2024, 12 18, 14:10:03

Szerző Téma: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés  (Megtekintve 209820 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

landor

• Vendég
Re: LG Optimus 2x tapasztalatok
« Reply #50 Dátum: 2011, 04 22, 19:04:43 »
na mondjuk kivert a víz, hogy csak 8. alkalomra sikerült a baseband upgrade  >:(

Nem elérhető plazy

• Nem: Férfi
    • Privát honlap
  • Navigáció / Navigation: AirisT620
  • PDA: LG O2X (P990)
  • PDA ROM: 4.0.4, bb: 1035.21_20121130 IMM76L.LG-P990-P99030A.1211302332
« Reply #51 Dátum: 2011, 04 25, 12:15:21 »
Üdv
Sok locsolást és sok hímes tojást kívánok a még józan kollégáknak.
Azt szeretném megkérdezni hogy van ez az új baseband dolog amit elvileg a lg hivatalos software update tooljával fel lehet(ne) tenni. Nem élet-halál de gondoltam felteszem.  Annak mi lehet az oka hogy nekem azt írja hogy a szoftverem friss í]y nem kell frissíteni? Természetesen a telefonban ha megnézem akkor valami februárit ír....

5let? Olvasom a fórumokat hogy országfüggő stb. de itt is többen írják hogy feltették? vagy ők a rootolt utat választották?

Köszi
plazy

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #52 Dátum: 2011, 04 25, 15:00:18 »
A fenti hozzászólásom tárgytalan. A modaco-s mutatvánnyal simán sikerült.
Thx

Nem elérhető Sanyacarp

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: Samsung Galaxy S4
« Reply #53 Dátum: 2011, 04 25, 17:03:18 »
Sziasztok!

Pár napja tulajdonosa vagyok az optimusnak és szerintem nagyszerüen sikerült! Függetlenül vettem és nem ment pár alkalmazás de egy gyári visszaállitás mindent megoldott!Az lenne a kérdésem hogy a fülnél levö hangszóró erejét hogyan lehet felerősiteni?:) Az Igo vagy sygic csak microsd kártyárol müködik?

üdv: Sanya

Nem elérhető tamasgal

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: LG Optimus 2x
  • PDA ROM: Android
« Reply #54 Dátum: 2011, 04 25, 19:26:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Pár napja tulajdonosa vagyok az optimusnak és szerintem nagyszerüen sikerült! Függetlenül vettem és nem ment pár alkalmazás de egy gyári visszaállitás mindent megoldott!Az lenne a kérdésem hogy a fülnél levö hangszóró erejét hogyan lehet felerősiteni?:) Az Igo vagy sygic csak microsd kártyárol müködik?

üdv: Sanya

Szia Sanya!

A fülnél lévő hangszorót beszélgetés közben az oldalsó gombokkal tudod hangosítani ill halkitani!

Természetesen mennek a belső memóriákról is a gps programok!

Tomi

Nem elérhető Sanyacarp

« Reply #55 Dátum: 2011, 04 25, 20:57:12 »
Szia Sanya!

A fülnél lévő hangszorót beszélgetés közben az oldalsó gombokkal tudod hangosítani ill halkitani!

Természetesen mennek a belső memóriákról is a gps programok!

Tomi

Mikor hard resetet csináltam a telefonon elötte sokal hangosabb volt a hangszóró , utána meg lehalkult:( Az oldalsó gombon maxon van a hangszóró. A sygic-et és az igo8at sem tudom müködésre birni a telefonon. Az igo telepités után nem csinál mappát magának és nem tudom hova bemásolni a contetnt és a license mappát! Netán én csinálok valamit rosszul? A sygicet használnám szivesebben de a honlapjukon nincsen feltüntetve az optimus 2x, de mivel androidos ezen is mennie kellene! Amugy mindenkinek csak ajánlani tudom a telefont:)

Köszi a segitséget!

Sanya

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #56 Dátum: 2011, 04 26, 08:11:17 »

A sygic-et és az igo8at sem tudom müködésre birni a telefonon. Az igo telepités után nem csinál mappát magának és nem tudom hova bemásolni a contetnt és a license mappát! Netán én csinálok valamit rosszul?

Sanya
Ez  :warez: téma!  >:(
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

landor

• Vendég
navi
« Reply #57 Dátum: 2011, 04 26, 14:31:53 »

A sygicet használnám szivesebben de a honlapjukon nincsen feltüntetve az optimus 2x, de mivel androidos ezen is mennie kell

Köszi a segitséget!

