Sziasztok!
Teljesen új és kezdő vagyok Android terén. Aug.8.-a óta vagyok birtokosa egy LG Optimus 2X-nek, ami nagyon bejön. Előtte rövid ideig kb.1,5 hétig volt nálam egy Samsung Galaxy S, ami kézben tartva olyan játék telefonnak tűnt. Mindig attól féltem, összetörik a kezemben
Azonban javára váljon, hogy mintha stabilabban működött volna mint az LG
Eddig a bevezetés.
A kérdésem, meglepődve vettem észre egy éjszakai filmnézés közben a telefon kijelzőjén, hogy a bal alsó sarok felé mintha lenne egy világos pötty. Csak és kizárólag fekete alapon látszik, nem fehér, hanem inkább amolyan világos szürkés. Nem feltűnő, világosban nem is látni, de sötétben ki lehet szúrni. Mi a teendőm, vigyem vissza és garanciában cserélik, vagy csak javítják? Egyátalán 1 pötty miatt kezdenek vele valamit? Amúgy Telenor függő, Telenoros garival, de benne van a gyári LG gari papír is. Mindegyik ki lett töltve, pecsételve, de az IMEI számokat nem ragasztották bele, azért, ha később garanciával akarok élni, eldönthessem melyiket használom. JA, amúgy melyik garit érdemes jelen esetben használnom?
A telefon teljesen szűz, gyári állapotú, mert totál nem értek a romoláshoz és egyéb nyalánkságokhoz. Persze informálódom és előbb utóbb neki is esek, vannak itt jó leírások hozzá. Ha már itt tartunk, olvasgatok mindenféle romokról, de konkrétan nem találtam választ arra, melyiket érdemes feltenni,hosszú távra melyik lesz megbízható és aránylag hiba mentes. Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült, de kezdőként talán belefér.
Üdv mindenkinek!