2024, 12 19, 08:05:53

Szerző Téma: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés  (Megtekintve 209861 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető bedarob

• PDA: LG Optimus 2x P990
  • PDA ROM: V20L - 0725
Re: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés
« Reply #300 Dátum: 2011, 06 01, 22:49:04 »
Tud valaki arról valamit, hogy mikor jön ki a gyári 2.3-as frissítés? Ez a wifi dolog már meggyilkol, majdnem minden 2. kapcsolódásnál nem hajlandó észlelni egyetlen hálózatot sem és már felrobbanok miatta, hogy ilyenkor kapcsolhatom ki és be a telefonomat, ami mikor éppen sietnék elég macerás. Továbbá, ha adattárként használom a telefont és utána eltávolítom (szabályszerűen), akkor kb. 1-2 percig semmit nem lehet csinálni, mert összefaggya magát... bármit csinálok, jön a hibaüzenet, h a home leállt, bár 1-2 perc múlva összekapja magát és ismét használható, na de könyörgöm...

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #301 Dátum: 2011, 06 02, 02:04:05 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Tud valaki arról valamit, hogy mikor jön ki a gyári 2.3-as frissítés? Ez a wifi dolog már meggyilkol, majdnem minden 2. kapcsolódásnál nem hajlandó észlelni egyetlen hálózatot sem és már felrobbanok miatta, hogy ilyenkor kapcsolhatom ki és be a telefonomat, ami mikor éppen sietnék elég macerás. Továbbá, ha adattárként használom a telefont és utána eltávolítom (szabályszerűen), akkor kb. 1-2 percig semmit nem lehet csinálni, mert összefaggya magát... bármit csinálok, jön a hibaüzenet, h a home leállt, bár 1-2 perc múlva összekapja magát és ismét használható, na de könyörgöm...
Az ígért javítás is késik azt ígérték, hogy májusban kint lesz de mégsem így történt. Mondjuk nem haragudnék meg ha 2.3 lenne a frissítés. :)
Nem értem, hogy hogy nem hajlandó észlelni a hálózatot? Nálam állandóan be van kapcsolva a WiFi és ha olyan helyen vagyok ahol egyszer már csatlakoztam az adott hálózathoz akkor automatikusan minden kérdezés nélkül csatlakozik, ha pedig olyan hálózat van csak egy adott helyen amihez még nem volt szerencsém akkor fent az értesítési sávon megjelenik egy ikon, hogy van elérhető WiFi és ugyan már csatlakozzak hozzá, hogy ne a drága mobil netet kelljen használni.
A leválasztás utáni megtorpanás az természetes jelenség mivel a media scanner fut de az 1-2 perc az nagyon sok, max 5-10 mp lehet csak. Próbáld meg kapcsold ki a média keresést, hogy akkor mit csinál.

Nem elérhető bedarob

• PDA: LG Optimus 2x P990
  • PDA ROM: V20L - 0725
« Reply #302 Dátum: 2011, 06 02, 16:00:41 »
Az ígért javítás is késik azt ígérték, hogy májusban kint lesz de mégsem így történt. Mondjuk nem haragudnék meg ha 2.3 lenne a frissítés. :)
Nem értem, hogy hogy nem hajlandó észlelni a hálózatot? Nálam állandóan be van kapcsolva a WiFi és ha olyan helyen vagyok ahol egyszer már csatlakoztam az adott hálózathoz akkor automatikusan minden kérdezés nélkül csatlakozik, ha pedig olyan hálózat van csak egy adott helyen amihez még nem volt szerencsém akkor fent az értesítési sávon megjelenik egy ikon, hogy van elérhető WiFi és ugyan már csatlakozzak hozzá, hogy ne a drága mobil netet kelljen használni.
A leválasztás utáni megtorpanás az természetes jelenség mivel a media scanner fut de az 1-2 perc az nagyon sok, max 5-10 mp lehet csak. Próbáld meg kapcsold ki a média keresést, hogy akkor mit csinál.

