrohome6.5)
Remélem tudtam segíteni!

Szia!
 Igen nagyon is ! nagyon köszönöm a segítségeset, tökéletesen működik. Köszönöm még egyszer :)

Nem elérhető buddymajki

• PDA: Omnia
  • PDA ROM: i900DTHJ5
« Reply #16535 Dátum: 2012, 12 23, 16:41:33 »
SOS: eltűnt a my storage (rajta egy múlt heti utazásomról párszáz képpel, aminek nagyon nem örülnék, ha elvesznének)... Azt írja, hogy unmounted. Próbáltam SR/HR/új rom... semmi. 2 hete csinált már ilyet, de akkor 1 nap után észhez tért. Feltettem egy storage manager nevű programot, ahol ezeket látja:

-DSK1: OneNAND Drive OS (és Part 00 Part01 Part 02*) 110,5 MB unallocated: 9,47 MB
-DSK2: OneNAND FAT (Part00*) 131,78 MB
-DSK3: MMC Card 3,50 GB, unallocated: 273,07 MB
-DSK4: SD Memory card
-DSK5: (nincs neve) 0,0 B

Ha valaki tud adni valami tanácsot, hogyan tudnám lementeni a fotókat valahogy, és megmenteni a memóriát, azt nagyon megköszönném...

Kellemes ünnepeket

Nem elérhető panama

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Omnia I900
  • PDA ROM: i900BSHI1/BSHI1
« Reply #16536 Dátum: 2012, 12 26, 19:34:55 »
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy i900-on ,hogy tudok más csengőhangot be állítani ami nem a gyári. Előre is köszi.

szkristof

• Vendég
« Reply #16537 Dátum: 2012, 12 26, 19:58:29 »
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy i900-on ,hogy tudok más csengőhangot be állítani ami nem a gyári. Előre is köszi.
Szia!
Természetesen tudsz, csak megkeresed a filekezelőben az új csengőhangot és arra tartósan rákattintasz, ott megtalálod! ;)
Remélem tudtam segíteni!

Nem elérhető kecsusz

• Navigáció / Navigation: I-GO 8
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: i900xxhhc/cjhhc
« Reply #16538 Dátum: 2012, 12 26, 20:18:59 »
Sziasztok!

Vagy 3 éve megvan a pda-m és eddig tudtam frissíteni az igo-t!
Ma délelött próbáltam frissíteni,de azt írta ki,hogy nincs telepítendő térképem!
Lejárhatott volna a frissítési idő?
Miért nem engedi a 2011-es térképeket frissíteni?

Köszi.

Nem elérhető csaba attila02

• PFC Fan
  • PDA: samsung i900
  • PDA ROM: i900dxid1/dxid1
« Reply #16539 Dátum: 2013, 01 06, 15:54:12 »
Sziasztok a kérésem a következö. A telom i900 samu 6.1 windows van rajta,és szeretném megváltoztatni a be,és kikapcsolási hangot atelon van total com. és resco is :)

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
« Reply #16540 Dátum: 2013, 01 06, 15:57:05 »
Sziasztok a kérésem a következö. A telom i900 samu 6.1 windows van rajta,és szeretném megváltoztatni a be,és kikapcsolási hangot atelon van total com. és resco is :)
Hali!

Itt van a leírás, hogy kell:
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető csaba attila02

• PFC Fan
  • PDA ROM: i900dxid1/dxid1
« Reply #16541 Dátum: 2013, 01 08, 16:03:52 »
Köszönöm a segitséget,de hiába tettem fel resco explorert egyszerüen nem látom a power on és off file-t kipipáltam az össz.file látszik mégsem megyek vele semmire két hasonlo file-t látok az eggyik az ani_power on,de ezt megnyitva csak a bekapcsolási kép jön be hang nincs ez alatt

Nem elérhető Ameron

« Reply #16542 Dátum: 2013, 01 15, 00:10:37 »
SOS: eltűnt a my storage (rajta egy múlt heti utazásomról párszáz képpel, aminek nagyon nem örülnék, ha elvesznének)... Azt írja, hogy unmounted. Próbáltam SR/HR/új rom... semmi. 2 hete csinált már ilyet, de akkor 1 nap után észhez tért. Feltettem egy storage manager nevű programot, ahol ezeket látja:

-DSK1: OneNAND Drive OS (és Part 00 Part01 Part 02*) 110,5 MB unallocated: 9,47 MB
-DSK2: OneNAND FAT (Part00*) 131,78 MB
-DSK3: MMC Card 3,50 GB, unallocated: 273,07 MB
-DSK4: SD Memory card
-DSK5: (nincs neve) 0,0 B

Ha valaki tud adni valami tanácsot, hogyan tudnám lementeni a fotókat valahogy, és megmenteni a memóriát, azt nagyon megköszönném...

