Értem a problémádat de elég nehéz lesz neked ebben segíteni mert mindenre van több tucat hasonló megoldás kinek ez kinek az jön be, de nyilván lehet mutatni egy irányt ha leírod, hogy mit is szeretnél pontosan mert most csak általánosságokat írtál. Mindenkinek olyan romra van szüksége ami gyors, stabil keveset fogyasszon ugyanakkor használja ki maximálisan a készülék tudását . Na ezt elég nehéz megtalálni annál is inkább mivel itt is bebizonyosodott már, hogy nincsen két egyforma készülék ami nálem tökéletes az nálad lehet, hogy nem bírja úgy üzemidővel stb.
Tehát az lenne a legfontosabb, hogy leírd mik azok a programok vagy feladatok amiket megszeretnél oldani. Mi az amire elsősorban használod az O2X-et (játék, net, Kamera stb. )
Igen ebben teljesen igazad/igazatok van 1et értek. Közben tanulgattam mit hogyan lehet telepíteni és ki is próbáltam pár dolgot, hát mit mondjak csak lesek mint boci a moziban ez nagyon durva ez a telefon mint a reklámban tudja és tudja
. Őrület mire képes 24 órája keresgetek és tanulgatom mit, hogyan nem is gondoltam erről a telefonról ezt a sok oldalát és mondhatni szinte végtelen a lehetőségek tárháza, de erről ennyit mielőtt elolvad a telefon a sok dicsérettől, persze remélem a tartóssága, működése is hosszútávon kielégítő lesz. Akumulátor kihasználásán fejleszthetnének mert az igen rendesen dobálja tartalékait, lemerülésig, de így is szép teljesítmény ébren tartani 1 napig. Valahol olvastam az új rendszer ami még fejlesztés alatt van állítólag orvosolni fog ezen a kissé bosszantó problémán, hát úgy legyen, vagy 1 nagyobb aksit utólag dobhatnának piacra.
Mit is akarok, hát ezek után igen nehéz eldönteni mert ugye a vágy a jó dolgokra, de majd 1x most csak ami fontosabb.
Tehát: Térkép szemszögéből az igo és garmint olvastam a legjobbnak mint látvány sokoldalúság, megbízhatóság, pontosság terén.
Kérdéseim?
1. igo8 normál térkép is megy rajta, ha nem akkor melyik a jó választás? Legyen pontos, megbízható.
2. GPS-st érdemes külön felrakni és melyiket? GPS Tuner amit itt néztem ki. Tud magyarul? Vagy van jobb ami hasonlót tud? You are not allowed to view links.
Register or
Login Vagy mit ajánlotok legyen gyors és megbízható?
3. Wifi olvastam nem mindegyik stabil ez igaz? Ha igen melyik a jó választás? Ez fontos a net (külföldön) kapcsolódás miatt.
4. Skype van e olyan megoldás amelyik tudja a videó hívást is, mert azt nem találtam. Amit a marketeről leszedtem működik, de videó hívást nem találtam rajta ráadásul magyarítás sem akar rajta aktíválódni, mert elvileg tud magyarul.
5. Szeretek fényképezni is van e valami kiegészítés ami által jobb, szebb képet lehet készíteni vagy kiegészítő program amivel esetleg szerkesztés lehetséges? Mind 2 program érdekel, ha létezik.
6. A videó készítés szintén jó dolog, ha van valami jó program vagy kiegészítő szintén érdekelne.
7. Ha van valami egyéb program amit érdemes felrakni.
Ezek lennének a legfontosabbak widgeteket már megoldottam és egyéb apróságokat amiket találtam.
Rom-ról csak annyi érdekelne esetleg melyik az amelyik jónak mondható több oldalról? Ez csak kíváncsiság.
Nagyon sokat olvasgattam a fentebb írt dolgokról, de hihetetlen amilyen nagy a választék minden kategóriából és egyértelmű válaszokat nem igazán találni. Azt szintén hozzáteszem, hogy ez újabb kategóriás telefon, ez is nehezíti a lehetőségek tárházát. Kevés még a felhasználó, de alakul
.
Elég, a programok nevét megadni a többit megkeresem. Mellyek azok amiket jobban érdemes használni és esetleg tud magyarul?
Nem baj, ha fizetős programok is vannak.
Szeretném megköszönni a reagálást és segítséget, fáradozást. Nagyon sokat segítene, ha nem kell kísérletezgetni, mert kifutok az időből amiből kevés van. Köszönöm.