2024, 12 19, 07:46:23

Szerző Téma: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés  (Megtekintve 209860 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető toca

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Asus MyPal A626, iGO8
  • PDA: lg optimus 2x
  • PDA ROM: lgp990-v20r, Android v2.3.4
Re: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés
« Reply #325 Dátum: 2011, 06 09, 21:52:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szerintem csak kicserélték a szöveget a megfelelő helyen...  :D
:taps:

Nem elérhető Noki

• PDA: HTC One X
« Reply #326 Dátum: 2011, 06 11, 09:18:09 »
Nekem is van egy ilyen telóm, tegnap előtt vettem tök zsííííír! :D Idáig majdnem mindent kipróbáltam, de a HDMI-t még nem tudtam, mert rádugom én a TV-re, de se a TV se a telefon nem reagál rá... Az lenne a kérdésem, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy ezt a részét is használni tudjam a telefonnak?

Köszi előre is! :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető FlyMehigh

• PDA: Samsung Galaxy S8+
« Reply #327 Dátum: 2011, 06 11, 11:17:35 »
Nekem is van egy ilyen telóm, tegnap előtt vettem tök zsííííír! :D Idáig majdnem mindent kipróbáltam, de a HDMI-t még nem tudtam, mert rádugom én a TV-re, de se a TV se a telefon nem reagál rá... Az lenne a kérdésem, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy ezt a részét is használni tudjam a telefonnak?

Elméletileg nem kell semmit csinálnod, csak összekötni a TV-vel és már meg is jeleníti a telefon kijelzőjét a TV. Pár másodpercet kell csak várni, és utána szájat tátani, amikor mondjuk lejátszod a demo videót. Elképesztő minőségű.  :taps: Viszont az fontos, hogy a TV-t kapcsold át HDMI1-re. Legalábbis nekem alapból nem kapcsolt át, ahogy rádugtam a telót.

Nem elérhető Skynet

• Andro-ID blog - játékok, programok, fórum
  • Navigáció / Navigation: Bluepanther Opal
  • PDA: Samsung Galaxy SII
  • PDA ROM: I9100XXKH3
« Reply #328 Dátum: 2011, 06 11, 16:59:13 »
Feltéve ha nem a HDMI 2-be dugja, mert akkor várhatja a képet a HDMI 2-en...  :D A tévének nem dolga átkapcsolni, ezt minden esetben a user-nek kell megtenni.

landor

• Vendég
« Reply #329 Dátum: 2011, 06 11, 18:09:22 »
Feltéve ha nem a HDMI 2-be dugja, mert akkor várhatja a képet a HDMI 2-en...  :D A tévének nem dolga átkapcsolni, ezt minden esetben a user-nek kell megtenni.

bezzeg a scart..  :D

Nem elérhető Skynet

• Andro-ID blog - játékok, programok, fórum
  • Navigáció / Navigation: Bluepanther Opal
  • PDA: Samsung Galaxy SII
  • PDA ROM: I9100XXKH3
« Reply #330 Dátum: 2011, 06 12, 11:19:18 »
bezzeg a scart..  :D

Hát jah, régen egyszerűbbek voltak a dolgok...  :D Bár nem is akartuk a telefonunkat rákötni a tévére.  :taps:

Nem elérhető toca

« Reply #331 Dátum: 2011, 06 12, 20:05:38 »
Nem tudom, Ti tapasztaljátok-e:
Néha gyakran eszeveszett iramban merül az akksi, pedig látszólag semmi nem fut az alap taszkokon kívül.
Ma pl. 90%-ős töltöttségről 4 óra alatt 13%-ra merült, pedig no wifi, no gps, no blútyúk, telefon a zsebben lenémítva. Viszont ilyenkor fűt rendesen, ilyen jó időben télleg kényelmetlen. Volt, hogy újraindítás segített, most az sem.
Más: Autós navigációt használva természetesen folyamatosan tölteni kell. Igen ám, de ilyenkor úgy melegszik, hogy egy idő után kikapcsolja a töltést túlmelegedés miatt. Jó, hogy a szélvédő mögött süt rá a nap is, de a régi Asus pda-m ugyanilyen körülmények között épp csak langyos. Nooooooormális?

Nem elérhető _-NoRBI-_

• PDA: Lg Optimus 2x
  • PDA ROM: LGP990-v10b
« Reply #332 Dátum: 2011, 06 14, 14:21:17 »

Próbáld meg hogy először a TV-re dugod utána a telefonra nekem úgy bejött.

