2024, 12 18, 23:24:22

Szerző Téma: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés  (Megtekintve 209841 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető axxon

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Google Nexus S (9023)
  • PDA ROM: SuperOSR ROM
Re: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés
« Reply #200 Dátum: 2011, 05 20, 19:27:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Várjál még ezzel egy kicsit, mert én is pont ma borultam ki, ugyanilyen hibaüzeneteket kaptam, PH-n beírtam, erre kiderült, hogy többeknek gond van ma a hálózattal (gondolom Telenoros vagy te is). Nekem pl. a térerőm jó volt, csak a mobilnet nem akart működni, de már helyreraktam (nem azokat a beállításokat alkalmaztam amik a Telenor oldalán vannak, hanem You are not allowed to view links. Register or Login).  ;)

hasonló gonddal küzdök én is, hol van térerő hol nincs.
de inkább nincs....(telenor9

Nem elérhető bitdomo

• PDA: LG OPTIMUS 2X
  • PDA ROM: V10D + 0725 baseband
« Reply #201 Dátum: 2011, 05 20, 20:04:00 »
De érdekes, a családban mindenki telenoros és nekik mindig van térerő maxon 3g-vel csak nekem semmi, még sima gsm hálózat se, pedig a hálózat választó menüben látja, csak hibaüzenetet hogy msot nem tud kapcsolódni próbáljam meg újra.:shock:

Nem elérhető Skynet

• Andro-ID blog - játékok, programok, fórum
  • Navigáció / Navigation: Bluepanther Opal
  • PDA: Samsung Galaxy SII
  • PDA ROM: I9100XXKH3
« Reply #202 Dátum: 2011, 05 20, 20:17:21 »
Telenor Facebook oldaláról:

Idézet
A hibát nemvárt torlódás
okozza, ami azért alakult ki, mert folyik a
hálózatfejlesztés és ennek következtében
egyes hálózati elemek nagyobb forgalmat
bonyolítanak, mint eddig. Mérnökeink
folyamatosan dolgoznak a probléma
elhárításán. Elnézést kérünk minden
érintettől.

Szóval ha hálózattal kapcsolatos problémátok van, akkor ne a készüléket akarjátok a földhöz vágni.  ;)

Nem elérhető bitdomo

• PDA: LG OPTIMUS 2X
  • PDA ROM: V10D + 0725 baseband
« Reply #203 Dátum: 2011, 05 20, 20:21:06 »
Nem IS akartam :D, de akkor örülök hogy nem a készülék a rossz.  ;)

Nem elérhető axxon

« Reply #204 Dátum: 2011, 05 20, 20:29:35 »
ja:

Nem elérhető biglion

• PDA: LG-P990
  • PDA ROM: V10d UK
« Reply #205 Dátum: 2011, 05 21, 10:55:03 »
Üdv mindenkinek!
Pár napja én is vettem 1 ilyen kütyüt  :D és most van időm barátkozni vele.
Sokat olvasgattam, kérdezősködtem mielőtt mertem venni a bátorságot, hogy meg vegyem mert sajnos volt korábban átverés a Samsung oldaláról felém. Aztán van olyan ismerősöm aki ott dolgozik a Samsung cégnél és mesélt a gyártás minőségéről illetve minősítéséről, így döntésem soha többet Samsung semmilyen formában. Így a vásárlás terén kicsit inamba szállt a bátorság, de erről az LG Optimus 2X-ről szinte csak jókat hallottam és olvastam a problémák eddig csak a programok gyerekcipőben lévő mozgása a hiba forrása, de ez is jobb lesz, vagy is reméljük....

Mivel ez az első Androidos telefonom nincs tapasztalatom. Érdeklődni szeretnék, tud e valaki segíteni milyen rendszert (ROM stb.) érdemes használni illetve cserélni. Összefoglalót nem találtam sem itt sem máshol, vagy elkerülte a figyelmem. Minden esetre minden lehetőséget segítséget elfogadnék és előre megköszönnék. Ami nem ide tartozik küldjétek el mail-ban programok annak beszerzése stb., ha lehetséges és köszönöm a fáradságot.

Főképpen térkép GPS, skype és egyéb hasznos programok érdekelnének. ROM érdemes e lecserélni, ha igen melyikre? Játék esetleg 1-2 érdekel, de nem lényeges, ha nincs. Netezni fogok, de csak apróságok. Sajnos nincs időm mindennek utána járni, olvasgatni.
Amennyiben lehetséges leírást a telepítések folyamatáról és a programról persze, ha  nem gond és köszönöm.

