2024, 12 18, 16:48:49

Szerző Téma: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés  (Megtekintve 209825 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető gyu456

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo Nextgen
Re: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés
« Reply #1300 Dátum: 2013, 04 10, 10:42:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login
:ok: Nem rossz nem rossz, de ezzel is romolni akarsz? mert én az lg-nél úgy belefáradtam hogy soha többet. Persze soha ne mond hogy soha.. :-D

Egyébként furcsa hogy a spec. szerint "csak" 3.2-es android van rajta.... Amúgy klassznak látszik.

Amint meg jött, már raktam is rá egy másik romot!  :p :D Amit fel raktam tegnap ROM-ott (ICS) nagyon meg vagyok vele elégedve! Irtó gyors tőle a Tab! Ez által most már lehet vele telefonálni is.  :ok: Az LG a nyomába se ér! Ebben biztos sokat játszik az 1 GB RAM is.

Igen, sajnos 3.2-es Android van rajta gyárilag. Meg érte rá beruházni!  :)   

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
  • Navigáció / Navigation: AirisT620
  • PDA: LG O2X (P990)
  • PDA ROM: 4.0.4, bb: 1035.21_20121130 IMM76L.LG-P990-P99030A.1211302332
« Reply #1301 Dátum: 2013, 04 10, 13:13:12 »
nekem kicsit nagynak tűnik, igaz a nexus4-el is ez a félelmem pedig "csak" 4,7" ha jól tudom...

Nekem az utóbbi időben egész jó az lg újra. Amióta megfenyegettem hogy bedobom a közeli tóba azóta elég jó. Bár van vele néha preferenciális baj, pl amikor játszom a real race 3-al és az alatt jön valami sms, vagy email akkor megakad a játék egy nyavalyás értesítőhang miatt. Arról nem is beszélve hogyha éppen alkalmazások frissülnek akkor még a hívásfogadás is nehézkes.... Ha lecserélem akkro ez lesz az egyedüli ok.

plazy

Nem elérhető zsoli78

• PFC Fan
  • PDA: LG P-990
  • PDA ROM: Android 4.04 P99030b 2.6.39.4
« Reply #1302 Dátum: 2013, 04 22, 22:19:29 »
"Már az LG csodaprogramján keresztül is frissíthető"

-ezalatt mit értesz? Új vagyok a témában.
A hivatalos frissítés során, az első újraindulás után teljesen angol nyelvű lett a készülékem, ezért keresem a hozzá való magyar nyelvű rom-ot.

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #1303 Dátum: 2013, 04 23, 09:20:12 »
"Már az LG csodaprogramján keresztül is frissíthető"

-ezalatt mit értesz? Új vagyok a témában.
A hivatalos frissítés során, az első újraindulás után teljesen angol nyelvű lett a készülékem, ezért keresem a hozzá való magyar nyelvű rom-ot.
Az LG hivatalos "Azt hiszem "PC Suit"" Keresztül frissített.

Állítsd be a nyelvet magyarra... (beállítások - nyelv és bevitel)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető zsoli78

• PFC Fan
« Reply #1304 Dátum: 2013, 04 23, 14:07:59 »
"Állítsd be a nyelvet magyarra... (beállítások - nyelv és bevitel)"

Szeretném, de nincs benne a frissítés óta.  :'(

Ha letöltöttem a V30A_00.kdz fájlt, akkor azt mivel tudom feltelepíteni?

Nem elérhető zsoli78

• PFC Fan
« Reply #1305 Dátum: 2013, 04 23, 15:24:22 »
Zöldfülüként a témában, de sokat olvasva haladok. Letöltöttem a KDZ_FW_UPD progit. Találtam lépésről-lépésre leírást hozzá. El is kezdi szépen kicsomagolni a betallózott kdz fájlt. Majd kiírja, hogy Phone not foung, finished.
5x egymás után. a Driverek telepítve vannak. Pc suite telepítve van. hol hibázhatok?

