2024, 11 23, 08:20:10

Szerző Téma: [ROM] GINGER Simply Honey 3.5  (Megtekintve 38307 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető makaveli666

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung galaxy i9000
  • PDA ROM: I9000XWJPA
Re: [ROM] GINGER Simply Honey 3.2 Stable 2011.04.30
« Reply #250 Dátum: 2011, 05 02, 19:31:19 »
Én mindig szűz jvb re raktam fel. Próbáltam baratnomnek meg magamnak is.... nem értem miért nem muxik

Nem elérhető akos123

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Igo 8.4.. Full Map
  • PDA: Samsung galaxy S4 gyári 4.2.2 / Samsung Galaxy Ace 2.2.1 gyári froyo
« Reply #251 Dátum: 2011, 05 02, 20:57:43 »
Makiveli666

nekem ezt R2D2 javasolta és bevált nagyon.

"Ha tanácsolhatom, teljes mentés , majd rakj mindent ujra. Én személy szerint XXJPU samirmwarevel (az egy stabil rom)kezdem, majd rá JS8 majd egy hardreset. *2767*3855# ez legyalulja teljes sd - t , majd fel a samfirmes JVB rá egy speedmod krenel és rom felrakása CWM ből és minden nagyon jó. Sztem egy uj romrakásnál, elkerülhetőek igy sok sok apró Romra fogott hibák. De ez csak az én személyes véleményem."

Csatlakozom hozzá nekem teljesen bevált.

Viszont egy valamit nem értek a profilodba lehet elírtad a ROM fajtáját mert JPA vagy mi van fent neked amikor JVB nek kéne lennie azt a részét nem értem ha elírás akkor mindegy ha nem akkor lehet az a gond.

Nem elérhető koky86

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: 2.3.5 JVT + Semaphore kernel v1.8.0
« Reply #252 Dátum: 2011, 05 02, 21:43:00 »
Sziasztok!

Beállítható a romban valahol ,hogy ne abc sorrendbe pakolja a telepített programokat?Rámegyek,hogy szerkesztés,kedvemre rendezem, de mikor lementem visszaáll abc sorrendre!lagfix be/ki kapcsolást szintén nem találom!Amúgy tetszik, szép gyors, jó akkuidő.

Nem elérhető makaveli666

« Reply #253 Dátum: 2011, 05 02, 22:02:39 »
Már rég frissítettem a profilomat :)
Jelenleg Criskelo van fennt, és évente egyszer írok ide  valamit azért nem változtatom meg naponta, hogy mi van... Már millió 1 romot raktam fel, de ilyen hibával nem találkoztam még... Még azon gondolkoztam, bár ennek szerintem nem sok köze van a dologhoz, hogy eddig ezt:Gingerbread-GT-I9000-stock-kernel+hacks a kernelt flasheltem, be és lehet ez hagy valami olyan nyomot, ami nem tetszik neki...

Nem elérhető makaveli666

« Reply #254 Dátum: 2011, 05 02, 23:40:34 »
Hát nem értem, hogy mivan... Felraktam mindent, úgy ahogy írtad, de a probléma még mindig fenn áll :(

Nem elérhető akos123

• Navigáció / Navigation: Igo 8.4.. Full Map
  • PDA: Samsung galaxy S4 gyári 4.2.2 / Samsung Galaxy Ace 2.2.1 gyári froyo
« Reply #255 Dátum: 2011, 05 02, 23:52:57 »
akkor passz:S pedig a reset az mindent legyalul

Nem elérhető Kennymayer

• Navigáció / Navigation: Aura, iGo
  • PDA: Samsung Galaxy S GT-I9000, Galaxy S3
  • PDA ROM: 4.3
« Reply #256 Dátum: 2011, 05 03, 07:25:46 »
Koky! Ez a probléma nekem is fennáll de még nem tudtam megoldást találni rá...
Valaki talán segít nekünk...
"Time danaos et dona ferentes"

Nem elérhető wins03

• PDA: Galaxy S (CM10) + SIII (JB)
« Reply #257 Dátum: 2011, 05 03, 09:28:12 »
Sziasztok,

a zárolt képernyőn az órát le lehet valahogy cserélni? nem igazán jön be ez a szögletes-retro forma..