Nem elérhető biglion

• PDA: LG-P990
  • PDA ROM: V10d UK
« Reply #333 Dátum: 2011, 06 14, 18:26:08 »
Üdv!
Érdeklődnék milyen töltőt tudtok ajánlani, autó szivargyújtóra? Ha lehet típus stb. amit tudni kell róla, hogy annak alapján tudjam megrendelni vagy megvenni. Sürgős lenne. Köszönöm szépen a segítséget.

Nem elérhető Feci40

• PDA: LG Optimus 2x
  • PDA ROM: 2.2.2 v10b Független
« Reply #334 Dátum: 2011, 06 14, 19:53:17 »

Próbáld meg hogy először a TV-re dugod utána a telefonra nekem úgy bejött.

Teljesen mind 1 melyiket dugod először, a  lényeg ki kel választani a HDMI bemenetet a TV.

Ma sikerült vennem akciósan HDMI toldót így már megfelelő távolságban vagyok a TV től.
Neten már láttam de így nem kellett rendelni meg spóroltam pár ezrest :)

landor

• Vendég
SZGYT
« Reply #335 Dátum: 2011, 06 15, 10:08:40 »
Üdv!
Érdeklődnék milyen töltőt tudtok ajánlani, autó szivargyújtóra? Ha lehet típus stb. amit tudni kell róla, hogy annak alapján tudjam megrendelni vagy megvenni. Sürgős lenne. Köszönöm szépen a segítséget.

CLA-305 természetesen  :D
a google meg segít hogy hol lehet kapni  ;)

Nem elérhető biglion

Re: SZGYT
« Reply #336 Dátum: 2011, 06 15, 17:59:55 »
CLA-305 természetesen  :D
a google meg segít hogy hol lehet kapni  ;)

Köszönöm  :ok:

Nem elérhető zadir05

• Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA: LG Optimus 2X
  • PDA ROM: Stock
« Reply #337 Dátum: 2011, 06 15, 23:01:59 »
sziasztok,
mit gondoltok a kamerájáról? az enyémé brutálisan rossz.
a galaxy s-hez képest fasorban sincs, nem tudom pontosan körülírni, mi a rossz benne, de életlen, homályos, túl sok a fény, mintha belevilágítottam volna a lencsébe.
ha szobában vagyok, teljesen sötét.
a videó csúnya, ez biztos, hogy nem HD.

nektek mi a tapasztalatotok?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #338 Dátum: 2011, 06 16, 10:06:42 »
sziasztok,
a galaxy s-hez képest fasorban sincs, nem tudom pontosan körülírni, mi a rossz benne, de életlen, homályos, túl sok a fény, mintha belevilágítottam volna a lencsébe.

HD-nak HD de valóban a nem túl közeli felvételek eléggé homályosak ennek egy részt szoftveres oka lehet véleményem szerint mivel a közeli ill makró felvételek tökéletesek voltak nálam a másik, hogy a lencséje előszeretettel szedi össze a zsírt és a piszkot ezért használat előtt érdemes megtörölni és időnként a hátlapot levéve belülről is és közvetlen a kamerát is célszerű megtisztogatni.

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
  • Navigáció / Navigation: AirisT620
  • PDA: LG O2X (P990)
  • PDA ROM: 4.0.4, bb: 1035.21_20121130 IMM76L.LG-P990-P99030A.1211302332
« Reply #339 Dátum: 2011, 06 16, 11:46:52 »
sziasztok,

Nekem a videó rögzítés bejön. pl. You are not allowed to view links. Register or Login
Szerintem hd-ra állítva szép a kép.... éles szín gazdag.

A fényképezése viszont szerintem is homályos kissé. Napfényes időben nem ezt várom: You are not allowed to view links. Register or Login
(külön nevetséges hogy egy iphone-nal egyszerre fényképezve azon olyan volt a fénykép mint amilyen élénk az lg-vel készített videó. DE az lg-vel készített fénykép... szánalmasan rossz...)

Mivel a videó jó és a fénykép szar ezért gondolom hogy szoftveres a hiba.

Nekem is lenen egy kérdésem: akiket felvettem az új telefonomba új kontaktként azokat nem a google csoportba teszi (hanem valami lg telefon csoport) és mikor csoporthoz akarom adni akkor nem ajánl ki egy csoportot sem csak az új csoport létrehozását. Mi a megoldás?

plazy

ui.: ha esetleg a fénykép vagy a videó nem elérhető akkor felteszem máshova, de gondolom mindenkinél hasonló a dolog.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #340 Dátum: 2011, 06 16, 11:54:10 »
Nekem a videó rögzítés bejön. pl. You are not allowed to view links. Register or Login
Szerintem hd-ra állítva szép a kép.... éles szín gazdag.

