2024, 12 19, 11:08:11

Szerző Téma: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés  (Megtekintve 209866 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

landor

• Vendég
VI. PDA Fan Club találkozó - információk
« Reply #350 Dátum: 2011, 06 19, 10:53:47 »
Félig-meddig OFF, de ajánlom minden kedves LG fan figyelmébe!  :taps:
You are not allowed to view links. Register or Login

Gyertek minél többen!  :D

Nem elérhető bedarob

• PDA: LG Optimus 2x P990
  • PDA ROM: V20L - 0725
Re: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés
« Reply #351 Dátum: 2011, 06 19, 21:49:45 »
Mi a legjobb alkalmazás, hogy tudjak váltogatni az aktuálisan futó programok között? Task managert nem akarok felrakni, mivel a folyamatos monitorozás miatt húzza az aksit, szóval csak valami egyszerű task switcher kéne, mi a legjobb?

Nem elérhető train

• PDA: O2x
  • PDA ROM: v10b
« Reply #352 Dátum: 2011, 06 20, 08:40:22 »
Hali !
Tudja valaki az új Google Maps Forgalom widget-je hogyan használható ?
A Medve nem játék....... !

Nem elérhető zadir05

• Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA: LG Optimus 2X
  • PDA ROM: Stock
« Reply #353 Dátum: 2011, 06 20, 12:00:24 »
Egyébként ha kijön a Gingerbread a telóhoz, remélem LG-éknek lesz annyi eszük hogy állítanak kicsit az aksitémával kapcsolatban...

A Cyanogenmod megcsinálta a 2.3-at hozzá. ezt használom, bár még nem végleges, de brutális, milyen jó lett az akkumlátora. én munkához használom, és rengeteget, e-mail, net, zene, szinte egész nap nyomkodom, és este haza tudok menni úgy, hogy még van benne kraft.

Nem elérhető bitdomo

• PDA: LG OPTIMUS 2X
  • PDA ROM: V10D + 0725 baseband
« Reply #354 Dátum: 2011, 06 20, 14:13:15 »
Amit sajnalaok ennel a telonal hogy nincsen semmi alkalmazas kezelo benne mig a samsung galaxy sben van. Viszont mas taskmenegger meg nem jo mert az mutat vagy 50 folyamatot ami fut a telon es mostvkeresd meg ezek kozul mondjuk a torrent klienset hogy leallisd mert ugye befagyott
vagy menyj a beallaitasokba alkalmazasok utana az alkalmazasok kezelesebe vard meg azt a 2 Percet amig betolt es a 30 telepitett alkalmazas kozul keresd meg es allisd.le ugy. Galaxynal meg van alapbol egy widget ami mutatja a futo alkalmazasokat,de az ilynen hatter folyamatokat mint pl o2xen hogy galeria tarcsazas ora ilyeneket nem. Ha valaki tud ilyet erre a telora az nagyon jo lenne sok idot tudnek sporolni vele.
Meg aki tudna valami megoldast arra hogy a wifit ne keljjen ki be kapcsolgatnom 10percenkent hogy wifin tudjak netezni azt is megkoszonnem.

Nem elérhető Artemon

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Nav
  • PDA: Galaxy S8
  • PDA ROM: Stock 7.0 Nougat
« Reply #355 Dátum: 2011, 06 22, 20:18:34 »
Lenne egy kérdésem:
Ha van egy kontaktom, aki nem a google accountomhoz tartozik, hanem az LG PCSuit csoporthoz, azt hogyan tudo módosítani, hogy a google-höz tartozzon és felszinkronizálja az accountomra?
Hiába taperolok bárhol, nem engedi változtatni :-(