Akinek hasonlóan nincs lövése mint nekem a ROM frissítéséről 1 kis segítség:You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Caaabi

• PDA: HTC ONE
« Reply #206 Dátum: 2011, 05 21, 12:39:15 »
Sziasztok, a napokban vett apukám egy ilyen telefont, és még arra nem tudtunk rájönni hogy mp3 számot hogy tudunk csengőhangnak bemásolni :S file kezelővel probáltam másolni a telefon memoriájába a csnegöhangokhoz de nem engedi, mert valami ogg formátumu zenék vannak ott és a másolás sikertelen mindig azt irja, esetleg van rá valami megoldás hogy az sd kártyán lévő számok közül tudjak beállitani csengőhangnak valamit ?

Nem elérhető gumimaci

• Navigáció / Navigation: .....
  • PDA: LG Optimus2x
  • PDA ROM: ....
« Reply #207 Dátum: 2011, 05 21, 12:44:38 »
Üdv.

Én ébresztésnek nem tudok mp3 zenét betenni,mi kerüli el a figyelmem?
Nem tudok rájönni.. :oops:

Nem elérhető Skynet

« Reply #208 Dátum: 2011, 05 21, 12:55:52 »
MP3-as zenék használata csengőhangként, ébresztőként, stb (csak copy/paste, lusta vagyok írni  :D :

ébresztési hang: media/audio/alarms/ és ide jöhetnek a hangok
sms hang: media/audio/notifications/ és ide jöhetnek a hangok
Lehet a belső vagy külső SD-n is, és szépen a hangbeállításoknál megjelennek a bepakolt hangok.
És media/audio/ringtones -el pedig szintén berakja a csengőhangjainkat a listába, így nem kell külön kiválasztgatni.

Nem elérhető Caaabi

« Reply #209 Dátum: 2011, 05 21, 13:04:29 »
Nekem media/audio/ringtones hoz nem engedi bemásolni...
átküldetm bluetoothon a kivánt számot , ottvolt egy olyna mappa az sd-n hogy bluetooth, onnan hosszan rányomva rámentem hogy copy és media/audio/ringtones paste és irta hogy failed és a beállitások hang telefoncsengőhangnál sem találok egyetlen egy mp3 at sem.. most akkor mit rontok el ?:D

Nem elérhető Caaabi

« Reply #210 Dátum: 2011, 05 21, 13:11:01 »
na közbe rájöttünk más modszerrel :D zene, ott kiválasztom a számot aztán bal szélsö gomb kidob olyan funkciot hogy beállitás csnegöhangként

Nem elérhető Skynet

« Reply #211 Dátum: 2011, 05 21, 13:23:42 »
Nekem media/audio/ringtones hoz nem engedi bemásolni...
átküldetm bluetoothon a kivánt számot , ottvolt egy olyna mappa az sd-n hogy bluetooth, onnan hosszan rányomva rámentem hogy copy és media/audio/ringtones paste és irta hogy failed és a beállitások hang telefoncsengőhangnál sem találok egyetlen egy mp3 at sem.. most akkor mit rontok el ?:D

A media mappát és az almappákat neked kell létrehoznod az SD-n, de ez oda is van írva... Nem a rendszer media mappáját kell használni, mert az védett, és Root Explorer nélkül sokat nem tudsz ott csinálni.

Nem elérhető axxon

« Reply #212 Dátum: 2011, 05 21, 13:35:47 »
olyan kérdésem lenne, hogy a cselleinformációkat tartalmazó üzeneteket nem lehet valahol kikapcsolni?
mert nem találom sehol.

Nem elérhető Feci40

• PDA: LG Optimus 2x
  • PDA ROM: 2.2.2 v10b Független
« Reply #213 Dátum: 2011, 05 21, 13:40:47 »
A media mappát és az almappákat neked kell létrehoznod az SD-n, de ez oda is van írva... Nem a rendszer media mappáját kell használni, mert az védett, és Root Explorer nélkül sokat nem tudsz ott csinálni.

Szia!
Melyiket használod Root Explorer- ből , gondolom van több fajta?

