2024, 12 30, 18:37:09

Szerző Téma: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés  (Megtekintve 210321 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető plazy

• Nem: Férfi
    • Privát honlap
  • Navigáció / Navigation: AirisT620
  • PDA: LG O2X (P990)
  • PDA ROM: 4.0.4, bb: 1035.21_20121130 IMM76L.LG-P990-P99030A.1211302332
Re: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés
« Reply #825 Dátum: 2011, 12 01, 20:05:50 »
Arra frissítetted ami a profilodban van ?! V10c - 0622
Gondolom, nem a hellyel van baj mert több helyen is próbáltad, és nemcsak egy faraday kalitkában. VAlamit valszeg előtte ment és nem hardveres baj van.
Más szoftverrel sem megy?
Volt valami hidden menüs varázslat amivel valami gps-hez kapcsolódó dolgot (talán szervereket) át lehetett írni. Azt kéne kikeresni itt a fórumon.

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #826 Dátum: 2011, 12 01, 20:44:11 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hali!

Most frissítettem ROM-ot és nem működik a GPS, betesz a térképre, utána semmi... :( mi a teendő ilyenkor? okozott pár kellemetlen percet... :(

Előre is köszi!
Ha 2.3 akkor a ROM baja.

Bekapcsolt GPS mellett kikapcsbekapcs - örül kb.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #827 Dátum: 2011, 12 01, 20:46:26 »
Netszerte kering, ha regelsz a box.net -re 50GB tárhely ingyen, ha LG telefonról teszed (2012 márc valameddig).

Update: beregeltem, kiírta az 50 GB-ot, nem próbáltam ki valójában
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bedarob

• PDA: LG Optimus 2x P990
  • PDA ROM: V20L - 0725
« Reply #828 Dátum: 2011, 12 01, 23:34:48 »
Hali!

Bocsi, még nem írtam át a profilom, csak most... V20L-re frissítettem LG Updaterrel, eddig nem volt bajom a GPS-szel, sőt, tökéletesen működött bármikor és 10-15 mp alatt talált műholdat, most viszont... kb. 0!! :(

Arra frissítetted ami a profilodban van ?! V10c - 0622
Gondolom, nem a hellyel van baj mert több helyen is próbáltad, és nemcsak egy faraday kalitkában. VAlamit valszeg előtte ment és nem hardveres baj van.
Más szoftverrel sem megy?
Volt valami hidden menüs varázslat amivel valami gps-hez kapcsolódó dolgot (talán szervereket) át lehetett írni. Azt kéne kikeresni itt a fórumon.

Nem elérhető kalmandavid174

• TWD Fan
  • PDA: LG Optimus 2X
  • PDA ROM: ICS
« Reply #829 Dátum: 2011, 12 02, 22:36:51 »
:)
Bocsi az ismételt OFF -ért, csak kíváncsiskodnék, hogy a friss 2.3 -assal meddig bírja az akku?
The Walking Dead

Nem elérhető toca

• Navigáció / Navigation: Asus MyPal A626, iGO8
  • PDA: lg optimus 2x
  • PDA ROM: lgp990-v20r, Android v2.3.4
« Reply #830 Dátum: 2011, 12 02, 23:05:28 »
:)
Bocsi az ismételt OFF -ért, csak kíváncsiskodnék, hogy a friss 2.3 -assal meddig bírja az akku?
Erősen beállításfüggő, gondolom. Nekem kb. másfél nap, állandóan bekapcsolt wifivel, 3g-vel. Bár néha most is előfordul, hogy hirtelen állat módon elkezd melegedni, és akkor 1 óra alatt is képes 40%-ot merülni. Hogy ilyenkor mit csinálhat?  :shock: Unalmában talán számtanpéldákat old meg  :D.
Gyanús nekem, hogy idle üzemben, amikor a kijelző is kikapcsol, leállítja a wifi-t és a 3g-t, mert feloldás után pár másodpercet várni kell, amíg megjön a térerő, meg a rádió-szignál.

Nem elérhető Sanyacarp

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: Samsung Galaxy S4
« Reply #831 Dátum: 2011, 12 03, 09:14:07 »
Sziasztok!