Nem elérhető toca

• Navigáció / Navigation: Asus MyPal A626, iGO8
  • PDA: lg optimus 2x
  • PDA ROM: lgp990-v20r, Android v2.3.4
« Reply #356 Dátum: 2011, 06 22, 22:41:19 »
Lenne egy kérdésem:
Ha van egy kontaktom, ...
Rossz hírem van: pötyögheted be újra. Bekajáltuk ezt már páran. >:(
Recommended: Minden új kontaktnál átállítani a névjegy típust google contact-ra, hacsak nem szeretnéd pc-re szinkronizálgatni. De azt meg, ugye, minek, a Nagy Testvérnél  :google2: levő fiókodat bárhonnan eléred (már ha van net).
Csak azt nem tudom (sejtem, persze :hmm:), miért nem lehet egy mozdulattal a google kontaktokat is pc-re szinkronizálni az offline elérhetőség miatt?!
Ja, és ne felejtsd el az LG PCSuite csoportból törölni az illetőt, különben duplázva lesz, a bilokáció pedig még a szentek közül is csak néhánynak ment:)

Nem elérhető Artemon

• Navigáció / Navigation: Google Nav
  • PDA: Galaxy S8
  • PDA ROM: Stock 7.0 Nougat
« Reply #357 Dátum: 2011, 06 24, 09:54:00 »
Köszönöm szépen toca!

Nem elérhető Noki

• PDA: HTC One X
« Reply #358 Dátum: 2011, 06 26, 18:17:39 »
Idézet
Próbáld meg hogy először a TV-re dugod utána a telefonra nekem úgy bejött.

Köszi már megvan! :) Amúgy mondjátok meg nekem, hogy megy valakinek 1 napi? nekem max 5 óra!! :S És Telenoros vagyok, nem tudom hogy a hálózatépítés miatt vagy a telefon hibája, de elég sokszor dobja a jelet. S.O.S.! :'( :ima:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető FlyMehigh

• PDA: Samsung Galaxy S8+
« Reply #359 Dátum: 2011, 06 27, 13:29:39 »
Köszi már megvan! :) Amúgy mondjátok meg nekem, hogy megy valakinek 1 napi? nekem max 5 óra!! :S És Telenoros vagyok, nem tudom hogy a hálózatépítés miatt vagy a telefon hibája, de elég sokszor dobja a jelet. S.O.S.! :'( :ima:

Én is Telenoros vagyok, és ugyan ezzel a problémával küszködöm. Van olyan, hogy nem lehet felhívni, pedig fullon van a térerő.Nekem általában ilyenkor egy reboot megoldja, de már kezd idegesítő lenni! (Tegnap is összevesztem az asszonnyal, mert nem értette miért vagyok kikapcsolva... :(
Akkor ezek szerint nem a készülék rossz, ha nálad is ezt csinálja, hanem a Telenor rosszalkodik. Legalább is bízom benne. Azt hittem, hogy romcsere után megoldódik, de az sem segített.
Nekem sem bírja ki egy napig. Ha használom a mobilnetet, akkor nagyon gyorsan lemerül. 15 perc alatt 32%-os töltöttségről leesett 4%-ra.  :(
Asszem túl fogok rajta adni rövid távon.
Apropó! Érdekel valakit egy LG  Optimus 2X 2 hónapos telefon minden tartozékával, garival, karcmentesen, megkímélt állapotban?  :D  :D  :D

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #360 Dátum: 2011, 06 27, 13:45:18 »
Én is Telenoros vagyok, és ugyan ezzel a problémával küszködöm. Van olyan, hogy nem lehet felhívni, pedig fullon van a térerő.Nekem általában ilyenkor egy reboot megoldja, de már kezd idegesítő lenni! (Tegnap is összevesztem az asszonnyal, mert nem értette miért vagyok kikapcsolva... :(
Akkor ezek szerint nem a készülék rossz, ha nálad is ezt csinálja, hanem a Telenor rosszalkodik. Legalább is bízom benne. Azt hittem, hogy romcsere után megoldódik, de az sem segített.
Nekem sem bírja ki egy napig. Ha használom a mobilnetet, akkor nagyon gyorsan lemerül. 15 perc alatt 32%-os töltöttségről leesett 4%-ra.  :(
Asszem túl fogok rajta adni rövid távon.
Apropó! Érdekel valakit egy LG  Optimus 2X 2 hónapos telefon minden tartozékával, garival, karcmentesen, megkímélt állapotban?  :D  :D  :D
Tedd fel az apró topikba biztosan lesz rá jelentkező.

