2024, 11 25, 14:15:39

Szerző Téma: Általános segítségkérés, avagy: HELP  (Megtekintve 822013 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Zso824

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Omnia I 8GB
  • PDA ROM: i900DXID1
Re: Általános segítségkérés, avagy: HELP
« Reply #16075 Dátum: 2011, 12 24, 03:12:16 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szia.Hát akkor isten hozott a PDA fan-ok körében  :D nekem ugyan már 1 éve hogy halott az omniám  :'( de volt egy rom amit nagyon szerettem nincs benne semmi Modd-olás egy alap 6.5.Ha jól emlékszem akkor nem magyar hanem angol de lehetett magyarítani csak akkor volt annyi bugja hogy a start menü kifagyott :D (nem a főmenüre gondolok) de ebben már nem vagyok 100%-ig biztos...Ha jól emléééxem Ő volt az You are not allowed to view links. Register or Login de nmint mondottam már egy éve volt :)...hiányzik is rendesen a WinMo :D

és azt meg tudnád mondani nekem hogy fel kell e raknom a szerviz romot aztán ezt?vagy nekem rögtön mehetnek fel az ilyen romok?amúgy valszeg jó lesz az angol,az elmúlt két napban annyit nyomkodtam hogy már tudni fogom melyik beállítás mit jelent és ahogy olvastam gyorsabb a rendszer ha nincs magyarítva.remélem ez tényleg egy jó rom mert mindenki más romra esküszik ahogy olvasgatom a hozzászólásokat a neten.

Nem elérhető vik

• Navigáció / Navigation: igo 8.3.5.183522 2011 v2
  • PDA: s6 edge plus
  • PDA ROM: G928F
« Reply #16076 Dátum: 2011, 12 24, 09:48:35 »
és azt meg tudnád mondani nekem hogy fel kell e raknom a szerviz romot aztán ezt?vagy nekem rögtön mehetnek fel az ilyen romok?amúgy valszeg jó lesz az angol,az elmúlt két napban annyit nyomkodtam hogy már tudni fogom melyik beállítás mit jelent és ahogy olvastam gyorsabb a rendszer ha nincs magyarítva.remélem ez tényleg egy jó rom mert mindenki más romra esküszik ahogy olvasgatom a hozzászólásokat a neten.

tegyél fell szerviz rom-ot.
nem lehett utolag magyarítani.
itt találsz angol nyelvüeket You are not allowed to view links. Register or Login
Az ideálom oda áll ahova én állitom .!

Nem elérhető Zso824

• PFC Fan
« Reply #16077 Dátum: 2011, 12 24, 11:45:37 »
Na éjjel megcsináltam.nem is zavar hogy angol a win köszi a tanácsokat.még 1 kérdés.feltettem azt amit DjBIG  ajánlott azt a win 6.5öt de azért még szívesen fogadnék 1-2 tanácsot hogy szerintetek melyik win 6.5 a legjobb.ami a leggyorsabb vagy legkevesebb a bug benne vagy a leg felhasználóbarátibb nem tudom mit kell ilyenkor nézni ti értetek hozzá.

Nem elérhető vik

« Reply #16078 Dátum: 2011, 12 24, 12:59:38 »
Na éjjel megcsináltam.nem is zavar hogy angol a win köszi a tanácsokat.még 1 kérdés.feltettem azt amit DjBIG  ajánlott azt a win 6.5öt de azért még szívesen fogadnék 1-2 tanácsot hogy szerintetek melyik win 6.5 a legjobb.ami a leggyorsabb vagy legkevesebb a bug benne vagy a leg felhasználóbarátibb nem tudom mit kell ilyenkor nézni ti értetek hozzá.

ott a link a kérdésed felett.
leáltak a felylesztésel igy nincs olyan rom ami nem hibás valahol.

Nem elérhető Zso824

• PFC Fan
« Reply #16079 Dátum: 2011, 12 24, 16:08:07 »
ott a link a kérdésed felett.
leáltak a felylesztésel igy nincs olyan rom ami nem hibás valahol.

akkor végülis fel rakhatom az anzo féle magyar 6.5ös romot is mert az angol nyelvűek sem jobbak?mert a magyar felé húznék csak azt hittem a nem magyar többi romok sokkal jobbak.meg annyi féle van hogy nem tudom melyik úgymond a legjobb ami a többihez képest jobb

Nem elérhető kikelet

• Navigáció / Navigation: iGO 8.3.2.152657
  • PDA: Samsung Omnia
  • PDA ROM: i900XXHHC/CJHHC
« Reply #16080 Dátum: 2011, 12 24, 17:40:13 »
Sziasztok!