O2X-nél lehet valahogy megváltoztatni a régió kódot( persze ha van ilyen)  mert az enyém valószínű hogy nem európai illetve magyar besorolású! Azért hogy az lg  hivatalos magyar frissítését tudjam leszedni. Frissítettem a telefont egyszer és eltünt a magyar nyelv és kapott pár kinai ikont amit az istenért sem lehet kitörölni belöle. ( még nem mertem nekiállni egy custom romnak sem mert félek hogy tégla lesz belöle  :( Egyik barátomnak SGS-je van és egy programmal meg tudta változtatni a region code-t! Most V10f van fent és 20110725 baseband.

köszönöm a segitséget!

üdv: Sanya

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #832 Dátum: 2011, 12 03, 09:43:57 »
Sziasztok!

O2X-nél lehet valahogy megváltoztatni a régió kódot( persze ha van ilyen)  mert az enyém valószínű hogy nem európai illetve magyar besorolású! Azért hogy az lg  hivatalos magyar frissítését tudjam leszedni. Frissítettem a telefont egyszer és eltünt a magyar nyelv és kapott pár kinai ikont amit az istenért sem lehet kitörölni belöle. ( még nem mertem nekiállni egy custom romnak sem mert félek hogy tégla lesz belöle  :( Egyik barátomnak SGS-je van és egy programmal meg tudta változtatni a region code-t! Most V10f van fent és 20110725 baseband.

köszönöm a segitséget!

üdv: Sanya

sgs-en igy tudod megváltoztatni

* # 272 *  IMEI számod#

hogy itt müxik-e?

• TWD Fan
« Reply #833 Dátum: 2011, 12 03, 17:21:14 »
Még egy alkalommal feltennék a kedves usereknek egy kérdést :)
Optimus 2x -et hol tudok venni és mennyiért? :D

Debreceni vagyok, de Debrecenben a telefonos boltokban nem találtam "újonnan" ott lévő terméket, amelyet ki is próbálhattam volna, "talán" rendelésre.
Azt szeretném kérdezni, hogy, ha vásárolok is egy ilyen készüléket, akkor hol vegyem? Kártyafüggetlen, vagy telenor? Nem baj, ha telenoros?

A másik pedig az ára: fogalmam sincs, hogy milyen árban van, mivel a telenor oldalán egy millióféle előfizetéssel annyiféle ára van, néhány kártyafüggetlenes boltba bementem és megkérdeztem az árát, 119 ezer Ft. -ket mondtak.

A telenornál mennyi? Ilyen új készüléket minden egyes tartozékával együtt (tehát HDMI kábellel is) nem tudok venni 80 ezer ft. -ért? :(

Lenne még egy fennmaradott kérdésem: Mivel emlíettem, hogy még nem volt alkalmam kipróbálni ezt a készüléket, a telenor egyik üzletében (A Református Nagytemplom mellett, a piac u. 1-3 alatt) lehet nyomogatni készülékeket. No, ott láttam egy SE Xperia neo -t, amelynek a formája különösen nem tetszedt, azonban most nagyon megszerettem, nem tudom miért, de most nagyon tetszik és piszok gyors is (mármint, ahogyan húzogattam össze-vissza az ujjaimat rajta :) ). Szerintetek, ha a két teló közül kellene választanom, melyiket választanátok?

Nagyon sokat segítenétek, ha tudnátok válaszolni a kérdésemre :)
Üdvözlettel: Dávid :)
The Walking Dead

Nem elérhető bedarob

• PDA: LG Optimus 2x P990
  • PDA ROM: V20L - 0725
« Reply #834 Dátum: 2011, 12 03, 17:42:25 »
Ha 2.3 akkor a ROM baja.

Bekapcsolt GPS mellett kikapcsbekapcs - örül kb.

Esetleg valami megoldás?

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #835 Dátum: 2011, 12 04, 22:22:32 »
Esetleg valami megoldás?

Hidden (service) menu előcsalogat és ott gps-test vagy vmi? (a neten fellelhető hidden menu és service menu előcsalogatása a cm7.1-el nem működik, de a gyárival és asszem a modaco-val is ment.)

Hol lehet telefont venni? Ezt eccer privátban megbeszéltük nem?! :-D
Én a neten vettem de nem tudom már hogy hol. DE pl itt is: You are not allowed to view links. Register or Login vagy You are not allowed to view links. Register or Login de belinkelhetném a gugli találati oldalát is. vagy egy árgép oldalt is.

Üdv
plazy.