Nem elérhető Skynet

« Reply #214 Dátum: 2011, 05 21, 13:46:44 »
Szia!
Melyiket használod Root Explorer- ből , gondolom van több fajta?

Személy szerint egyiket sem, mert amióta van nálunk is fizetős Market, azóta nem éreztem ingerenciát, hogy root-oljam a készüléket... De egyébként Root Explorer a program neve, azért is írtam az előbb nagybetűvel.  ;)

axxon: erre a "nemtudommi 50" üzenetre gondolsz? SMS beállításoknál tudod kilőni, valamelyik alsó részen. Ha nem találod, akkor majd megnézem pontosan.

Nem elérhető biglion

« Reply #215 Dátum: 2011, 05 21, 16:14:36 »
Üdv mindenkinek!
Pár napja én is vettem 1 ilyen kütyüt  :D és most van időm barátkozni vele.
Sokat olvasgattam, kérdezősködtem mielőtt mertem venni a bátorságot, hogy meg vegyem mert sajnos volt korábban átverés a Samsung oldaláról felém. Aztán van olyan ismerősöm aki ott dolgozik a Samsung cégnél és mesélt a gyártás minőségéről illetve minősítéséről, így döntésem soha többet Samsung semmilyen formában. Így a vásárlás terén kicsit inamba szállt a bátorság, de erről az LG Optimus 2X-ről szinte csak jókat hallottam és olvastam a problémák eddig csak a programok gyerekcipőben lévő mozgása a hiba forrása, de ez is jobb lesz, vagy is reméljük....

Mivel ez az első Androidos telefonom nincs tapasztalatom. Érdeklődni szeretnék, tud e valaki segíteni milyen rendszert (ROM stb.) érdemes használni illetve cserélni. Összefoglalót nem találtam sem itt sem máshol, vagy elkerülte a figyelmem. Minden esetre minden lehetőséget segítséget elfogadnék és előre megköszönnék. Ami nem ide tartozik küldjétek el mail-ban programok annak beszerzése stb., ha lehetséges és köszönöm a fáradságot.

Főképpen térkép GPS, skype és egyéb hasznos programok érdekelnének. ROM érdemes e lecserélni, ha igen melyikre? Játék esetleg 1-2 érdekel, de nem lényeges, ha nincs. Netezni fogok, de csak apróságok. Sajnos nincs időm mindennek utána járni, olvasgatni.
Amennyiben lehetséges leírást a telepítések folyamatáról és a programról persze, ha  nem gond és köszönöm.

Akinek hasonlóan nincs lövése mint nekem a ROM frissítéséről 1 kis segítség:You are not allowed to view links. Register or Login

Annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy legalább annyit segítsetek melyik programot/kat érdemes felrakni a telóra.
Sajnos idő szűke miatt lenne sürgős. Sokat keresgettem a Google-ban, de nem olyan sok sikerrel itt ahogy átolvastam az LG 2x hozzászólásokat látom sokan kísérleteztek, de konkrétum nincs írva.

Érdekelne például az igo8 melyik típusát érdemes beszerezni erre a LG készülékre és esetleg GPS megoldás mert jelenleg nem tudtam működésre bírni az internetes megoldás szintén nem ok GPS szemszögéből.
Külföldi használatban lesz, de sajnos eddig csak kínlódok és semmi siker a megoldásra. Sajnos a külföldi net használat igen borsos így Wifin csatlakoznék a netre, hogy skypet tudjam használni így a kommunikáció megoldódna. Sajnos eddig nem jártam sikerrel keresgetéseim alatt ráadásul régen nem vagyok képben a hasonló dolgokkal. Ezért gondoltam írok ide a ti segítségeteket kérve mert az időm szorít. Elég ha annyi segítséget kapnék mit érdemes felrakni és hol találom a telepítést megoldom. Pü-ben vagy bárhogy és még 1x köszönöm. Ha lenne elég időm akkor nem kértem volna segítséget itt, de sajna nincs.

Nem elérhető axxon

« Reply #216 Dátum: 2011, 05 21, 16:22:12 »
Idézet

axxon: erre a "nemtudommi 50" üzenetre gondolsz? SMS beállításoknál tudod kilőni, valamelyik alsó részen. Ha nem találod, akkor majd megnézem pontosan.

igy van, arra gondolok.

Nem elérhető Skynet

« Reply #217 Dátum: 2011, 05 21, 18:58:10 »
igy van, arra gondolok.