Nem elérhető pengerozsa

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: Samsung galaxi s
  • PDA ROM: i9000xwjfd
« Reply #1306 Dátum: 2013, 04 23, 17:44:51 »
Sziasztok!
Nekem is van egy p990en gyári Rommal!-p99030a
Kerner:2.6.39.4
Android versio:4,0,4
Olyan kérdésem lenne hogy miért van az hogy időközönként fogja magát és reboot-ol?
Nem lehet hogy a memória kártya miatt csinálja mert itt olvastam hogy valakinek ugyan ilyen hibajelensége volt!
Várom a válaszotokat!
Előre is köszike

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #1307 Dátum: 2013, 04 23, 19:40:16 »
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy miért van az hogy időközönként fogja magát és reboot-ol?
Nem lehet hogy a memória kártya miatt csinálja mert itt olvastam hogy valakinek ugyan ilyen hibajelensége volt!
Várom a válaszotokat!
Előre is köszike
Egy "felettébb érdekes" tulajdonság - nekem is csinálja :shock:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető almos

• PDA: Samsung Omnia
  • PDA ROM: i900XGFJ8/AUHJ2
« Reply #1308 Dátum: 2013, 04 24, 22:52:20 »
Sziasztok,

P990-et próbálnék ICS-re frissíteni, de a frissítés nem indul el "Nincs elég szabad tárhely" hibaüzenet miatt.

Mi a gond? Bőven van szabad hely...

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #1309 Dátum: 2013, 04 25, 08:52:37 »
Sziasztok,

P990-et próbálnék ICS-re frissíteni, de a frissítés nem indul el "Nincs elég szabad tárhely" hibaüzenet miatt.

Mi a gond? Bőven van szabad hely...
Mivel próbálod?

A hivatalos frissítő néha kíván frissítés előtt néhány újraindítást (mind a PC mind a telefon legalább is nálam)

Smartflash nekem ment azonnal. (xda-n keress új bootloader-es ROM-ot, sok utólagos "molyolástól" megkíméled magad)

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #1310 Dátum: 2013, 04 25, 13:23:44 »
Sziasztok!
Várom a válaszotokat!
Előre is köszike

Üdv. Kb. 50 oldallal ezelőtt volt róla szó ha jól emlékszem de már keverem a fórumokat. Én akkor is azt írtam hogy valószínűleg egy erőforrás-igényes program fogyasztásjelzője akadna be elég nagy (irreálisan nagy) fogyasztás mellett. Hogy pontosan miről is beszélek azt egy példával tudnám szemléltetni: A telefon akksija mondjuk 70%-on van. Használsz egy programot (nálam pl ingress, és egyéb gps-t és wifit használó nagy fogyasztású alkalmazások). EZ a program mondjuk full terhelés mellett mondjuk 4-5 óra alatt lefogyasztaná a telefonodat. Kilépsz a programból, még mindig 60-70%-on van az akkumulátor.  És itt jön a számomra érthetetlen csavar: a program nem fogyasztja tovább az akksit, de a töltés kijelzése ugyanolyan gyorsan (vagy még gyorsabban) csökken mintha használná! Letelik 3-5 óra (amennyi idő alatt amúgy lemerülne a telefon az intenzív használat mellett), és ekkor nekem néha jelzi hogy akkufesz. alacsony azaz kisebb mint 15%. Aztán újraindul a telefon és bekapcsoláskor 40%-on áll, azaz az előző fogyasztás az nem valós volt, hanem egyfajta "beragadás" lehetett, mert az akksi igazából csak annyit merült az utóbbi 2-3-5 órában mint amennyit üresjáratban fogyasztana, de a kijelző és a riasztások (és az újraindulás) valamiért ennél jóval gyorsabban csökkent. Volt olyan hogy néztem hogy szinte percenként ment le 1%-ot  az akksi kijelzése üresjáratban, egészen a 0%-ig, de mikor újraindult akkor 30-40%-on állt még, tehát fals volt az előtte levő percenként 1%-os fogyasztás. X-akta....

Persze ez csak egy fikció a részemről, csak a saját méréseimre és tapasztalataimra hagyatkozva írtam a fenti -számomra is irreális- működést.

pal.

Nem elérhető Nozy

• PFC Fan
  • PDA ROM: ICS 4.1
« Reply #1311 Dátum: 2013, 04 29, 09:36:20 »
Üdv emberek!
Ha valakit érdekel lenne egy szinte új LG optimus 2x nagy teljesítményű akkumulátor 3500mAh olcsón eladó! Ajándék hátlappal.