• TWD Fan
« Reply #836 Dátum: 2011, 12 05, 01:17:19 »
Plazy: Igen, már volt téma egy párszor :D
Csak nem tudom, hogy pontosabban melyik üzletben vásároljam meg, mert pl. emlíették, hogy a gsmline nem valami jó, meg pl. a teljes csomaghoz nem jár HDMI kábel :(
Jó, ez nem is olyan nagy baj, csak azt nem tudom, hogy, ha nem jár hozzá, akkor az a telefon nem-e egy butított verziójú, vagy nem is tudom, meg miért adják pl. a gsmline -nál három féle kiszerelésben a telefont?

Pl. van egy 80k -s angol nyelvűs telefon, van magyar nyelven talán 2k -val drágábban (persze dobozával és töltővel) és van egy tartozékokkal együtt 86k -ért, amihez nem jár HDMI kábel, ezért sem tudom, hogy most akkor ez nem is teljes csomag, vagy hogy :(
A másik pedig a szolgáltató...a telenornál egyszerűen fogalmam sincs, hogy mennyibe kerül teljes áron. Meg egyszer te is emlíetted, hogy volt egy pár ember, akinek telenor függőként problémája volt a készülékkel szoftveresen, stb., áhh, nem tudom.

A másik kérdésem pedig megint az ár lenne: A speedshopban miért különbözik az ár? Miért drágább? Akkor most mennyibe kerül ez a teló? :(

Am. plazy: És neked meddig bírja az akkumulátorod egy feltöltéssel? :)

Nagyon szépen köszönöm a válaszod :)
The Walking Dead

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #837 Dátum: 2011, 12 05, 07:46:09 »
Csak nem tudom, hogy pontosabban melyik üzletben vásároljam meg, mert pl. emlíették, hogy a gsmline nem valami jó, meg pl. a teljes csomaghoz nem jár HDMI kábel :(
Jó, ez nem is olyan nagy baj, csak azt nem tudom, hogy, ha nem jár hozzá, akkor az a telefon nem-e egy butított verziójú, vagy nem is tudom, meg miért adják pl. a gsmline -nál három féle kiszerelésben a telefont?

Pl. van egy 80k -s angol nyelvűs telefon, van magyar nyelven talán 2k -val drágábban (persze dobozával és töltővel) és van egy tartozékokkal együtt 86k -ért, amihez nem jár HDMI kábel, ezért sem tudom, hogy most akkor ez nem is teljes csomag, vagy hogy :(
A másik pedig a szolgáltató...a telenornál egyszerűen fogalmam sincs, hogy mennyibe kerül teljes áron. Meg egyszer te is emlíetted, hogy volt egy pár ember, akinek telenor függőként problémája volt a készülékkel szoftveresen, stb., áhh, nem tudom.

A másik kérdésem pedig megint az ár lenne: A speedshopban miért különbözik az ár? Miért drágább? Akkor most mennyibe kerül ez a teló? :(

Nagyon szépen köszönöm a válaszod :)
1. Az LG tájékoztatója alapján a hivatalos LG által forgalmazott készülékhez jár HDMI kábel (6.tali(?))

2. A Speedshopban gyárilag független a készülék (nincs hűségidő, kötöttség...)... :whistle:

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #838 Dátum: 2011, 12 05, 12:13:52 »
......

Nem kötözködni akartam :-)
Szerintem is gyárilag jár hozzá a kábel. Hogy hol mennyibe kerül az az árképzésükön múlik, meg hogy adnak-e hozzá valami extra szolgáltatást pl. bolti vagy gyártó garancia stb. Adnak-e róla számlát, papíron használtként hozzák forgalomba (mert azokra asszem nem kell áfát fizetni) stb.stb.

Az akksi az egy érdekes dolog. Néhányszor most kellett pc-ről töltenem ami ugye sokkal lassabb, viszont úgy láttam azzal mintha "jobban feltöltötte volna". Tudom baromság de ez az érzésem. Most hogy a gyári gyors-töltővel (az 1A-es) töltővel töltöm most nap végére kb 25% marad. Azt általában kijátszom (pl. asphalt6-tal kb. fél-egy óra) és éjszaka a gyors-töltőn van,  de kb. 2 óra alatt teljesen fel lesz töltve. (tehát az éjszaka nagy részét csak rajt van a töltőn teljesen feltöltve)
Jelentősen függ a használati szokásoktól. Nálam a wifi folyamatos (azaz nem kapcsol ki akkor sem ha a kijelző lekapcsol) gps be van kapcsolva ha valamelyik szoftver akarja akkor használja, kijelző automata fényerőn, BT ki van kapcsolva. Napközben a melóhelyen 3g-van és wifi, otthon 2g és wifi. Otthon jobban merül mert szerintem keresgéli a 2g-nél jobb kapcsolatot és az meríti. Ha egy szerencsés hétvégi, otthoni napon nem hív senki és hozzá sem nyúlok akkor 60-70%-marad benne estére. Most 75%-on áll, reggel 7-kor vettem le a töltőről, reggel telefonáltam vele és elolvastam a híreket dolphin böngészővel. Azóta csak itt fexik az asztalon. (viber fent van nem tudom az eszi-e az akksit pluszban.)

