0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
hello megint . windows-t hogyan lehet magyarítani?
6.1-et szeretnék magyarítani.
Köszönöm,köszönöm,köszönöm !!!(sikerült)!!!
Nos. sikeresen megoldódott a rejtéses EXE átalakulás. Az autorun file-ok fertőződtek meg a troja egyik válfajával ami azt eredményezi hogy minden újj mappa ami adathordozón van rejtetté alakul exe file lesz belőlle és nem lehet sehonnan megnyitni.Az adatok megmaradnak csak épp nem férsz hozzá. És az a durva hogy valszinű ez nyírta ki az Igo 8 amat is mert én hülye azon a kártyán taároltam dolgokat SAJNOS CSAK AZT LEHET TENNI AMI MEGFERTŐZŐDIG TÖRÖLNI KELL. Ha ilyesmit tapasztaltok pü-ben küldök linket mit hogy miért. Hát ennyi
sziasztok! Nem tudom h volt e már valakinek olyan problémája vagy csak én nem tudom beállítani, hogy a csengőhang halkabban kezd el szólni és rá 3-5 másodperc és szól rendesen!??Válaszokat előre is köszi!
HaliNekem úgy rémlik hogy ez egy bug benne de remélem valaki megerősít/cáfol mert nem vagyok benne biztos.
Nem bug tudtommal.Nekem mindig ilyen volt, bármilyen főzött rom volt fent.Volt valami magyarázat is, hogy a samsung miért ilyenre csinálta, de ezt már nem tudom...
Mármint úgy értettem hogy hardveres. Szóval ROM független akár melyiket tesszük rá mindig ilyen marad
Akkor egyről beszélünk, csak másképp.
Sziasztok! A névjegyzékemet -330db- szeretném az androidos Desiré-ről átmásolni Omnia i900-ra. Milyen megoldással tudnátok segíteni?Üdv.
szinkronizálod először az androidost a gmail-lel, kártya átrak, és szinkronizálod a samut
Köszi!A Windows Mobilt is lehet Gmail-en szinkronizálni?
Igen lehet ahogy longhair is írta. Először a gmail-el szinkronizáld Dezsőt. Aztán pedig az Omnián lévő activesync-nek állítsd be a m.google.com-ot és úgy szinkronizáld.
Igeeen! Dolgozik... Köszönöm fiúk!
mert a Dezső nem tud BT-on és kihangosítás nélkül telefonbeszélgetéseket felvenni ami most nagyon fontos lett nekem.Még 1x köszi szépen!