Szeretnék egy magyar 6.5-ös romra váltani. Elolvastam a fórum egy részét, látom van tutorial videó is, de a túl sok infó sajnos inkább összezavart, minthogy magabiztosabbá tett volna. Elnézést, ha a következő kérdések nagyon ostobák:
- Be tudná linkelni valaki, hogy honnan tudom letölteni a 6.5-ös romot? Néztem az Anzo topicot, de onnan ki vannak szedve a linkek.
- Jelenleg ez a verzióm: PDA i900XXHHC/CJHHC, TEL i900XXHHC. Olvastam, hogy nem ilyen egyszerű a történet, hogy mindenről mindenre lehet cserélni. Működni fog az új 6.5-ös rom?
- Elég ha a videót követem, vagy van ezen kívül is más, mindenképpen ajánlott olvasmány? (aggódok miatta nemkicsit) :)

Előre is köszi a választ, és még1x elnézést a nagyon amatőr kérdésekért.

Nem elérhető vik

« Reply #16081 Dátum: 2011, 12 24, 18:35:49 »
akkor végülis fel rakhatom az anzo féle magyar 6.5ös romot is mert az angol nyelvűek sem jobbak?mert a magyar felé húznék csak azt hittem a nem magyar többi romok sokkal jobbak.meg annyi féle van hogy nem tudom melyik úgymond a legjobb ami a többihez képest jobb

nem irtam ilyet

Nem elérhető vik

« Reply #16082 Dátum: 2011, 12 24, 18:41:06 »
Sziasztok!

Szeretnék egy magyar 6.5-ös romra váltani. Elolvastam a fórum egy részét, látom van tutorial videó is, de a túl sok infó sajnos inkább összezavart, minthogy magabiztosabbá tett volna. Elnézést, ha a következő kérdések nagyon ostobák:
- Be tudná linkelni valaki, hogy honnan tudom letölteni a 6.5-ös romot? Néztem az Anzo topicot, de onnan ki vannak szedve a linkek.
- Jelenleg ez a verzióm: PDA i900XXHHC/CJHHC, TEL i900XXHHC. Olvastam, hogy nem ilyen egyszerű a történet, hogy mindenről mindenre lehet cserélni. Működni fog az új 6.5-ös rom?
- Elég ha a videót követem, vagy van ezen kívül is más, mindenképpen ajánlott olvasmány? (aggódok miatta nemkicsit) :)

Előre is köszi a választ, és még1x elnézést a nagyon amatőr kérdésekért.

szerviz rom ajánlott.
romokat a romszobában lehet megtalálni.
a videó egyértelmü.

Nem elérhető tibyg

• PDA: HP Ipaq 914c
  • PDA ROM: 256 MB flash ROM
« Reply #16083 Dátum: 2011, 12 25, 15:36:32 »
Sziasztok.Először is Boldog Karit mindenkinek.Kérdésem a kövi lenne.Van egy i900-as samsung omnia-m.magyar szoftver van rajta,és azóta a gép nem ismeri felhiába kötöm össze a géppel.esetleeg tudnátok erre valami szoftvert?a másik kérdésem ebből adódóan,hogy mivel kábellel nem ment,igy bluetoothal próbáltuk meg a zenéket átrakni a telóra,viszont itt is gondba ütköztünk.ugyebár a storage mappa az ami a telon 8GB-OS.na most ha a bluetooth beállitásainál a storage mappát adom meg,akkor átmegy a zene rendesen,de utána égen földön nem találom a fájlt,még a telefon keresője sem.ha viszont alapértelmezettre állitom,akkor nem megy végig,és kritikus hibát ir,hogy kevés a hely a telon,mert ugye a dokumentumok mappa,meg az összes többire csak pár mb hely van.csak maga a storage mappa az ami 8gb-os.viszont ott meg fogalmam sincs,hova teszi a zenéket.Remélem tudtok ebben,ezekben segiteni.ÜDV
TibyG