Sanya

Szia. Fut rajta az Aura!

Nem elérhető bostone

• Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: I9000XWJVK
« Reply #58 Dátum: 2011, 04 26, 20:55:36 »
A készülék a saját video lejátszója elviekben támogatja a feliratokat, csak sajnos rosszul kezeli az ékezetes betűket. Marketről letöltött lejátszóknál a felirat nem probléma, viszont a hang erősen recseg vagy csak a háttérzaj hallható. Beállítási gond lehet vagy alapból ilyen?

Nem elérhető safizoo

• PDA: P990
  • PDA ROM: MIU 1.9.30. - 1035.21_20110725 - 2.6.32.45
« Reply #59 Dátum: 2011, 04 27, 00:18:48 »
Sziasztok
Április eleje óta van meg, mostanra összeállt, nem vagyok nagy spíler, de feltettem egy recoveryt, Modaco fr11, megformáztam a telefonból a memóriakártyát és most stabil, szuper és gyors a telom.

Nem tudom hogyan bír ki bárkinek is a telefonja 10 órákat, mert nekem sosem.
Max, ha nem használom mint oksotelefont. De akkor meg minek okostelefon.
HA kikapcsolom a Skypeot és "csak" a leveleimet frissíti , akkor nem bír ki 9 órát. Ha ezek be vannak kapcsolva és még mellette használom, akkor 5 órát bír, tehát töltő állandóan van nálam.(kocsi+sima)

Előtte egy desirem volt, az sem bírt többet sokkal, azért cseréltem le, mert válogatnom kellett, hogy milyen appokat töltsek fel és miket archíváljak.
Kicsit szánalmas ez az android telefonoktól. Úgy érzem magam, mint amikor még MDA prom, vagy MDA I-II volt, akkor is még ez volt a probléma +a kártyára mentés az akkori windosnál. Azok is nem tudom, hol bénázták el ennyire.
volt p800, N900, 5800, N95, iphon 3gs-em is.

De most már nincsenek nagyon kompromisszumok.
Mostanra gyakorlatilag laptop helyett használom

Ja a gingerbread billentyűzetem valamiért mégsem tud magyarül, ebben tud vki segíteni? A HTC-n elég jól működött, bár az lg sem rossz, csak máshogy szar, nem tanítható gépelés közben.
Ja és lehet lecserélni romot a legújabbra? Azt hogyan. Mármint, hogy minden megmaradjon (appok).

Nem elérhető Artemon

• Navigáció / Navigation: Google Nav
  • PDA: Galaxy S8
  • PDA ROM: Stock 7.0 Nougat
Re: navi
« Reply #60 Dátum: 2011, 04 27, 09:55:52 »
Szia. Fut rajta az Aura!

Nekem nem fut az Aura.
Miután letölti a térképeket a szerverről, kiírja, hogy sajnálja, de ehhez a programhoz 3D -s gyorsítás szükséges, ami az én telefonomon NINCS. :-) Aztán kilép.

Nem elérhető Sanyacarp

« Reply #61 Dátum: 2011, 04 27, 11:37:47 »
Jön az optimusra az android 3.0?:D biztossan megoldják valamilyen szinten az aksifelhasználást és talán gyorsabb is lesz a kicsike:D

Irja már le valaki annak az auárnak a verzioszámát amelyik fut az optimuson...:)

Nem elérhető Artemon

• Navigáció / Navigation: Google Nav
  • PDA: Galaxy S8
  • PDA ROM: Stock 7.0 Nougat
« Reply #62 Dátum: 2011, 04 27, 15:57:46 »
Jön az optimusra az android 3.0? :D biztossan megoldják valamilyen szinten az aksifelhasználást és talán gyorsabb is lesz a kicsike:D

Én úgy tudom, hogy a 3.0 -s Droid kifejezetten táblagépekre van fejlesztve. (javítsatok ki, ha tévedek)
Inkább a 2.4 -et várd nagyon.
Gingerbread május/júniusban...De már az is nagyon szépen optimalizálva lesz a Froyohoz képest, és jobban ki fogja használni a Tegra II előnyeit.

Nem elérhető Sanyacarp

« Reply #63 Dátum: 2011, 04 27, 16:22:52 »
Jön az optimusra az android 3.0?:D biztossan megoldják valamilyen szinten az aksifelhasználást és talán gyorsabb is lesz a kicsike:D

Én úgy tudom, hogy a 3.0 -s Droid kifejezetten táblagépekre van fejlesztve. (javítsatok ki, ha tévedek)
Inkább a 2.4 -et várd nagyon.
Gingerbread május/júniusban...De már az is nagyon szépen optimalizálva lesz a Froyohoz képest, és jobban ki fogja használni a Tegra II előnyeit.

