Összegyűjtöttem a hibákat amiket tapasztaltam és még mostanáig is tapasztalok.
Gyakoriak(egy nap többször):
-Max térerőt mutat, mégse tudok hívni vagy ha engem hívnak nem csörög a telefon de viszont a hívónál kicsöng. Ilyenkor a sim számokat eldobja, nincs mobilnet. SMSeket nem kapom meg.
-Akkumulátor töltöttségét hibásan jelzi max töltöttséget mutat aztán hirtelen kikapcsol és utána próbálom bekapcsolni akkor jelzi hogy üres az akku.
-Gyakran ok nélkül lassú, fagy, ekkor összeomlik a böngésző, a tárcsázó.
-Ha wifin netezek akkor 6-7 percenként ki-be kell kapcsolni, mert nem tölt be egy oldalt se(3 fajta wifis rúterral is kipróbáltam)
-Kijelzőzárat nem tudom feloldani, szóval hiába nyomom a telefon tetején a gombot nem kapcsol be a kijelző csak sokadjára
Ritkábbak(1 hónapban 2x-3x):
-OK nélkül meghal a telefon. Kikapcsol magától. Bekapcsolás után az LG-s töltőképernyőn nem megy túl mindig újra kezdi. Csak a reset segített. Ahhoz tudnám hasonlítani ezt az esetet mikor a géped windows xp töltőcsíkon nem megy túl.
Egyszer fordult elő:
-Bekapcsolás után "odafagy" az LG logó, vagy is használható telefon de nem látsz semmit belőle mert csak az LG logót mutatja, szóval ha emlékszel mely ikonok hol vannak akkor simán tudsz hívni bárkit. Ezen a problémán is csak reset segített.
LGE verzió: LGP990-V10c
Alap verzió: 1035.21_20110405