Nem elérhető ebola

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: XXBLH1
« Reply #258 Dátum: 2011, 05 03, 09:59:59 »
Előjött nekem is a magas, 70%-os operációs rendszer használat.
Emiatt az éjszaka 98%-ról reggelre 10%-ra merült, épp hogy csak ébresztett. Több mint egy hete van fent a honey 3.1, és eddig semmi ilyen jellegű problémám nem volt. Most töltöm fullra, ha nem változik, akkor új romot teszek fel.
Csak ez nem megoldás, hisz nem az elejétől fogva csinálja, és semmi extrát nem csináltam tegnap, szokásos használat volt.

Nem elérhető SyxalaG

• PDA: LG G2
  • PDA ROM: Stock 5.0.2
« Reply #259 Dátum: 2011, 05 03, 10:24:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Előjött nekem is a magas, 70%-os operációs rendszer használat.
Emiatt az éjszaka 98%-ról reggelre 10%-ra merült, épp hogy csak ébresztett. Több mint egy hete van fent a honey 3.1, és eddig semmi ilyen jellegű problémám nem volt. Most töltöm fullra, ha nem változik, akkor új romot teszek fel.
Csak ez nem megoldás, hisz nem az elejétől fogva csinálja, és semmi extrát nem csináltam tegnap, szokásos használat volt.

nekem is most volt ilyen problémám, 83%-os volt az op. fogyasztása.
azt tanácsolták aksi ki-be ezért kikapcsoltam és megcsináltam -> semmi

utána kikapcsolt állapotban 100%-ra töltöttem bekapcsoltam, és kitöröltem a szoftverfrissítés adatait (vhol írták hogy így az op fogyasztása 1/5-re esik) beállítások/programok/alkalmazások kezelése/mind/ szofverfrissítés(kék és piros nyíl) / adatok törlése --> még mindig 23% volt így aztán töröltem az autorun manager nevű programomat még mindig 17% úgyhogy gondoltam le censored om majd lesz vmi, reggelre már visszaállt 7-re  :D
szerintem ezt próbáld meg nekem működött

Nem elérhető ebola

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: XXBLH1
« Reply #260 Dátum: 2011, 05 03, 10:58:31 »
nekem is most volt ilyen problémám, 83%-os volt az op. fogyasztása.
azt tanácsolták aksi ki-be ezért kikapcsoltam és megcsináltam -> semmi

utána kikapcsolt állapotban 100%-ra töltöttem bekapcsoltam, és kitöröltem a szoftverfrissítés adatait (vhol írták hogy így az op fogyasztása 1/5-re esik) beállítások/programok/alkalmazások kezelése/mind/ szofverfrissítés(kék és piros nyíl) / adatok törlése --> még mindig 23% volt így aztán töröltem az autorun manager nevű programomat még mindig 17% úgyhogy gondoltam le censored om majd lesz vmi, reggelre már visszaállt 7-re  :D
szerintem ezt próbáld meg nekem működött
Megpróbálom majd, csak nekem az a furcsa, hogy egy hétig miért nem jött ez elő? Mert ha a rom felrakása után rögtön tapasztalom akkor nyomok egy fr-t vagy újrarakom a romot, de így nem tudom miben keresni a hibát.

Nem elérhető Mcfly13

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Waze / GMaps
  • PDA: Note 2
  • PDA ROM: XXDME4
« Reply #261 Dátum: 2011, 05 03, 12:12:38 »
Csak egy kérdés az akku problémával küzdó felhasználúknak, hogy az újratelepjtés után megcsináljátok a
 full töltés batt wipe  párosítást?
Mert én most tettem tegnap este 8-kor újra a 3.2v2-es verzióval, és a wipe után reggelre csak 8% -ot esett az aksi MOst pedig a beállítások nyüstölések ellenére is 55%-on van.
Bitcasa Tárhely

Nem elérhető SyxalaG

« Reply #262 Dátum: 2011, 05 03, 12:46:23 »
Megpróbálom majd, csak nekem az a furcsa, hogy egy hétig miért nem jött ez elő? Mert ha a rom felrakása után rögtön tapasztalom akkor nyomok egy fr-t vagy újrarakom a romot, de így nem tudom miben keresni a hibát.
dettó, szerintem ez így magától jön elő vagy a túl sok használattól vagy egyszerűen csak egy 2.3 bug...  :hmm:
én se tudom hogy mitől van

Nem elérhető SyxalaG

« Reply #263 Dátum: 2011, 05 03, 12:47:41 »
Csak egy kérdés az akku problémával küzdó felhasználúknak, hogy az újratelepjtés után megcsináljátok a
 full töltés batt wipe  párosítást?
Mert én most tettem tegnap este 8-kor újra a 3.2v2-es verzióval, és a wipe után reggelre csak 8% -ot esett az aksi MOst pedig a beállítások nyüstölések ellenére is 55%-on van.
nekem jól bírja 2-3 óráként 1% vagyis reggelre kb 3-4%-os esik de nem csináltam battery wipe-ot

