2024, 12 19, 02:23:17

Szerző Téma: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés  (Megtekintve 209855 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
Re: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés
« Reply #225 Dátum: 2011, 05 23, 18:32:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Üdv!
Kedves anzo barátom, ha szólíthatlak így.
Nagyon szépen köszönöm segítséged, fáradozásod. Többet segítettél mint gondolnád. :ok:
Átnézegetem és meg is csinálom amint lesz időm, mert közben vizsgára is készülnöm kell mivel Magyarországon és külföldön is kell vizsgáznom és úgy szorít az idő mint a kicsi cipő  :D
Így nagy teher esett le vállamról és általad rendbe tudom rakni a telót, hogy kevés pénzből is tudjam a kapcsolatot tartani családommal és egyéb hasznos dolgokat is használhatok. :ok: ;) :D
Köszönöm.

Tisztelettel biglion
Örülök, hogy tudtam segíteni. Készen vagyok az új rommal ha gondolod próbáld ki, az alap LG programok benne maradtak. Kicsit módosítgattam és csinosítottam a saját ízlésem szerint.

Nem elérhető toca

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Asus MyPal A626, iGO8
  • PDA: lg optimus 2x
  • PDA ROM: lgp990-v20r, Android v2.3.4
« Reply #226 Dátum: 2011, 05 23, 22:19:21 »
Sziasztok!
Kérdéseim lennének: Hogyan lehet usb-n csatlakoztatni a telefont, ha az LG On-Screen Phone-t szeretném használni? Ha lehet, lépésről - lépésre, mert 2 gépemen is fent van a program (az egyik notebook, a másik asztali), és egyiken sem működik, mindig kidob azzal, hogy "Sikertelen csatlakozás a mobiltelefonhoz".
Másik: létezik-e win7 64 bit-re bluetooth driver? Beszéltem már Google barátommal, sok helyen keresgéltem, de külföldi oldalakon sem tudnak róla.
Akkor most vettem egy telefont "jópénzért", és ilyen alapvető dolgok sem mennek?
Harmadik: Csak nekem ilyen gyehenna a telefonos beszédhang? Komolyan, néha alig értem, mit mondanak. Rettentően torzít. Tudtok valami megoldást, vagy vigyem vissza?
Most nem kérdezek többet, pedig lenne mit  ::) Kösz a válaszokat, előre is!

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #227 Dátum: 2011, 05 24, 02:16:54 »
Sziasztok!
Kérdéseim lennének: Hogyan lehet usb-n csatlakoztatni a telefont, ha az LG On-Screen Phone-t szeretném használni? Ha lehet, lépésről - lépésre, mert 2 gépemen is fent van a program (az egyik notebook, a másik asztali), és egyiken sem működik, mindig kidob azzal, hogy "Sikertelen csatlakozás a mobiltelefonhoz".
Másik: létezik-e win7 64 bit-re bluetooth driver? Beszéltem már Google barátommal, sok helyen keresgéltem, de külföldi oldalakon sem tudnak róla.
Akkor most vettem egy telefont "jópénzért", és ilyen alapvető dolgok sem mennek?
Harmadik: Csak nekem ilyen gyehenna a telefonos beszédhang? Komolyan, néha alig értem, mit mondanak. Rettentően torzít. Tudtok valami megoldást, vagy vigyem vissza?
Most nem kérdezek többet, pedig lenne mit  ::) Kösz a válaszokat, előre is!
Először is tisztázzuk azt, hogy a telefon tudja azt amit tudnia kell az esetek többségében user hiba van.
Ezt most azért írom pont neked mert egyre inkább felüti a fejét ez a nézet, hogy megvettem ennyi pénzért és ez meg az sem működik rajta nem csak itt és ennél a készüléknél hanem általánosságban az okos telefonoknál. Nem neked szántam csak most pont te kérdeztél.  ;)

