Hi.
Épp 1 ilyen készülék vásárlásán gondolkodtam, de amiket most olvasok róla kicsit kezd elbizonytalanítani h kell ez nekem?
Aki ugy benne van a romcserékbe meg próbálgatja a softvereket, az tudna irni 1-2 sort hogy a hibák mennyire lettek eddig kiküszöbölve? pl.:wifi-s cucc, akkor a jel eldobálás ill sms meg hivás nem fogadás
Mert tényleg tetszik a masina csak 1 megbizható cuccot akarok.
Szia!
A sokak által tapasztalt problémák (wifi, térerő, sms, fagyás, stb...) nálam eddig egyáltalán nem jelentkeztek. Mondjuk nem buheráltam, stock ROM van rajta, viszont sok programot kipróbáltam. Nekem a legnagyobb problémát az irgalmatlanul kicsi üzemidő okozza, ez valóban nagyon behatárolja a készülék tényleges használhatóságát. Persze villantani jó, ha valakinek csak erre kell, kiváló
De azért, ha reggel 8-kor 100%-os töltöttséggel leveszem a töltőről, akkor ne kelljen má' azon morfondíroznom, hogy megkockáztathatok-e néhány hívást, vagy Uram bocsá' emailt, mert du. 5-re lemerül, és fontos hívásokról maradok le. Persze lehet bohóckodni tartalék akksival (veszek is), de ne ez legyen már a normális, plz!
Vannak aztán még "apróbb" gondjaim:
hangminőség (de csak telefonáláskor, függetlenül attól, hogy kihangosítva, vagy fülhallgatóval használom-e, vagy sem);
fotók képminősége (nem várok sokat egy telefontól, de azért ez igen harmatos);
az LG jópár szoftveres mellényúlása (ezekről bővebben inkább nem, utánaolvasgathatsz, ha érdekel) - ezek custom Rom-mal orvosolhatók;
tudnám még sorolni, de egyrészt a konkurenciánál is vannak bajok dögivel, másrészt pedig (az üzemidőn kívül) a többi valószínűleg kizárólag szoftveres baki - reméljük legalább is:), épp ezért várom a szoftverfrissítést, ami ígéretek szerint
hamarosan jön >>> ebből majd az is kiderül, mennyire veszi komolyan a vásárlóközönségét az LG és a Telenor
.
Magam részéről nem biztos, hogy másik készüléket választanék, ha most kéne vennem. Gondold meg, hogy milyen kompromisszumokat vagy hajlandó kötni egy egyébként tényleg élvonalbeli készülékért cserébe (milyen furcsa, és visszás is ezt leírni
).