0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Esetleg tudsz ajánlani számomra hasonló progit? Mert az az igazság, hogy kevésnek találom a 7 helyet a startban amit kihasználhatok, plusz TaskManagerként is funkcionálna.
Miért nem teszel fel valami today alkalmazást, amiben ikonokat tudsz kitenni?SPB cuccok, meg a többi.
Az igazság az, hogy eléggé sűrűn váltogatom a háttérképeket. És mondjuk az SPB-nél eléggé macerás a háttércsere. De attól függetlenül köszi az ötletet. utánanézek még ilyesmi progiknak.
Ez kell neked:You are not allowed to view links. Register or Login
Hali!Haveromnak eladtam az Omniát és Facebook alkalmazást akar rá. Tudom, hogy van mert én is használtam de egyszerűen nem találok/nem emlékszem mit tettem fel. Tudnátok ebben segíteniEgyszerűen kiestem a formából
Pölö:You are not allowed to view links. Register or LoginBár nekem ilyen nincsen, tehát nem tudom jó-e?
Köszi Nekem meg WM PDA nincs a közelembe De estére minden kiderül
Ha ez számít, nekem sincs. Csak kigugliztam.
Üdv!Esetleg olyanban tud valaki segíteni hogy T-mobilos omniát hogyan tudnám függetleníteni? szervizbe 5ezret kéren el kicsit sokallom házilag nem megoldható?
hy. Tudnátok nekem ajánlani olyan időjárás programot az Omniámra ami kisebb városokat is meg tud jeleneíteni? Az se baj ha java-s. Konkrátan Putnok-időjárását szeretném a PDA-om megjeleníteni. (Volt egy szutyok mobilom mégpedig az alcatel ot806. Azon megtudtam nézni Putnokot is de már nem tom mi volt rajta gyárilag) HELP
HalI!Barátom elérkezettnek látta, hogy megrendelje a zzzItnernetet az Omniára amit sikerült is. (Még a régi kódokkal lehet megrendelni a T-nél "+net30" és nem "GONETS" ahogyan azt írják a tájékoztatójukban)És abban kérnék segítséget, hogy mi annak a proginak a neve ami méri a letöltött adatmennyiséget mert egyszerűen nem jut eszembe
SPB wireless monitor -ra gondolsz?
Igen, Köszi szépen! Most megyek le a gyógyszertárba kavingtonért... Egyszerűen elfelejtem a WM
Te kis hűtlen...
Nem hűtlen csak szivacsagyú! Szerencsére azért még mindig kérdezgetnek WM témában csak hát egyre kevesebbet az Android miatt
Majd én is kérdezgetek, de droid témában.
Próbáld meg a Resco Keyboard-ot. Van egy csomó skin is hozzá