Tervezem kíváncsiságból feltenni a gyári romot, de most még cm7 van.

Nem elérhető WanTeD

• PFC Fan
  • PDA: -
  • PDA ROM: -
« Reply #839 Dátum: 2011, 12 06, 22:47:00 »
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne?!
Új telefont szeretnék vásárolni, 2X,re gondoltam,idáig tetszett mint állat, de ahogy a fórumot olvasgatom kicsit elbizonytalanodtam a teló megvétele ügyében.
Tényleg ennyire macerás a használata, sose lesz stabil?
Olvastam a 3D-s fórumot ott se sokkal jobb a helyzet.
Most már 4 teló között gondolkodom Motorola Defy, LG 2x-3D, SG SII!de már haladunk a150-e fele anyit meg már nem is ér meg, ha ennyit kell velük basz...kodni, és nem is lesz stabil a gépezet!
Segítsetek!!!PLS!!!
Ki mit venne ha lenne lóvéja!Nektek már van tapasztalatok valamennyi telóval kapcsolatba!!!
A válaszokat előre is köszönöm. :shock: :ima:

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #840 Dátum: 2011, 12 07, 06:25:54 »

Ki mit venne ha lenne lóvéja!Nektek már van tapasztalatok valamennyi telóval kapcsolatba!!!

Álmodozzak ;) :

Ha kinézetre: Motorola RAZR (infó nem sok, új)

Relatíve megbízhatóság: SGS II (nekem nem tetszik a mérete...)

Ár-érték: 2X (itt vagyunk ebben a topikban)

és így tovább....Felébredtem, de attól álmodozni még lehet... :D

Nem elérhető WanTeD

• PFC Fan
  • PDA: -
  • PDA ROM: -
« Reply #841 Dátum: 2011, 12 07, 20:48:04 »
Köszi a választ!
De akkor most a 2X egy jó telefon vagy még nem kiforrott?!

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #842 Dátum: 2011, 12 08, 12:57:08 »
Szerintem hardveresen kiforrott, de szoftveresen egy telefon esetén sem beszélhetünk kiforrottságról, hisz minden androidos telefonra szinte naponta jönnek ki (fél)hivatalos romok/frissítések. És ahol naponta kijön egy új ott nem hiszem hogy mindent teljes-körűen tesztelnek. (de ezt a kockázatot nekem és másoknak is simán megéri vállalni egy jó rom miatt.)

Nade. Amiért billentyűzetet ragadtam: feltettem néhány napja a gyári v20L-es romot. CM7.1 után magasra volt rakva a mérce. Arról most nem írnék hogy nekem az (lg-s) gyári appok nem jönnek be. Nekem hiányzik a jópofa kikapcsolás effekt, bár nem életszükséglet. Most úgy látom, hogy vagy azért mert jó a rom, vagy azért mert még nem tettem fel minden programot, elég jelentősen nőtt az akku kapacitása, még a cm7-hez mérten is. Dél körül nekem olyan 70% szokott lenni a töltöttség most meg 89%... és tegnap is egy ekkora szám volt kiírva ez időben. De lehet hogy a teljes kalibráláshoz nem volt elég ez a 3 nap (3 töltés).
Hasonlóan a cm7-hez nem fagy, van wifi, van mobilos böngészés, minden jól működik amiket eddig kipróbáltam, sőt mivel visszakaptam a régi camera appot, lehet csinálni ismét panoráma és összefűzött képet (out of the box). Az is előnye ennek az official rom-nak hogy a fizetős Launcher Prom nem fagy úgy mint a cm7 alatt. (így ott AWD-t használtam amibe nagyon beleszerettem) Még nem laktam be 100%-osan (csengő és értesítési hangok stb. még nincs belőve) és nem is biztos hogy be lesz, mert lehet visszamegy a cm7. Az érzésre sokkal gyorsabb volt de ez sem lassú, pláne nem a 2.2-es gyári romhoz képest. (Mivel nemrég egy forumtársunk felvetette a quadrant dolgát, ezért akkor feltettem és még fent volt/van: cm7.1 -el 2700-at mért, most meg 2350-et. Tudom a quadrant nem támogatja a dual core-t, de ezt a kimutatott különbséget érezni is lehet! Pl. appok installja közben eddig nem akadt meg az app screen görgetése, most meg "döcög néha", de kibírható.)
Nem tudom számít-e de első pillanatól kezdve, rootolva volt (márcsak a titanium backup miatt is mert azzal tettem vissza a régi appokat), és ezelőtt a rom előtt minden lézető wipe-ot és factori reszetet megcsináltam.

