2024, 12 19, 16:36:46

Szerző Téma: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés  (Megtekintve 209878 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Linkin

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
Re: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés
« Reply #450 Dátum: 2011, 07 23, 16:23:19 »
egy kis remény a 2x tulajdonosoknak
You are not allowed to view links. Register or Login
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető latyika94

• Navigáció / Navigation: Nincs
  • PDA: Nem PDA
  • PDA ROM: 1.1
« Reply #451 Dátum: 2011, 07 25, 13:52:33 »
Valaki próbálta már a modaco gr1-es gingerbread Romot ?

Még 1 remény a 2x eseknek xD

Nem elérhető FlyMehigh

• PDA: Samsung Galaxy S8+
« Reply #452 Dátum: 2011, 07 25, 20:01:42 »
Valaki próbálta már a modaco gr1-es gingerbread Romot ?

Még 1 remény a 2x eseknek xD

Engem is érdekelne a dolog. Ha valaki esetleg van olyan bátor, hogy feltegye, akkor legyen kedves megírni a tapasztalatokat. Szerintem sok O2X tulaj várja már a gingerbreadet. :)
Előre is köszi

Nem elérhető matis12

• PDA: Samsung Galaxy S6 Edge/Samsung Note 10.1
« Reply #453 Dátum: 2011, 07 25, 23:39:44 »
Feltettem. Fr19-et használtam idáig,ha az gyors volt akkor ez rettentő gyors. Simán települt,mobilhálózatot,mobilinternetet tökéletesen beállított (t-mobil). Wifi csatlakozik a jelet nem dobálja el. A visszaállított programok is kifogástalanul működnek. Így elsőre talán ennyi,telefonálni még nem telefonáltam,gps-t nem próbáltam,akkumulátor időről még nem tudok nyilatkozni,de talán majd holnap....
Helo. Van ez a játék,te döntesz....

Nem elérhető modosdani

• Navigáció / Navigation: LgO2X-Sygic
  • PDA: Lg Optimus 2X / Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: CyanogenMod 7-10112011 O2X / I9100BOKG2
« Reply #454 Dátum: 2011, 07 26, 09:09:01 »
Hosszu ido utan en is raszantam magam a frissitesre. Nem rootolt, gyari 10b romot csereltem 10d-re. Eddig akumlatorrol tudok nyilatkozni, ami fenyevekkel lassabban merul mint az elozo verzioval. Eddig estenkent ha lehuztam toltorol reggel 6ra 70%, most igy 91%. Azert valamivel baratsagosabb. Annyira nem olvastam forumot vegig hogy valaki irt e errol tapasztalatot, ha valakinek szuksege lenne ra szoljon batran...

Nem elérhető FlyMehigh

« Reply #455 Dátum: 2011, 07 26, 15:35:53 »
Nem bírtam tovább, és feltelepítettem az új MoDaCo Gr1 romot.
Első tapasztalataim pár óra aktív nyomkodás után:
- Gyors! (de nagyon) Eddig is azt hittem, hogy gyorsabb már nem lehet, de lett...  :D
- Szépek az animációk benne! pl: képernyőzár bekapcsolásakor jó az animáció! Illetve még sok sok optikai tuning az előző 2.2-es romhoz képest. Új live hátterek és sima hátterek.
- Új fajta Market! (elsőre kicsit fura, de meg lehet szokni)
Belekerült egy letöltések nevezetű ikon.
Eddig akadás mentesen üzemel, minden alkalmazás amit eddig is használtam a 2.2-esen
Telefonálásnál jó a hangminőség, eddig nem jelentkezett semmiféle térerő probléma, elérhető vagyok!  :D
A GPS is jól üzemel a nevétnemmondjukittki navigációs progival, pár másodperc alatt talált holdat.

Fényképezésnél, kamerázásnál, és minden olyan alkalmazásnál ami a kamerát használja azt vettem észre, hogy hullámzik a kép, mármint a kamera képe. Szerencsére az elkészített fényképen ebből semmi sem látszódik, mégis egy kicsit zavaró. Nem tudom mi lehet az oka. Remélem idővel ez is megoldódik.

Összefoglalva pár óra tapasztalatát:
- Gyors, gyors, gyors, és még annál is gyorsabb...
Az akkumulátor üzemidejére még nagyon kíváncsi vagyok! 2-3 töltési ciklus után erről is beszámolok.

