2024, 12 19, 14:03:38

Szerző Téma: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés  (Megtekintve 209877 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető plazy

• Nem: Férfi
    • Privát honlap
  • Navigáció / Navigation: AirisT620
  • PDA: LG O2X (P990)
  • PDA ROM: 4.0.4, bb: 1035.21_20121130 IMM76L.LG-P990-P99030A.1211302332
Re: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés
« Reply #425 Dátum: 2011, 07 16, 22:36:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

A tapasztalatokra lenne szükségem.
Most jelenleg 65.000Ft telenoros az új készüléket ára egy válalati csomagban.
Az sgs2 110.000 ft. (annyival többet nem ér)
Mik a tapasztalatok érdemes megvegyem vagy inkáb sgs2 ?
Visszaolvasva egy pár oldalt elég problémás a készülék.
Köszönöm

Ne az én véleményem alapján dönts, de nekem semmi bajom nincs a telefonnal. (pláne most hogy a wifi probléma is megoldódni látszik! Bár nem akarom elkiabálni.) Talán egy probléma a fényképezés. A videózás szerintem tök jó (nálam se szaggatás se semmi gáz vele full hd-ben) de a fotózás az fos...
A rootolás és romcsere előtt is -számomra- jó volt a telefon, de azóta még javult. Az enyém mondjuk gyárilag független volt mindig is. (talán számíthat, mert a panaszokat többnyire telenorosok mondják)
Nem hiszem hogy bármelyik okos telefon akksija többet bírna mint ez, azaz 1 nap közepesen aktív használat mellett. (természetesen csak azonos android verzióval működő telefonok üzemidejét érdemes összehasonlítani)

Szerintem sem ezzel sem a sgs2-vel nem fogsz mellé. (bár annak nagyobb a kijelzője és az többet fogyaszt és esetleg kényelmetlenebb)

Én a 2.3-ról valahol olvastam hogy angliában szeptemberre várják. Nekem nem sürgős de én is sokat várok tőle.

Üdv
plazy

ui.: valaki találkozott már olyan sport-tokkal amibe ez is kényelmesen belefér? A neten több is van de egyikhez sincs odaírva ez a telefon, csak olyanok amik "nagyjából" hasonló méretűek, de a formájukban lehet eltérés)

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #426 Dátum: 2011, 07 17, 08:58:55 »

ui.: valaki találkozott már olyan sport-tokkal amibe ez is kényelmesen belefér? A neten több is van de egyikhez sincs odaírva ez a telefon, csak olyanok amik "nagyjából" hasonló méretűek, de a formájukban lehet eltérés)
Valami iyesmi az? You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #427 Dátum: 2011, 07 17, 09:14:57 »
Valami iyesmi az? You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi.
Igen ilyesmire gondoltam, de véleményekre/tapasztalatokra vagyok kíváncsi, mert egyrészt én is kigoogoliztam sokfélét, másrészt nagy az eltérés árban. Amiket te linkeltél azok 600-700 ft-nál indulnak és pl. ez meg You are not allowed to view links. Register or Login 8000ft. SZóval ez a különbség már nem a márkanév miatt van, de akkor mi miatt lehet?

(ha valamibe az sgs2 belefér akkor a p990-is nem?!)

Nem elérhető a.sebi

• PDA: htc hd2
  • PDA ROM: android 2.2.1 frozo
« Reply #428 Dátum: 2011, 07 17, 12:41:26 »
sziasztok ... tudna nekem valaki infot a adni fuggetlenitesrol?

Nem elérhető Feci40

• PDA: LG Optimus 2x
  • PDA ROM: 2.2.2 v10b Független
« Reply #429 Dátum: 2011, 07 17, 15:19:41 »
sziasztok ... tudna nekem valaki infot a adni fuggetlenitesrol?

Itt biztos nem fogsz kapni, mért nem vettél függetlent?

Nem elérhető a.sebi

• PDA: htc hd2
  • PDA ROM: android 2.2.1 frozo
« Reply #430 Dátum: 2011, 07 17, 20:46:41 »
szia mert ezt nagyon olcson megkaptam egy haveromtol...50 be allt meg bontatlanul....2 év garival
miert nem ? itt is tilos rola beszelni?

