Üdv!
Többen is panaszkodtok az akumulátor merülésére 1 tapasztalatot osztanék meg veletek.
Már többször raktam romot és azt tapasztaltam, hogy 1 rom rakása után érdemes 3-4 napot várni inkább 4.
Eleinte romokat próbáltam aztán megmaradtam a v10d UK verziónál mert eddig ez a legstabilabb és kompatibilisebb a különböző programokkal. Utólag 1 program telepítése után összeomlott az egész rendszer és mivel tudtam melyik programot raktam fel újra rom aztán a rossz progit kihagytam. Megjegyzem minden más a régi ment vissza amikkel eddig nem volt gondom. Első nap 4-5 telefon reggel 1 óra délután 1 óra zenehallgatás, de délben 20% volt a tartalék mire hazaértem 5óra körül 5% és sírt az áramért rendesen másnap kicsivel jobban bírta és most 4. napon sok telefon szintén 2 óra zene + jó pár fénykép és 19:50 és 42%-on áll az aksi ilyen még nem volt
. Tehát kicsit meglepő ahogy működik a telcsi olyan mint, ha inteligensen beállítaná magát vagy alkalmazkodna. Eddig 4 napig nem volt még rom a telón csak 3 napig és korábban is hasonlót tapasztaltam csak nem volt ennyire jelentős a változás, most is ma azaz a 4. napon tapasztaltam jelentős változást amin meglepődtem és ma több használat mellett is alig mutatott merülést a korábbihoz képest. Tehát 1 rom csere után minimum a 4 napot érdemes megvárni. A programok pakolgatásával óvatosan, ha nem akartok sok küszködést és egyszerre csak 1 progit próba, ha jó maradhat. Szenvedtem eleget mire aránylag a fontosabb dolgokat kalibrálni sikerült.
Rom telepítése után 1 indítás aztán leállítás aksi kivesz és vissza, ha ezt megcsinálom akkor gyorsabban reagál és szépen amíg nem csináltam meg volt, hogy úgy belassult
. Sajnos rom és egyéb programok még nincsenek kiforrva, de maga a készülék az
nagyon jól sikerült már csak jó romokat kellene a készítőknek előállítani
, de egyszer talán ez is meg lesz.
További sok sikert mindenkinek.