2024, 12 23, 23:00:08

Szerző Téma: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés  (Megtekintve 210002 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Bosi

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGo Amigo
  • PDA: LG Optimus 2x, Huawei S7 slim
  • PDA ROM: LG-P990, 2.2.2, 1035.21_201100622, s7-201uv100r001c178b021
Re: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés
« Reply #475 Dátum: 2011, 08 03, 09:24:00 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ez tuti működik: You are not allowed to view links. Register or Login
Már vagy tízszer rootoltam vele az enyémet. Egyébként meg nagy bajt egyikkel sem tudsz okozni a készülékeden. No para! Menni fog  ;)
Ja és ahogy látom a basebanded még elég régi, tedd fel az újat, jobb lesz tőle az üzemidő is meg az egész telefon működése. ...

Köszi a linkeket, már töltöm is le a RIL-t, meg a SuperOneClock-et.
Viszont, szánom-bánom, óriási hibát követtem el!  :( Már 6.22-es a basebandem, de nem javítottam a profilomat. Remélem ez még most az egyszer megbocsájtható!  :p

Nem elérhető knimail

• PFC Fan
  • PDA: pékilenckilencven LG
  • PDA ROM: "Mézesmadzag"
« Reply #476 Dátum: 2011, 08 04, 22:01:22 »
Sziasztok!  1 hónapja vettem egy 2x-et, telenoros. Teljesen gyári szoftver volt rajta.Ma a PC suite-n keresztül frissítettem. v10b volt rajta, most pedig v10c került rá. A gondom az, hogy a market valamint egy két letöltött progi nem működik rajta a frissítés után! Pl: a marketra akarok felugrani, akkor .....Sajnálom  Market (process com.android.vending) az alkalmazás váratlanul megállt.Próbálja újra.-üzenetet írja ki!Sajnos így a marketból sem tudok tölteni és nem tudom mi lett a baj a frissítéskor?! Mindent frankón csináltam még elrontani sem lehetett...rossz lenne a v10c???Kérném ha valaki tud valami megoldást az írjon! Köszönöm!

Nem elérhető FlyMehigh

• PDA: Samsung Galaxy S8+
« Reply #477 Dátum: 2011, 08 05, 08:15:01 »
Sziasztok!  1 hónapja vettem egy 2x-et, telenoros. Teljesen gyári szoftver volt rajta.Ma a PC suite-n keresztül frissítettem. v10b volt rajta, most pedig v10c került rá. A gondom az, hogy a market valamint egy két letöltött progi nem működik rajta a frissítés után! Pl: a marketra akarok felugrani, akkor .....Sajnálom  Market (process com.android.vending) az alkalmazás váratlanul megállt.Próbálja újra.-üzenetet írja ki!Sajnos így a marketból sem tudok tölteni és nem tudom mi lett a baj a frissítéskor?! Mindent frankón csináltam még elrontani sem lehetett...rossz lenne a v10c???Kérném ha valaki tud valami megoldást az írjon! Köszönöm!

Szerintem ne szenvedj a V10c-vel, mert van sok hibája. Próbálj meg felrakni egy MoDaCo Fr19-et vagy mondjuk ami még jó az a V10d UK rom. Ha itt visszaolvasol megtalálod a választ, hogyan kell csinálni (12.oldal tetején biglion nagyon jól leírja az összes variációt), és frissítsd a baseband-et is a 6.22-esre.
Te már szerencsés helyzetben vagy, mert csak vissza kell olvasnod és megtalálod a megoldást. Nekem 4 hónapja van meg a teló, és mire idáig eljutottam, hogy "rendesen" működik az Fr19-el nagyon sok mindent ki kellett próbálni.  :)

Nem elérhető knimail

• PFC Fan
« Reply #478 Dátum: 2011, 08 05, 11:24:42 »
Köszönöm a választ FlyMehigh ! Még ilyen  censored t, hogy egy garantáltan legálisan frissített szoftver ne működjön rendesen?! Inkább ne nyúltam volna hozzá! A baj az, hogy sík hülye vagyok az androidhoz.Olvasgatom a fórumokat, olyan dolgokat olvasok amiket nem is értek!Amiket írtál pl,...Fr19,...baseband 6.22...stb. nem tudom mik ezek?  :) Honnan lehet letölteni ezeket, csak root-olt telónál működnek, vagy a gyári szoftvernél is?Bocs, de tényleg sötét még nekem ez!