Nem elérhető safizoo

• PDA: P990
  • PDA ROM: MIU 1.9.30. - 1035.21_20110725 - 2.6.32.45
« Reply #431 Dátum: 2011, 07 17, 21:05:34 »
Ne az én véleményem alapján dönts, de nekem semmi bajom nincs a telefonnal. (pláne most hogy a wifi probléma is megoldódni látszik! Bár nem akarom elkiabálni.) Talán egy probléma a fényképezés. A videózás szerintem tök jó (nálam se szaggatás se semmi gáz vele full hd-ben) de a fotózás az fos...
A rootolás és romcsere előtt is -számomra- jó volt a telefon, de azóta még javult. Az enyém mondjuk gyárilag független volt mindig is. (talán számíthat, mert a panaszokat többnyire telenorosok mondják)
Nem hiszem hogy bármelyik okos telefon akksija többet bírna mint ez, azaz 1 nap közepesen aktív használat mellett. (természetesen csak azonos android verzióval működő telefonok üzemidejét érdemes összehasonlítani)

Szerintem sem ezzel sem a sgs2-vel nem fogsz mellé. (bár annak nagyobb a kijelzője és az többet fogyaszt és esetleg kényelmetlenebb)

Én a 2.3-ról valahol olvastam hogy angliában szeptemberre várják. Nekem nem sürgős de én is sokat várok tőle.

Üdv
plazy

Bocsánat, hogy közbe szólok, de a fényképezőgépe egyáltalán nem fos. Mindenkinek javaslom, hogy fényképezés előtt törölje már meg egy puha textillel az "objektívet", mivel nagyon pici 50%os javulást is el lehet vele érni és akkor nem lesz homály a kép, hanem a lehetőségekhez mérten tű éles.

A telefonnal semmi baj, az LG UI-ja nem túl jó, nekem állandóan belassult, sok a kontaktom (kb 2000) és az már 80 mega, ami állandóan fut rajt.
Rátettem Modacot (fr 17, majd 19) és teljesen stabilan működik, wifi 3g, minden....
Kipróbáltam a cyanogenmodot is, de azzal még voltak gondok, bár baromi gyors volt.
Jelenleg jó az aksi ideje is, stabil minden.
Ilyen feltételekkel bárkinek javaslom, mert ha  censored  lenne egész egyszerűen vennék azonnal másikat, mivel mindennapi munkám egy részét ezen követem el.

Egyelőre nem tudok jobb telefont.

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #432 Dátum: 2011, 07 17, 22:35:38 »
Bocsánat, hogy közbe szólok, de a fényképezőgépe egyáltalán nem fos. Mindenkinek javaslom, hogy fényképezés előtt törölje már meg egy puha textillel az "objektívet", mivel nagyon pici 50%os javulást is el lehet vele érni és akkor nem lesz homály a kép, hanem a lehetőségekhez mérten tű éles.

Én megmondom mire alapozom a kijelentésemet a fényképezéssel kapcsolatban: Lefényképezem a gyerekeimet, utána azon nyomban átváltok filmezésre. A fénykép az éles, de fakó, színtelen lesz, miközben a videó full hd-ben tű éles, élénk színű. Közben NEM lett koszos a lencse, nem változtak a fényviszonyok, sőt még arrébb sem léptem. Ezért gondolom hogy szoftveres probléma és talán a 2.3 kijavítja, de ha nem akkor sem faktor nálam a professzionális fényképezés. (bár eléggé rászoktam és irígykedve nézem azokat a képeket amiket más telefonokkal készítenek)

Hát így.

A wifi problémám meg úgy oldódott meg hogy az itthoni wifi beállításait statikusan csinálom. Beállítottam az ip-t a mask-ot a gateway-t és főként a dns-t. AZ egész úgy kezdődött hogy letöltöttem egy ipconfig programot, és azt vettem észre hogy amikor "döglött" a wifi, akkor nem állítja be a dns-t vagy a gateway-t miközben az ip-t is onnan kapta. Ebből gondoltam hogy itt van a kutya elásva. Persze lehet hogy másnál nem ez a baj. És ezt már az FR19 rom előtt beállítottam és azóta tökéletes. (a használati szokásaim úgy néznek ki hogy kb 2-3 különböző wifit használok naponta.  A probléma mindenhol előjött de itthon legtöbbször, és szerintem valahányadik alvó állapotból való visszatérés okozza)

Szerintem is egy jó telefon ez. És mondom ezt úgy hogy sokatokkal ellentétben én nem 2 havonta váltom a telefonjaimat hanem 5 évente, és ezt a telefont is úgy vettem hogy 5 évig nálam lesz. (ha valami nagyon gáz lenne akkor persze eladnám, de perpillanat úgy látszik kihúzza az 5 évet  ;)  ) Mindezt azért írom hogy tudjátok hogy megalapozott a véleményem, és nem aza fajta vagyok aki megveszi és ha az első héten egyszer csalódik benne akkor onnantól kezdve csak fikázza.