Média keresést hol tudom kikapcsolni? Mert amúgy mikor leválasztom akkor mindig azt írja ki, h média szkennelése, eltelik pár másodperc kiírja, h befejezve, de utána még 1 percig legalább használhatatlan a telefon...

A wifi meg úgy van, h lehúzom a felső panelt, rábökök a wifi gombra, bejön egy ablak, h csak új wifi hálózatot tudok létrehozni és nem lát egyet sem... :s vigyem szervizbe vagy szoftveres hiba? ilyenkor ha tolok egy restartot, akkor jó, szal gondolom szoftveres hiba, no de kérem... bosszantó... NAGYON :) Másnak nem volt ilyen?

Nem elérhető modosdani

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: LgO2X-Sygic
  • PDA: Lg Optimus 2X / Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: CyanogenMod 7-10112011 O2X / I9100BOKG2
« Reply #303 Dátum: 2011, 06 02, 20:23:05 »
Média keresést hol tudom kikapcsolni? Mert amúgy mikor leválasztom akkor mindig azt írja ki, h média szkennelése, eltelik pár másodperc kiírja, h befejezve, de utána még 1 percig legalább használhatatlan a telefon...

A wifi meg úgy van, h lehúzom a felső panelt, rábökök a wifi gombra, bejön egy ablak, h csak új wifi hálózatot tudok létrehozni és nem lát egyet sem... :s vigyem szervizbe vagy szoftveres hiba? ilyenkor ha tolok egy restartot, akkor jó, szal gondolom szoftveres hiba, no de kérem... bosszantó... NAGYON :) Másnak nem volt ilyen?

Hi

En is ugyanezzel a hibaval kuzdok, most ideiglenes megoldaskent nekem is az van hogy nem kapcsolom ki a wifit.
Oszinten megmondom hogy kicsit zavar az lg hozzaallasa ehez a verziofrissiteshez. Mar regesregen ki lehetet volna dobni egy 2.3as droidot. Ok hogy nem akarnak konkurenciat hazon bellul a 3D-nek, na de konyorgom; ha mar kiadtam/tunk 100000ft-ot a keszulekukre szerintem az lenne a minimum hogy legyen naprakesz. (Ha emlekeim nem csalnak akkor egy ideje mar a piacon van a 2X)

Nem elérhető szek1995

• PDA: Lg optimus 2x
  • PDA ROM: V20l
« Reply #304 Dátum: 2011, 06 03, 19:20:19 »
Hello mindenki....1-2hétmúlvafogok beruházni egy ilyen telóra....
az lenne a kérdésem h n mindenképp szeretnék majd rá valamiféle szilikon tokot....van e erről tapasztalatotok h melyik jó....vagy h egyaltalán h lehet kapni ilyet?

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA ROM: XXS1DPE6 (6.0.1)
« Reply #305 Dátum: 2011, 06 04, 00:05:13 »

OFF

Sziasztok!

Véletlenül rendeltem egy LG X990-hez HDMI kábelt. Akit érdekelne, kérem keressen meg priviben. Fél áron megválnék tőle. Ebay-ről rendeltem.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Atomanti74

• PDA: Lg Optimus 4x
  • PDA ROM: v10d
« Reply #306 Dátum: 2011, 06 05, 16:09:50 »
Sziasztok,

Ezt a hiba üzenetet írja ki a Windows mikor a telefont usb adattár módba össze kötöm a géppel: \RECYCLER\e5188982.exe
valaki találkozott már ezzel a problémával? Jelenleg nem lehet a telefonon található mappákba belépni, feltölteni semmit.

Köszi a segítséget

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #307 Dátum: 2011, 06 05, 16:17:23 »
Sziasztok,

Ezt a hiba üzenetet írja ki a Windows mikor a telefont usb adattár módba össze kötöm a géppel: \RECYCLER\e5188982.exe
valaki találkozott már ezzel a problémával? Jelenleg nem lehet a telefonon található mappákba belépni, feltölteni semmit.