Nem elérhető Pimpace

• PDA: Samsung Galaxy S, T-mobile
  • PDA ROM: Jelly Bean
« Reply #264 Dátum: 2011, 05 03, 23:39:31 »
Titeket nem zavar ez a bug??? You are not allowed to view links. Register or Login Hogyan használjátok Ti a telefont? Az az 5 dolog amit mindíg felsoroltok aztán más nincs? :D Hát így lehetne bármilyen fostalicska telcsitek is. :D

3G, BT, háló, Quadrant, akku használat, és ennyi?

A többi dolgot nem tesztelitek?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

R2D20208

• Vendég
Re: [ROM] GINGER Simply Honey 3.1 Stable
« Reply #265 Dátum: 2011, 05 04, 00:10:34 »
Azért sajnos vannak bugok. Felugró ablakoknál, ahol több választási lehetőség van, a háttérbe beleolvad a text-color teljesen. :( De fura hogy csak bizonyos proggytknál van ez. Ez a screenshot pl. a FasterFix
Ez a bug neked speciális :-) Sztem nem fostalicskások dicsérik ezt a romot, hanem akik értettek a felrakásához. Dehát mindig is volt doktor is meg kubikus is. ;) Különben az a szinárnyékolodás egy nagy telefontesztelőre vall, hisz a fontos dolgok közé sorolandó :))))

R2D20208

• Vendég
« Reply #266 Dátum: 2011, 05 04, 00:19:36 »
Volt egy 5 percem elgondolkodni. A fasterfix valoban fontosabb mint a 3 G a hálózatvétel és a wifi. Ezek a butusok.... Majd javasolom a nagy romoloknak, tesztereknek, kezdjék a fasterfix betűbeárnyékolási gondjaival  :'(

Nem elérhető vipblack

• PDA: i9000
  • PDA ROM: 2.3
« Reply #267 Dátum: 2011, 05 04, 08:37:54 »
nekem jól bírja 2-3 óráként 1% vagyis reggelre kb 3-4%-os esik de nem csináltam battery wipe-ot

wipnek az eleg hogy 100 ra fel es akkor wipe ?

Nem elérhető Pimpace

• PDA: Samsung Galaxy S, T-mobile
  • PDA ROM: Jelly Bean
« Reply #268 Dátum: 2011, 05 04, 08:41:19 »
@R2D20208
Bár én is szarkasztikus voltam, azért látom Te folytatod, szóval gratulálok, a gúnyolódás előre visz.  :hmm:

Ezen kívül a FasterFix egy dolog, számos programnál előfordul ez a bug. Szóval kéne olvasni a betűk között nem megmaradni szemellenzősen a száraz tényeknél!

Az hogy miért írtam, vagy kérdeztem? Mert én is úgy gondolom számos itt lévő userrel együtt, hogy ez régóta az egyik legjobb főzésű ROM-ok közé tartozik. Messze jobb a fogyasztás és a vas-kezelés, gyors, minden jó. "Csak" ez nem. Szóval ha azt gondolod hogy a ROM-ot fikázom, akkor tévedsz, mert nem ez volt a szándékom.
Az hogy csak nálam van ez, lehetséges, de full gylulással kezdtem és mindent úgy csináltam, ahogy levan íra. (ment is minden, hiba nélkül, elsőre)

Sajnos nem értek a redszer szintű programozáshoz az okos telefonok körében, de esetleg a 2.3-as miatt lehet ez, és számos app. valahogy hibásan kezeli még a rendszerszintű funkciókat, ami miatt ezt a bug előfordul. Ezt el tudom képzelni, de hogy ez valóban így van, ahhoz egy hozzáértő véleménye kéne...

Szóval mint "szépséghiba" írtam, vagy utaltam erre a bugra és pont azért idegesítő, mert egyébként a legfa**ább rom az utobbi időben! (szerintem legalább is)

Nem elérhető nelzon83

• Navigáció / Navigation: Navi
  • PDA: Samsung Galaxy Note
  • PDA ROM: Android 2.3.6(most teszek újat)
« Reply #269 Dátum: 2011, 05 04, 09:23:13 »
Sziasztok!