Az sgs2 mellett szól szerintem, hogy több a belső memóriája de ellene hogy nagyobb a mérete (azonos felbontás mellett ha jól tudom) és ez fogyasztásnövekedéssel jár és kényelmetlenebb lehet zsebben hordani vagy egy kézzel kezelni.

Zárszóként: nem kell lelkiismereti kérdést csinálni a telefonszeretetből. Az is látható hogy összességében sokkal többen használják ezt a készüléket megelégedéssel mint akiknek baja van vele.

Ezek csak használati tárgyak. Akinek nem teszik valamelyik az adja tovább, biztosan lesz akinek tetszik. Ilyen kütyük miatt ne kapjon senki idegbajt!

plazy

Nem elérhető garesz

• Sörivó
    • uksesakk
  • Navigáció / Navigation: ajgo
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: a legfrissebb független
« Reply #433 Dátum: 2011, 07 18, 07:25:39 »
Köszi a válaszokat.
Az igot vagy más navi programot használjátok?
És mi a vélemény róla?
A fényképező minősége nálam is fontos.

Ha nem sikerül elsőre, akkor az ejtőernyős ugrás nem neked való!

Nem elérhető safizoo

« Reply #434 Dátum: 2011, 07 18, 09:03:26 »
Én megmondom mire alapozom a kijelentésemet a fényképezéssel kapcsolatban: Lefényképezem a gyerekeimet, utána azon nyomban átváltok filmezésre. A fénykép az éles, de fakó, színtelen lesz, miközben a videó full hd-ben tű éles, élénk színű. Közben NEM lett koszos a lencse, nem változtak a fényviszonyok, sőt még arrébb sem léptem. Ezért gondolom hogy szoftveres probléma és talán a 2.3 kijavítja, de ha nem akkor sem faktor nálam a professzionális fényképezés. (bár eléggé rászoktam és irígykedve nézem azokat a képeket amiket más telefonokkal k

plazy

Tényleg nem értem, mert teljesen jó és színes képeket csinál, semmivel nem marad el egy telefon fenykepeszeti adottsagaitol.
Nyilván nem fog egy ekkora objektív, egy ekkora érzékelő lapkaval tökéletesen fotózni.
A wifimmel pedig semmi gondot nem tapasztaltam. 
Ugyanazt a romot használjuk, mégis mást tapasztalunk, úgyhogy nem értem mi a gond.

Üdv

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #435 Dátum: 2011, 07 18, 09:06:39 »
Köszi a válaszokat.
És mi a vélemény róla?

Van hivatalos iGO Android OS-re?!   :shock:
Ez a dolog itt erősen  :warez: nek számít...
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető bau

• Navigáció / Navigation: Lg G2 IGO
  • PDA: Lg G2
  • PDA ROM: D80210a
« Reply #436 Dátum: 2011, 07 18, 09:46:21 »
Van hivatalos iGO Android OS-re?!   :shock:
Ez a dolog itt erősen  :warez: nek számít...
Már megint ez a warezos álszentkedés -.-"

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #437 Dátum: 2011, 07 18, 09:59:12 »
Már megint ez a warezos álszentkedés -.-"
Akkor mondd ezt így, ha téged keres meg a Nav N Go a témában (feljelentéssel kilátásba helyezése, stb.) ... >:(

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #438 Dátum: 2011, 07 18, 11:27:56 »
Köszi a válaszokat.
És mi a vélemény róla?