Akkor azt várjuk nagyon, szerinted egyedül nekiálljak frissiteni a 2.4-et ha kijön vagy vigyem inkább szakemberhez? ( még soha nem csináltam ilyet és nem tudom hogy mennyire bonyolult vagy teljessen automata...)

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #64 Dátum: 2011, 04 27, 16:50:18 »

Akkor azt várjuk nagyon, szerinted egyedül nekiálljak frissiteni a 2.4-et ha kijön vagy vigyem inkább szakemberhez? ( még soha nem csináltam ilyet és nem tudom hogy mennyire bonyolult vagy teljessen automata...)
Csak el kell indítanod.és mindent megcsinál magától,ráadásul semmi nem fog törlődni a telefonodról.
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #65 Dátum: 2011, 04 27, 17:42:15 »
Jön az optimusra az android 3.0? :D biztossan megoldják valamilyen szinten az aksifelhasználást és talán gyorsabb is lesz a kicsike:D

Irja már le valaki annak az auárnak a verzioszámát amelyik fut az optimuson... :)

Az Android 3.0 csak táblagépekre készült, smartfone-okra nem jelenik meg hivatalos verziója...  :hmm:
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető safizoo

« Reply #66 Dátum: 2011, 04 28, 10:35:18 »
Ja a gingerbread billentyűzetem valamiért mégsem tud magyarül, ebben tud vki segíteni?
Lehet lecserélni romot a legújabbra? Azt hogyan. Mármint, hogy minden megmaradjon (appok).
modaco fr 11 van fent.
ki csinált már ilyet?

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #67 Dátum: 2011, 04 28, 12:47:35 »
Sziasztok
Nem tudom hogyan bír ki bárkinek is a telefonja 10 órákat, mert nekem sosem.
Max, ha nem használom mint oksotelefont. De akkor meg minek okostelefon.
HA kikapcsolom a Skypeot és "csak" a leveleimet frissíti , akkor nem bír ki 9 órát. Ha ezek be vannak kapcsolva és még mellette használom, akkor 5 órát bír, tehát töltő állandóan van nálam.(kocsi+sima)
Ez a téma -mármint hogy miért nincs forradalom az akksik terén- engem is nagyon izgat. Rengeteg problémát megoldana és nem csak telefonoknál hanem az elektromos autóktól kezdve a napelemes házakig.

Én csak 1 hete használom az első okos telefonomat. Előtte n73-am volt (ha "olyanja volt" akkor 2 nap de általában 4-5-6 nap egytöltéssel, igaz csak telefonálásra és google naptárszolgáltatások szinkronizálására használva.). Én úgy veszem észre hogy nagyon szükséges és fontos az hogy csak az legyen bekapcsolva mai tényleg kell és amikor kell.
Én kiraktam az asztalra az a kis toolt ami megjelenít 5 ikont (wifi bluetooth gps sync kpenyő fényerő)
Ezek közül napközben (amikor amúgy is számítógép előtt ülök 8-tól 16-ig) akkor csak a sync van bekapcsolva és a képernyő is automatikus fényerőn van, többnyire amúgy is alvó(?) módban. Délután 4 től sem sokat változik a helyzet a beállításokkal. Amikor otthon vagyok és valamit le akarok tölteni akkor bekapcsolom a wifit, 5mp alatt kapcsolódik és már is tölthetek vagy netezhetek.
Tegnap reggel levettem a töltőről, a fent említett módon használtam (persze telefonáltam rajta), délután sem sokat töltögettem vele (max 1 óra wifi), és így most azt írja hogy 48%-on van az akksi úgyhogy ma este tuti tölteni kell.
Hétvégén amikor még az "újdonság lázába égtem" akkor szinte egész nap ment a wifi de a BT akkor sem és a gps is csak kipróbálásra, akkor valóban csak 14 óra az élettartam.
Szóval én csak akkor használom az "okostelefon" funkcióit amikor szükségem van rá így kicsit jobb a készenléti idő mint vártam.
De nagyon várom azt a remélhetőleg közeli időt amikor előrukkolnak valami olyannal hogy teljes használat mellett is egy hetet kihúz egy töltéssel. (bár akkor sem hiszem hogy a bt vagy a gps egész nap menni fog ha pl az irodában ülök, vagy a szeszkóban vásárolok.)
(ezt megelőzően csak egy airis T620-as pda-m volt, az kb 2-3 órát bírt bekapcsolt gps-el :-s )

Én arra vagyok kíváncsi hogy mennyi lesz az adatforgalmam. Van valakinek tapasztalata arra hogy egy "átlagos" (a fentiekben vázol) használat mellett mekkora az adatforgalom? (azt az időjárásos appot levettem, csak a gmail és a facebook szinkronizál)
És esetleg tudtok-e ajánlani egy jó adatforgalom mérőt, ami esetleg kommunikációs csatornákra lebontva mutatja az adatforgalmat és esetleg az aktuális sebességet is?

