0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Feldobtam no wipet a Simpleimre... Statusbar nincs. egyálltalán nincs. Nagyon unszimpi bootanimáció. Más Különbséget ha látttok, érdekelne. Megy vissza az RC2
JVE MODEM (to revert to rom stock): You are not allowed to view links. Register or LoginJVK MODEM: You are not allowed to view links. Register or LoginJQ1 MODEM: You are not allowed to view links. Register or LoginJust flash them via CWM 3.0!! Use the CWM App and flash them as "update.zip" file!! Very important to use the app!!Köszi a segitséget4 és igy minden oksa működik amugy? miben más mint az előző?RC3 romhoz új modem és RC2 eredeti bootscreen, hátha mégis érdekel Téged is. Én már feltettm a bootscreent és próbálom a JQ1 modemet.
Szóval valakinek vélemény az RC3-ról meg a JQ1 modemről ? érdemes feltenni ?
Remélem az új hivatalos romra (I9000XXXJVB ) megcsinálják a nem béta verziót
Én feltoltam JVB - re, minen tökéletesen működik. 20 órája szedtem le töltőröl, éjjel nem kapcsoltam ki, telepitgettem tegnap progikat, átlag használat, telozás ez-az, még 85 % . Nálam személy szerint Froyo sem volt ilyen jó...
Engem csak az tartott vissza a Honey-től a JVB-re, hogy az XDA-n a Simone azt írta, hogy most nekiáll és 3-4 nap múlva előrukkol a JVB-re írt Honey_val. Ezek szerint nálad működik így is.
Működik! Sőt! visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginNyuztam, állitgattam, éjjelre sem kapcsoltam ki, sem repcsi mód. Ugy látom nagyon jol akarja birni....
most akkor te JVB-re ráraktad a honey-t?
Igen. Egy az egyben ugyanugy . Semmi akadást nem észleltem sem romoláskor sem bootoláskor, minden maximálisan működik.
Melyik JVB-t szedted le samfirmware-ről mert 3 van fent én az elsőt az jó lesz ?
A Goatrip 1.6 Gingerbreadról írnál egy két mondatot? Wifi, Gps, telefon, stb... minden jól müködik rajta? Lassan már illene GB-re váltanom, ebbe nagyon tetszik, hogy a homescreen 5 ikonos és a kikapcs menű is szines.
hali emberek!Ezt a romot akarom felsajtolni a kicsikére de amikor feltelepiti csak tölt és tölt 1óra mulva is szoval nem müxik..!SztupY JPM JP6 Multinational 3.0 ez a rom az alap!hogy tudom megoldani hogy müködjön is!
Nekem viszont még mindig gondom volna az hogy hogy lehetne a Marketet vissza varázsolni valami tetszetősebbre ?? Eddig feketevolt de gondolom frissült és azért lett eredeti ...