Lehet hogy az én értékrendem más. Amikor tűző napon fényképezek akkor semmi gáz, de ha kicsit elbújik a nap akkor ilyen lesz egy kép: You are not allowed to view links. Register or Login és ez nem objektív-függő dolog.
Persze ez sem rossz, de gyengébb mint egy iphonnal. (nem fényezni akarom az almás cuccokat, távol áll tőlem, de itt jól látszik amiről beszélek (bár nekem videózásnál nem ilyen fakó a kép, de fényképezésnél nagyon jellemző ez a minőség ha nem szikrázó a napsütés): You are not allowed to view links. Register or Login )

Itt vannak képek, szerintem a többsége jó, néhány meg kevésbé: You are not allowed to view links. Register or Login (az első kb 10 fénykép nem az lg-vel készült, és ezek közül még egyik sem a fr19-es rommal felvértezett telefonnal készült.)

igo van-e azt nem tudom. egyszer kipróbáltam a google maps-et de az még nem 100%-os bár használható. Egy interaktív térképnek jó, vagy útvonaltervezőnek, de navigációnak még nem, de talán nem sokára.
Egyébként tuti van valami droidra is akár ingyenesen is.

A wifimmel pedig semmi gondot nem tapasztaltam. 

Ez adódhat a felhasználói szokások különbözőségéből is, vagy a különböző környezeti hatásokból. Pl. nálunk otthon nagyon gyenge térerő, 3g szinte kizárt (minden telefonon, minden szolgáltatónál), így többet kell szegény telefonnak küzdeni a hálózatokkal, ami befolyásolhatja akár a wifi-s hálózatok elérését is. De ez csak fikció, de nem teljesen alaptalanul...

Jó telefon ez, én most is ugyan ezt venném.

Nem elérhető Atomanti74

• PDA: Lg Optimus 4x
  • PDA ROM: v10d
« Reply #439 Dátum: 2011, 07 18, 19:21:31 »
Sziasztok,

Egy kis segítséget szeretnék: van egy telenoros ilyen szépség de nem tudom sehegy se root-olni.. Bármivel is probálkoztunk eddig nem sikerült, pedig szertetnénk egy Anzo rom-ot kipróbálni. Van e valaki akinek telenoros a telefonja és sikerült root-olni?

köszi előre is...

Nem elérhető FlyMehigh

• PDA: Samsung Galaxy S8+
« Reply #440 Dátum: 2011, 07 19, 17:06:12 »
Sziasztok,

Egy kis segítséget szeretnék: van egy telenoros ilyen szépség de nem tudom sehegy se root-olni.. Bármivel is probálkoztunk eddig nem sikerült, pedig szertetnénk egy Anzo rom-ot kipróbálni. Van e valaki akinek telenoros a telefonja és sikerült root-olni?

köszi előre is...

Szia!

Nekem is Telenoros a kicsike, és simán tudtam rootolni a következőképpen:
Töltsd le ezt: You are not allowed to view links. Register or Login
Telepítsd az LG PC Suite programot, amit hivatalosan az LG honlapjáról tudsz letölteni, vagy telepítsd ezt: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha ezzel megvagy engedélyezd a telefonodon az "usb hibaelhárítás" opciót. Beállítások/Alkalmazások/Fejlesztés/USB hibaelhárítás
Csomagold ki a letöltött Super One Click rart. Indítsd el az alkalmazást SuperOneClick.exe (Ha Windows 7 alatt csinálod, tanácsos rendszergazdaként futtatni)
Csatlakoztasd a telefont usb kábellel a számítógéphez, majd nyomd meg a "ROOT" gombot.
Várj egy pár másodpercet és már ki is írja, hogy kész!  ;)

Nem elérhető Atomanti74

• PDA: Lg Optimus 4x
  • PDA ROM: v10d
« Reply #441 Dátum: 2011, 07 19, 18:58:06 »
Szia!

Nekem is Telenoros a kicsike, és simán tudtam rootolni a következőképpen:
Töltsd le ezt: You are not allowed to view links. Register or Login
Telepítsd az LG PC Suite programot, amit hivatalosan az LG honlapjáról tudsz letölteni, vagy telepítsd ezt: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha ezzel megvagy engedélyezd a telefonodon az "usb hibaelhárítás" opciót. Beállítások/Alkalmazások/Fejlesztés/USB hibaelhárítás
Csomagold ki a letöltött Super One Click rart. Indítsd el az alkalmazást SuperOneClick.exe (Ha Windows 7 alatt csinálod, tanácsos rendszergazdaként futtatni)
Csatlakoztasd a telefont usb kábellel a számítógéphez, majd nyomd meg a "ROOT" gombot.
Várj egy pár másodpercet és már ki is írja, hogy kész!  ;)

Köszönöm szépen a segítséged :)

Nem elérhető Colani

• PDA: S7E
« Reply #442 Dátum: 2011, 07 21, 21:03:36 »
sziasztok!!

