Először is tisztázzuk azt, hogy a telefon tudja azt amit tudnia kell az esetek többségében user hiba van.
Ezt most azért írom pont neked mert egyre inkább felüti a fejét ez a nézet, hogy megvettem ennyi pénzért és ez meg az sem működik rajta nem csak itt és ennél a készüléknél hanem általánosságban az okos telefonoknál. Nem neked szántam csak most pont te kérdeztél.
Az On-Screen program kéri a jelszót amivel csatlakozni tudsz ez pedig 0000 . Ha driverek fent vannak akkor annak mennie kell, hogyan próbálsz csatlakozni usb-n vagy BT-n?
A win BT driverhez semmi köze a telefonnak azt neked kell feltenned annak megfelelően, hogy milyen BT van a laptopdon de ezt az esetek nagyrészében a windows elintézi magának.
Hang minőség: Gyári rom van készüléken? Basebandot is cseréltél? Vannak különböző basebandok (modem) ezekkel lehet játszani valamint az u.n. RIL -el. Nekem most az 502-es van fent és semmi problémám vele, nálam akkor voltak ilyen problémák amikor feltettem a CM7-et és utána hiába tértem vissza a 2.2-es romokhoz maradt a rossz hang minőség egészen addig amíg nem cseréltem basebandot.
OK, OK, kissé nyersen fogalmaztam. Ettől függetlenül kicsit soknak érzem a problémákat, nekem is van még más nyűgöm is vele, de nem akartam mindent egyszerre, így is elég. De gondolom, ez a kiforratlanság a nyílt forráskód miatt (is) van. Valamit valamiért.
A blútyúk probléma azt hiszem, ennél bonyolultabb. A laptop drivere fent van, működik is más eszközökkel. Fel is ismeri a telefont, csak csatlakozni nem tud, amikor kézzel próbálom, akkor akar valami lg drivert letölteni, azt nem találja. Ha lesz időm, majd pontosan leírom, mit csinál, mert így emlékezetből nem akarok hülyeségeket...
Az említett probléma miatt - meg ugye a töltés - usb-n próbálok csatlakozni az OSP használatához. Jelszó 0000. Egyébként a támogatott mobiltelefonok legördülőnél kipróbáltam az USB-t és az LG-P990-et is, egyikkel sem megy.
A rom gyári, tegnap frissítettem v10c-re, egyelőre nem is akarom rootolni, megvárnám a hivatalos gingerbread-et. Baseband-del nem próbálkoztam. Megy az a gyári updater-rel? OK, tudatlan vagyok, de ez az első androidos cuccom