Üzenetek---> Beállítások--->(alul) Csatornák--->hosszan nyomod az 50-es hülyeséget, és törlés. Ezután nem fog jönni hasonló sms.  ;)

Nem elérhető axxon

« Reply #218 Dátum: 2011, 05 21, 19:10:13 »
Üzenetek---> Beállítások--->(alul) Csatornák--->hosszan nyomod az 50-es hülyeséget, és törlés. Ezután nem fog jönni hasonló sms.  ;)

köszi :taps:

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #219 Dátum: 2011, 05 22, 07:59:34 »
Annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy legalább annyit segítsetek melyik programot/kat érdemes felrakni a telóra.
Sajnos idő szűke miatt lenne sürgős. Sokat keresgettem a Google-ban, de nem olyan sok sikerrel itt ahogy átolvastam az LG 2x hozzászólásokat látom sokan kísérleteztek, de konkrétum nincs írva.

Érdekelne például az igo8 melyik típusát érdemes beszerezni erre a LG készülékre és esetleg GPS megoldás mert jelenleg nem tudtam működésre bírni az internetes megoldás szintén nem ok GPS szemszögéből.
Külföldi használatban lesz, de sajnos eddig csak kínlódok és semmi siker a megoldásra. Sajnos a külföldi net használat igen borsos így Wifin csatlakoznék a netre, hogy skypet tudjam használni így a kommunikáció megoldódna. Sajnos eddig nem jártam sikerrel keresgetéseim alatt ráadásul régen nem vagyok képben a hasonló dolgokkal. Ezért gondoltam írok ide a ti segítségeteket kérve mert az időm szorít. Elég ha annyi segítséget kapnék mit érdemes felrakni és hol találom a telepítést megoldom. Pü-ben vagy bárhogy és még 1x köszönöm. Ha lenne elég időm akkor nem kértem volna segítséget itt, de sajna nincs.

Itt találsz infókat.

Nem elérhető biglion

« Reply #220 Dátum: 2011, 05 22, 12:23:03 »

Itt találsz infókat.

Igen már korábban néztem, köszönöm. A gondom az, hogy kevés idővel rendelkezem ezért olyan összefoglalót kerestem/keresek amiben megközelítőleg megtalálom/megtalálhatom azokat a programokat amik aránylak mint küllemileg mint megbízhatóságilag jobbak (leírások a jó és rossz tulajdonságairól, működésről) ide értve fagyás hatékonyság stb.... Ahogy írtam kevés idővel rendelkezem és sürget mivel nemsoká külföldre utazom amíg itthon vagyok suliba járok (nemsoká vége) és ahogy vége megyek is ki (munkahely). Hogy családommal tartani tudjam a kapcsolatot persze olcsón ezért is jutott erre a telefonra a választásom kint wifi segítségével netre kapcsolódva tudnék kapcsolatot teremteni a családommal. Egyéb megoldásoknak is utána jártam, de sajna zsebbe nyúlós. Ez a LG 2x meg nem áll készen, kell pár megoldást megoldani, alakítani a készülék működésén és itt tartva 1 kis szépséget is adni bele, ha sikerül. Tehát rengeteget kell olvasni 1 megoldásra (kísérletezgetni sajna nincs időm, pedig szeretnék kísérletezni) és sok esetben nem igazán lehet eldönteni, hogy jó vagy nem az az alkalmazás, mert nincs vagy kevés az infó. Ezért gondoltam írok ide és kérek segítséget tőletek, hogy már próbáltatok pár programot és tudjátok mi az ami a legjobb (persze tökéletesen semmi nem működik) és nem kell annyit keresgetni kísérletezgetni hiszen ti tudjátok nem úgy megy az ahogy néha gondoljuk főleg, ha ebben nem is igazán jártas az ember. Segítségetekkel egyből tudom mi az amit keressek és tudjam eldönteni kell vagy nem. Ezen felül hozzá jön az a tény, hogy android terén nagyon kezdő vagyok (béka segge alatt csücsülve hosszú az út a fejéig azért kevés lövésem van a dologhoz) és azt is el kell olvasgatnom mit hogyan. Tehát a gond a megtalálás a jó út irányába 1 nagy kereszteződésben ahol még soha nem jártam, de közületek van aki járta már ezeket az utakat, így bölcsen tud segíteni a döntés meg az enyém. Köszönöm.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #221 Dátum: 2011, 05 22, 16:27:51 »