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
  • Navigáció / Navigation: AirisT620
  • PDA: LG O2X (P990)
  • PDA ROM: 4.0.4, bb: 1035.21_20121130 IMM76L.LG-P990-P99030A.1211302332
« Reply #479 Dátum: 2011, 08 05, 11:48:24 »
hogy egy garantáltan legálisan frissített szoftver ne működjön rendesen?!
Hát igen. Én úgy látom hogy a telenor belenyúlása nem sikerült túl jól. Az összes ilyen visszajelzés telenorostól jön...

Nem elérhető FlyMehigh

« Reply #480 Dátum: 2011, 08 05, 15:58:13 »
Köszönöm a választ FlyMehigh ! Még ilyen  censored t, hogy egy garantáltan legálisan frissített szoftver ne működjön rendesen?! Inkább ne nyúltam volna hozzá! A baj az, hogy sík hülye vagyok az androidhoz.Olvasgatom a fórumokat, olyan dolgokat olvasok amiket nem is értek!Amiket írtál pl,...Fr19,...baseband 6.22...stb. nem tudom mik ezek?  :) Honnan lehet letölteni ezeket, csak root-olt telónál működnek, vagy a gyári szoftvernél is?Bocs, de tényleg sötét még nekem ez!

Sajnos ez van! A telenoros romok nem az igaziak, de ez inkább az LG összes 2.2-es romjára is igaz.
Gyorsan leírom neked, hogy hogyan tedd üzembiztossá a telefonod.  ;)
Elöljáróban annyit, hogy mindent úgy fogok leírni ahogyan Én is csináltam, de ha ennek ellenére mégis téglát csinálsz a telefonodból ne engem szidj és ne akard megvetetni velem (úgy sem fogom)...  :D

Telepítsd fel a számítógépedre az LG Pc Suite 4 programot. LG honlapjáról le tudod tölteni.

Elsőnek is a basebandet kell frissítened. Töltsd le a következő fájlokat:
Baseband: You are not allowed to view links. Register or Login
Smartflash:   You are not allowed to view links. Register or Login
Smartflashdriver:    You are not allowed to view links. Register or Login

- csomagold ki a Baseband zip-et
- telepítsük a smartflash alkalmazást majd indítsuk el SmartFlashTool_P990.exe-t
- kapcsoljuk ki a telefont és vegyük ki belőle az akkumulátort
- csatlakoztassuk a telefont az USB kábellel a számítógéphez miközben folyamatosan nyomva tartjuk a „hangerő le” gombot. Ekkor a telefon képernyőjén meg fog jelenni egy „szoftver frissítés” üzenet, miközben a futtatott smartflash program COM ablakában az adatok betöltődnek
- válasszuk ki a „ROM Copy D/L” fület és ezen belül a „Normal Mode”-ot. Az ’ERASE CAL” ne legyen kiválasztva
- az előzőleg letöltött és kicsomagolt rom .fls részét illeszük be a CP bin sorba, míg a .bin részét az AP bin sorba
- kattintsunk a start ikonra és várjuk meg amíg az új rom flash-elése megtörténik
- a folyamat végén a telefon képernyőjén az LG felirat fog villogni
- csatlakoztassuk le a telefont a számítógépről, tegyük vissza az akkumulátort és indítsuk újra.

(Itt csak 1 fájl lesz a zip-ben, értelemszerűen oda illeszd be ahova fentebb írtam)

Utána rootold a telefont, hogy be tudj lépni a cwm-be.

Root:
- először telepítjük a programot a Superoneclick.exe futtatásával
- a készüléket a számítógéphez csatlakoztatjuk
- a telefonon az adattár használatot és a beállítások/alkalmazások/fejlesztés/USB hibaelhárítás opciót engedélyezni kell
- katt a root gombra

Az egész folyamat nem tart tovább pár másodpercnél. A root-olással települ a Superuser nevű alkalmazás, ami bizonyos később telepített programoknál rendszergazdai engedélyt fog kérni azok futtatásához.

Mindkét program telepítése szükséges:
superoneclick   You are not allowed to view links. Register or Login
LG united driver    You are not allowed to view links. Register or Login

Ezután telepítsd fel a cwm-et:
ClockWorkMod Recovery

Ahhoz, hogy a root-olt telefonra custom romot telepítsünk szükségünk lesz még a cwmr programra, melynek segítségével be tudunk majd lépni a recovery menübe.