A fényképezése viszont szerintem is homályos kissé. Napfényes időben nem ezt várom: You are not allowed to view links. Register or Login
(külön nevetséges hogy egy iphone-nal egyszerre fényképezve azon olyan volt a fénykép mint amilyen élénk az lg-vel készített videó. DE az lg-vel készített fénykép... szánalmasan rossz...)

Mivel a videó jó és a fénykép szar ezért gondolom hogy szoftveres a hiba.

Nekem is lenen egy kérdésem: akiket felvettem az új telefonomba új kontaktként azokat nem a google csoportba teszi (hanem valami lg telefon csoport) és mikor csoporthoz akarom adni akkor nem ajánl ki egy csoportot sem csak az új csoport létrehozását. Mi a megoldás?

plazy

ui.: ha esetleg a fénykép vagy a videó nem elérhető akkor felteszem máshova, de gondolom mindenkinél hasonló a dolog.
A megoldás az, hogy a google fiókhoz mented a kontakjaidat. Amikor mentesz egy újat akkor fent ki lehet választani, hogy hova mentse alapértelmezésben valóban a telefonba menti ezzel én is megszívtam. Nézz körül esetleg a névjegyzék beállításaiban nincsen e erre utalás, hogy mi legyen az alapértelmezett tárolási hely.

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
  • Navigáció / Navigation: AirisT620
  • PDA: LG O2X (P990)
  • PDA ROM: 4.0.4, bb: 1035.21_20121130 IMM76L.LG-P990-P99030A.1211302332
« Reply #341 Dátum: 2011, 06 16, 12:11:42 »
thx. kipróbálom.

Nem elérhető biglion

« Reply #342 Dátum: 2011, 06 16, 20:15:43 »
Üdv!
Többen is panaszkodtok az akumulátor merülésére 1 tapasztalatot osztanék meg veletek.
Már többször raktam romot és azt tapasztaltam, hogy 1 rom rakása után érdemes 3-4 napot várni inkább 4.
Eleinte romokat próbáltam aztán megmaradtam a v10d UK verziónál mert eddig ez a legstabilabb és kompatibilisebb a különböző programokkal. Utólag 1 program telepítése után összeomlott az egész rendszer és mivel tudtam melyik programot raktam fel újra rom aztán a rossz progit kihagytam. Megjegyzem minden más a régi ment vissza amikkel eddig nem volt gondom. Első nap 4-5 telefon reggel 1 óra délután 1 óra zenehallgatás, de délben 20% volt a tartalék mire hazaértem 5óra körül 5% és sírt az áramért rendesen másnap kicsivel jobban bírta és most 4. napon sok telefon szintén 2 óra zene + jó pár fénykép és 19:50 és 42%-on áll az aksi ilyen még nem volt  :hmm:. Tehát kicsit meglepő ahogy működik a telcsi olyan mint, ha inteligensen beállítaná magát vagy alkalmazkodna. Eddig 4 napig nem volt még rom a telón csak 3 napig és korábban is hasonlót tapasztaltam csak nem volt ennyire jelentős a változás, most is ma azaz a 4. napon tapasztaltam jelentős változást amin meglepődtem és ma több használat mellett is alig mutatott merülést a korábbihoz képest. Tehát 1 rom csere után minimum a 4 napot érdemes megvárni. A programok pakolgatásával óvatosan, ha nem akartok sok küszködést és egyszerre csak 1 progit próba, ha jó maradhat. Szenvedtem eleget mire aránylag a fontosabb dolgokat kalibrálni sikerült. :D Rom telepítése után 1 indítás aztán leállítás aksi kivesz és vissza, ha ezt megcsinálom akkor gyorsabban reagál és szépen amíg nem csináltam meg volt, hogy úgy belassult  :shock:. Sajnos rom és egyéb programok még nincsenek kiforrva, de maga a készülék az  :ok: nagyon jól sikerült már csak jó romokat kellene a készítőknek előállítani  :olvass:  :D, de egyszer talán ez is meg lesz.
További sok sikert mindenkinek.  ;) :D

Nem elérhető Noki

Re: LG Optimus 2x tapasztalatok
« Reply #343 Dátum: 2011, 06 16, 21:47:24 »
Tegyétek fel a 20110405-ös baseband update-t!(LG SW update tool, vagy @MoDaCo)
Nagy mértékben javítja az akksi készenléti idejét.
Nekem az akksi 35óra 38 perce lett levéve a töltőről, és 43% -on van!
Szerintem butaság egy Nokia 3210. hez hasonlítani a készüléket. Ha ugyanazt a teljesítményt nyújtaná, mint a 3210 akkor érthető lenne....de így....