Kellemes ünnepeket

Hali

ha még fenn áll a probléma szerintem futtass rajta egy GetDataBack-et (FAT) ne NTFS-t ha nem írtál rá semmit akkor nagy  eséllyel hiba nélkül vissza tudod nyerni a törölt állományokat.

Nem elérhető buddymajki

• PDA: Omnia
  • PDA ROM: i900DTHJ5
« Reply #16543 Dátum: 2013, 01 15, 17:21:28 »
Igen még fent áll a probléma... Csak a gond, hogy egyáltalán nem is látja a my storage-t... sem a telóból nem látszik, se USB-ről...

Néha újraindításnál kiírja, hogy akarom e formázni, nyomom, hoyg igen, és kiad egy errort... :(

Hali

ha még fenn áll a probléma szerintem futtass rajta egy GetDataBack-et (FAT) ne NTFS-t ha nem írtál rá semmit akkor nagy  eséllyel hiba nélkül vissza tudod nyerni a törölt állományokat.

Nem elérhető matyas16

• PDA: Sony Ericcson Mini Pro (sk17i)
« Reply #16544 Dátum: 2013, 01 22, 13:14:33 »
Sziasztok!

Ha valakit érdekel, van Samsung Omnia i900-hoz kijelző és digitalizáló meg sok más alkatrész. egyedül az alaplap nem jó, meg akkumulátor sincs

küldjetek pü-t ha érdekel.

Nem elérhető vinete

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA ROM: dxid1,puie1
« Reply #16545 Dátum: 2013, 01 26, 12:47:15 »
Hello.Digitalizálo jo volna meg előlap ha jo állapotban vannak

Nem elérhető kalaposta

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: samsung google nexus s
  • PDA ROM: MIUI
« Reply #16546 Dátum: 2013, 02 15, 18:01:33 »
Bár nem ez a topik foglalkozik a témával, de sajnos a többi elég hallotna fest, sőt az idevágó tpopik legutolsó bejegyzése még 2011-es. Ezért merészkedtem ide címezni a segítségkérésem.
Meghalt az omniám, csak a bekapcs gomb világit pirosan és nem történik semmi ha rádugom a gépre. Van innen még megoldás a talpra állításra? A Grand P. megoldaná a problémát? Ha igen, valaki el tudná küldeni a szükséges fájolkat (eboot, pda phone csc)? Pontosabban a még élő linket, mert ugye a legtöbb már nem működik. Az egy fájlos update-ra pedig nem reagál
Előre is kösz!

Nem elérhető Richye

• Navigáció / Navigation: nichts
  • PDA: Samsung SGH-I900
  • PDA ROM: I900BSHI1/BSHI1
« Reply #16547 Dátum: 2013, 02 17, 11:20:52 »
hi all. van egy olyan gondom h nem kapcsol be a készülékem.. hiába nyomom hosszan a bekapcsoló gombot max bevillan és ennyi.. eleinte csak kikapcsolgatott magától majd vissza kapcsolva ahogy megjött volna a térerőm ismét kikapcsolt! párszor ezt eljátszotta és azóta már be sem villan semmi..
valaki valami okosat????

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
« Reply #16548 Dátum: 2013, 02 17, 11:46:03 »
hi all. van egy olyan gondom h nem kapcsol be a készülékem.. hiába nyomom hosszan a bekapcsoló gombot max bevillan és ennyi.. eleinte csak kikapcsolgatott magától majd vissza kapcsolva ahogy megjött volna a térerőm ismét kikapcsolt! párszor ezt eljátszotta és azóta már be sem villan semmi..
valaki valami okosat????
Ez igencsak zárlatosnak hangzik. Szóval nem szoftveres a gond. Próbálj meg egy HR-t hátha de szerintem jobban jársz egy szervizzel.
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető Richye

• Navigáció / Navigation: nichts
  • PDA: Samsung SGH-I900
  • PDA ROM: I900BSHI1/BSHI1
« Reply #16549 Dátum: 2013, 02 17, 14:25:40 »
hát a HR nem jött össze  :'( ..de köszi a választ!!  :ok: