Sziasztok
Április eleje óta van meg, mostanra összeállt, nem vagyok nagy spíler, de feltettem egy recoveryt, Modaco fr11, megformáztam a telefonból a memóriakártyát és most stabil, szuper és gyors a telom.
Nem tudom hogyan bír ki bárkinek is a telefonja 10 órákat, mert nekem sosem.
Max, ha nem használom mint oksotelefont. De akkor meg minek okostelefon.
HA kikapcsolom a Skypeot és "csak" a leveleimet frissíti , akkor nem bír ki 9 órát. Ha ezek be vannak kapcsolva és még mellette használom, akkor 5 órát bír, tehát töltő állandóan van nálam.(kocsi+sima)
Előtte egy desirem volt, az sem bírt többet sokkal, azért cseréltem le, mert válogatnom kellett, hogy milyen appokat töltsek fel és miket archíváljak.
Kicsit szánalmas ez az android telefonoktól. Úgy érzem magam, mint amikor még MDA prom, vagy MDA I-II volt, akkor is még ez volt a probléma +a kártyára mentés az akkori windosnál. Azok is nem tudom, hol bénázták el ennyire.
volt p800, N900, 5800, N95, iphon 3gs-em is.
De most már nincsenek nagyon kompromisszumok.
Mostanra gyakorlatilag laptop helyett használom
Ja a gingerbread billentyűzetem valamiért mégsem tud magyarül, ebben tud vki segíteni? A HTC-n elég jól működött, bár az lg sem rossz, csak máshogy szar, nem tanítható gépelés közben.
Ja és lehet lecserélni romot a legújabbra? Azt hogyan. Mármint, hogy minden megmaradjon (appok).