Igen már korábban néztem, köszönöm. A gondom az, hogy kevés idővel rendelkezem ezért olyan összefoglalót kerestem/keresek amiben megközelítőleg megtalálom/megtalálhatom azokat a programokat amik aránylak mint küllemileg mint megbízhatóságilag jobbak (leírások a jó és rossz tulajdonságairól, működésről) ide értve fagyás hatékonyság stb.... Ahogy írtam kevés idővel rendelkezem és sürget mivel nemsoká külföldre utazom amíg itthon vagyok suliba járok (nemsoká vége) és ahogy vége megyek is ki (munkahely). Hogy családommal tartani tudjam a kapcsolatot persze olcsón ezért is jutott erre a telefonra a választásom kint wifi segítségével netre kapcsolódva tudnék kapcsolatot teremteni a családommal. Egyéb megoldásoknak is utána jártam, de sajna zsebbe nyúlós. Ez a LG 2x meg nem áll készen, kell pár megoldást megoldani, alakítani a készülék működésén és itt tartva 1 kis szépséget is adni bele, ha sikerül. Tehát rengeteget kell olvasni 1 megoldásra (kísérletezgetni sajna nincs időm, pedig szeretnék kísérletezni) és sok esetben nem igazán lehet eldönteni, hogy jó vagy nem az az alkalmazás, mert nincs vagy kevés az infó. Ezért gondoltam írok ide és kérek segítséget tőletek, hogy már próbáltatok pár programot és tudjátok mi az ami a legjobb (persze tökéletesen semmi nem működik) és nem kell annyit keresgetni kísérletezgetni hiszen ti tudjátok nem úgy megy az ahogy néha gondoljuk főleg, ha ebben nem is igazán jártas az ember. Segítségetekkel egyből tudom mi az amit keressek és tudjam eldönteni kell vagy nem. Ezen felül hozzá jön az a tény, hogy android terén nagyon kezdő vagyok (béka  censored e alatt csücsülve hosszú az út a fejéig azért kevés lövésem van a dologhoz) és azt is el kell olvasgatnom mit hogyan. Tehát a gond a megtalálás a jó út irányába 1 nagy kereszteződésben ahol még soha nem jártam, de közületek van aki járta már ezeket az utakat, így bölcsen tud segíteni a döntés meg az enyém. Köszönöm.
Értem a problémádat de elég nehéz lesz neked ebben segíteni mert mindenre van több tucat hasonló megoldás kinek ez kinek az jön be, de nyilván lehet mutatni egy irányt ha leírod, hogy mit is szeretnél pontosan mert most csak általánosságokat írtál. Mindenkinek olyan romra van szüksége ami gyors, stabil keveset fogyasszon ugyanakkor használja ki maximálisan a készülék tudását :) . Na ezt elég nehéz megtalálni annál is inkább mivel itt is bebizonyosodott már, hogy nincsen két egyforma készülék ami nálem tökéletes az nálad lehet, hogy nem bírja úgy üzemidővel stb.
Tehát az lenne a legfontosabb, hogy leírd mik azok a programok vagy feladatok amiket megszeretnél oldani. Mi az amire elsősorban használod az O2X-et (játék, net, Kamera stb. )

Nem elérhető biglion

« Reply #222 Dátum: 2011, 05 22, 18:54:24 »
Értem a problémádat de elég nehéz lesz neked ebben segíteni mert mindenre van több tucat hasonló megoldás kinek ez kinek az jön be, de nyilván lehet mutatni egy irányt ha leírod, hogy mit is szeretnél pontosan mert most csak általánosságokat írtál. Mindenkinek olyan romra van szüksége ami gyors, stabil keveset fogyasszon ugyanakkor használja ki maximálisan a készülék tudását :) . Na ezt elég nehéz megtalálni annál is inkább mivel itt is bebizonyosodott már, hogy nincsen két egyforma készülék ami nálem tökéletes az nálad lehet, hogy nem bírja úgy üzemidővel stb.
Tehát az lenne a legfontosabb, hogy leírd mik azok a programok vagy feladatok amiket megszeretnél oldani. Mi az amire elsősorban használod az O2X-et (játék, net, Kamera stb. )