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #456 Dátum: 2011, 07 26, 16:26:54 »
Nem bírtam tovább, és feltelepítettem az új MoDaCo Gr1 romot.
Első tapasztalataim pár óra aktív nyomkodás után:
- Gyors! (de nagyon) Eddig is azt hittem, hogy gyorsabb már nem lehet, de lett...  :D
- Szépek az animációk benne! pl: képernyőzár bekapcsolásakor jó az animáció! Illetve még sok sok optikai tuning az előző 2.2-es romhoz képest. Új live hátterek és sima hátterek.
- Új fajta Market! (elsőre kicsit fura, de meg lehet szokni)
Belekerült egy letöltések nevezetű ikon.
Eddig akadás mentesen üzemel, minden alkalmazás amit eddig is használtam a 2.2-esen
Telefonálásnál jó a hangminőség, eddig nem jelentkezett semmiféle térerő probléma, elérhető vagyok!  :D
A GPS is jól üzemel a nevétnemmondjukittki navigációs progival, pár másodperc alatt talált holdat.

Fényképezésnél, kamerázásnál, és minden olyan alkalmazásnál ami a kamerát használja azt vettem észre, hogy hullámzik a kép, mármint a kamera képe. Szerencsére az elkészített fényképen ebből semmi sem látszódik, mégis egy kicsit zavaró. Nem tudom mi lehet az oka. Remélem idővel ez is megoldódik.

Összefoglalva pár óra tapasztalatát:
- Gyors, gyors, gyors, és még annál is gyorsabb...
Az akkumulátor üzemidejére még nagyon kíváncsi vagyok! 2-3 töltési ciklus után erről is beszámolok.
Nekem nem indult el az új rom,utána olvasok hogy mit nem csináltam jól.
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető latyika94

« Reply #457 Dátum: 2011, 07 26, 16:35:23 »
Sziasztok esetleg valaki nem tudna csinálni róla egy 3-6 perces videót mármint a gyorsaságról meg ilyenek ? Mert még sehol nem találtam róla. Nagy megköszönném persze nem muszáj.
Magyar nyelven tud az új rom ? 2.3.4 es a verziója ? És egy quadrant teszt pontot dobnál pls ? Tudom szar de akk is xD.

Nem elérhető FlyMehigh

« Reply #458 Dátum: 2011, 07 26, 18:55:49 »
Sziasztok esetleg valaki nem tudna csinálni róla egy 3-6 perces videót mármint a gyorsaságról meg ilyenek ? Mert még sehol nem találtam róla. Nagy megköszönném persze nem muszáj.
Magyar nyelven tud az új rom ? 2.3.4 es a verziója ? És egy quadrant teszt pontot dobnál pls ? Tudom szar de akk is xD.

Szia!
Nagyon szívesen csinálnék róla neked videót, de sajna nincs olyan minőségű kamerám amivel élvezhető lenne.
A kérdéseidre a válasz:
- Igen, tud magyar nyelven.
- Igen, 2.3.4
- Quadranton kb 2600 pontot ér el a teló (3* mértem mindig más lett)  :)

Nem elérhető latyika94

« Reply #459 Dátum: 2011, 07 26, 19:28:23 »
szia a minőség nem gáz:) csak hogy mégis lássam hova fejlődik mert csak decemberre várom az Lg optimus 2x vételét :). És addig jó sok dolgot tervezek még előtte.

Nem elérhető FlyMehigh

« Reply #460 Dátum: 2011, 07 26, 19:56:23 »
szia a minőség nem gáz:) csak hogy mégis lássam hova fejlődik mert csak decemberre várom az Lg optimus 2x vételét :). És addig jó sok dolgot tervezek még előtte.

Ma már nem ígérem, hogy videózok, mert az asszony kinyír ha még ma este is a telefonommal foglalkozom helyette, de hamarosan csinálok egy jó kis videót!  ;)
Decemberre már kijön a hivatalos Gingerbread is a telóra. Szerintem pont addigra fog beérni teljesen az O2X. Akkor már könnyű dolgod lesz okulva a küszködéseinkből...  :D

Nem elérhető latyika94

« Reply #461 Dátum: 2011, 07 27, 10:15:35 »
Oké. Én ráérek csak látni akarom a kicsikét még a Cm7 Stabil 2x es verzióra leszek kíváncsi meg a stabil Miui Hd 2.0 rá :) 2x re

Nem elérhető FlyMehigh

« Reply #462 Dátum: 2011, 07 27, 11:03:42 »
Oké. Én ráérek csak látni akarom a kicsikét még a Cm7 Stabil 2x es verzióra leszek kíváncsi meg a stabil Miui Hd 2.0 rá :) 2x re

Nah szóval így 1 nap használat után, meg kell állapítanom, hogy a gyorsaság nem minden. Csinál ez az új rom olyan hülyeségeket, hogy a hajam égnek áll! Reggel majdnem elaludtam, ugyanis gondolt egyet és valamikor éjszaka magától kikapcsolt a szerencsétlen. Illetve valami gondja van a 3G-vel. Használom egy ideig aztán eltűnik, és csak a Reboot segít rajta, illetve bizonyos alkalmazásoknak nincs hangjuk, hiába van a média hangereje maximumon. Azt hiszem délután teszem vissza a jó kis V10d UK romot a 0622-es baseband-el. Annak is van hibája bőven, de még mindig az a leghasználhatóbb.
Kb. ennyire számítottam a Gr1 alpha romtól. Egyáltalán nem akarom lebecsülni, szerintem jó lesz ez majd később, de még van mit javítani rajta. Majd a Gr19 környékén talán ez is üzembiztos lesz.  :D

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #463 Dátum: 2011, 07 27, 12:15:00 »
Nah szóval így 1 nap használat után, meg kell állapítanom, hogy a gyorsaság nem minden. Csinál ez az új rom olyan hülyeségeket, hogy a hajam égnek áll! Reggel majdnem elaludtam, ugyanis gondolt egyet és valamikor éjszaka magától kikapcsolt a szerencsétlen. Illetve valami gondja van a 3G-vel. Használom egy ideig aztán eltűnik, és csak a Reboot segít rajta, illetve bizonyos alkalmazásoknak nincs hangjuk, hiába van a média hangereje maximumon. Azt hiszem délután teszem vissza a jó kis V10d UK romot a 0622-es baseband-el. Annak is van hibája bőven, de még mindig az a leghasználhatóbb.
Kb. ennyire számítottam a Gr1 alpha romtól. Egyáltalán nem akarom lebecsülni, szerintem jó lesz ez majd később, de még van mit javítani rajta. Majd a Gr19 környékén talán ez is üzembiztos lesz.  :D
A 3G hiba nálam átkapcsol WAP-ra. Visszakapcs, és megy tovább.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető latyika94

« Reply #464 Dátum: 2011, 07 27, 12:19:52 »
Mégis csak alpha verzió :) Sztem kell pár hónap mire stabil lesz :).

Nem elérhető baro

• PFC Fan
  • PDA: LG optimus 2X
  • PDA ROM: 1035.21_20110725 2.6.32.9-HP_2x_Xtreme_Sr1 MoDaCo Custom ROM for the LG p990 Gr4 (LGP990-V20j)
« Reply #465 Dátum: 2011, 07 29, 09:14:19 »
Sziasztok!

Ezen készülék vásárlása előtt állok és az a fura számomra, hogy 81 e Ft-től a 150 eFt-ig lehet megvenni a készüléket kártyafüggetlenül (árukereső szerint). Szerintetek hol érdemes megvenni, mire figyeljek a kiválasztásnál?

Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv.: Csabi

Nem elérhető Skynet

• Andro-ID blog - játékok, programok, fórum
  • Navigáció / Navigation: Bluepanther Opal
  • PDA: Samsung Galaxy SII
  • PDA ROM: I9100XXKH3
« Reply #466 Dátum: 2011, 07 29, 09:45:42 »
Sziasztok!

Ezen készülék vásárlása előtt állok és az a fura számomra, hogy 81 e Ft-től a 150 eFt-ig lehet megvenni a készüléket kártyafüggetlenül (árukereső szerint). Szerintetek hol érdemes megvenni, mire figyeljek a kiválasztásnál?

Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv.: Csabi

Az olcsóbbat vedd, a 150-es kategória erős lehúzás (és akkor már SII-t érdemes venni, és marad sörözni is...).
Amire figyelj, hogy hivatalos LG garipapír legyen, tehát ne a bolthoz szóló. Ezen kívül legyen benne a dobozban HDMI kábel, ha ki akarják spórolni, akkor felejtős szerintem. Nagyjából ennyi, ha megnézheted mielőtt megveszed, akkor csekkold a kijelzőt, főleg a szélein. Van rengeteg készülék, ahol úgymond elválik a ragasztás, ez esztétikai hibán kívül mást nem jelent, de akkor is... Ehher erős szögben meg kell dönteni a készüléket, úgymond "nézz alá" a kijelző alá.  ;) Ja, és pixelhibát is kereshetsz, bár nem jellemző erre a készülékre.

Hirtelen ennyi jutott eszembe.  :ok:

Nem elérhető baro

• PFC Fan
  • PDA: LG optimus 2X
  • PDA ROM: 1035.21_20110725 2.6.32.9-HP_2x_Xtreme_Sr1 MoDaCo Custom ROM for the LG p990 Gr4 (LGP990-V20j)
« Reply #467 Dátum: 2011, 07 29, 10:43:00 »
Az olcsóbbat vedd, a 150-es kategória erős lehúzás (és akkor már SII-t érdemes venni, és marad sörözni is...).
Amire figyelj, hogy hivatalos LG garipapír legyen, tehát ne a bolthoz szóló. Ezen kívül legyen benne a dobozban HDMI kábel, ha ki akarják spórolni, akkor felejtős szerintem. Nagyjából ennyi, ha megnézheted mielőtt megveszed, akkor csekkold a kijelzőt, főleg a szélein. Van rengeteg készülék, ahol úgymond elválik a ragasztás, ez esztétikai hibán kívül mást nem jelent, de akkor is... Ehher erős szögben meg kell dönteni a készüléket, úgymond "nézz alá" a kijelző alá.  ;) Ja, és pixelhibát is kereshetsz, bár nem jellemző erre a készülékre.

