Még egy alkalommal feltennék a kedves usereknek egy kérdést
Optimus 2x -et hol tudok venni és mennyiért?
Debreceni vagyok, de Debrecenben a telefonos boltokban nem találtam "újonnan" ott lévő terméket, amelyet ki is próbálhattam volna, "talán" rendelésre.
Azt szeretném kérdezni, hogy, ha vásárolok is egy ilyen készüléket, akkor hol vegyem? Kártyafüggetlen, vagy telenor? Nem baj, ha telenoros?
A másik pedig az ára: fogalmam sincs, hogy milyen árban van, mivel a telenor oldalán egy millióféle előfizetéssel annyiféle ára van, néhány kártyafüggetlenes boltba bementem és megkérdeztem az árát, 119 ezer Ft. -ket mondtak.
A telenornál mennyi? Ilyen új készüléket minden egyes tartozékával együtt (tehát HDMI kábellel is) nem tudok venni 80 ezer ft. -ért?
Lenne még egy fennmaradott kérdésem: Mivel emlíettem, hogy még nem volt alkalmam kipróbálni ezt a készüléket, a telenor egyik üzletében (A Református Nagytemplom mellett, a piac u. 1-3 alatt) lehet nyomogatni készülékeket. No, ott láttam egy SE Xperia neo -t, amelynek a formája különösen nem tetszedt, azonban most nagyon megszerettem, nem tudom miért, de most nagyon tetszik és piszok gyors is (mármint, ahogyan húzogattam össze-vissza az ujjaimat rajta
). Szerintetek, ha a két teló közül kellene választanom, melyiket választanátok?
Nagyon sokat segítenétek, ha tudnátok válaszolni a kérdésemre
Üdvözlettel: Dávid