- a telefont csatlakoztassuk a számítógéphez
- a fájl kicsomagolása után futtassuk a .bat kiterjesztésűt. Egy fekete hátterű ablak fog megjelenni, körülbelül 10-20 másodperc alatt a telepítés befejeződik.
- a telefont leválaszthatjuk a számítógépről

cwmr   You are not allowed to view links. Register or Login

Ezután mehet fel a MoDaCo Fr19-es rom.

Fr19 rom: You are not allowed to view links. Register or Login

Ahogy letöltötted ezt a fájlt másold át az sd kártyára (fizikai sd, nem a telefon belső tárhelye)

- kapcsoljuk ki a telefont
- újraindításkor a power és a „hangerő le” gombok egyidejű és hosszan tartó megnyomásával tudunk a recovery menübe belépni. Egész addig kell a gombokat nyomva tartani amíg a képernyőn meg nem jelenik egy apró „android” felirat

- a hangerő és a power gombokkal tudunk navigálni
- a rom telepítése előtt végezzük el a „wipe data/factory reset” és a „wipe dalvik cache” műveleteket, ezek gyakorlatilag leformázzák a belső adattárat
- ha mindezekkel végeztünk akkor válasszuk az „install zip from sd card” opciót majd keressük meg a menüből elérhető könyvtárban az előzőleg már a microSD kártyára másolt romot amit telepíteni kívánunk
- végezzük el a telepítést aminek a végén válasszuk a "reboot system now" opciót
- a telefon újra fog indulni, immáron az új rommal.

Ha mindent úgy csinálsz ahogy írtam akkor nem lehet baj, és lesz egy gyors és stabil telefonod!  ;)
Sok sikert a romoláshoz

(Az itt leírtak nagy részét biglion összeválogatásából idéztem! Nagy nagy köszönet neki!  ;))

Nem elérhető knimail

• PFC Fan
« Reply #481 Dátum: 2011, 08 05, 17:39:38 »
.........Ha mindent úgy csinálsz ahogy írtam akkor nem lehet baj, és lesz egy gyors és stabil telefonod! 
Sok sikert a romoláshoz.......

Amindenit! pfffu...soha nem csináltam még ilyet :(Nem is tudom, hogy hozzá merjek-e fogni?!Olyan mintha 10 perc alatt kellene megtanulni házat építeni...ajajj ! Azért nagyon köszönöm, lehet megpróbálom, csak előtte szedek szívizom erősítőt ! :D

Nem elérhető FlyMehigh

« Reply #482 Dátum: 2011, 08 05, 17:52:13 »
.........Ha mindent úgy csinálsz ahogy írtam akkor nem lehet baj, és lesz egy gyors és stabil telefonod! 
Sok sikert a romoláshoz.......

Amindenit! pfffu...soha nem csináltam még ilyet :(Nem is tudom, hogy hozzá merjek-e fogni?!Olyan mintha 10 perc alatt kellene megtanulni házat építeni...ajajj ! Azért nagyon köszönöm, lehet megpróbálom, csak előtte szedek szívizom erősítőt ! :D

Bonyolultabbnak látszik elsőre mint amilyen valójában. Ha belekezdesz menni fog az, csak szépen sorba. :)
Nem muszáj egyszerre megcsinálni az egészet...  :D

Nem elérhető knimail

• PFC Fan
« Reply #483 Dátum: 2011, 08 05, 18:09:14 »
Ok!-na majd talán jövő héten, akkor lesz időm nyugiban lenni! Ha sikerült, megírom. Ha nem, akkor meghaltam   :D

Nem elérhető KRISS

• PDA: LG Optimus 2X P990
  • PDA ROM: LGP990-V10c 1035.21_20110405
« Reply #484 Dátum: 2011, 08 05, 20:01:35 »
Üdv.