Köszi a segítséget
Próbáld meg törölni a kukát a PC-n.

Nem elérhető bitdomo

• PDA: LG OPTIMUS 2X
  • PDA ROM: V10D + 0725 baseband
« Reply #308 Dátum: 2011, 06 05, 17:03:09 »
Nekem azt mondjátok meg hogy miért nem játssza le videókat amiket felvettem vele. Azt írja nem támogatott fájl típus, resetelés után is ezt csinálja. A teló szoftverhez meg nem nyúltam. Valakinek valami ötlet?
Amúgy engem is megöl ez a wifi probléma.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #309 Dátum: 2011, 06 05, 17:11:48 »
Nekem azt mondjátok meg hogy miért nem játssza le videókat amiket felvettem vele. Azt írja nem támogatott fájl típus, resetelés után is ezt csinálja. A teló szoftverhez meg nem nyúltam. Valakinek valami ötlet?
Amúgy engem is megöl ez a wifi probléma.
Nem tettél fel egy másik lejátszó programot? Kutya kötelessége lejátszani főleg a saját rögzítésű fájlokat.

Nem elérhető bitdomo

• PDA: LG OPTIMUS 2X
  • PDA ROM: V10D + 0725 baseband
« Reply #310 Dátum: 2011, 06 05, 17:46:14 »
Nem, nem tettem fel. Még resteltem is hátha, de nem. Gépem simán lejátssza a felvett videót de teló nem.

Nem elérhető FlyMehigh

• PDA: Samsung Galaxy S8+
« Reply #311 Dátum: 2011, 06 06, 11:18:56 »
Sziasztok!

A segítségeteket kérném. Valami probléma lehet a rommal ami most jelenleg a telefonomon fut. Csinál hülyeségeket (hálózatot eldobja, wifi problémák, fagyás).
Eredeti Telenoros rom van rajta, mint az a profilomból is látszik.
Szeretném frissíteni valamire, de inkább maradnék a gyárinál, nem akarok főzeléket felrakni.

Az első kérdésem: Hogyan tudnám lementeni a mostani romot úgy, hogy ha valami gebasz adódik a frissítésnél, akkor vissza tudjam állítani a mostanit?

A második kérdés:
Itt találtam meg a gyári romokat országok szerint. You are not allowed to view links. Register or Login
 Nekem most a V10c-s Telenoros van.
Melyiket ajánljátok feltenni ebből a listából. Láttam ott spanyol romot ami májusi, illetve UK romot ami V10d. Ezekben van magyar nyelv? Illetve ezek valamelyikével működne a Telenoros előfizetésem?

Előre is köszi a segítséget. Bocsi, ha hülyeségeket kérdeztem (szokásom)  :D

Nem elérhető biglion

• PDA: LG-P990
  • PDA ROM: V10d UK
« Reply #312 Dátum: 2011, 06 06, 15:18:34 »
Sziasztok!

A segítségeteket kérném. Valami probléma lehet a rommal ami most jelenleg a telefonomon fut. Csinál hülyeségeket (hálózatot eldobja, wifi problémák, fagyás).
Eredeti Telenoros rom van rajta, mint az a profilomból is látszik.
Szeretném frissíteni valamire, de inkább maradnék a gyárinál, nem akarok főzeléket felrakni.

Az első kérdésem: Hogyan tudnám lementeni a mostani romot úgy, hogy ha valami gebasz adódik a frissítésnél, akkor vissza tudjam állítani a mostanit?

A második kérdés:
Itt találtam meg a gyári romokat országok szerint. You are not allowed to view links. Register or Login
 Nekem most a V10c-s Telenoros van.
Melyiket ajánljátok feltenni ebből a listából. Láttam ott spanyol romot ami májusi, illetve UK romot ami V10d. Ezekben van magyar nyelv? Illetve ezek valamelyikével működne a Telenoros előfizetésem?