Köszi
plazy

Nem elérhető norbee007

• PDA: LG Optimus 2X, Samsung i900 Omnia 16GB, Mitac Mio A701
  • PDA ROM: Stock
Re: LG Optimus 2x ROM-ok
« Reply #68 Dátum: 2011, 04 28, 19:56:40 »
Ti tudjátok updatelni a Software updater-rel a telót? Nekem azt írja, hogy elérhető frissebb pedig v10b van fent (baseband 20110218).
"Of all the things I lost, I miss my mind the most!"

Nem elérhető safizoo

« Reply #69 Dátum: 2011, 04 29, 02:06:47 »

Én arra vagyok kíváncsi hogy mennyi lesz az adatforgalmam. Van valakinek tapasztalata arra hogy egy "átlagos" (a fentiekben vázol) használat mellett mekkora az adatforgalom? (azt az időjárásos appot levettem, csak a gmail és a facebook szinkronizál)
És esetleg tudtok-e ajánlani egy jó adatforgalom mérőt, ami esetleg kommunikációs csatornákra lebontva mutatja az adatforgalmat és esetleg az aktuális sebességet is?"

3G watchdogot használtam
Ha spórolsz elvagy 100 Mb-ből.

Nem elérhető bedarob

• PDA: LG Optimus 2x P990
  • PDA ROM: V20L - 0725
« Reply #70 Dátum: 2011, 04 29, 18:28:39 »
Sziasztok!

Pár napja vettem egy Optimus 2x-et, de van vele pár gondom. Letöltöttem Marketből az advanced task killert és mikor elindítom, akkor azt mutatja, hogy fut egy csomó program, de olyanok is, amiket még 1x sem indítottam el, pl. car home, f-secure, gmail, facebook, sns (foggalmam nincs mi ez, de valami myspace cucc), üzenet, ébresztés/óra stb... egyszerűen nem értem... el sem indítottam ezeket azt alkalmazásokat és mégis futnak elvileg, azonban ha advanced task killerrel lelövöm az összeset, akkor sem jó, mert 5 perc múlva megint tele lesz a lista a futó programokkal :s Segítsetek kérlek, hogy mi lehet a gond, mert szerintem ezek miatt az állandó futó programok miatt merül hamar a telefon... minimális használat mellett is max 10 óra és utána töltőt kér.

Továbbá mi ez a baseband frissítés amiről beszéltetek?

Nem elérhető safizoo

« Reply #71 Dátum: 2011, 04 29, 19:17:32 »
Én is megijedtem, de azt olvastam xda-n hogy nem szabad task managert felrakní, mert csak bekavar a rendszerbe. Az android becsukja, ha kell a hely, a programokat.
korábban desiren hasznaltam en is, de tényleg megvan az ember nélküle...

Nem elérhető maszek1

• PDA: Mio A702
  • PDA ROM: R38 4 123
« Reply #72 Dátum: 2011, 04 30, 00:54:50 »
Sziasztok!

Ha valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudom visszaállítani a magyar nyelvet a telefonon.
Magyar nyelvű volt, frissítettem  20110405-ös basebandra, és ezután angol nyelven indult el.
Talán hard reset kellene, vagy más? Valaki ha tud segíteni hálás lennék!

Köszönöm!

Nem elérhető maszek1

• PDA: Mio A702
  • PDA ROM: R38 4 123
« Reply #73 Dátum: 2011, 04 30, 00:56:51 »
Vazeeee!
A telefonom LG Optimus 2x!
A nickem alatt a régi telefonom adatai szerepelnek, de már elbúcsúztam tőle örökre!!!
:)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #74 Dátum: 2011, 04 30, 01:17:13 »
Vazeeee!
A telefonom LG Optimus 2x!
A nickem alatt a régi telefonom adatai szerepelnek, de már elbúcsúztam tőle örökre!!!
:)
Akkor javitsd a profilodat ;)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet