0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
hello, az omniámon 6.1-es firmware van. Hogy lehet áttenni 6.5-ösre?
Először is köszönöm a gyors reakciót. Nos már sokadszor szedtem szét, illetve raktam össze gondosan ellenőrizve minden csatlakozót, adatkábelt, tüskét, jumpert, ellenállást, chipet. Lassan ott tartok, hogy álmomból felkeltve is lerajzolok egy robbantott képet a noia alaplapjáról, és csatlakozóiról, de sajnos, ez sem oldotta meg a problémát. Egyébb ötlet, gondolat, javaslat, idea?
Segítsetek légyszíves! Hiába teszem rezgöre az Omniat,mégis hangosan jelez,ha bejövő hívás érkezik.Mi lehet a gond?6.1-és oprendszer van fent. Köszi előre is.
milyen profilkezelö irjatok példát.
sajnos nincs fent semilyen hol lehetne letölteni windows mobilra(pda)ra.köszi.
Hol tárolod a contactokat ?? SIM-en ugye ??
Valaki tudna nekem adni egy linket,ahol pdf fájl megnyitásához lenne progi?most is elindítja,de betöltésnél(csak busz menetrend lenne)70%-nál mindig annyit ír ki,hogy : a dok. nem jeleníthető meg.Köszönöm el,őre is!
sziasztok! nekem az a problémám, hogy 24 órákat töltöm a telót egyfolytában és akkor sem vált át a kis piros led zöldre hanem marad piros de ha lehúzom a töltőröl akkor azt írja h teljesen feltöltve de egy éjszaka alatt félig lemerül... Minden programot kiszoktam kapcsolni a háttérből? Valami ötlet? Talán az akku adta be a kulcsot? Ja és 2 éves a kicsike! KÖsszi szépen!
Én akksira gyanakodnék esetleg rom.
Olyan idegesítő gondom van, hogy amikor telefonálás közben a fülemhez teszem a telefont akkor valahogy mindíg sikerül a megnyomnia a fülemnek a kihangosító gombot és így beleóbégatnak a fülembe!NEm lehet a kihangosító gombot áthelyezni máshova?
S2U2 lock panelt használj.nem szorítod a füledhez a készüléket.You are not allowed to view links. Register or Login_lehet a wm lock panelt szerkeszteni.
A visual editort felraktam a telóra, de nem akar működni, hiba üzenetet ír hogy nem jó a framework. van rá valami orvosság?
sziasztok!fent van nekem az spb mobile shell és valaki nem tudja hogy az elemlámpa funkcionak nincs véletlen a windows könyvtárba egy indito exéje?? ki szeretném tenni az ikonját mert ha folyamatosan nyomom a hangerö gombot lefele nem kapcsol be...pedig a beállitásokba be van pipálvaköszi a segitséget!