2024, 12 19, 11:20:47

Szerző Téma: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés  (Megtekintve 209867 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
Re: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés
« Reply #375 Dátum: 2011, 06 29, 11:41:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
most tettem bele class 10-et és nem érzek különbséget 4-es után.
Méréssel lehet különbséget mérni (Smartbenc).
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető Noki

• PDA: HTC One X
« Reply #376 Dátum: 2011, 06 29, 11:51:04 »
Sziasztok!

Sajnos ahogy olvasom a többi fórumot nem csak Telenoros telefonnál van ilyen probléma, hogy elérhetetlen a telefon és sms-t sem tud fogadni. Várjuk a 2.3-t ha addig nem bírod ki akkor custom rom-t kell felrakni.

bye

"FONTOS INFORMÁCIÓ!!!
2011. május hónapban, a Telenornál folyamatban lévő hálózatfejlesztés és annak finomhangolása miatt rendszeresen előfordult/előfordul a térerő kimaradása, a 3g hálózat elvesztése. Ezek a problémák nem a telefon meghibásodására vagy szoftverének problémájára vezethetők vissza, hanem egyértelműen a szolgáltatónál felmerülő hálózati kimaradások eredményei."

Ezt itt olvastam. You are not allowed to view links. Register or Login Több fontos infóval együtt....

Mondjuk igaz lassan azaz maholnap már július lesz és nálam még mindig jelentkeznek ilyen jellegű problémák. Nem nagyon tehetünk mást, mint várni. Mert én attól tartok ha belenyúlok akkor probléma lesz...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #377 Dátum: 2011, 06 29, 12:54:14 »
köszi félig megoldódott. A titaniummal lementettem mindent, feltettem az új basebandot (ami miért  nincs a modaco-s fórumban?!), és nem törölt semmit, csak a beállításokat. Tehát a telefonon megmaradt minden a titaniumbackup könyvtárban és így onnan vissza tudtam tenni... (ez így normális?)

Már csak az a kérdés hogy a ril-t a recovery menüből fel akarom tenni az zip install-al de az csak a "valóban külső" kártyáról megy?! (már nagyon kéne vennem egy kártyát csak itt kaposváron nem is olyan egyszerű -bár biztosan nem lehetetlen- class10-es kártyát venni.)

Üdv és köszi.
plazy
Ha jól emlékszem az XDA-n volt egy olyan kernel amelyik tudott belső SD-ről is frissíteni, nézz ott körül.

Nem elérhető plazy

• Nem: Férfi
    • Privát honlap
  • Navigáció / Navigation: AirisT620
  • PDA: LG O2X (P990)
  • PDA ROM: 4.0.4, bb: 1035.21_20121130 IMM76L.LG-P990-P99030A.1211302332
« Reply #378 Dátum: 2011, 06 29, 15:33:04 »
Csak kártyáról tudod megcsinálni,a belső memóriát úgyis is törli a baseband csere.

Az normális amit írtam néhány bejegyzéssel fentebb,  hogy nekem nem törlődött semmi a telefonról? Vagy az nem a belső sd? az a telefon memóriája?

Én nem tudom miért ragaszkodtok a class 10-es kártyákhoz,4-től fölfelé már nem annyira észre vehető a különbség,és jóval drágább.

Ha már veszek miért ne egy gyorsat vegyek?! Ahogy a neten írják, valszeg akkor van észrevehető különbség ha pl hd-s videókat ment a felhasználó. Pl többen panaszkodtak szaggató videókról, amit pl ennek be lehetne tudni. Vagy tévedek.

Ha jól emlékszem az XDA-n volt egy olyan kernel amelyik tudott belső SD-ről is frissíteni, nézz ott körül.

köszi megnézem, bár elég nekem a basaband frissítgetés is. Vagy ennél a kernel váltás sem bonyolultabb?

üdv
plazy

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #379 Dátum: 2011, 06 29, 16:32:57 »
Itt nézz szét kernel ügyben. You are not allowed to view links. Register or Login
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #380 Dátum: 2011, 06 29, 16:44:45 »

köszi megnézem, bár elég nekem a basaband frissítgetés is. Vagy ennél a kernel váltás sem bonyolultabb?

üdv
plazy
[/quote]
Kernel csere egyszerű,recovery-ból simán feltelepíted,és kész.

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #381 Dátum: 2011, 06 29, 17:23:40 »
Kernel csere egyszerű,recovery-ból simán feltelepíted,és kész.

thx, majd eccer' rászánom magam ha lesz sd-m :-)

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #382 Dátum: 2011, 06 29, 18:44:21 »

thx, majd eccer' rászánom magam ha lesz sd-m :-)
:ok:

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #383 Dátum: 2011, 06 29, 18:51:40 »
Itt nézz szét kernel ügyben. You are not allowed to view links. Register or Login
Inkább erre gondoltam ezzel lehet a külső és belső SD-ről is telepíteni.

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #384 Dátum: 2011, 06 29, 21:11:58 »

Hát ez qrvajó. Köszi!
fel is tettem a RIL-es cuccot is

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #385 Dátum: 2011, 06 29, 21:15:13 »

:ok:

Nem elérhető FlyMehigh

• PDA: Samsung Galaxy S8+
« Reply #386 Dátum: 2011, 06 30, 22:13:42 »
"FONTOS INFORMÁCIÓ!!!
2011. május hónapban, a Telenornál folyamatban lévő hálózatfejlesztés és annak finomhangolása miatt rendszeresen előfordult/előfordul a térerő kimaradása, a 3g hálózat elvesztése. Ezek a problémák nem a telefon meghibásodására vagy szoftverének problémájára vezethetők vissza, hanem egyértelműen a szolgáltatónál felmerülő hálózati kimaradások eredményei."

Ezt itt olvastam. You are not allowed to view links. Register or Login Több fontos infóval együtt....

Mondjuk igaz lassan azaz maholnap már július lesz és nálam még mindig jelentkeznek ilyen jellegű problémák. Nem nagyon tehetünk mást, mint várni. Mert én attól tartok ha belenyúlok akkor probléma lesz...

Én is ezzel a cikkel nyugtattam magam még 1 hónapja, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy egyáltalán semmi köze nincs a telenor hálózatfejlesztésének ahhoz, hogy az O2X hülyén viselkedik. Ez itt keményen szoftveres probléma, amit a telefon produkál. Most feltettem a 0622-es Baseband-et és várom tőle a csodát, hogy megoldja ezt a kínosnak mondható hibát. Majd kiderül 1-2 nap múlva.

Nem elérhető Sanyacarp

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: Samsung Galaxy S4
« Reply #387 Dátum: 2011, 07 01, 10:04:01 »
sziasztok! a telom a minap elkezdte eldobalni a kartyat, magátol ujraindult és amint a virusirto végzett a telefon átvizsgálásával és érzékelte hogy sim karo benne van abban a pillanatnan reboot. sim nélkül felállt s rendszer. gyári visszaállitás megoldotta a problémát. miért volt ez, most nem ismeri fel az ékezetes karaktereket a böngészöben!  köszi a válaszokat

Nem elérhető safizoo

• PDA: P990
  • PDA ROM: MIU 1.9.30. - 1035.21_20110725 - 2.6.32.45
« Reply #388 Dátum: 2011, 07 01, 10:35:00 »
Javaslom a Modaco romot. Nagyon stabil és gyors. Nem dobálja a netet (telenoros vagyok én is) és nem fagy soha.
Próbálgatom még a cyanogenmodot is, de azzal még vannak problémák, úgyhogy még marad a modaco

Nem elérhető Rajmo

• PDA: LG Optimus 2x
  • PDA ROM: MCR FR15
« Reply #389 Dátum: 2011, 07 04, 23:51:49 »
Üdv.
Egy olyan problémám lenne, hogy  a telefonom kicsit megzavarodott szegény. Kezdődött azzal, hogy küldtek nekem két sms-t is, amit azóta sem kaptam meg, plusz ma hívtak és nem jelezte, hogy hívnának, de tényleg semmi, előttem hívtak és nem történt semmi.
A kérdésem az lenne, hogy másnál is volt-e ilyen probléma, és ha igen, akkor mi a teendő? :)

Előre is köszi a választ.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #390 Dátum: 2011, 07 05, 01:47:25 »
Üdv.
Egy olyan problémám lenne, hogy  a telefonom kicsit megzavarodott szegény. Kezdődött azzal, hogy küldtek nekem két sms-t is, amit azóta sem kaptam meg, plusz ma hívtak és nem jelezte, hogy hívnának, de tényleg semmi, előttem hívtak és nem történt semmi.
A kérdésem az lenne, hogy másnál is volt-e ilyen probléma, és ha igen, akkor mi a teendő? :)

Frissítsd a romodat de leginkább a basebandot a 0622-es a legfrissebb.

Nem elérhető Rajmo

« Reply #391 Dátum: 2011, 07 05, 11:43:09 »
Frissítsd a romodat de leginkább a basebandot a 0622-es a legfrissebb.

Elég kezdő vagyok ilyen téren, szóval megkérdezem. Hogyan kell ezeket megcsinálni, illetve nem jár ez garanciavesztéssel?

Nem elérhető bitdomo

• PDA: LG OPTIMUS 2X
  • PDA ROM: V10D + 0725 baseband
« Reply #392 Dátum: 2011, 07 05, 16:26:37 »
Összegyűjtöttem a hibákat amiket tapasztaltam és még mostanáig is tapasztalok.

Gyakoriak(egy nap többször):
-Max térerőt mutat, mégse tudok hívni vagy ha engem hívnak nem csörög a telefon de viszont a hívónál kicsöng. Ilyenkor a sim számokat eldobja, nincs mobilnet. SMSeket nem kapom meg.
-Akkumulátor töltöttségét hibásan jelzi max töltöttséget mutat aztán hirtelen kikapcsol és utána próbálom bekapcsolni akkor jelzi hogy üres az akku.
-Gyakran ok nélkül lassú, fagy, ekkor összeomlik a böngésző, a tárcsázó.
-Ha wifin netezek akkor 6-7 percenként ki-be kell kapcsolni, mert nem tölt be egy oldalt se(3 fajta wifis rúterral is kipróbáltam)
-Kijelzőzárat nem tudom feloldani, szóval hiába nyomom a telefon tetején a gombot nem kapcsol be a kijelző csak sokadjára

Ritkábbak(1 hónapban 2x-3x):
-OK nélkül meghal a telefon. Kikapcsol magától. Bekapcsolás után az LG-s töltőképernyőn nem megy túl mindig újra kezdi. Csak a reset segített. Ahhoz tudnám hasonlítani ezt az esetet mikor a géped windows xp töltőcsíkon nem megy túl.

Egyszer fordult elő:
-Bekapcsolás után "odafagy" az LG logó, vagy is használható telefon de nem látsz semmit belőle mert csak az LG logót mutatja, szóval ha emlékszel mely ikonok hol vannak akkor simán tudsz hívni bárkit. Ezen a problémán is csak reset segített.

LGE verzió: LGP990-V10c
Alap verzió: 1035.21_20110405

Nem elérhető FlyMehigh

• PDA: Samsung Galaxy S8+
« Reply #393 Dátum: 2011, 07 05, 20:48:19 »
Üdv.

Részvétem!  :(
Nekem is ugyan ez a problémám a telefonnal, és már elég rég. Próbáltam frissíteni is meg romot is cserélni, de továbbra is ugyan ez a hiba. Tehát, hogy mi a teendő? Passssssz! Már kezdem Én is feladni a harcot. Úgy látszik LG-ék nyertek K.O.-val   :'(
Mondjuk amióta feltettem a 0622-es basebandet azóta elérhető vagyok, de csak 2G üzemmódban. Valami oknál fogva, ha az adatkapcsolatot engedélyezem és autó módra állítom a telót, akkor sem működik rajta a 3G, illteve ebben az esetben folyamatosan eldobálja a hálózatot. Mondjuk fő, hogy arra azért tudom használni amire eredetileg kitalálták (telefonálni), de a méreg drága havidíjat a netre csak úgy dobálom kifelé az ablakon, mert 50 kbp/s-nél nagyobb sebességet nem produkál a mobilnettel.
Ha esetleg valakinek lenne valami igazán hathatós ötlete a probléma elhárítására, akkor ne tartsa magában. Nagyon nagyon hálás lennék érte.  :ima:

Nem elérhető toca

• Navigáció / Navigation: Asus MyPal A626, iGO8
  • PDA: lg optimus 2x
  • PDA ROM: lgp990-v20r, Android v2.3.4
« Reply #394 Dátum: 2011, 07 05, 21:27:27 »
Összegyűjtöttem a hibákat amiket tapasztaltam és még mostanáig is tapasztalok.
...

Az még nem jutott eszedbe, hogy visszavidd? ;) Vagy nincs garancia?
Én is szívok néha, de még az elviselhetőség határán innen. Amit viszont itt néhányan leírtok... hmmm, elég rázós.

Nem elérhető bitdomo

• PDA: LG OPTIMUS 2X
  • PDA ROM: V10D + 0725 baseband
« Reply #395 Dátum: 2011, 07 05, 22:26:36 »
Persze gondoltam rá vissza is viszem. Remélem visszakapom a pénzen. Nagyon csalodtam ebben a készülékben és van egy olyan erzesem az LG magasról tesz rá hogy mennyire is hibas a soft a telón.

Nem elérhető Rajmo

« Reply #396 Dátum: 2011, 07 06, 01:13:38 »
Részvétem!  :(
Nekem is ugyan ez a problémám a telefonnal, és már elég rég. Próbáltam frissíteni is meg romot is cserélni, de továbbra is ugyan ez a hiba. Tehát, hogy mi a teendő? Passssssz! Már kezdem Én is feladni a harcot. Úgy látszik LG-ék nyertek K.O.-val   :'(
Mondjuk amióta feltettem a 0622-es basebandet azóta elérhető vagyok, de csak 2G üzemmódban. Valami oknál fogva, ha az adatkapcsolatot engedélyezem és autó módra állítom a telót, akkor sem működik rajta a 3G, illteve ebben az esetben folyamatosan eldobálja a hálózatot. Mondjuk fő, hogy arra azért tudom használni amire eredetileg kitalálták (telefonálni), de a méreg drága havidíjat a netre csak úgy dobálom kifelé az ablakon, mert 50 kbp/s-nél nagyobb sebességet nem produkál a mobilnettel.
Ha esetleg valakinek lenne valami igazán hathatós ötlete a probléma elhárítására, akkor ne tartsa magában. Nagyon nagyon hálás lennék érte.  :ima:

Azért én itt nem tartok, mobilnettel nincs bajom, nem dob le meg semmi, csak az, hogy nem tudtak hívni. Azóta kikapcsoltam majd utána be, és azóta (lekopogom) nem volt semmi gáz(vagy csak nem tudok róla, hogy hívtak volna  :D ) Remélem megjavul magától és nem kell visszavinnem..

Nem elérhető a.sebi

• PDA: htc hd2
  • PDA ROM: android 2.2.1 frozo
« Reply #397 Dátum: 2011, 07 08, 18:40:32 »
hello sziasztok... tudna nekem valaki valamilyen infot mondani arról hogy mikepp lehet lg optimus 2x et fuggetleniteni?
nagyon várom a válaszokat .. elore is koszonom

Nem elérhető zeharom

• Szélvédőjavítás
« Reply #398 Dátum: 2011, 07 09, 21:43:44 »
Sziasztok, Nekem is az a bajom mint az előzőekben olvasható, csak durvább. Bank küldi az sms-t ha jön pénz a számlámra. Na most az LG visszajelez a szolgáltatónak hogy nem fogadta az sms-t. Azaz a bank újraküldi az sms-t. Érthetőbben kaptam pénzt és kb 30 sms ben jeleztek hogy megjött a pénzem. Azaz 30x20 ft ba került. Kérdezem a bankot hogy miért küldték el ennyiszer? Azt mondták az ő oldalukon minden rendben van a telefonom a rossz.

Másik a konferencia hívás én minden nap használom 4-5 alkalommal, de az LG vel egyszer sem tudom.

Összegezve: 3 hónap használat után nekem eladó az LG-m független 14 -n lesz három hónapos. Gyári Lg garijegyes. Aproneten hirdetem... Akit érdekel privátba folyt. köv.

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. You are not allowed to view links. Register or Login
GH198->D180->2110I->R320->Z1->6110->T68i->7110->8310->9210->7650-> P800->P900->K800I->P1->X1->Omina->HD->Iphone3GS>HD2>Iphone4>LG2X>Ipad1>I9100>Ipad2>SG2>Note>SG3

Nem elérhető safizoo

• PDA: P990
  • PDA ROM: MIU 1.9.30. - 1035.21_20110725 - 2.6.32.45
« Reply #399 Dátum: 2011, 07 10, 06:04:37 »
Ha rootolod egyben függetlenited is.
Fel kell tenni egy modaco romot semmi gondotok nem lesz.
Nincs az smssel gond, a tererovel, internettel, az aksi bírja, a telo nem lassul be.
Az lg ui -ja elég béna.
Olvassatok itt utána, hogyan kell, minden infót megtaláltok.
üdv