Neked azt hogy??  Nekem is a legfrissebb V10c-s software van fent nekem és idáig csak egy napig bírta....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető toca

« Reply #344 Dátum: 2011, 06 16, 21:57:36 »
Persze, hogy nem várom el a többnapos készenléti időt, tudván a telefon teljesítményét.
Bele tudnék törődni 1 business day-be, csak lenne annyi :(
Engem az zavar, hogy időnként, látszólag "ok nélkül", üresjáratban kezd el masszívan fűteni (és merülni), pedig a 3G-t is letiltottam próbaképp. Remélem, mihamarabb orvosolják a kis sárga emberkék.
Update után sztem inkább csak a töltöttség kijelzése lehet pontatlan - ezért is javasolják a kalibrálást - magát az üzemidőt nemigen befolyásolhatja.
Kamera: a videó hd-ben remek, a fotó meg... hagyjuk. Tényleg szoftveres probléma lesz az. Van még mit reszelni. Telefonoknál a lencse persze hamar koszolódik (vagyis főleg a burkolata).

Nem elérhető Noki

« Reply #345 Dátum: 2011, 06 16, 22:17:01 »
Egyébként ha kijön a Gingerbread a telóhoz, remélem LG-éknek lesz annyi eszük hogy állítanak kicsit az aksitémával kapcsolatban...

Nem elérhető Wade03

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: LG P990 O2X
  • PDA ROM: MoDaCo FR17 Fear Edition 10
« Reply #346 Dátum: 2011, 06 17, 08:40:29 »
Üdv. mindenkinek!

Jó híreket szeretnék közölni!  :D Flasheltem az xda-ra a napokban felrakott új 606-os basebandes gyári ROMot, olasz elvileg és még csak béta. Remek dolgokat tapasztaltam! A aksi baromi jól bírja és egy nagyon nagy dolog történt a fejlesztésben: letudja játszani az x264-es kódolású HD mkv fileokat! Most kódoltam teszt céljából egy youtuberól leszedett 1080p videoklippet nagyjából a legjobb x264-es beállításokkal (high L4.1 profil, ref=5, subme=10, me-range=32 ...) és majdnem tökéletesen játssza. Ami fontos bár erről még nem győződtem meg, hogy 720p-re kell levenni a felbontást 1080p-ről, na de ez jó kódolási beállítások mellett nem sokat ront a videó minőségén... A kép néha egy picit "döcögős" de a hang teljesen folyamatos az ilyen videóknál.
Jól haladnak tehát a fejlesztések, csak most már tényleg jöhetne a gingerbread, de mindegy mert a cyanogenmod nightlyk már egyre használhatóbbak!

Nem elérhető biglion

« Reply #347 Dátum: 2011, 06 17, 17:01:31 »
Hát igen türelem talán rózsát terem. :D

Nem elérhető Feci40

• PDA: LG Optimus 2x
  • PDA ROM: 2.2.2 v10b Független
« Reply #348 Dátum: 2011, 06 18, 12:27:17 »
Sziasztok!
Ma érdekes dolgot tapasztaltam, névjegyhez akartam beírni a születésnap évét és csak 1970-ig  >:( engedi nem rossz:)
Másnál is így működik?

Nem elérhető Szabi 1985

• Navigáció / Navigation: -
  • PDA: Samsung Galaxy S5
« Reply #349 Dátum: 2011, 06 18, 13:09:59 »
Sziasztok!
Akinek Lg Optimus 2X-e van az legyen olyan rendes és írja le ide,hogy melyek azok a játékok amelyek gond nélkül futnak az Optimus 2X-en. Ugyanis Én feltettem a Gangster nevű játékot és a tárgyak fehérek voltak. Olyan "kaliberű" játékokra  gondolok,mint az előbb említett Gangster vagy pl a GT Racinghez hasonló játékok.( GT Racing gond nélkül fut rajta azzal a kivétellel,hogy néha elmegy pár mp-re a hang)