Igen ebben teljesen igazad/igazatok van 1et értek. Közben tanulgattam mit hogyan lehet telepíteni és ki is próbáltam pár dolgot, hát mit mondjak csak lesek mint boci a moziban ez nagyon durva ez a telefon mint a reklámban tudja és tudja :D ;). Őrület mire képes 24 órája keresgetek és tanulgatom mit, hogyan nem is gondoltam erről a telefonról ezt a sok oldalát és mondhatni szinte végtelen a lehetőségek tárháza, de erről ennyit mielőtt elolvad a telefon a sok dicsérettől, persze remélem a tartóssága, működése is hosszútávon kielégítő lesz. Akumulátor kihasználásán fejleszthetnének mert az igen rendesen dobálja tartalékait, lemerülésig, de így is szép teljesítmény ébren tartani 1 napig. Valahol olvastam az új rendszer ami még fejlesztés alatt van állítólag orvosolni fog ezen a kissé bosszantó problémán, hát úgy legyen, vagy 1 nagyobb aksit utólag dobhatnának piacra.

Mit is akarok, hát ezek után igen nehéz eldönteni mert ugye a vágy a jó dolgokra, de majd 1x most csak ami fontosabb.

Tehát: Térkép szemszögéből az igo és garmint olvastam a legjobbnak mint látvány sokoldalúság, megbízhatóság, pontosság terén.

Kérdéseim?

1. igo8 normál térkép is megy rajta, ha nem akkor melyik a jó választás? Legyen pontos, megbízható.

2. GPS-st érdemes külön felrakni és melyiket? GPS Tuner amit itt néztem ki. Tud magyarul? Vagy van jobb ami hasonlót tud? You are not allowed to view links. Register or Login  Vagy mit ajánlotok legyen gyors és megbízható?

3. Wifi olvastam nem mindegyik stabil ez igaz? Ha igen melyik a jó választás? Ez fontos a net (külföldön) kapcsolódás miatt.

4. Skype van e olyan megoldás amelyik tudja a videó hívást is, mert azt nem találtam. Amit a marketeről leszedtem működik, de videó hívást nem találtam rajta ráadásul magyarítás sem akar rajta aktíválódni, mert elvileg tud magyarul.

5. Szeretek fényképezni is van e valami kiegészítés ami által jobb, szebb képet lehet készíteni vagy kiegészítő program amivel esetleg szerkesztés lehetséges? Mind 2 program érdekel, ha létezik.

6. A videó készítés szintén jó dolog, ha van valami jó program vagy kiegészítő szintén érdekelne.

7. Ha van valami egyéb program amit érdemes felrakni.

Ezek lennének a legfontosabbak widgeteket már megoldottam és egyéb apróságokat amiket találtam.
Rom-ról csak annyi érdekelne esetleg melyik az amelyik jónak mondható több oldalról? Ez csak kíváncsiság.
Nagyon sokat olvasgattam a fentebb írt dolgokról, de hihetetlen amilyen nagy a választék minden kategóriából és egyértelmű válaszokat nem igazán találni. Azt szintén hozzáteszem, hogy ez újabb kategóriás telefon, ez is nehezíti a lehetőségek tárházát. Kevés még a felhasználó, de alakul :D.

Elég, a programok nevét megadni a többit megkeresem. Mellyek azok amiket jobban érdemes használni és esetleg tud magyarul?
Nem baj, ha fizetős programok is vannak.
Szeretném megköszönni a reagálást és segítséget, fáradozást. Nagyon sokat segítene, ha nem kell kísérletezgetni, mert kifutok az időből amiből kevés van. Köszönöm.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #223 Dátum: 2011, 05 23, 02:18:38 »

Kérdéseim?

1. igo8 normál térkép is megy rajta, ha nem akkor melyik a jó választás? Legyen pontos, megbízható.

2. GPS-st érdemes külön felrakni és melyiket? GPS Tuner amit itt néztem ki. Tud magyarul? Vagy van jobb ami hasonlót tud? You are not allowed to view links. Register or Login  Vagy mit ajánlotok legyen gyors és megbízható?

3. Wifi olvastam nem mindegyik stabil ez igaz? Ha igen melyik a jó választás? Ez fontos a net (külföldön) kapcsolódás miatt.

4. Skype van e olyan megoldás amelyik tudja a videó hívást is, mert azt nem találtam. Amit a marketeről leszedtem működik, de videó hívást nem találtam rajta ráadásul magyarítás sem akar rajta aktíválódni, mert elvileg tud magyarul.