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #16084 Dátum: 2011, 12 25, 20:35:39 »
Sziasztok.Először is Boldog Karit mindenkinek.Kérdésem a kövi lenne.Van egy i900-as samsung omnia-m.magyar szoftver van rajta,és azóta a gép nem ismeri felhiába kötöm össze a géppel.esetleeg tudnátok erre valami szoftvert?a másik kérdésem ebből adódóan,hogy mivel kábellel nem ment,igy bluetoothal próbáltuk meg a zenéket átrakni a telóra,viszont itt is gondba ütköztünk.ugyebár a storage mappa az ami a telon 8GB-OS.na most ha a bluetooth beállitásainál a storage mappát adom meg,akkor átmegy a zene rendesen,de utána égen földön nem találom a fájlt,még a telefon keresője sem.ha viszont alapértelmezettre állitom,akkor nem megy végig,és kritikus hibát ir,hogy kevés a hely a telon,mert ugye a dokumentumok mappa,meg az összes többire csak pár mb hely van.csak maga a storage mappa az ami 8gb-os.viszont ott meg fogalmam sincs,hova teszi a zenéket.Remélem tudtok ebben,ezekben segiteni.ÜDV
TibyG

szerintem ez neked hiányzik...ezért nem tudhatja a géép felismerni  "Microsoft Windows Mobile Device Center" a másik történet: nem hoz létre a teló egy download vagy bluetooth mappát a 8GB-s helyen?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #16085 Dátum: 2011, 12 25, 20:44:41 »
szerintem ez neked hiányzik...ezért nem tudhatja a géép felismerni  "Microsoft Windows Mobile Device Center" a másik történet: nem hoz létre a teló egy download vagy bluetooth mappát a 8GB-s helyen?

Kell hozzá egy segédprogram, amivel a beső SD-re tudod küldeni a fájlokat.
Keress utána, a nevére már nem emlékszem.

Szerk: Megvan. ObexInBox.
Ezt tedd fel.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető Zso824

• PFC Fan
« Reply #16086 Dátum: 2011, 12 27, 01:09:35 »
tudna valaki segíteni igo kérdésben?rá dobtam a primot.nagy nehezen végre el indítottam és nem fagy le a töltö csíknál de a menüben nincsenek ikonok és nem is tudok oda kattintani egyikre se.térképet be hozza.
másik,nem lehet megoldani valahogy hogy ha el forgatom a telefont akkor a hátteret ne forgassa el?álló helyzetben kint van egy kép barátnőmről de ha fekvőbe forgatom a telót akkor a képet is el forgatja de úgy már nem jó a kijelzőn mert kettő van a képből egymás mellett és a nagy része lelóg a kijelzőről

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #16087 Dátum: 2011, 12 27, 09:03:35 »
tudna valaki segíteni igo kérdésben?rá dobtam a primot.nagy nehezen végre el indítottam és nem fagy le a töltö csíknál de a menüben nincsenek ikonok és nem is tudok oda kattintani egyikre se.térképet be hozza.
másik,nem lehet megoldani valahogy hogy ha el forgatom a telefont akkor a hátteret ne forgassa el?álló helyzetben kint van egy kép barátnőmről de ha fekvőbe forgatom a telót akkor a képet is el forgatja de úgy már nem jó a kijelzőn mert kettő van a képből egymás mellett és a nagy része lelóg a kijelzőről

A Primo  :warez:, kérlek hanyagold a továbbiban.
A háttér meg a kijelzővel együtt fog fordulni, emlékeim szerint ezzel nem tudsz mit tenni.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető vik

« Reply #16088 Dátum: 2011, 12 27, 14:17:55 »

külön képet teszel be álóba és fekvőbe,igy nem vágja meg.
ez lehet külön 2 fotó,vagy 1 de akkor át kell méretezni.
áló 240-400
fegvő 400-240

Nem elérhető Zso824

• PFC Fan
« Reply #16089 Dátum: 2011, 12 27, 16:37:48 »
külön képet teszel be álóba és fekvőbe,igy nem vágja meg.
ez lehet külön 2 fotó,vagy 1 de akkor át kell méretezni.
áló 240-400
fegvő 400-240

ááá ezer köszi már csak 1 kérdés,hogy lehet és hol beállítani külön képet fekvőbe és állóba? :) erre sehogy nem jövök rá