azt szeretném kérdezni ,hogy most mi lesz veletek igy hogy hibásan adták ki a 2x-et és sajna magyarán mondva az LG szarik a vásárlóira.tényleg ekkora a baj??sok vele a gond??én azt nem értwm miért kell az elsőnek lenni inkább lennék egy biztos 2. mint egy ingatag első...nem ócsárolni akarom a telefont nem is állt szándékomban sőt volt idő mikor én is ilyet szerettem volna,de megmondom őszintén örülök hogy nem jött össze.

bocs a kitérőért csak kiváncsi lennék a véleményetekre,hogy valójában milyen készülék???és azt vettem még észre,hogy nagyon gyorsan esik az ára...

szép estét mindenkinek

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #443 Dátum: 2011, 07 21, 21:43:42 »
sziasztok!!

hibásan adták ki a 2x-et és sajna magyarán mondva az LG szarik a vásárlóira

Ezt miből sikerült leszűrni? Úgy érzem nem tapasztalatból.

Egyébként meg azt tudom mondani amit Bendegúz mondott az édesanyjának mikor elindult otthonról: "Ne sirasson engem, édesanyám"
Majd csak megleszünk valahogy egy olcsó és qurvajó telefonnal...

plazy

Nem elérhető matis12

• PDA: Samsung Galaxy S6 Edge/Samsung Note 10.1
« Reply #444 Dátum: 2011, 07 21, 21:51:41 »
Akkor még egy kis pozitívum: You are not allowed to view links. Register or Login
Helo. Van ez a játék,te döntesz....

Nem elérhető Colani

• PDA: S7E
« Reply #445 Dátum: 2011, 07 21, 21:55:29 »
Ezt miből sikerült leszűrni? Úgy érzem nem tapasztalatból.

Egyébként meg azt tudom mondani amit Bendegúz mondott az édesanyjának mikor elindult otthonról: "Ne sirasson engem, édesanyám"
Majd csak megleszünk valahogy egy olcsó és qurvajó telefonnal...

plazy

A felhasználók beperlik az LG-t a hibás Optimus 2X modellek miatt, valamint azért, mert a gyártó egész egyszerűen nem reagál a megkeresésekre és folyamatos panaszokra. Kaliforniában perlik a céget, méghozzá a T-Mobile szolgáltatónál árult Optimus 2X-ek miatt, a tengerentúlon LG G2x a neve a modellnek. A felhasználók a hibás kijelzőre, az igen gyenge akkumulátor-üzemidőre panaszkodnak leginkább. A legnagyobb gond azonban mégis inkább az, hogy semmilyen visszajelzést nem adott a gyártó a hibákra, egyszerűen keresztülnéz a hibákon a jelek szerint és nem mutat arra érdeklődést, hogy helyreállítsa a normális működést. A dolog csak azért is érdekes, mert a hazánkban kapható LG Optimus 2X modellek is hasonló gondokkal küzdenek, igaz itt még egyelőre nem perlik a céget.

Nem elérhető latyika94

• Navigáció / Navigation: Nincs
  • PDA: Nem PDA
  • PDA ROM: 1.1
« Reply #446 Dátum: 2011, 07 21, 22:11:12 »
Üdvözlök minden kedves felhasználót!

Pár hónap múlva szeretnék venni egy LG 2x-et
Lenne pár kérdésem atelefon Rom/akksijáról.

1. Rom:
Vannak-e rá magyar nyelvű főzött romok pl Cm7....
Van -e valakinek nagyon pl 1900mAH -s aksija és azzal meddig bírja.
És hogy a JuiceDefender nevű android app. kb mennyit segít az aksi idő kitolásában.

És esetleg várható-e hozzá még az idén 2.3 as gyári Gingerbread frissítés.

Előre is köszönöm.

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #447 Dátum: 2011, 07 21, 23:00:58 »
A felhasználók beperlik az LG-t a hibás Optimus 2X modellek miatt, valamint azért, mert a gyártó egész egyszerűen nem reagál a megkeresésekre és folyamatos panaszokra. Kaliforniában perlik a céget, méghozzá a T-Mobile szolgáltatónál árult Optimus 2X-ek miatt, a tengerentúlon LG G2x a neve a modellnek. A felhasználók a hibás kijelzőre, az igen gyenge akkumulátor-üzemidőre panaszkodnak leginkább. A legnagyobb gond azonban mégis inkább az, hogy semmilyen visszajelzést nem adott a gyártó a hibákra, egyszerűen keresztülnéz a hibákon a jelek szerint és nem mutat arra érdeklődést, hogy helyreállítsa a normális működést. A dolog csak azért is érdekes, mert a hazánkban kapható LG Optimus 2X modellek is hasonló gondokkal küzdenek, igaz itt még egyelőre nem perlik a céget.