Idézet:
Telepítsd fel a számítógépedre az LG PcSuite 4 programot. LG honlapjáról le tudod tölteni. Elsőnek is a basebandet kell frissítened. Töltsd le a következő fájlokat: Baseband: You are not allowed to view links. Register or Login Smartflash: You are not allowed to view links. Register or Login Smartflashdriver: You are not allowed to view links. Register or Login -csomagold ki a Baseband zip-et -telepítsük a smartflash alkalmazást majd indítsuk el SmartFlashTool_P990.exe-t -kapcsoljuk ki a telefont és vegyük ki belőle az akkumulátort -csatlakoztassuk a telefont az USB kábellel a számítógéphez miközben folyamatosan nyomva ta telefon képernyőjén meg fog jelenni egy „szoftver frissítés” üzenet, miközben a futtatott smartfla adatok betöltődnek -válasszuk ki a „ROM Copy D/L” fület és ezen belül a „Normal Mode”-ot. Az ’ERASE CAL” ne legye -az előzőleg letöltött és kicsomagolt rom .fls részét illeszük be a CP bin sorba, míg a .bin részét a -kattintsunk a start ikonra és várjuk meg amíg az új rom flash-elése megtörténik -a folyamat végén a telefon képernyőjén az LG felirat fog villogni -csatlakoztassuk le a telefont a számítógépről, tegyük vissza az akkumulátort és indítsuk újra.

Ha eddig megcsinálom akkor a v10d + bb 622 szoft. lesz a telefonomon?

Nem elérhető Ronan

• PDA: LG Optimus 2x
  • PDA ROM: 2.3.4 1035.21_20110725 2.6.32.9 LGP990-V20I
« Reply #485 Dátum: 2011, 08 05, 21:27:18 »
Hali!
Ezt valaki próbálta már?VODAFONE HUNGARY
BIN_LGP990AT-01-V10e-216-70-JUN-22-2011+0

Nem elérhető bitdomo

• PDA: LG OPTIMUS 2X
  • PDA ROM: V10D + 0725 baseband
« Reply #486 Dátum: 2011, 08 05, 23:10:43 »
Üdv!

Ha a telefonomra gyári v10d romot rakok azzal júniusi basebanddel akkor ugrott a garanciám? Mert ugye az LG Mobile update-tel nem tudom frissíteni a telefonomat mert telenoros vagyok.

Nem elérhető FlyMehigh

« Reply #487 Dátum: 2011, 08 06, 08:19:20 »
Üdv.

Ha eddig megcsinálom akkor a v10d + bb 622 szoft. lesz a telefonomon?

Nem! 6.22 lesz a basebanded, de marad a V10c rajta. Magyarországon nincs V10d hivatalosan, ezért azt külön fel kell telepítened.
Innen tudsz válogatni a különböző országokban megjelent romok közül: You are not allowed to view links. Register or Login

Javaslom a Uk V10d-t! Azt próbáltam, és stabilnak mondható, a többiről nincs infóm.
Töltsd le, és csomagold ki.
Utána indítsd el a SmartFlashTool_P990.exe-t, és csak a .bin kiterjesztésű fájlt illeszd be az AP bin sorba, úgy ahogyan azt feljebb írtam.
Ezután töltsd le a 6.22-es bb-et, ezt is csomagold ki és a .fls kiterjesztésű fájlt illeszd be a CP bin sorba

Ezután csinálj mindent ugyan úgy, ahogy feljebb írtam "Start gomb" és utána várja.
Ha elkészül, akkor lesz a telefonodon V10d + bb 6.22  ;)

Nem elérhető FlyMehigh

« Reply #488 Dátum: 2011, 08 06, 08:31:42 »
Üdv!

Ha a telefonomra gyári v10d romot rakok azzal júniusi basebanddel akkor ugrott a garanciám? Mert ugye az LG Mobile update-tel nem tudom frissíteni a telefonomat mert telenoros vagyok.

Ez a garancia egy örök vitatéma lesz. Elméletileg a telefon hardverére adják a garanciát, tehát nem veszíted el, ha frissítesz. Illetve bármikor vissza tudod állítani az eredeti állapotot, csak csinálj biztonsági mentést az előző romodról.

Nem elérhető a.sebi

• PDA: htc hd2
  • PDA ROM: android 2.2.1 frozo
« Reply #489 Dátum: 2011, 08 07, 13:01:50 »
sziasztok ..
nem tudtok valamit az android 2.3 rol?
mikor erkezik.... stb.....
főzőtt rommal erdemes probalkozni ha van egyaltalan ilyen?
van olyan ami fuggetlenit....
emberek az a baj hogy neha nagyon belassul a 2x em....task killer ide oda....
szeretem a telot de azert sokszor csalodás ér miatta....
olvastam  és azt láttam hogy van olyan hogy v10 d nekem a c van fent es azt irja hogy nincs frissebb verzió... amugy telenoros a cucc

Nem elérhető bedarob

• PDA: LG Optimus 2x P990
  • PDA ROM: V20L - 0725
« Reply #490 Dátum: 2011, 08 07, 19:44:15 »
Hali!

