0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
sziasztok nagy problemám van. az történt hogy az áán kis Omniámra felraktam egy Today programot és aktiválás után teljesen lefagyasztotta a telót. Nemtudtam vele semmit csinálni nyomtam neki egy resetet a kikapcsoló gomb mellet. Akkor elindult és kérte a PIN kódot. A kód megadésa után mikor megnyomtam az ENTERT szintén lefagyott és azóta se jutok vele semmire. Már kivettem a SIM kártyát is de ugyan az. Tudna nekem ebben valaki segíteni: Előre is köszönöm
Üdv!Lehet, hogy volt róla szó, úgy 13.234 hozzászólással ezelőtt...A telefon menüben a SIM ről a neveknél először a keresztnév azután a vezetéknév látható.Hol lehet állítani?i900 DXID1 anzo 23557 pfc rom HELP!
A contactoknál szerkesztésénél van olyan, hogy tárolás mint.... ott javítsd ki a nevet.Érthető voltam
de most így frankón úgy értem, hogy javítsa ki egyesével a neveket. De tudom, hogy van rá megoldás(csak már ezt is elfelejtettem )
Én ezt tettem Öregszel !!
És igen öregszem Tegnap elfelejtettem hogyan kell USB módba tenni a PDA-t. Haver kérdezte tőlem hogy mondjam már meg hogy hogyan kell. De az IC-n kapásból nem tudtam rá válaszolni. Guglizni kellet aztán bevillant szerencsére. De ez akkor is gáz
Kemény dolgok ezek !
Nade meddig nyomkodtam a PDA-t... Nemigaz hogy csak így elfelejtem...
227 név van. És a partnerek edit nemünél nem ajánl fel ilyet. (magyar 6.5 WinMo)Eddig minden géppel jól működött.... (pl. Diamond)Nincs valami progi??
Sziasztok.Mostanában azt csinálja a teló, hogy random kikapcsol.Mielőtt bárki felvetné, az akku fel van töltve.Mi lehet a probléma?
Üdv Mindenkinek!Tanácsot szeretnék kérni!Bár fura lesz DE:lenne egy Omnia I900-as teló amin rajta vannak bizonyos dolgok amiknek nem kéne rajt lenni !!!Hogy tudnék rá találni egy vírust ami kiütné a telót vagy nyomna rajt egy úrias Hard Resetet :ima:ha átküldeném rá?Please Help!!Köszi!Üdv:A
vagy mással akarsz ki –aszni ??
Akkor nem csak nekem volt ilyen érzésem
mi a szívemen az ujjamban.
Nem nálam van a teló,nem tudok Hr-t nyomni!Ha nálam lenne elég lenne pár smst törölni!!!Ui:Ne bízzatok senkiben,főleg ne smsben!A szó elszáll az sms megmarad!Köszi előre is!!