5. Szeretek fényképezni is van e valami kiegészítés ami által jobb, szebb képet lehet készíteni vagy kiegészítő program amivel esetleg szerkesztés lehetséges? Mind 2 program érdekel, ha létezik.

6. A videó készítés szintén jó dolog, ha van valami jó program vagy kiegészítő szintén érdekelne.

7. Ha van valami egyéb program amit érdemes felrakni.

Elég, a programok nevét megadni a többit megkeresem. Mellyek azok amiket jobban érdemes használni és esetleg tud magyarul?
Nem baj, ha fizetős programok is vannak.
Szeretném megköszönni a reagálást és segítséget, fáradozást. Nagyon sokat segítene, ha nem kell kísérletezgetni, mert kifutok az időből amiből kevés van. Köszönöm.

Így már valamelyest könnyebb lesz :)

Először is nem tudom a rootolást már megoldottad e mert vannak alkalmazások amik csak akkor működnek ha root jogokkal rendelkezel. You are not allowed to view links. Register or Login
 valamint recovery-t célszerű feltenni: You are not allowed to view links. Register or Login

1. Én a Sygic Aura -t ajánlom. Az IGO nem jelent még meg hivatalosan ilyen formában, de az is jó választás a többi  :warez:  ;)
2. GPS-t nem kell felraknod azt minden esetben tartalmazza a rom. Kivéve ha valami különlegest szeretnél pl. a műholdak pontos száma, helyzete stb.
3. WiFi-vel is ugyanez a helyzet nem kell külön program a működéséhez.
4. Sajnos a Skype-t nem használom ezért eben nem tudok segíteni de a trillián úgy tudom tudja a videó hívást.
5. A marketben van jó pár képszerkesztő program próbálj ki párat. Kamera soft: Camera 360 és a Puding Kamera jó lehet.
6. Az XDA-n most hackelték meg a kamera softot lényegesen javít a videó felvételek minőségén. You are not allowed to view links. Register or Login
7. Mi hiányzik még: Zseblámba program: You are not allowed to view links. Register or Login File kezelő : You are not allowed to view links. Register or Login Touch Light notification (Gombok világítanak ha valamilyen értesítés van) You are not allowed to view links. Register or Login Reboot (Újra indítás akár recoveryben is) : You are not allowed to view links. Register or Login Titanium Backup (Bizotnsági mentés) : You are not allowed to view links. Register or Login

Hiertelen ennyi jutott eszembe, szinte minden programnak van ingyenes verziója így ki tudod próbálni mielőtt megvennéd nyílván valamilyen korlátozást tartalmaznak.

Az akksihoz reagálva, jól látod, hogy az 1 napos üzemidőt nagyon nem lehet növelni ha valaki használja is a készülékét és nem csak nézegeti kikapcsolt állapotban ezen számottevően a frissítések sem fognak segíteni. Ebben a kategóriában nincsen olyan készülék amelyik el menne 3-4 napot egy feltöltéssel.

Sok siket!

Nem elérhető biglion

« Reply #224 Dátum: 2011, 05 23, 18:08:20 »

Hiertelen ennyi jutott eszembe, szinte minden programnak van ingyenes verziója így ki tudod próbálni mielőtt megvennéd nyílván valamilyen korlátozást tartalmaznak.

Az akksihoz reagálva, jól látod, hogy az 1 napos üzemidőt nagyon nem lehet növelni ha valaki használja is a készülékét és nem csak nézegeti kikapcsolt állapotban ezen számottevően a frissítések sem fognak segíteni. Ebben a kategóriában nincsen olyan készülék amelyik el menne 3-4 napot egy feltöltéssel.

Sok siket!

Üdv!
Kedves anzo barátom, ha szólíthatlak így.
Nagyon szépen köszönöm segítséged, fáradozásod. Többet segítettél mint gondolnád. :ok:
Átnézegetem és meg is csinálom amint lesz időm, mert közben vizsgára is készülnöm kell mivel Magyarországon és külföldön is kell vizsgáznom és úgy szorít az idő mint a kicsi cipő  :D
Így nagy teher esett le vállamról és általad rendbe tudom rakni a telót, hogy kevés pénzből is tudjam a kapcsolatot tartani családommal és egyéb hasznos dolgokat is használhatok. :ok: ;) :D
Köszönöm.

Tisztelettel biglion