Előre is köszi a segítséget. Bocsi, ha hülyeségeket kérdeztem (szokásom)  :D

Szia!
A v10 UK tud és jól működik gyári közül ez működik a legstabilabban ami tud magyarul is. :ok:
Visszább olvasol van összefoglaló amiből mindent megtudhatsz mentést is. A hülyeség, nem az csak tudatlanság :D ha tudatlan vagyok valamiben akkor én is tudok hülyeséget kérdezni, de nem az..... ;) :ok: :D

Nem elérhető sz.gery

• PDA: lg optimus 2x
  • PDA ROM: Stock V20Q
« Reply #313 Dátum: 2011, 06 06, 18:45:12 »
Sziasztok!
Lenne két kérdésem. Nálatok jelentkezett-e már olyan, hogy ha több órán át nem nyúltok a telefonhoz/Pl. éjjel vagy ilyesmi/ akkor "zárolja a simkártyát"? Ilyenkor újra bekéri a pinkódot, és ez alatt nem csörög a telefonom, csak utólag kapok sms-t a nemfogadott hívásról, szóval "zárolás" alatt nincs is hálózaton.
Hogy lehetne ezt kikapcsolni, vagy mi okozhatja? (Telenoros vagyok, de inkább valami szoftveres hibára vagy biztonsági izére gondolok, mert ha használom a telefont, akkor nem jelentkezik, eddig kb. 5x volt ilyen 1 hónap alatt)

A másik, hogy ma reggel a PC Sync új szoftverfrissítést talált, átváltott az LG SW update toolra, ami meg közölte, h a jelenlegi a legfrissebb. V10D-m van, korábban az LG saját szoftvere erre frissített 1035.21_20110405 baseband-el. Tudtok róla, hogy van ezeknél újabb gyári SW vagy baseband? Ha igen, hogy tudnám feltenni, ha nem, miért írta ki a PC Sync? :D
Köszi előre is!

Nem elérhető gumimaci

• Navigáció / Navigation: .....
  • PDA: LG Optimus2x
  • PDA ROM: ....
« Reply #314 Dátum: 2011, 06 06, 18:53:01 »
Sziasztok!

Kérdésem lenne az ébresztéssel kapcsolatban.
Ha kikapcsolom a telefont,akkor nem ébreszt,hiába állítom be.
Be tudom úgy állítani,hogy ha kikapcsolom a telefont,akkor is ébresszen?
Sajna nem találok ilyen opciót sehol..

Köszönöm  előre is.

Nem elérhető sarokfotel

• PDA: GT-i9000
  • PDA ROM: I9000XXJPO
« Reply #315 Dátum: 2011, 06 06, 19:05:07 »
Sziasztok!

Kérdésem lenne az ébresztéssel kapcsolatban.
Ha kikapcsolom a telefont,akkor nem ébreszt,hiába állítom be.
Be tudom úgy állítani,hogy ha kikapcsolom a telefont,akkor is ébresszen?
Sajna nem találok ilyen opciót sehol..

Köszönöm  előre is.

Szia!

Ez egy kis-számítógép. Ha kikapcsolod, semmit sem csinál. Használd a Repülőgép üzemmódot... :)

Gábor

Nem elérhető LordAxwell

• PDA: LG Optimus 2X
« Reply #316 Dátum: 2011, 06 07, 03:12:20 »
helló!

nekem lenne egy olyan kérdésem h rdemes basebandot frissíteni? 2.2.2-es android van rajta és rootolva van.
LG SW update tool, vagy @MoDaCo <<<<<< ezeket a progikat láttam h ezzel lehet frissíteni, de hogy?

Nem elérhető gumimaci

« Reply #317 Dátum: 2011, 06 07, 15:31:18 »
Köszönöm a segítséget. :)

Nem elérhető toca

• Navigáció / Navigation: Asus MyPal A626, iGO8
  • PDA: lg optimus 2x
  • PDA ROM: lgp990-v20r, Android v2.3.4
« Reply #318 Dátum: 2011, 06 08, 09:54:29 »
Tud valaki infót arról, hogy a telefon szoftver frissítése magáról a készülékről miért nem megy? Tudtommal nem egyedi a probléma. (Telenoros, gyári rommal)
Beállítások - A telefonról - Szoftver frissítés - Szoftverfrissítés keresése - "A kapcsolat létrehozása hitelesítési hiba miatt sikertelen."
A PC Suite programon keresztül lehet frissíteni, de azért érdekes... (Arról persze még nincs tapasztalatom, hogy az Androidot is frissíti-e a PC Suite, ha egyszer végre előrukkol vele az LG.)

