@R2D20208
Bár én is szarkasztikus voltam, azért látom Te folytatod, szóval gratulálok, a gúnyolódás előre visz.
Ezen kívül a FasterFix egy dolog, számos programnál előfordul ez a bug. Szóval kéne olvasni a betűk között nem megmaradni szemellenzősen a száraz tényeknél!
Az hogy miért írtam, vagy kérdeztem? Mert én is úgy gondolom számos itt lévő userrel együtt, hogy ez régóta az egyik legjobb főzésű ROM-ok közé tartozik. Messze jobb a fogyasztás és a vas-kezelés, gyors, minden jó. "Csak" ez nem. Szóval ha azt gondolod hogy a ROM-ot fikázom, akkor tévedsz, mert nem ez volt a szándékom.
Az hogy csak nálam van ez, lehetséges, de full gylulással kezdtem és mindent úgy csináltam, ahogy levan íra. (ment is minden, hiba nélkül, elsőre)
Sajnos nem értek a redszer szintű programozáshoz az okos telefonok körében, de esetleg a 2.3-as miatt lehet ez, és számos app. valahogy hibásan kezeli még a rendszerszintű funkciókat, ami miatt ezt a bug előfordul. Ezt el tudom képzelni, de hogy ez valóban így van, ahhoz egy hozzáértő véleménye kéne...
Szóval mint "szépséghiba" írtam, vagy utaltam erre a bugra és pont azért idegesítő, mert egyébként a legfa**ább rom az utobbi időben! (szerintem legalább is)