Volna egy kis gondom a BB frissítéssel! :s
Kaptam egy errort menet közben, "fail to erase"
00:00.0 Sec  :Download Start...
00:02.0 Sec  :RomBinary Download start
00:02.0 Sec  :PSI RAM writing start
00:02.0 Sec  :Trying to communicate with IFX modem
00:07.2 Sec  :Confirm IFX communication
00:07.2 Sec  :PSI RAM writing end
00:07.2 Sec  :Start PSI RAM
00:07.2 Sec  :EBL writing start
00:26.7 Sec  :Start EBL
00:26.7 Sec  :Set capabilities to be used
00:26.9 Sec  :Baudrate Change: 115200bps ===> 3000000bps
00:27.0 Sec  :Set flash ID complete
00:27.5 Sec  :Set Infineon CFI Information 1
00:27.6 Sec  :Set Infineon CFI Information 2
00:27.6 Sec  :PSI Download start
00:27.9 Sec  :Set FLASH address
00:29.3 Sec  :PSI Download success
00:29.3 Sec  :SLB Download start
00:29.6 Sec  :Set FLASH address
00:33.1 Sec  :SLB Download success
00:33.1 Sec  :Aeneas Download start
00:34.0 Sec  :Erase was executed rightly!
00:34.3 Sec  :Set FLASH address
00:40.6 Sec  :Aeneas Download success
00:40.6 Sec  :Code Download start
00:50.8 Sec  :Timeout error is occured
00:50.8 Sec  :fail to erase

És a végén semmi nem történik, lehúzom a telefont, de bekapcsoláskor nem ismeri fel a sim-et és az alap verzióra azt írja, h ismeretlen! :S HELP!

Sajnos ez van! A telenoros romok nem az igaziak, de ez inkább az LG összes 2.2-es romjára is igaz.
Gyorsan leírom neked, hogy hogyan tedd üzembiztossá a telefonod.  ;)
Elöljáróban annyit, hogy mindent úgy fogok leírni ahogyan Én is csináltam, de ha ennek ellenére mégis téglát csinálsz a telefonodból ne engem szidj és ne akard megvetetni velem (úgy sem fogom)...  :D

Telepítsd fel a számítógépedre az LG Pc Suite 4 programot. LG honlapjáról le tudod tölteni.

Elsőnek is a basebandet kell frissítened. Töltsd le a következő fájlokat:
Baseband: You are not allowed to view links. Register or Login
Smartflash:   You are not allowed to view links. Register or Login
Smartflashdriver:    You are not allowed to view links. Register or Login

- csomagold ki a Baseband zip-et
- telepítsük a smartflash alkalmazást majd indítsuk el SmartFlashTool_P990.exe-t
- kapcsoljuk ki a telefont és vegyük ki belőle az akkumulátort
- csatlakoztassuk a telefont az USB kábellel a számítógéphez miközben folyamatosan nyomva tartjuk a „hangerő le” gombot. Ekkor a telefon képernyőjén meg fog jelenni egy „szoftver frissítés” üzenet, miközben a futtatott smartflash program COM ablakában az adatok betöltődnek
- válasszuk ki a „ROM Copy D/L” fület és ezen belül a „Normal Mode”-ot. Az ’ERASE CAL” ne legyen kiválasztva
- az előzőleg letöltött és kicsomagolt rom .fls részét illeszük be a CP bin sorba, míg a .bin részét az AP bin sorba
- kattintsunk a start ikonra és várjuk meg amíg az új rom flash-elése megtörténik
- a folyamat végén a telefon képernyőjén az LG felirat fog villogni
- csatlakoztassuk le a telefont a számítógépről, tegyük vissza az akkumulátort és indítsuk újra.

(Itt csak 1 fájl lesz a zip-ben, értelemszerűen oda illeszd be ahova fentebb írtam)

Root:
- a telefonon az adattár használatot és a beállítások/alkalmazások/fejlesztés/USB hibaelhárítás opciót engedélyezni kell
- katt a root gombra

Az egész folyamat nem tart tovább pár másodpercnél. A root-olással települ a Superuser nevű alkalmazás, ami bizonyos később telepített programoknál rendszergazdai engedélyt fog kérni azok futtatásához.

Ezután telepítsd fel a cwm-et:
ClockWorkMod Recovery

Ahhoz, hogy a root-olt telefonra custom romot telepítsünk szükségünk lesz még a cwmr programra, melynek segítségével be tudunk majd lépni a recovery menübe.

- a telefont csatlakoztassuk a számítógéphez
- a fájl kicsomagolása után futtassuk a .bat kiterjesztésűt. Egy fekete hátterű ablak fog megjelenni, körülbelül 10-20 másodperc alatt a telepítés befejeződik.
- a telefont leválaszthatjuk a számítógépről

cwmr   You are not allowed to view links. Register or Login

Ezután mehet fel a MoDaCo Fr19-es rom.

Fr19 rom: You are not allowed to view links. Register or Login

Ahogy letöltötted ezt a fájlt másold át az sd kártyára (fizikai sd, nem a telefon belső tárhelye)

- kapcsoljuk ki a telefont
- újraindításkor a power és a „hangerő le” gombok egyidejű és hosszan tartó megnyomásával tudunk a recovery menübe belépni. Egész addig kell a gombokat nyomva tartani amíg a képernyőn meg nem jelenik egy apró „android” felirat

- a hangerő és a power gombokkal tudunk navigálni
- a rom telepítése előtt végezzük el a „wipe data/factory reset” és a „wipe dalvik cache” műveleteket, ezek gyakorlatilag leformázzák a belső adattárat
- ha mindezekkel végeztünk akkor válasszuk az „install zip from sd card” opciót majd keressük meg a menüből elérhető könyvtárban az előzőleg már a microSD kártyára másolt romot amit telepíteni kívánunk
- végezzük el a telepítést aminek a végén válasszuk a "reboot system now" opciót
- a telefon újra fog indulni, immáron az új rommal.

Ha mindent úgy csinálsz ahogy írtam akkor nem lehet baj, és lesz egy gyors és stabil telefonod!  ;)
Sok sikert a romoláshoz

(Az itt leírtak nagy részét biglion összeválogatásából idéztem! Nagy nagy köszönet neki!  ;))

Nem elérhető bedarob

• PDA: LG Optimus 2x P990
  • PDA ROM: V20L - 0725
« Reply #491 Dátum: 2011, 08 07, 20:03:24 »
Most már jó! ;)

Elindítottam még1x és jó lett, viszont sajnos minden telepített alkalmazásom eltűnt a menüből, de ahogy nézem a helyet az sd-n, onnan nem szedte le őket :s

Nem elérhető FlyMehigh

« Reply #492 Dátum: 2011, 08 08, 11:22:20 »
Most már jó! ;)

Elindítottam még1x és jó lett, viszont sajnos minden telepített alkalmazásom eltűnt a menüből, de ahogy nézem a helyet az sd-n, onnan nem szedte le őket :s

Hoppá! Bocsánatot kérek!  :oops: Elfelejtettem írni, hogy a bb frissítésnél eltűnnek a telepített alkalmazások.
sorry, sorry, sorry

Nem elérhető FlyMehigh

« Reply #493 Dátum: 2011, 08 08, 11:34:05 »
sziasztok ..
nem tudtok valamit az android 2.3 rol?
mikor erkezik.... stb.....
főzőtt rommal erdemes probalkozni ha van egyaltalan ilyen?
van olyan ami fuggetlenit....
emberek az a baj hogy neha nagyon belassul a 2x em....task killer ide oda....
szeretem a telot de azert sokszor csalodás ér miatta....
olvastam  és azt láttam hogy van olyan hogy v10 d nekem a c van fent es azt irja hogy nincs frissebb verzió... amugy telenoros a cucc

2.3 majd lesz, ha minden igaz hamarosan, bővebb infót egyelőre nem tudni.
Ne használj task killert, felesleges! Össze tudja keverni a dolgokat rendesen.
Szerintem a telóval nincs baj. Jó erős vas, bírnia kell mindent! A rommal lehetnek problémáid.
V10d hivatalosan Magyarországon nincs, a V10c-re frissít. A V10d-t neked kell feltelepíteni (ha akarod). Olvass vissza, és megtalálod a megoldást!  :olvass:
Főzött rom van bőven, csak egy picit vissza kéne olvasni.  :olvass:  :olvass:  :olvass:  :olvass:  :olvass:  :olvass:  :olvass:  :olvass:
Én a MoDaCo Fr19-et ajánlom. Gyors, stabil, és jó.  :D

Nem elérhető Bosi

« Reply #494 Dátum: 2011, 08 08, 12:00:30 »

Root:
- katt a root gombra

Először is a magam részéről köszi az összefoglaló leírást, gyorsan el is mentettem ínséges időkre. ;)

Egy kérdésem lenne a root-al kapcsolatban. Valamiért nekem a "Waiting for device..." résznél megáll. :( Ezt az USB drivert tettem fel és a SuperOneClick v1.6.5.0-t. Az egészet egy XP-s gépen próbálom futtani, mert más Windows most nincs a közelemben. De sajna nem megy. Pedig az Eszközkezelőben mindent korrektnek mond, nincs felkiáltójeles eszköz.
Van valami ötlet, vagy javaslat?