Hirtelen ennyi jutott eszembe.  :ok:

Köszönöm a gyors választ :-)

Nem elérhető Bosi

• Navigáció / Navigation: iGo Amigo
  • PDA: LG Optimus 2x, Huawei S7 slim
  • PDA ROM: LG-P990, 2.2.2, 1035.21_201100622, s7-201uv100r001c178b021
« Reply #468 Dátum: 2011, 07 29, 10:57:19 »
Sziasztok!

Megoldható, hogy egy nem rootolt, nem főzött ROM-os 2x-en letiltsam bizonyos "gyári" funkciók automatikus indulását?

Akár mit is teszek, elindul az SNS, LG App Advisor, Térkép, CarHome, Videolejátszó.
Nem tudom mire jó ez pl. aVideo lejátszó esetén, de nem akarom hogy menjen akkor is, ha Appkillerrel kilövöm és utána hozzá sem nyúlok a készülékhez.  >:(

Üdv,
Bosi

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #469 Dátum: 2011, 07 29, 11:23:46 »
Sziasztok!

Megoldható, hogy egy nem rootolt, nem főzött ROM-os 2x-en letiltsam bizonyos "gyári" funkciók automatikus indulását?

Akár mit is teszek, elindul az SNS, LG App Advisor, Térkép, CarHome, Videolejátszó.
Nem tudom mire jó ez pl. aVideo lejátszó esetén, de nem akarom hogy menjen akkor is, ha Appkillerrel kilövöm és utána hozzá sem nyúlok a készülékhez.  >:(

Üdv,
Bosi
Teljesen fölösleges bármit csinálni velük, nem zavarnak.

Max ha téged nagyon, valami taskkillerrel lövögettesd ki időnként (beállítható)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Bosi

« Reply #470 Dátum: 2011, 07 29, 12:09:52 »
Teljesen fölösleges bármit csinálni velük, nem zavarnak.

Max ha téged nagyon, valami taskkillerrel lövögettesd ki időnként (beállítható)

Köszi, a kilövögetés már megvan, csak az akku kímélése maitt akartam, hogy olyasmi, amire sosincs szükségem (SNS) ne fusson.

Nem elérhető Skynet

• Andro-ID blog - játékok, programok, fórum
  • Navigáció / Navigation: Bluepanther Opal
  • PDA: Samsung Galaxy SII
  • PDA ROM: I9100XXKH3
« Reply #471 Dátum: 2011, 07 29, 15:01:29 »
Köszi, a kilövögetés már megvan, csak az akku kímélése maitt akartam, hogy olyasmi, amire sosincs szükségem (SNS) ne fusson.

Engem is zavart a dolog,You are not allowed to view links. Register or Login és megoldható minden (leírás ott van, nem írnám le még egyszer...).  ;)

Nem elérhető Bosi

« Reply #472 Dátum: 2011, 08 01, 09:26:08 »
Engem is zavart a dolog,You are not allowed to view links. Register or Login és megoldható minden (leírás ott van, nem írnám le még egyszer...).  ;)

Köszi, nézem

Nem elérhető Bosi

« Reply #473 Dátum: 2011, 08 01, 13:59:36 »

Bocsi, csak még egy kérdés. Látom Rootolni kell hozzá a készüléket, de más okokból sem ártana megtennem. Azt már látom, hogy SuperOneClick a megoldás, de rengeteg verzió szaladgál a neten és hát a 2x meg napi használatra kell, biztosra kell mennem rootolásnál.
Melyik verzió ami tuti műxik?

Nem elérhető FlyMehigh

« Reply #474 Dátum: 2011, 08 02, 15:11:39 »
Bocsi, csak még egy kérdés. Látom Rootolni kell hozzá a készüléket, de más okokból sem ártana megtennem. Azt már látom, hogy SuperOneClick a megoldás, de rengeteg verzió szaladgál a neten és hát a 2x meg napi használatra kell, biztosra kell mennem rootolásnál.
Melyik verzió ami tuti műxik?

Ez tuti működik: You are not allowed to view links. Register or Login
Már vagy tízszer rootoltam vele az enyémet. Egyébként meg nagy bajt egyikkel sem tudsz okozni a készülékeden. No para! Menni fog  ;)
Ja és ahogy látom a basebanded még elég régi, tedd fel az újat, jobb lesz tőle az üzemidő is meg az egész telefon működése.
Először ezt:
Utána ezt: