0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Feltettem az autós töltőre a jószágot 50 %-os akksinál. Kb. 1 óra múlva megérkeztünk, levettem, és se kép, se hang. Akksit kivettem, semmi.Gyári autós töltő, kb. 7 hónapja használom gond nélkül. Amikor kihúztam, a töltő és a PDA is kézmeleg volt, rossz (amper) szagot nem éreztem.Sajnos hálózati töltő nincs nálam, és pótakksim sincs.Valami ötlet?
Meg sem mozdul??
Semmi, egyszerűen nem reagál a bekapcsoló gombra. Vagy lemerült az akksi, vagy kimúlt valami.
Az akksira szavazok!Vmi leszívta(gondolom a töltő).1-2 óra pihentetés után megpróbálnám bekapcsolni.Addigra az akksiban lesz annyi hogy legalább be lehessen kapcsolni még ha ki is kapcsol pár perc múlva.
Este hazaérek, kiderül, amikor rádugom a hálózati töltőre. Ha töltődik, jövő héten veszek egy második akksit, egyébként sem árt.
Nos, nem töltődik. Vajon vasárnap Debrecenben hol találok egy Omnia akksit, hogy letesztelhessem, az akksi ment tönkre vagy a PDA?
Sziasztok!Valaki használja már ezt: Inesoft Phone?? Beállítottam magyar ékezetekre, de tárcsázáskor mindig csak az első betűt érzékeli, ráadásul sms irásnál elő sem jön ez a fajta billentyűzet. Kezdek kiakadni. Egyszerűen nincs normális billentyűzet erre a kütyüre?A másik dolog, h feltelepitettem az ObexInBox programocskát, de nem akar eltakarodni az Omniámról! Hiába bökök az eltávolításra a Telepített programoknál, egyszerűen nem akarja az igazat!!Ha vki tud e 2 eléggé idegesitő dologban segíteni, az legyen szíves írjon megoldást!;)
Sziasztok!Kerestem, hogy hova írjam az észrevételem az eoldalon olvasatakról.Az üzemidő növelésében azt írja, hogy kapcsoljam ki a 3G üzemmódot, ez csükkenti a fogyazstást.Ugyan ott az áram háztartása (Levi100 írása)-ban a 3G bekapcsolt állapotban kevesebbet fogyaszt mint kikapcsolt állapotban. Akkor most hogy is van ez??? Tud erre nekem választ adni, hogy most hova állítsam, melyik pozicióba?
Nekem is csinált ilyet...Néhány SR egymás után megoldotta.
Kerestem, hogy hova írjam az észrevételem az eoldalon olvasatakról.Az üzemidő növelésében azt írja, hogy kapcsoljam ki a 3G üzemmódot, ez csükkenti a fogyazstást.Ugyan ott az áram háztartása (Levi100 írása)-ban a 3G bekapcsolt állapotban kevesebbet fogyaszt mint kikapcsolt állapotban. Akkor most hogy is van ez??? Tud erre nekem választ adni, hogy most hova állítsam, melyik pozicióba?
A 2. gondomra a választ megoldotta a memória törlése!Az elsőre vki vmi okosságot esetleg? KÖSZÖNÖM!
Esetleg ha itt néznél körül? You are not allowed to view links. Register or Login
Nos! Az előbbi kijelentésem, h memória törléssel megjavult az Omnia nem állja meg a helyéát! Továbbra sem tudok BT-on küldeni semmit!!!! Jöhet a HR?
Fogadni???milyen memóriát töröltél??
Start menü - beállítások - rendszer - hardveres újraindítás - memória törléseezt csináltam!
Éz esetben milyen HR-ről beszélgetünk???Így sem lett jó??
Nem. Bezzeg a Nokiára küld mindent! Erre meg SEMMIT!