Tehát nem tévedtem és valóban nem tapasztalatból beszélsz. Egy linket is kérnék lehetőleg hivatalos forrásból. Mert bár elhiszem amit írsz, de ahogy a mondás tartja: "messziről jött troll azt mond amit akar."
Én valszeg szerencsés vagyok, mert pont jó készüléket fogtam ki. A kijelzője is jó, az üzemideje is pont annyi mint az ismerősi körömben levő más okostelefonok üzemideje. (különböző apple-ktől samsungon át a htc-ig)

Én a htc-ről hallottam hogy valami szabadalmi per-e van folyamatban. Gondolom az téged pont annyira nem izgat mint minket az általad említett dolog. (és hogy igazoljam magam: You are not allowed to view links. Register or Login)

Nem hiszem hogy van olyan nagy gyártó aki egyesével foglalkozik a felhasználói panaszokkal. Tömeges meghibásodásokról nem hallottam és szerencsére nem is vagyok részese. DE mint ahogy néhány hozzászólással fentebb olvashatod te magad is, a tengerentúlon özeleg a 2.3.3-as frissítés ami azt mutatja hogy az LG azé'  mégiscsak foglalkozik a készülékkel.

"ha egy trollnak elfogynak az érvei, akkor jön a személyeskedés"

1. Rom:
Vannak-e rá magyar nyelvű főzött romok pl Cm7....
Van -e valakinek nagyon pl 1900mAH -s aksija és azzal meddig bírja.
És hogy a JuiceDefender nevű android app. kb mennyit segít az aksi idő kitolásában.
És esetleg várható-e hozzá még az idén 2.3 as gyári Gingerbread frissítés.
Én nem vagyok szakértő a témában, vannak is sokkal profibbak is, én csak a tapasztalataimról beszélhetek.
Vannak magyar nyelvű romok... lást többi topicban(szerintem mindegyik rom esetén lehet nyelvet választani)
Nekem az 1500-össel 1 nap az üzemidő (a mostani romommal kicsit több marad estére, de hogy 22%-helyett 32-marad az nem oszt nem szoroz). Az eredmény szerintem olyan mint minden más okostelefon esetében. (persze ha lekapcsolgatod az okostelefon funkciókat akkor több napot is kihúzhat. De az tudja egy nokia 3310-is)
JuiceDefender-ről nem tudok nyilatkozni.

HA nem "write only" módban lennél akkor láthatnád Biztosan elkerülte a figyelmedet hogy 2 hozzászólással fentebb a legfrissebb infót: You are not allowed to view links. Register or Login
Idézet
Az XDA fórumban jelezték, hogy az USA-ban megkezdődött a 2X készülékek (náluk G2X-nek hívják) Gingerbread (2.3.3) frissítése.

Na most egy időre kifórumoztam magam :-)
SZép estét.
plazy

Nem elérhető safizoo

« Reply #448 Dátum: 2011, 07 22, 11:13:41 »
Colani csak irigy, mert amennyibe kerül a telefonja, abból jobbat is vehetett volna.
A Htc ki telo, én is arról váltottam, egy jobbra.
Néztem minap az sgs II-t jó gagyi.
Még. mindig nincs jobb a P990- nél...
igaz kicsit foglalkozni kellett vele.

Nem elérhető Tommysd1

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: LG-P990
  • PDA: LG-P990
  • PDA ROM: 2.2.2
« Reply #449 Dátum: 2011, 07 23, 10:31:11 »
sziasztok.
Optimus 2x em van és a LGMobile Update felkínálta a LGP990-V10d verziót, én frissítettem minden rendben van, de csak angol nyelv illetve külföldi nyelvek vannak.. ott van a magyar is de ha azt választom akkor csak néhány menüpont magyar a nyelvválasztáson belül.. más minden angol vagy amit kiválasztok. Esetleg van magyar nyelvű frissítése is vagy majd ha lesz akkor felajánlja a program a frissítést?
köszi
sziasztok..