Attól mert nem ismeri fel még tölti. Szoftveres gond miatt(driver) nem ismeri fel. Hardveresen viszont kapcsolatba van a kábelen keresztül az USB porttal szóval tölti.
De, hogy mitől van ez a drasztikus változás sajnos én sem tudom. Nálunk faternál bírta 1,5 napot. Nem sok mindent nyomogatott rajta. Én örültem ha kibírja reggel 8tól este 6-7ig.
Esetleg nem raktál fel mostanság valami progit? Vagy nem tartózkodsz olyan helyen ahol igen gyenge a GSM jel? Esetleg GPS modul nem megy?
Már mindent kikapcsoltam rajta,amit csak lehetett.Csináltam soft reset-et,hard reset-et a számítógép ezt nem akarja elfogadni,csak a másik omniát.Azt gond nélkül felismeri,ezen még fent az sem jelenik meg,hogy töltené. Akkor nyugodjak bele,hogy ez a samu nem bírja csak eddig?A számítógépemmel van a gond ,mert másik gép elfogadja és felismeri ezt az omniát is.De ez most nem lényeg.Az aksi volt az aggodalom tárgya.GPS nekem nincs rajta,mivel nem használom.Csak az ami van a menüben:külső GPS stb.Ott mindent kikapcsoltam.