Mondjuk én nagyon kis piszkos vagyok, mert szoktam -elni (bocs mindenkitől)
Hát, öreg, gratulálni ehhez azért nem nagyon tudok. A Marketen fellelhető fizetős appok általában méltányos (és nem mellesleg csóró magyar honpolgárnak is megfizethető) áron kaphatók, és ezekben adott esetben nem kevés munkája van a fejlesztőnek. Itt inkább a sok kicsi sokra megy elv érvényesül - általában. Azt persze én is rühellem, ha pl. megveszel egy játékot, és amikor már rácuppantál, akkor hirtelen elkezd ajánlgatni pénzért különféle kiegészítéseket - amik nélkül persze nem is tudsz továbblépni. Na, ezeket a fejlesztőket én messziről kerülöm.
Szóval ne sajnáld azt a pár dolcsit a jómunkásemberektől (a telefonod árához képest egyébként is elenyésző), inkább gondolkozz el azon, mire is van feltétlen szükséged, és válassz ingyenes programot, ha lehet. A warez egyéb veszélyeiről meg már biztosan hallottál
(ld. fent is).
"Megszeretném kérdezni, hogy a memóriakártyára a game -eket hogy lehet áttenni?"
Nem minden app engedi a futtatást a külső sd-ről. Az Android rendszer elvileg nem enged a külső sd-kártyáról futni olyan programokat, amiknek van widget-je (ha jól tudom).
A Titanium Backup-pal át tudsz helyezni programokat az sd-re akkor is, ha maga az alkalmazás nem támogatja ezt. Az már más kérdés, hogy működik-e onnan? Próba - cseresznye. Csak óvatosan!