Nem elérhető Szabi 1985

• Navigáció / Navigation: -
  • PDA: Samsung Galaxy S5
« Reply #319 Dátum: 2011, 06 08, 20:02:13 »
Sziasztok! Nekem már megvan 04.18.-a óta és van némi tapasztalatom hát....vannak hibái legalábbis az enyémnek. Beszéltem egy Telen...-osal és elmondtam Neki,hogy miket csinál a teló elég gáz kissé lehangoló. Mondta,hogy vigyem szervizbe mivel szoftverfrissítés kell rá. A másik nagy problémám az,hogy alig van olyan típusú játék ami a Tegra 2-re van optimalizálva,gondolok itt olyanra,mint pl.: Gangster, és az ehhez hasonló játékok.Na meg az aksi aktív használat fél nap amúgy 1 nap. :-(

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #320 Dátum: 2011, 06 09, 02:03:23 »
Tud valaki infót arról, hogy a telefon szoftver frissítése magáról a készülékről miért nem megy? Tudtommal nem egyedi a probléma. (Telenoros, gyári rommal)
Beállítások - A telefonról - Szoftver frissítés - Szoftverfrissítés keresése - "A kapcsolat létrehozása hitelesítési hiba miatt sikertelen."
A PC Suite programon keresztül lehet frissíteni, de azért érdekes... (Arról persze még nincs tapasztalatom, hogy az Androidot is frissíti-e a PC Suite, ha egyszer végre előrukkol vele az LG.)
Valószínüleg kis hazánkban nem elérhető ez a funkció. :(
Miért ne frissítené a PC Suite az androidot is ha kijön? Az is ugyan olyan rom formában lesz mint a mostani frissített firmwarek.

Nem elérhető Skynet

• Andro-ID blog - játékok, programok, fórum
  • Navigáció / Navigation: Bluepanther Opal
  • PDA: Samsung Galaxy SII
  • PDA ROM: I9100XXKH3
« Reply #321 Dátum: 2011, 06 09, 16:08:42 »

v10b alatt nekem is ezt írta, v10d-vel már működik, de csak azt írja, hogy a "jelenlegi verzió a legfrissebb"...

Nem elérhető Levike

• PDA: LG Optimus 2x
  • PDA ROM: Anzo Optimus 2X FR17 PFC Edition 05.23
« Reply #322 Dátum: 2011, 06 09, 16:55:03 »
v10b alatt nekem is ezt írta, v10d-vel már működik, de csak azt írja, hogy a "jelenlegi verzió a legfrissebb"...

Szerintem csak kicserélték a szöveget a megfelelő helyen...  :D

Nem elérhető gumimaci

« Reply #323 Dátum: 2011, 06 09, 19:17:53 »
Üdv.

Tud valaki infót adni,hogy honnan tudok letölteni háttérképet az LG-re?
Sok oldalt megnéztem a gugliban,de csak fizetőset találtam,vagy nem megegyező felbontásút.

Köszönöm.

Nem elérhető horseface

• Navigáció / Navigation: I-go 8.4
  • PDA: Lg Optimus 2x
  • PDA ROM: V10d Uk
« Reply #324 Dátum: 2011, 06 09, 19:34:10 »
Üdv.

Tud valaki infót adni,hogy honnan tudok letölteni háttérképet az LG-re?
Sok oldalt megnéztem a gugliban,de csak fizetőset találtam,vagy nem megegyező felbontásút.

Köszönöm.
Zedge.net Vagy a marketen van hozzá kliens,keress rá:zedge üdv.