Az On-Screen program kéri a jelszót amivel csatlakozni tudsz ez pedig 0000 . Ha driverek fent vannak akkor annak mennie kell, hogyan próbálsz csatlakozni usb-n vagy BT-n?
A win BT driverhez semmi köze a telefonnak azt neked kell feltenned annak megfelelően, hogy milyen BT van a laptopdon de ezt az esetek nagyrészében a windows elintézi magának.
Hang minőség: Gyári rom van készüléken? Basebandot is cseréltél? Vannak különböző basebandok (modem) ezekkel lehet játszani valamint az u.n. RIL -el. Nekem most az 502-es van fent és semmi problémám vele, nálam akkor voltak ilyen problémák amikor feltettem a CM7-et és utána hiába tértem vissza a 2.2-es romokhoz maradt a rossz hang minőség egészen addig amíg nem cseréltem basebandot.

Nem elérhető toca

« Reply #228 Dátum: 2011, 05 24, 07:49:33 »
Először is tisztázzuk azt, hogy a telefon tudja azt amit tudnia kell az esetek többségében user hiba van.
Ezt most azért írom pont neked mert egyre inkább felüti a fejét ez a nézet, hogy megvettem ennyi pénzért és ez meg az sem működik rajta nem csak itt és ennél a készüléknél hanem általánosságban az okos telefonoknál. Nem neked szántam csak most pont te kérdeztél.  ;)

Az On-Screen program kéri a jelszót amivel csatlakozni tudsz ez pedig 0000 . Ha driverek fent vannak akkor annak mennie kell, hogyan próbálsz csatlakozni usb-n vagy BT-n?
A win BT driverhez semmi köze a telefonnak azt neked kell feltenned annak megfelelően, hogy milyen BT van a laptopdon de ezt az esetek nagyrészében a windows elintézi magának.
Hang minőség: Gyári rom van készüléken? Basebandot is cseréltél? Vannak különböző basebandok (modem) ezekkel lehet játszani valamint az u.n. RIL -el. Nekem most az 502-es van fent és semmi problémám vele, nálam akkor voltak ilyen problémák amikor feltettem a CM7-et és utána hiába tértem vissza a 2.2-es romokhoz maradt a rossz hang minőség egészen addig amíg nem cseréltem basebandot.
OK, OK, kissé nyersen fogalmaztam. Ettől függetlenül kicsit soknak érzem a problémákat, nekem is van még más nyűgöm is vele, de nem akartam mindent egyszerre, így is elég. De gondolom, ez a kiforratlanság a nyílt forráskód miatt (is) van. Valamit valamiért.  ;)
A blútyúk probléma azt hiszem, ennél bonyolultabb. A laptop drivere fent van, működik is más eszközökkel. Fel is ismeri a telefont, csak csatlakozni nem tud, amikor kézzel próbálom, akkor akar valami lg drivert letölteni, azt nem találja. Ha lesz időm, majd pontosan leírom, mit csinál, mert így emlékezetből nem akarok hülyeségeket...
Az említett probléma miatt - meg ugye a töltés - usb-n próbálok csatlakozni az OSP használatához. Jelszó 0000. Egyébként a támogatott mobiltelefonok legördülőnél kipróbáltam az USB-t és az LG-P990-et is, egyikkel sem megy.
A rom gyári, tegnap frissítettem v10c-re, egyelőre nem is akarom rootolni, megvárnám a hivatalos gingerbread-et. Baseband-del nem próbálkoztam. Megy az a gyári updater-rel? OK, tudatlan vagyok, de ez az első androidos cuccom :taps:

Nem elérhető safizoo

• PDA: P990
  • PDA ROM: MIU 1.9.30. - 1035.21_20110725 - 2.6.32.45
« Reply #229 Dátum: 2011, 05 24, 08:10:48 »
Szerintem az LG progik konkrétan sz_rok.
Én Htc Desireről váltottam, mondhatom ég és föld a két telefon, azzal nem volt ennyi probléma.
Egy baja volt, hogy a belső memóriája nagyon kicsi volt és már a contactjaimtól megtelt a telo.