Hát nagyjából így, elnézést ha untattam valakit.

Erről gondolom tudtok: You are not allowed to view links. Register or Login (naponta 10 különböző program darabja 20ft-körüli áron)
Én a két nap alatt a 20-ból 8 appot megvettem (és az asphalt6-ot megvettem volna 23 forintért hogyha egy régebbi akcióban nem vettem volna meg 200-ért. Egyébként 1800ft szokott lenni :-) (bár a tegnapi 3-at felesleges volt megvenném mert nem jön be egyik sem.)

plazy.hu

Nem elérhető toca

« Reply #843 Dátum: 2011, 12 09, 17:15:56 »
Kedves 2x userek, felhívom a figyelmeteket, hogy a jelenlegi legfrissebb gyári rom (v.2.3.4) nem rootolható a közkedvelt, és minden hozzáértő által elsősorban ajánlott SuperOneClick-kel. A fejlesztő szerint már dolgoznak a javításon, az új verzió néhány napon belül elkészül, és azzal menni fog. A kétsoros hír eredetiben itt: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #844 Dátum: 2011, 12 09, 17:52:00 »
Kedves 2x userek, felhívom a figyelmeteket, hogy a jelenlegi legfrissebb gyári rom (v.2.3.4) nem rootolható a közkedvelt, és minden hozzáértő által elsősorban ajánlott SuperOneClick-kel. A fejlesztő szerint már dolgoznak a javításon, az új verzió néhány napon belül elkészül, és azzal menni fog. A kétsoros hír eredetiben itt: You are not allowed to view links. Register or Login
Ja azzal tényleg könnyebb lenne/lesz, viszont rootolható mással, ami csak egy fokkal bonyolultabb... (ha belinkelem kidobjátok?! Szóval google az első helyen dobja ki a megoldást, én azzal csináltam (megj: nem elég Volume down+ powerrel bekapcsolni, hanem Volume Up + Volume Down + power :-) legalábbis az én laptopon akkor ismerte fel jól, mikor a képernyő még nem kapcsolódott be de a ledek világítottak.))

Újabb tapasztalatok a hivatalossal: ha vakuval fényképezek pl itt a szobában vagy akár egy étteremben akkor az szerintem f0s. Legalábbis a cm7-tel jobb volt. Vaku nélkül tökéletes.
Most hogy sok olcsó progit fel lehet tenni, valahogy feltűnt a lassúság (igaz nem kibírhatatlan csak az előző romhoz képest feltűnő ha megakad valami pl. app frissítés/telepítés közben) (meg most először találkoztam "nincs elég hely az eszközön" felirattal, mert nem lehet(?) közvetlenül a sd-re telepíteni.)

Használja rajtam kívül valaki a Traffic Countert widget-jeit? Mert az új rom felrakása után feltűnt hogy mennyire jól bírja az akksi, de most hogy feltettem újra, most visszatért az akkuhasználat a "normális" kerékvágásba.

És az utolsó negatívum hogy szerintem gyengébb a térerő mióta feltettem. Lehetséges ez?

Amiket írtam azok érzések, méréssel nem tudom alátámasztani, csak tapasztalati dolgok.

Üdv
plazy
ui.: mindezt azért írtam le mert jó néhányan nyaggatnak azzal hogy megéri-e megvenni, vagy jó-e az official, vagy megbízható-e a telefon, vagy mindenképpen érdemes rootolni stb. Gondoltam ha leírok mindent akkor könnyebb lesz dönteni és nem kell 100szor leírnom. ;-)
Jó telefon ez, gyárival is, de custom rommal mégjobb.