Már egy ideje használom ezt a ROM-ot és meg vagyok vele elégedve. Egy dolgot vettem csak észre: mikor visszanézem a fényképeket, pl. az elsőt kiválasztom és elkezdek lapozni, akkor nem sorrendbe hozza be a képeket. Ez miért lehet. A rendezés módja név szerint van beállítva.

R2D20208

• Vendég
« Reply #270 Dátum: 2011, 05 04, 09:50:11 »
@R2D20208
Bár én is szarkasztikus voltam, azért látom Te folytatod, szóval gratulálok, a gúnyolódás előre visz.  :hmm:

Ezen kívül a FasterFix egy dolog, számos programnál előfordul ez a bug. Szóval kéne olvasni a betűk között nem megmaradni szemellenzősen a száraz tényeknél!

Az hogy miért írtam, vagy kérdeztem? Mert én is úgy gondolom számos itt lévő userrel együtt, hogy ez régóta az egyik legjobb főzésű ROM-ok közé tartozik. Messze jobb a fogyasztás és a vas-kezelés, gyors, minden jó. "Csak" ez nem. Szóval ha azt gondolod hogy a ROM-ot fikázom, akkor tévedsz, mert nem ez volt a szándékom.
Az hogy csak nálam van ez, lehetséges, de full gylulással kezdtem és mindent úgy csináltam, ahogy levan íra. (ment is minden, hiba nélkül, elsőre)

Sajnos nem értek a redszer szintű programozáshoz az okos telefonok körében, de esetleg a 2.3-as miatt lehet ez, és számos app. valahogy hibásan kezeli még a rendszerszintű funkciókat, ami miatt ezt a bug előfordul. Ezt el tudom képzelni, de hogy ez valóban így van, ahhoz egy hozzáértő véleménye kéne...

Szóval mint "szépséghiba" írtam, vagy utaltam erre a bugra és pont azért idegesítő, mert egyébként a legfa**ább rom az utobbi időben! (szerintem legalább is)
Én pedig, lehet nem szépen, de közöltem, nálam az a bug nem létezett, mig használtam a romot. És én sem vagyok kötekedő  :p

Nem elérhető vipblack

• PDA: i9000
  • PDA ROM: 2.3
« Reply #271 Dátum: 2011, 05 04, 10:16:14 »
Na jol van fejezzetek be a rom  censored a es kesz. Am nekem is latszik a fastetfixbe rendesen minden.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #272 Dátum: 2011, 05 04, 16:51:12 »
Üdv!

Felraktam a V2-t. A quadrant értékem 1023 lett, ennél a samfirmware-es sima JVB is nagyságrenddel jobbat, 1650-et hozott.
A kijelzőt szinte be kell nyomnom, hogy érzékeljen is valamit, a gyári T-s rommal meg szinte hozzá sem kellett érni.
Ahhoz képest, amiket olvastam, hogy milyen jó, nagy csalódás.
 Másnál is ilyen gyenge az új? Szerintem én keresek egy másikat...
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető nelzon83

• Navigáció / Navigation: Navi
  • PDA: Samsung Galaxy Note
  • PDA ROM: Android 2.3.6(most teszek újat)
« Reply #273 Dátum: 2011, 05 04, 19:30:33 »
Üdv!

Felraktam a V2-t. A quadrant értékem 1023 lett, ennél a samfirmware-es sima JVB is nagyságrenddel jobbat, 1650-et hozott.
A kijelzőt szinte be kell nyomnom, hogy érzékeljen is valamit, a gyári T-s rommal meg szinte hozzá sem kellett érni.
Ahhoz képest, amiket olvastam, hogy milyen jó, nagy csalódás.
 Másnál is ilyen gyenge az új? Szerintem én keresek egy másikat...

A V2-n az RC2-t érted? Ha megnézed az appokat van benne olyan hogy ext4. Ott nyomj rá a Converts rfs to ext4-re. Máris megugrik a quadrant. Kijelző érzékenységét nem vettem észre hogy romlott volna személy szerint.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #274 Dátum: 2011, 05 04, 20:03:03 »
A V2-n az RC2-t érted? Ha megnézed az appokat van benne olyan hogy ext4. Ott nyomj rá a Converts rfs to ext4-re. Máris megugrik a quadrant. Kijelző érzékenységét nem vettem észre hogy romlott volna személy szerint.

Igen azt, csak mire észrevettem, nem tudtam javítani.
Természetesen megcsináltam az ext4 konverziót. 2x is mértem. Mindkétszer ugyanennyi lett.
Mértem romolás után, és nyomtam egy FR-t, úgy is. Semmi különbség.
Ez van, megyek tovább, teszek másik romot.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"