Nem elérhető gyu456

• TOPIKGAZDA
« Reply #1312 Dátum: 2013, 04 29, 15:03:37 »
v30b-ről van már valami hír, hogy ki jön-e valamikor már hozzánk is?

Valaki nem tudná le magyarítani azt a ROM-ott?  :) 

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #1313 Dátum: 2013, 05 01, 08:58:17 »
v30b-ről van már valami hír, hogy ki jön-e valamikor már hozzánk is?

Valaki nem tudná le magyarítani azt a ROM-ott?  :)
Ez a jelenlegi állapot alapján sosem (talán). Emlékeim szerint mintha a nyelvi csomag lett volna benne javítva... :olvass:

Nem elérhető gyu456

• TOPIKGAZDA
« Reply #1314 Dátum: 2013, 05 01, 11:01:14 »
Ez a jelenlegi állapot alapján sosem (talán). Emlékeim szerint mintha a nyelvi csomag lett volna benne javítva... :olvass:

P970-re már kint van a v30d is, erre meg még csak a v30a jobb helyeken már a "b" elég nevetséges, jobb is hogy váltottam.   Amúgy azt olvastam hogy a v30b-ben Wi-Fi gondok vannak, de elméletileg már dolgoznak a v30c-n. Elméletileg! 

Nem elérhető Jeyfloo

• PDA: Motorola Defy
  • PDA ROM: Cm7 rc1.5
« Reply #1315 Dátum: 2013, 05 01, 16:59:40 »
Hello mindenkinek!

Külföldön"élek" Itt dolgozom Németországban és szeretnék mobilnetet használni. Meg is vettem hozzá a simet,és aktiváltattam a szolgáltatást.  Indítás után viszont nem találja a hálózatot,csak ha rányomok az automatikus.... Akkor is csak a telekomra csatlakozik,nem pedig arra amire kellene,sőt ha rákeresek meg sem találja! De ez a hiba máskor is jelen van... Akármilyen simet rakok bele indítás után alapjáraton nincs hálózat,csak ha kiválasztom az automatikus hálózat választást. Mi lehet a gond?? Remélem tudtok segíteni mert napok óta ezzel kínlódok! Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek!

Nem elérhető Jeyfloo

« Reply #1316 Dátum: 2013, 05 01, 17:10:47 »
Amit még elfelejtettem,hogy cm10.1 van fent,de próbáltam már gyári gb-val is úgy sem működött!

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #1317 Dátum: 2013, 05 06, 13:51:00 »
Hello mindenkinek!

Külföldön"élek" Itt dolgozom Németországban és szeretnék mobilnetet használni. Meg is vettem hozzá a simet,és aktiváltattam a szolgáltatást.  Indítás után viszont nem találja a hálózatot,csak ha rányomok az automatikus.... Akkor is csak a telekomra csatlakozik,nem pedig arra amire kellene,sőt ha rákeresek meg sem találja! De ez a hiba máskor is jelen van... Akármilyen simet rakok bele indítás után alapjáraton nincs hálózat,csak ha kiválasztom az automatikus hálózat választást. Mi lehet a gond?? Remélem tudtok segíteni mert napok óta ezzel kínlódok! Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek!

Esetleg a RIL-t meg kéne nézni. You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető geniusbatorg

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA: A701,i900,i8000,HTC HD2
« Reply #1318 Dátum: 2013, 05 10, 08:56:36 »
Help: felkerült a v30a gyári rom a telefonomra ,smartflash-el csináltam , és a gond a következő, sem root-olni nemtudom se pedig a régi romot visszatenni smartflash-el. Ha valaki tudna vmi megoldást nagyon megköszönném.

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #1319 Dátum: 2013, 05 10, 09:30:28 »
Help: felkerült a v30a gyári rom a telefonomra ,smartflash-el csináltam , és a gond a következő, sem root-olni nemtudom se pedig a régi romot visszatenni smartflash-el. Ha valaki tudna vmi megoldást nagyon megköszönném.

Root-olni az AIO Toolkittel lehet/kell.

Downgrad-elni nvflash-sel lehet (megváltozott a fájlrendszer...)