Ezen a gépen a bb csere működött.

Előre is köszi!

Nem elérhető Bosi

« Reply #495 Dátum: 2011, 08 08, 12:07:30 »

Először is a magam részéről köszi az összefoglaló leírást, gyorsan el is mentettem ínséges időkre. ;)

Egy kérdésem lenne a root-al kapcsolatban. Valamiért nekem a "Waiting for device..." résznél megáll. :( Ezt az USB drivert tettem fel és a SuperOneClick v1.6.5.0-t. Az egészet egy XP-s gépen próbálom futtani, mert más Windows most nincs a közelemben. De sajna nem megy. Pedig az Eszközkezelőben mindent korrektnek mond, nincs felkiáltójeles eszköz.
Van valami ötlet, vagy javaslat?

Ezen a gépen a bb csere működött.

Előre is köszi!

Na, kellett nekem írkálnom!  :p 
Telefon és XP újraindítása után megoldódott a probléma. Most már rootolva vagyok, így hát előző hozzászólásmból marad a köszönetnyilvánítás érvényben.

Nem elérhető baro

• PFC Fan
  • PDA: LG optimus 2X
  • PDA ROM: 1035.21_20110725 2.6.32.9-HP_2x_Xtreme_Sr1 MoDaCo Custom ROM for the LG p990 Gr4 (LGP990-V20j)
« Reply #496 Dátum: 2011, 08 09, 09:54:27 »
Szia FlyMehigh!

A leírásod alapján frissítettem a telefonom (sikeresen)  :D . A leírás teljesen korrekt volt és itt szeretném megköszönni a munkádat.  :taps:

Üdv.:

Nem elérhető baro

• PFC Fan
  • PDA ROM: 1035.21_20110725 2.6.32.9-HP_2x_Xtreme_Sr1 MoDaCo Custom ROM for the LG p990 Gr4 (LGP990-V20j)
« Reply #497 Dátum: 2011, 08 09, 10:46:20 »
Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket, hogy letiltottam, hogy az alkalmazások bármikor szinkronizáljanak, vagy adatot töltsenek le. Ennek ellenére a böngészőt ha elindítom, gondolkodás nélkül behozza a kezdő lapot és tudok böngészni, vagy a kezdő lapon lévő időjárási adatokat is lehet frissíteni. Én azt szeretném elérni, hogy tényleg semmilyen adatot ne töltsön le, csak a telefon funkciók működjenek (telefon, sms, mms).

Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv.: Csabi

Nem elérhető FlyMehigh

« Reply #498 Dátum: 2011, 08 09, 12:21:34 »
Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket, hogy letiltottam, hogy az alkalmazások bármikor szinkronizáljanak, vagy adatot töltsenek le. Ennek ellenére a böngészőt ha elindítom, gondolkodás nélkül behozza a kezdő lapot és tudok böngészni, vagy a kezdő lapon lévő időjárási adatokat is lehet frissíteni. Én azt szeretném elérni, hogy tényleg semmilyen adatot ne töltsön le, csak a telefon funkciók működjenek (telefon, sms, mms).

Segítségeteket előre is köszönöm.

Menü/Beállítások/Wireless beállítások/Mobilhálózatok
Itt vedd ki a pipát az "Adatkapcsolat Engedélyezve" kockából, és nem lesz adatforgalmad többet.  ;)

Nem elérhető baro

• PFC Fan
« Reply #499 Dátum: 2011, 08 09, 12:28:02 »
Menü/Beállítások/Wireless beállítások/Mobilhálózatok
Itt vedd ki a pipát az "Adatkapcsolat Engedélyezve" kockából, és nem lesz adatforgalmad többet.  ;)

Teljes siker, köszönöm. Eszembe nem jutott volna, hogy a wireless beállításoknál keressem. :D