0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok Anzo Romot szeretnék felrakni de nincs bent telefon rész csak a többi az maradhat amelyik rajta van vagy kell fel tenni hozzá másikat?
Letudnád írni még egyszer? Mert ebből én nem értek semmit.
Sziasztok!Tegnap megvettem életem első érintőképernyős készülékét. Samsung i900 Omnia I.Nagyon tetszik, nagyon pöpec. Az szeretném kérdezni, mert elég láma vagyok még, hogy miért van az, hogy a háttérvilágítás mindig olyan, mintha a telefont éppen használnám, tehát nem sötétül el a háttér, miután befejeztem a hívást vagy bármi más tevékenységet!Remélem érthetően leírtam, előre is köszönöm a segítséget!
ha valaki megírná nekem hogy kell hiper linket csinálni itt a fórumon meg köszönném
Második ikonsor utolsó (nyíl) ikonra rányomsz, kijelölöd a szöveget ami alá a linket be akarod majd tenni, majd szintén ebben a sorban balról a 2. ikonra nyomsz, és bemásolod a linket. visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!Segítséget szeretnék kénri. Van egy Omniám, ami a képernyő kalibrációnál megáll. Valaki tudna nekem segíteni, hogy érintőfelületet honnan tudnék szerezni hozzá?
Sziasztok!Új vagyok a fórumon, és a véleményetekre lennék kíváncsi. Megkaptam itthon a nővérem i900-át, mert rossz volt az érintőablak. Azt mondta vigyem el a T-mobile-ba, elvittem, és ki is cserélték. Pöpec minden, csak nekem ez a windows 6.1 nagyon lassúnak tűnik, és bevallom nem nagyon tetszik a dizájna. Olvasgattam ezeket a romfrissítéseket, leírásokat, és azt szeretném megkérdezni, hogy ha leírom a verziószámot, segítenétek nekem abban, hogy ajánlatok egy jó ROM-ot ami magyarított? Verziószám: BSHI1Előre is köszönöm!Éljenek az Omniák
Köszönöm szépen a mihamarabbi válaszodat! Már nézem is! Annyi kérdésem lenne, hogy ezt a DXHK3-at windows 7-ről is futtathatom ugye? az nem zavarhat be?
Sziasztok! Új vagyok itt, és segítséget szeretnék kérni. Szeretnék WM 6.5-öt az Omniámra, de egyelőre nem tudom, hol kezdjem... Win7em van, az Omnián CJHK2 fw van. Tud esetleg valaki segíteni linkekkel és lépésekkel, hogy mit, hogyan csináljak?
Hali!Itt minden le van írva lépésről lépésre még magyar videó is van hozzá:You are not allowed to view links. Register or Login