Köszi a válaszokat.
Az igot vagy más navi programot használjátok?
És mi a vélemény róla?
A fényképező minősége nálam is fontos.
Lehet hogy az én értékrendem más. Amikor tűző napon fényképezek akkor semmi gáz, de ha kicsit elbújik a nap akkor ilyen lesz egy kép: You are not allowed to view links.
Register or
Login és ez nem objektív-függő dolog.
Persze ez sem rossz, de gyengébb mint egy iphonnal. (nem fényezni akarom az almás cuccokat, távol áll tőlem, de itt jól látszik amiről beszélek (bár nekem videózásnál nem ilyen fakó a kép, de fényképezésnél nagyon jellemző ez a minőség ha nem szikrázó a napsütés): You are not allowed to view links.
Register or
Login )
Itt vannak képek, szerintem a többsége jó, néhány meg kevésbé: You are not allowed to view links.
Register or
Login (az első kb 10 fénykép nem az lg-vel készült, és ezek közül még egyik sem a fr19-es rommal felvértezett telefonnal készült.)
igo van-e azt nem tudom. egyszer kipróbáltam a google maps-et de az még nem 100%-os bár használható. Egy interaktív térképnek jó, vagy útvonaltervezőnek, de navigációnak még nem, de talán nem sokára.
Egyébként tuti van valami droidra is akár ingyenesen is.
A wifimmel pedig semmi gondot nem tapasztaltam.
Ez adódhat a felhasználói szokások különbözőségéből is, vagy a különböző környezeti hatásokból. Pl. nálunk otthon nagyon gyenge térerő, 3g szinte kizárt (minden telefonon, minden szolgáltatónál), így többet kell szegény telefonnak küzdeni a hálózatokkal, ami befolyásolhatja akár a wifi-s hálózatok elérését is. De ez csak fikció, de nem teljesen alaptalanul...
Jó telefon ez, én most is ugyan ezt venném.