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #361 Dátum: 2011, 06 27, 16:03:21 »
Az új Baseband-l (6.22)nagyon sokat javult a telefon szinte minden téren,de a legszembetűnőbb az aku fogyasztás,már ott tart a dolog hogy simán visz két napot.
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető redanger

• Navigáció / Navigation: Samsung Omnia
  • PDA: Samsung Omnia
  • PDA ROM: i900xxhhc/cjhhc
« Reply #362 Dátum: 2011, 06 27, 16:08:49 »
Én is Telenoros vagyok, és ugyan ezzel a problémával küszködöm. Van olyan..

Sziasztok!

Sajnos ahogy olvasom a többi fórumot nem csak Telenoros telefonnál van ilyen probléma, hogy elérhetetlen a telefon és sms-t sem tud fogadni. Várjuk a 2.3-t ha addig nem bírod ki akkor custom rom-t kell felrakni.

bye

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
  • Navigáció / Navigation: AirisT620
  • PDA: LG O2X (P990)
  • PDA ROM: 4.0.4, bb: 1035.21_20121130 IMM76L.LG-P990-P99030A.1211302332
« Reply #363 Dátum: 2011, 06 27, 22:46:20 »
Üdv.
HA nincs sd kártyám a telefonban akkor hogyan tudok full backup-ot csinálni (basaband update miatt)

És ha lenne benne sd akkor melyik programmal érdemes lementeni mindent. (azt sem bánnám ha mindent egy kattintással lementene és visszatenne wipe után)
thx
plazy

Nem elérhető FlyMehigh

« Reply #364 Dátum: 2011, 06 27, 23:52:30 »
Az új Baseband-l (6.22)nagyon sokat javult a telefon szinte minden téren,de a legszembetűnőbb az aku fogyasztás,már ott tart a dolog hogy simán visz két napot.

Tudnál segíteni abban, hogy honnan tudom beszerezni ezt az új baseband-et? Egy próbát megér mielőtt kivágom a telót a csukott ablakon...  :D

Előre is köszönöm!

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #365 Dátum: 2011, 06 28, 04:39:35 »
Tudnál segíteni abban, hogy honnan tudom beszerezni ezt az új baseband-et? Egy próbát megér mielőtt kivágom a telót a csukott ablakon...  :D

Előre is köszönöm!

Nem elérhető FlyMehigh

« Reply #366 Dátum: 2011, 06 28, 12:30:17 »

Köszönöm szépen anzo!  :taps:

Még egy kicsit ha tudsz légy szíves segíts! Hogyan kell ez feltelepíteni? Illetve miért van 2 link? Mindkettő kell?
Romot már cseréltem, de ez a baseband dolog még új nekem.

Köszönöm szépen előre is!

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #367 Dátum: 2011, 06 28, 13:13:57 »
Köszönöm szépen anzo!  :taps:

Még egy kicsit ha tudsz légy szíves segíts! Hogyan kell ez feltelepíteni? Illetve miért van 2 link? Mindkettő kell?
Romot már cseréltem, de ez a baseband dolog még új nekem.

Köszönöm szépen előre is!
A basebandot a SmartFlash990 progival tudod feltenni vigyázz mert úgy emlékszem mindent töröl a készülékről tehát előtte backup.
A RIL-t pedig recoveryből tudod utána feltenni. Ez nem feltétlen muszáj de ajánlott ez hangolja össze a basbandot a hardverrel.

Nem elérhető mefi88

• Navigáció / Navigation: iGO 8
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XWJS7
« Reply #368 Dátum: 2011, 06 28, 14:14:54 »
Üdv.

Azokat a bizonyos Google Addonokat hogyan kell feltenni telóra?
Illetve mire jó?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #369 Dátum: 2011, 06 28, 16:14:46 »
Üdv.

Azokat a bizonyos Google Addonokat hogyan kell feltenni telóra?
Illetve mire jó?

Azok a Google eredeti programjai (youtube, Gtalk, Gmail stb.) csak a cyanogen romokba egy jog vita miatt nem kerülhettek bele ezért csak utólagos telepítéssel oldható meg a dolog. Általában egy update.zip amit recoveryből tudsz telepíteni.

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #370 Dátum: 2011, 06 28, 20:19:13 »
Üdv.
HA nincs sd kártyám a telefonban akkor hogyan tudok full backup-ot csinálni (basaband update miatt)

És ha lenne benne sd akkor melyik programmal érdemes lementeni mindent. (azt sem bánnám ha mindent egy kattintással lementene és visszatenne wipe után)
thx
plazy

HA még mindig nincs sd-m, de megvenném a titanium backup pro-t és dropbox-ra szinkronizálnék mindent, akkor megtudnám csinálni az upgrade-t adatvesztés nélkül?
(egyébként érdemes mindig mindent lementeni? rendszeralkalmazások, rendszeradatok, felhasználói adatok és programok stb.)

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #371 Dátum: 2011, 06 29, 02:33:43 »
HA még mindig nincs sd-m, de megvenném a titanium backup pro-t és dropbox-ra szinkronizálnék mindent, akkor megtudnám csinálni az upgrade-t adatvesztés nélkül?
(egyébként érdemes mindig mindent lementeni? rendszeralkalmazások, rendszeradatok, felhasználói adatok és programok stb.)
A rendszeralkalmazásoknak nem sok értelme van hiszen ha felteszel egy másik romot amiben frissebbek a rendzser appok akkor azokat is felül írod a régivel. Amit én leszoktam menteni az a rendszeradatok, felhasználói adatok és a saját telepített programok. Nem próbáltam még a dropboxos mentést de elvileg erre találták ki.
Nagyon hülyén oldotta meg az LG, hogy a saját tárhelyet is törli.  :oops:

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #372 Dátum: 2011, 06 29, 08:26:43 »
A rendszeralkalmazásoknak nem sok értelme van hiszen ha felteszel egy másik romot amiben frissebbek a rendzser appok akkor azokat is felül írod a régivel. Amit én leszoktam menteni az a rendszeradatok, felhasználói adatok és a saját telepített programok. Nem próbáltam még a dropboxos mentést de elvileg erre találták ki.
Nagyon hülyén oldotta meg az LG, hogy a saját tárhelyet is törli.  :oops:

köszi félig megoldódott. A titaniummal lementettem mindent, feltettem az új basebandot (ami miért  nincs a modaco-s fórumban?!), és nem törölt semmit, csak a beállításokat. Tehát a telefonon megmaradt minden a titaniumbackup könyvtárban és így onnan vissza tudtam tenni... (ez így normális?)

Már csak az a kérdés hogy a ril-t a recovery menüből fel akarom tenni az zip install-al de az csak a "valóban külső" kártyáról megy?! (már nagyon kéne vennem egy kártyát csak itt kaposváron nem is olyan egyszerű -bár biztosan nem lehetetlen- class10-es kártyát venni.)

Üdv és köszi.
plazy

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #373 Dátum: 2011, 06 29, 09:10:49 »
köszi félig megoldódott. A titaniummal lementettem mindent, feltettem az új basebandot (ami miért  nincs a modaco-s fórumban?!), és nem törölt semmit, csak a beállításokat. Tehát a telefonon megmaradt minden a titaniumbackup könyvtárban és így onnan vissza tudtam tenni... (ez így normális?)

Már csak az a kérdés hogy a ril-t a recovery menüből fel akarom tenni az zip install-al de az csak a "valóban külső" kártyáról megy?! (már nagyon kéne vennem egy kártyát csak itt kaposváron nem is olyan egyszerű -bár biztosan nem lehetetlen- class10-es kártyát venni.)

Üdv és köszi.
plazy
Csak kártyáról tudod megcsinálni,a belső memóriát úgyis is törli a baseband csere.Én nem tudom miért ragaszkodtok a class 10-es kártyákhoz,4-től fölfelé már nem annyira észre vehető a különbség,és jóval drágább.

Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető safizoo

• PDA: P990
  • PDA ROM: MIU 1.9.30. - 1035.21_20110725 - 2.6.32.45
« Reply #374 Dátum: 2011, 06 29, 10:12:35 »
most tettem bele class 10-et és nem érzek különbséget 4-es után.