0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Igen kiadja az alap hangokat a csengéshangokat be is tudtam állítani de a sms és naptár még mindeig kussolés az sms hangot nem tudom , hol és hogyan kell beállítani köszi ga
sziasztok!bluetoothon keresztül nektek megy a netkapcsolat? amennyiben igen, mik a beállítások, hogy lehet megoldani?
ugyanott felső legördülő menüben keress olyat, hogy messaging: new text message, ez az sms, a reminders, meg az emlékeztető
Tedd fel ezt a programot,és válaszd ki,melyiket szeretnéd alapértelmezettnek.
Köszi ,kipróbáltam.Soft reset után winmo hiba bár a billentyűzetet mostmár nem kellett átállítani.Esetleg valami registry trükk??Telefonbill. használnám....
köszönöm szépen sikerültga
sziasztok lenne +1 kérdésem szal az IGO (gyári) csak akkor látja GPS vevőt ha be van kapcsolva a telefon ha ki van kapcs akkor azt irj aki hoyg GPS vevő nem találhatóvalami 5letga
You are not allowed to view links. Register or Login itt kukucs776-os hozzászólás polonic-tól.
köszi megtaláltam vazzde helyesen amilyek cápa a kezdből eszik az a lábadból is fog )))
emailes kérdés, bevan állítva egyik gmailes psotafiokom, mondjuk letöltöm a leveleimet, majd teszem azt 10 perc mulva uj email jön letöltöm de az eddigiek meg eltünnek a beérkezett fiokbol, miért? s hová? magától törlödik?
Sztem itt van elállítva.
nah akkor rosszul fogalmaztam, az omniáról tünik, el. tehát mikor uj lekérdezést végzek a régi emailjeim eltünnek a pda-ról, jah s popban használom a pda emailbeállítást. azért van lényege mert hosszu maileke tszokta mkapni s utközbe olvasnám. jo lehet mondani hogy mig nem olvasom el teljesen ne töltsek le ujat de hát na
Azért csak nézd meg!
na most ebben a pillanatban nyomtam egy küldés fogadást s amint befejeződöt a levelek ellenőrzése az omniás outlookban azon nyomban kitörlödött az összes eddig letöltött levél.
Ez a mai nem az én napom Azonnal mondja meg valaki, hogy milyen program van a .jpg file-okhoz rendelve alapból :hisztis smiley: <---- Miért nincs? Kérem a panaszkönyvet
Hova lett a türelem? A media album van eredetileg.
Nem jó valami Leblokkoltam, képtelen vagyok gondolkozni, pedig volt már hogy sikerült Eddig a rescoban ha egyszer rákattintottam magától ment a View-ra, most meg megnyitja a media albumot, oszt keresgélhetek. Ráadásul a képeknek az ikonja is elromlott Sőt mi több még elmagyarázni sem tudom, hogy milyen volt az ikonja amikor még jó volt, de olyasmi mint a faxviewer-nek ::)jáááááájjjjjjjj nektek, ezt a mai napot hogy élitek túl??