Hiába erőgép...

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #230 Dátum: 2011, 05 24, 08:16:05 »
OK, OK, kissé nyersen fogalmaztam. Ettől függetlenül kicsit soknak érzem a problémákat, nekem is van még más nyűgöm is vele, de nem akartam mindent egyszerre, így is elég. De gondolom, ez a kiforratlanság a nyílt forráskód miatt (is) van. Valamit valamiért.  ;)
A blútyúk probléma azt hiszem, ennél bonyolultabb. A laptop drivere fent van, működik is más eszközökkel. Fel is ismeri a telefont, csak csatlakozni nem tud, amikor kézzel próbálom, akkor akar valami lg drivert letölteni, azt nem találja. Ha lesz időm, majd pontosan leírom, mit csinál, mert így emlékezetből nem akarok hülyeségeket...
Az említett probléma miatt - meg ugye a töltés - usb-n próbálok csatlakozni az OSP használatához. Jelszó 0000. Egyébként a támogatott mobiltelefonok legördülőnél kipróbáltam az USB-t és az LG-P990-et is, egyikkel sem megy.
A rom gyári, tegnap frissítettem v10c-re, egyelőre nem is akarom rootolni, megvárnám a hivatalos gingerbread-et. Baseband-del nem próbálkoztam. Megy az a gyári updater-rel? OK, tudatlan vagyok, de ez az első androidos cuccom :taps:
Csak a csatlakozás tipusát kell megadnod ahhoz, hogy kapcsolódni tudjon az OnScreen program. Tehát alapesetben USB. Az LG drivereknek természetesen fel kell lenniük telepítve. Innen le tudod szedni ha még nem lenne meg: You are not allowed to view links. Register or Login Valószínüleg ez megoldás lesz a BT problémádra is. És máris ott vagyunk, hogy nem a készülék a hibás. :) (legalábbis remélem)
Csak basebandot azzal a gyári update programmal amivel frissítettél nem lehet frissíteni ahhoz egy másik program kell pl.: NVFlash. Ebbe most nem mennék bele mert azt mondtad, hogy nem szeretnél mást használni.
Mire gondolsz kiforratlanság alatt? A nyílt forráskód nem lehet oka a nem megfelelő működésnek épp ellenkezőleg ez miatt tud jobb lenni.
Nyugodtan írd le mi az amivel nem boldogulsz vagyunk itt egy páran akiknek volt vagy van több akár androidos akár windowsos vagy almás készülékünk valaki csak meg tudja mondani a frankót.
Van egy általános Android topikunk is abban is rengeteg dologra találhatsz megoldást.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #231 Dátum: 2011, 05 24, 08:18:06 »
Szerintem az LG progik konkrétan sz_rok.
Én Htc Desireről váltottam, mondhatom ég és föld a két telefon, azzal nem volt ennyi probléma.
Egy baja volt, hogy a belső memóriája nagyon kicsi volt és már a contactjaimtól megtelt a telo.

Hiába erőgép...
A profilod sterint nem is stock romod van hanem CM abban meg egy fia LG program sincsen.
Melyik gyári alkalmazás nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket?

Nem elérhető safizoo

« Reply #232 Dátum: 2011, 05 24, 08:25:30 »
A háttérben mindent futtatott, és akadozott. Azért van cm-em, mert a telefon állandóan belassult.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #233 Dátum: 2011, 05 24, 08:39:34 »
A háttérben mindent futtatott, és akadozott. Azért van cm-em, mert a telefon állandóan belassult.
A CM nem futtat a háttérben semmit? Ezzel nem akarom leszólni nagyon jó főleg ha meg nézzük, hogy lelkes "amatőrök" csinálják. Mivel nincsen benne sok előre telepített program nyílván kisebb az erőforrás igénye is ha az LG romot is kipucolod olyan csupaszra akkor ott is kevesebb lesz a háttérben futó processek száma.

Nem elérhető safizoo

« Reply #234 Dátum: 2011, 05 24, 08:57:46 »
Ja, csak ezt 2.3-as, gyors és tovább bírja az akksija.
Igazabol egyik lg alkalmazás sem hiányzik. A launcherja is béna volt.
Billentyűben sem hozta legalább a htc-t, ami szintúgy nem tökéletes...

Nem elérhető toca

« Reply #235 Dátum: 2011, 05 24, 09:30:28 »
...Mire gondolsziforratlanság alatt? ...
Jelen esetben pl. arra, hogy gyakorlatilag azonos hardveren hányféle apró gebasz merül fel (azzal együtt, hogy az egységsugarú júzer IS hülye).  Kinek-kinek jut saját:)
Általánosságban pl. arra, hogy alapvető problémákat nem orvosolnak, vagy csak késve. (Tegnap olvastam valahol, hogy egy custom rom-ban (hogy melyikben, nem emlékszem) már van lehetőség arra, hogy a telepített programoknak adott jogosultságokat korlátozza a felhasználó. Na de nem EZ lett volna alapból elvárható? Hányadik hivatalos OS verzióig kellett volna várni, amíg ezt beépítik? Ez csak egy példa. Egyébként arra is, amit amit pár hsz-szel ezelőtt írtam, meg te is mondtál: "A nyílt forráskód nem lehet oka a nem megfelelő működésnek épp ellenkezőleg ez miatt tud jobb lenni." Na de ez már kezd lenni.
A linket kösz, leszedtem. Viszont a bluetooth- és az On-Screen-problémám elég érdekesen oldódott meg:
végül is az OSP frissítése volt az orvosság. Eddig mindig belefagyott a frissítés keresésébe, de kértem kölcsön egy LG telefont, azzal csatlakozni tudtam, és így már hajlandó volt frissíteni. Utána próba - cseresznye: tudok-e csatlakozni a sajátommal, és voila - tudtam. Bluetooth-on. Na?! :shock:
Azt nem mondtam, hogy nem szeretnék gyárin kívül más rom-ot, csak egyelőre...:) Majd zargatlak azzal is.
Kösz a segítséget!

Nem elérhető FlyMehigh

• PDA: Samsung Galaxy S8+
« Reply #236 Dátum: 2011, 05 24, 12:04:44 »
Sziasztok!

S.O.S. kérném szépen a segítségeteket ha lehet. Kezd haldokolni a telefonom (1hónapos), és megrootoltam. Szeretném visszavinni, hogy cseréljék ki. Meg lehet azt oldani, hogy ne látszódjon a rootolás? (visszarootolás)  :)
Vagy egyáltalán rootolt telóval szóba állnak még velem garanciálisan?

Köszi

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #237 Dátum: 2011, 05 24, 14:17:21 »
Sziasztok!

S.O.S. kérném szépen a segítségeteket ha lehet. Kezd haldokolni a telefonom (1hónapos), és megrootoltam. Szeretném visszavinni, hogy cseréljék ki. Meg lehet azt oldani, hogy ne látszódjon a rootolás? (visszarootolás)  :)
Vagy egyáltalán rootolt telóval szóba állnak még velem garanciálisan?

Köszi
Két lehetőséged is van.
1. Amivel rootoltad (Super One Click) azzal tudod unrootolni is.
2. Fel teszel egy dyári romot.

Nem elérhető FlyMehigh

« Reply #238 Dátum: 2011, 05 24, 14:59:47 »
Két lehetőséged is van.
1. Amivel rootoltad (Super One Click) azzal tudod unrootolni is.
2. Fel teszel egy dyári romot.

Ez jó. Eszembe sem jutott a super one click.  :) Köszönöm szépen!
Viszont lehet, hogy nem is kell visszavinnem. A gond az a telefonnal, hogy 2 napja nem csörög ha hívnak, illetve nem csinál semmit és az sms-eket sem kapom meg. Ha újraindítom, akkor jó egy 5-10 percig utána megint elérhetetlen vagyok. Olvastam, hogy egy frissítés általában megoldja ezt a problémát.
Úgyhogy nekem szerintem jó is lenne felrakni egy gyári (érintetlen) romot, azzal megoldódna.
A kérdés csak az, hogy honnan tudok egy ilyet előhúzni? Van valami ötleted?
Nagyon megköszönném a segítséget.  :)

Nem elérhető Skynet

• Andro-ID blog - játékok, programok, fórum
  • Navigáció / Navigation: Bluepanther Opal
  • PDA: Samsung Galaxy SII
  • PDA ROM: I9100XXKH3
« Reply #239 Dátum: 2011, 05 24, 15:32:26 »
Ez jó. Eszembe sem jutott a super one click.  :) Köszönöm szépen!
Viszont lehet, hogy nem is kell visszavinnem. A gond az a telefonnal, hogy 2 napja nem csörög ha hívnak, illetve nem csinál semmit és az sms-eket sem kapom meg. Ha újraindítom, akkor jó egy 5-10 percig utána megint elérhetetlen vagyok. Olvastam, hogy egy frissítés általában megoldja ezt a problémát.
Úgyhogy nekem szerintem jó is lenne felrakni egy gyári (érintetlen) romot, azzal megoldódna.
A kérdés csak az, hogy honnan tudok egy ilyet előhúzni? Van valami ötleted?
Nagyon megköszönném a segítséget.  :)

Én a helyedben nem feltétlenül húznék új ROM-ot, hanem megpróbálnám visszaállítani a gyári alapbeállítást (menüből el tudod végezni). Ha ezután sem jó, maximum akkor mehet fel egy új ROM, bár ahogy látom alap v10c-d van, és nem szabadna, hogy ilyen előforduljon (nem tettél fel esetleg valami programot, ami ezzel összefüggésbe hozható?). Térerő rendben van amikor fennáll a probléma?

Nem elérhető FlyMehigh

« Reply #240 Dátum: 2011, 05 24, 16:29:03 »
Én a helyedben nem feltétlenül húznék új ROM-ot, hanem megpróbálnám visszaállítani a gyári alapbeállítást (menüből el tudod végezni). Ha ezután sem jó, maximum akkor mehet fel egy új ROM, bár ahogy látom alap v10c-d van, és nem szabadna, hogy ilyen előforduljon (nem tettél fel esetleg valami programot, ami ezzel összefüggésbe hozható?). Térerő rendben van amikor fennáll a probléma?

A gyári alapbeállítást már próbáltam kétszer is, de nem segített. Igen alap v10c-m van. Én is gondoltam rá, hogy valami program okozhatja, de factory reset után ugye minden program törlődik, és a hiba ezek után is fennállt. az egyetlen "nagyobb" módosításom az volt, hogy rootoltam és két gyárilag telepített programot (car home és f-secure) kitöröltem a root uninstallerrel. De ennek már vagy két hete, a hiba meg csak két napja jelentkezik. És arról már nem is beszélve, hogy néha a wifit sem tudom bekapcsolni.
Nem tudom mi a fene lehet vele, de nagyon bízom benne, hogy csak szoftveres problémája van és nem a vas adta meg magát. Ugyanis telenornál közölték, hogy nem cserélik, csak elküldik a szervizbe, addig meg ha szerencsém van akkor adnak cseretelefonnak egy Nokia 5110-est...  :D
Ezért még mielőtt szélnek eresztem a szerviz felé a telefont, meg kéne próbálni egy teljes új ROM felrakást.

Nem elérhető Skynet

• Andro-ID blog - játékok, programok, fórum
  • Navigáció / Navigation: Bluepanther Opal
  • PDA: Samsung Galaxy SII
  • PDA ROM: I9100XXKH3
« Reply #241 Dátum: 2011, 05 24, 16:51:14 »
A gyári alapbeállítást már próbáltam kétszer is, de nem segített. Igen alap v10c-m van. Én is gondoltam rá, hogy valami program okozhatja, de factory reset után ugye minden program törlődik, és a hiba ezek után is fennállt. az egyetlen "nagyobb" módosításom az volt, hogy rootoltam és két gyárilag telepített programot (car home és f-secure) kitöröltem a root uninstallerrel. De ennek már vagy két hete, a hiba meg csak két napja jelentkezik. És arról már nem is beszélve, hogy néha a wifit sem tudom bekapcsolni.
Nem tudom mi a fene lehet vele, de nagyon bízom benne, hogy csak szoftveres problémája van és nem a vas adta meg magát. Ugyanis telenornál közölték, hogy nem cserélik, csak elküldik a szervizbe, addig meg ha szerencsém van akkor adnak cseretelefonnak egy Nokia 5110-est...  :D
Ezért még mielőtt szélnek eresztem a szerviz felé a telefont, meg kéne próbálni egy teljes új ROM felrakást.

Ha szerviz lesz a vége, akkor ne a Telenorhoz vidd, mert sok idő - egyből a Teréz körúton lévő Oktogon Szervizbe vidd, sok időt megspórolsz magadnak.  ;) Garanciapapír legyen nálad.

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #242 Dátum: 2011, 05 24, 18:57:01 »
Nem tettél a telefonodra valamilyen TasKiller progit.Azok tudnak meglepetést okozni.
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető FlyMehigh

« Reply #243 Dátum: 2011, 05 25, 12:31:45 »
Ha szerviz lesz a vége, akkor ne a Telenorhoz vidd, mert sok idő - egyből a Teréz körúton lévő Oktogon Szervizbe vidd, sok időt megspórolsz magadnak.  ;) Garanciapapír legyen nálad.

Sziasztok!

Köszönöm szépen a segítőkészségeteket, és a gyors válaszokat. Úgy néz ki megúszom a szervizelést. Csináltam még egy gyári beállítást és kézzel kiválasztottam a Telenor hálózatát, azóta kifogástalanul működik. Megrázta magát a kicsike  :D
Viszont tényleg hagy maga után némi kívánni valót a gyári ROM, illetve az itt leírtak alapján a főzött romok sem 100%-osak. Egyszer lesz végre egy olyan szoftver a vasra amivel kompromisszummentesen működik minden funkció, úgy ahogyan annak működnie kell?
Jó lenne.  :)
Üdv

Nem elérhető Linkin

• PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
« Reply #244 Dátum: 2011, 05 25, 13:25:24 »
elég sok hiba van ebben a telefonban vagy csak én látom így?
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #245 Dátum: 2011, 05 25, 13:46:59 »
elég sok hiba van ebben a telefonban vagy csak én látom így?
Minden új készüléknél így van, amikor megjelent a Galaxy S azzal sokkal több probléma volt (laggolt, GPS stb.) akinek kell az újdonság varázsa az ne legyen türelmetlen, lehet nekem szerencsém van de semmilyen problémával nem találkoztam eddig ami korlátozta volna a használatot. Az apróbb dolgokat meg vagy kijavítom vagy megpróbálok vele együtt élni.
Mik azok a hibák amikre gondolsz?

Nem elérhető Linkin

• PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
« Reply #246 Dátum: 2011, 05 25, 14:16:11 »
például máshol olvastam hogy hívás szakad meg bár ez lehet hogy a telenor hibája
tetszik a telefon főleg hogy tegra :D :D a felhasználói felület is csak ha ilyen telefont vennék akkor nem nagyon szeretnék frísítgetni max a 2.3-ra főleg úgyhogy miskolcon is csak samsung szerviz van vagy és tuti felküldenék pestre és várnom kéne rá 2 hetet  :'( az akksi az nem izgat ace-m van is naponta kell töbször tölteni
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető sasparipa

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
  • PDA: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
  • PDA ROM: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
« Reply #247 Dátum: 2011, 05 25, 14:39:27 »
Sziasztok !

GPS problémám lenne.

1. Először is az volt a problémám, hogy nagyon nehezen talált műholdat, de ezt sikerült megoldani az ebben  a  topicban leírtak szerint.

2. Ha már megvan a GPS jel, akkor viszont nagyon pontatlan, össze vissza ugrál, 15-25 m-rel is odébb teszi a jelet, persze ez akkor igen zavaró, amikor több utca is van a környéken így össze vissza dobál az utcákra és értelmezhetetlen a navigáció.

Esetleg ilyen problénával találkozott már valaki ? szerviz ? vagy van rá egyéb megoldás ?

A segítséget előre is köszi:

Sasparipa

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #248 Dátum: 2011, 05 25, 18:40:40 »
például máshol olvastam hogy hívás szakad meg bár ez lehet hogy a telenor hibája
tetszik a telefon főleg hogy tegra :D :D a felhasználói felület is csak ha ilyen telefont vennék akkor nem nagyon szeretnék frísítgetni max a 2.3-ra főleg úgyhogy miskolcon is csak samsung szerviz van vagy és tuti felküldenék pestre és várnom kéne rá 2 hetet  :'( az akksi az nem izgat ace-m van is naponta kell töbször tölteni

Nekem T-s kártyám van és még soha nem szakadt meg hívásom. Megint olyannal jöttök, hogy olvastam valahol vagy, hogy ezt meg azt hallottam. Mint tudjuk a Telenor hálózata jelenleg nem áll a helyzet magaslatán valamint azt sem tudni az ilyen esetekben, hogy az adott user mit telepített mit állítgatott a készülékén mert azokat utólag már hozzák nyilvánosságra, hogy milyen ba....sz volt. Elnézést, hogy ilyeneket írok de annyi butaság terjeng mindig az interneten ilyenkor amikor megjelenik egy új készülék olyan emberek megveszik akik max a 3110-esel boldogultak csak most divat okostelefont venni és utána csak kiabálnak, hogy milyen szar.
Nem azt mondom, hogy tökéletes az android, sosem lesz az, de majdnem azzá lehet tenni sokkal inkább mint bármelyik másik OS-t. Ezt neked nem kell bizonygatnom hiszen most is ilyen készüléked van.
Ha tetszik akkor nyugodtan vedd meg a gyári update szoftverrel felrakod a gyári frissítést és nem kell állandóan romolgatnod, hidd el semmi baj nincsen ezzel a kütyüvel. Persze lehetnek hibás darabok mint minden típusnál.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #249 Dátum: 2011, 05 25, 18:44:58 »
Sziasztok !

GPS problémám lenne.

1. Először is az volt a problémám, hogy nagyon nehezen talált műholdat, de ezt sikerült megoldani az ebben  a  topicban leírtak szerint.

2. Ha már megvan a GPS jel, akkor viszont nagyon pontatlan, össze vissza ugrál, 15-25 m-rel is odébb teszi a jelet, persze ez akkor igen zavaró, amikor több utca is van a környéken így össze vissza dobál az utcákra és értelmezhetetlen a navigáció.

Esetleg ilyen problénával találkozott már valaki ? szerviz ? vagy van rá egyéb megoldás ?

A segítséget előre is köszi:

Sasparipa
Hülyén hangzik de próbáld meg megfogatni a saját tengelye körül párszor a készüléket. Van olyan, hogy az iránytű csak így működik mert valamilyen mágneses erőtér megzavarta a működését (Mágnese tok, Hangfal stb.)