Nem elérhető Jeyfloo

« Reply #1320 Dátum: 2013, 05 10, 12:37:11 »
Esetleg a RIL-t meg kéne nézni. You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönöm a segítséget,de ez sem segített,a hiba ugyan úgy fent áll! Fogalmam sincs mi lehet a gond,ilyennel még nem találkoztam,pedig pár készülék volt már a kezem alatt és jó párat okosítottam stb,de erre nem bírok valahogy rájönni mi okozhatja ezt az egészet. Most gyári Ics van fent de ezzel sem működik... Ha valakinek valami infója lenne ezzel kapcsolatban kérem írjon pm-et. Köszönöm mindenkinek!

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #1321 Dátum: 2013, 05 13, 09:39:45 »
Köszönöm a segítséget,de ez sem segített,a hiba ugyan úgy fent áll! Fogalmam sincs mi lehet a gond,ilyennel még nem találkoztam,pedig pár készülék volt már a kezem alatt és jó párat okosítottam stb,de erre nem bírok valahogy rájönni mi okozhatja ezt az egészet. Most gyári Ics van fent de ezzel sem működik... Ha valakinek valami infója lenne ezzel kapcsolatban kérem írjon pm-et. Köszönöm mindenkinek!

EGy olyan jellegű keresztpróbát kéne csinálni ha lehet hogy más szolgáltatónak a cuccával megy-e az automatikus csatlakozás. Ha nem akkor vidd el szervizbe...

Ja most olvasom hogy ezt már próbáltad. Akkor vidd szervizbe aztán ott 1 perc alatt megmondják mi a baj.

Nem elérhető Andrushh01

• PFC Fan
  • PDA: LG Optimus X2
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #1322 Dátum: 2013, 06 14, 23:20:22 »
Sziasztok! Ujdonsült 2X tulaj lettem! a telefont tegnap vettem használtan! aki eladta azt mondta független! 4.2.2 volt rajta! kártya bele ,elindit pin beir telefon elindul...hálozatot nem talál..beállitások Hálózat autómatikus keresése katt,megtalálta felcsatlakozott..elköszöntünk eljöttem! Utána nézem hogy nincs mobilnetem...próbűltam megadni APNt és beállitásokat de nem menti el a telefon..ha rányomok a mentésre akkor sem! Gondoltam a Rom hibája lehet talán! Este hazaértem felraktam egy gyári 4.0.4-es romot! El inditottam a telefont pint bekérte majd hálózat kódot kért..rányomtam hogy mégse,jel nincs...Automatikus hálozat választással megint megtalálta be regisztrált de mobilnet még mindig nincs illetve a status bart lehuzva ki is irja hogy hálózat tiltva..viszont tudok telefonálni smst-irni de ez édeskevés egy okos telefonnál! Mi lehet a hiba? Látom feljebb is küzd valaki ilyennel! Ja és ebben a romban sem tudom elmenteni a beállitásokat....Ötlet valakinek?? IMEI stimmel a telefonban és a plaketten is..

Nem elérhető hawkins

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: ds
  • PDA: lg400
  • PDA ROM: lg400
« Reply #1323 Dátum: 2013, 08 03, 19:50:24 »
Sziasztok!

Most találtam erre az oldalra és regisztráltam, gondolom ezért nem enged új alfórum témát nyitnom. A gondom egy LG-E400-as készülék. Vásároltam használtan, ment is 1 hónapig, majd a Voda letiltotta, gondolom azért, mert aki vette, nem fizette az előfizetési díjat. Feltettem rá a CyanogenMod10-et, de így sem működik, gondolom IMEI szám feketelistára került.
Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e egyáltalán keresnem a neten IMEI kód cserét, ha még valaki tudna ebben segíteni, megköszönném.

Nem elérhető Andrushh01

• PFC Fan
  • PDA: LG Optimus X2
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #1324 Dátum: 2013, 08 03, 20:59:03 »
Szia! Szerintem az Imei cserével nem igen lesz teljesen tökéletesen jó a telefonod! Mégpedig azért mert egyik hálózaton sem fog autómatikusan be regisztrálni! bár telefonálni fogsz tudni vele meg sms-t irni de pl a mobilnetet nem 100% hogy be fogod tudni lőni!