0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ebben a kernelben nincs BLN support?
nem láttam benne, de most sok nap után feltettem egy új ROM-ot.....és ez még jobb mint az itteni ajánlom mindenki figyelmébe:Goatrip.1.6az xda-s és társ oldalán is mindenki csak jót ír róla....gyorsabb mint a simple, és szebb is.
Kapunk linket?
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
Üdv! Hogy lehet a lagfixet bekapcsolni? Volt már egy pár romom, eddig mindig megtaláltam, de most nem tudom bekapcsolni!
You are not allowed to view links. Register or LoginHONEY Simpley 3.0 RC3 új update, ma még csak ezen a linken, holnap már az xDA-n is fent lesz.Feltettem, működik. Szerintem érdemes kipróbálni.
Reméljük lesz majd telepítési infó csak madzsarul beszélőknek. az első link túl bonyolult.
"legjobbtaxis"-nak, és szkita-nak üzenem: inkább:lauch pro 0.84. htc sense ui-ra formázott kezelő felülettel.itt láthatsz róla képeket, persze nem orosz, hanem angol felülettel..You are not allowed to view links. Register or Login
A *#272#... kódos dolgot, ha megcsinálom, akkor az mire jó végül is? Ha jól tudom, akkor az XEH-t kéne kiválasztani? Annyi, hogy feltölti a szolgáltatói beállításokat a telóra?
Nagycsoportos THX !!!
Nagycsoportos THX !!!Már csak a "kétoldalú hívásrögzítésre kellene megoldás, - na persze kipróbálom a Goatrip fazont is.....!!!+ sok, sok THX...
Feldobtam no wipet a Simpleimre... Statusbar nincs. egyálltalán nincs. Nagyon unszimpi bootanimáció. Más Különbséget ha látttok, érdekelne. Megy vissza az RC2
zavarba hozol...örülök ha segíthettem Hívás rögzítés is megoldható 2 db file telepítésévelkeress rá erre:update_autocallrecording_[main_pkg]_0.3-ANTupdate_autocallrecording_[xtra_pkg]_0.3-ANT(ide fogsz kerülni: You are not allowed to view links. Register or Login )
Ekkora Lükét mint én rá tettem és behat pedig már olyan szépen belaktam ,,és persze nem csináltam mentést !!4
Ha már korábban jól csengő Nevet adtál magadnak, ne változtasd meg ok nélkül.... ok-é ?mi történt fejtsd ki kicsit bővebben....légyszi...légyszi...hátha megakadályozol mást --- (pl. engem) ----- is a névváltásban.......ha behalt, behalt de a két feltelepített fájl okozta vagy v.mi más....ha meg nem volt mentésed a JÓL működő vasról, hát az bizony egy ok......
"izirájder öcsém"ha már van fen xxjvk alapú főzött rom-od, csak másold fel a belső sd-re, recovery mód, ....kiválaszt és telepít....ha ez még kevés infó akkor-> faq
feltettem a 2 fájlt és nem indult ujra !! csak a boot képernyőig jutott el és ott állt 10 percet vártam de nem ment tovább..