Nem elérhető toca

« Reply #845 Dátum: 2011, 12 09, 22:52:19 »
: ... mindezt azért írtam le mert jó néhányan nyaggatnak azzal hogy megéri-e megvenni, vagy jó-e az official, vagy megbízható-e a telefon, vagy mindenképpen érdemes rootolni stb. Gondoltam ha leírok mindent akkor könnyebb lesz dönteni és nem kell 100szor leírnom. ;-)
Jó telefon ez, gyárival is, de custom rommal mégjobb.
Drótolni ugye nem csak a custom rom-ok miatt érdemes. Vannak olyan appok, amik nem működnek root nélkül. Én is ezért teszem. Nem telepítek egyelőre főzött rom-ot, de a gingerbread-frissítés óta vannak olyan programok, amik nem működnek megfelelően root nélkül (pl.: LG 2x/Black/3D Notifications). Na és a főoldalon tárgyalt Titanium Backup sem megy enélkül, pedig az igen nagyon hasznos kis stuff, adott esetben akkor is, ha nem buherálsz. ;)

Nem elérhető homarember

• PFC Fan
  • PDA: lg optimus 2x p990
  • PDA ROM: v10b
« Reply #846 Dátum: 2011, 12 10, 18:22:14 »
nemtom volt e már. ;)

LG Optimus 2X Gingerbread (2.3.4) frissítés hivatalosan

ha igen bocs, :D

Már egy ideje próbálkozom ezzel, de valahogy nem jön be nekem ez a nagy lila Frissítés gomb, amiről a fenti cikk beszél. Biztos valamit rosszul csinálok, de nem jövök rá, mit, ráadásul a sok verzióban is kezdem elveszteni a fonalat...
Telefonom adatai:
LG P990
android verzió: 2.2.2
Baseband: 1035.21_20110725
Kernel: 2.6.32.9-dirty
Cikkszám: FRG83G
LGE Verzió: LGP990-V10b

Az update progi (amiről a cikkben is szó van) azt írja, hogy V20L a verzió.

Valakinek valami ötlete, mit kellene máshogy csinálnom?

Nem elérhető homarember

• PFC Fan
« Reply #847 Dátum: 2011, 12 10, 18:54:50 »
Már egy ideje próbálkozom ezzel, de valahogy nem jön be nekem ez a nagy lila Frissítés gomb, amiről a fenti cikk beszél. Biztos valamit rosszul csinálok, de nem jövök rá, mit, ráadásul a sok verzióban is kezdem elveszteni a fonalat...
Telefonom adatai:
LG P990
android verzió: 2.2.2
Baseband: 1035.21_20110725
Kernel: 2.6.32.9-dirty
Cikkszám: FRG83G
LGE Verzió: LGP990-V10b

Az update progi (amiről a cikkben is szó van) azt írja, hogy V20L a verzió.

Valakinek valami ötlete, mit kellene máshogy csinálnom?

Mostanra sikerült a frissítés gombot előcsalogatnom, bár lövésem sincs, mitől lilult be, mindenesetre ráklikkeltem, erre most a TELEFON FRISSÍTÉS nevű alkalmazás közölte velem, hogy nincs elég tárhelyem...
Amivel nem tudom, mit lehet kezdeni, mivel egyetlen a telefonon levő alkalmazást nem engedett eltávolítani...hogyan lehet akkor felszabadítani tárhelyet?

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #848 Dátum: 2011, 12 10, 19:26:51 »
Én leszedtem a netről a rom-ot és a smartflashtool-lal tettem fel.
Pl. tárhelyet lehet felszabadítani úgy hogy a képeket a külső sd-re mozgatod (ha eddig nem oda mentetted, mert ugye alapértelmezettem 3-4 mega/kép...)
Tárhelyet szerintem felszabadít ha wipe-olsz. De akkor ugrik minden a telefonról.  :-)
Legjobb ha rádugod a gépre, usb-módban átnézed egy fájlkezelővel hogy mi eszi a helyet...

Nem elérhető homarember

• PFC Fan
« Reply #849 Dátum: 2011, 12 10, 19:52:30 »
Asszem megtaláltam végre, amit kerestem...
hogyan tudom az idióta hozzászólásaimat törölni? :)
Esetleg egy moderátort megkérhetek ezúton az eddigi hozzászólásaim törlésére?