Nem elérhető vik

« Reply #16090 Dátum: 2011, 12 27, 17:03:22 »
ááá ezer köszi már csak 1 kérdés,hogy lehet és hol beállítani külön képet fekvőbe és állóba? :) erre sehogy nem jövök rá

én direktbe berakom a windows könyvtárba,utána SR

Nem elérhető Zso824

• PFC Fan
« Reply #16091 Dátum: 2011, 12 27, 18:34:13 »
én direktbe berakom a windows könyvtárba,utána SR

SR? 1 hete sincs hogy windowsos készülékem van előtte csak más kezéből láttam ilyet nekem még kicsit szájbarágósan kell magyarázni bocsi :) de egyébként köszönöm a segítséget :)

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
« Reply #16092 Dátum: 2011, 12 27, 18:36:56 »
SR? 1 hete sincs hogy windowsos készülékem van előtte csak más kezéből láttam ilyet nekem még kicsit szájbarágósan kell magyarázni bocsi :) de egyébként köszönöm a segítséget :)
Szia!
SR=Soft Reset. Az a gomb ami az Omnia tetején van.
De olvasgasd a You are not allowed to view links. Register or Login. Ott minden szájbarágosan le van írva! :)
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető Zso824

• PFC Fan
« Reply #16093 Dátum: 2011, 12 27, 18:47:47 »
Szia!
SR=Soft Reset. Az a gomb ami az Omnia tetején van.
De olvasgasd a You are not allowed to view links. Register or Login. Ott minden szájbarágosan le van írva! :)

igen szoktam nézni azt az oldalt is de ott sem írta ezt a kép berakósdit,vagy el kerülte a figyelmem.amúgy azt nem értem hogy mitől lesz jó csak mert a windows mappába rakom?és a win mappába hova rakjam a képet.meg néztem a kép nézőbe ahol be állítom háttérképnek de hát hol van ilyen funkció hogy fekvőbe ezt a képet állóba azt a képet.nem találtam

Nem elérhető vik

« Reply #16094 Dátum: 2011, 12 27, 21:20:45 »
igen szoktam nézni azt az oldalt is de ott sem írta ezt a kép berakósdit,vagy el kerülte a figyelmem.amúgy azt nem értem hogy mitől lesz jó csak mert a windows mappába rakom?és a win mappába hova rakjam a képet.meg néztem a kép nézőbe ahol be állítom háttérképnek de hát hol van ilyen funkció hogy fekvőbe ezt a képet állóba azt a képet.nem találtam

csinálsz 1 képet,240*400 as fellbontásal.
a képet megnevezed
Stwater_240_400

csinálsz 1 másik képet,4000*240 as fellbontásal.
megnevezed
Stwater_400_240

na ezt két képet beleteszed a windows könyvtárba,és ujrainditod a pda telefon készülékedett.

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #16095 Dátum: 2011, 12 27, 21:22:08 »
a képet megnevezed
Stwater_240_400

megnevezed
Stwater_400_240

na ezt két képet beleteszed a windows könyvtárba,és ujrainditod a pda telefon készülékedett.

Ez aztán a tuningolt Omnia :D
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető vik

« Reply #16096 Dátum: 2011, 12 27, 21:27:28 »

Ez aztán a tuningolt Omnia :D

valakinél van 1 radir ?  :)
egy nulával több van

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #16097 Dátum: 2011, 12 27, 21:28:15 »
valakinél van 1 radir ?  :)
egy nulával több van

bocs túlzottan éhes voltam... :D

Nem elérhető Zso824

• PFC Fan
« Reply #16098 Dátum: 2011, 12 27, 23:38:39 »
a képet megnevezed
Stwater_240_400

megnevezed
Stwater_400_240

na köszönöm szépen :) ez már elég szájbarágós volt :) 

Nem elérhető furtti

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO 8
  • PDA: SAMSUNG i900 OMNIA 8gb
  • PDA ROM: i900XDHK1/XDHK2
« Reply #16099 Dátum: 2012, 01 01, 21:02:39 »
KÉRLEK SEGÍTSETEK!
TELENOROS VOLT AZ OMNIÁM ÉS T-MOBILOS KÁRTYÁVAL (DOMINÓ) NEM INDUL A NET HIÁBA INDÍTOM TELENOROS KÁRTYA UTÁN ÚJRA HA TELENOROS KÁRTYÁT TESZEK BELE AZONNAL INDUL.
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM ÉS MINDENKINEK BUÉK.