(Innen nem veszett el egy hozzászólásom?)
Amiben leírtam hogy mivel a fülembe került a bogár, ezért feltettem ezt:
LGP990_ICS_v28G_Stock_NewBL_Root_CWM_initd_DEODEXED_moreWidgets_NVFlash.7z
(abból indultam ki hogy túl régóta telepítgetek cm-et és most jó lenne egy átparticionálós mindent törlő telepítés)
A felrakás után hagytam hogy updateljen kb 4db appot, feltettem a quadrantot és a drive-ot. Ezzel is mértem és ezzel 2474 pontot adott a quadrant, amiről nem tudom továbbra sem hogy megfelelő eszköz-e a teljesítmény méréséhez. Érzetre nem jobb a telefon (ill. a cm10 is ugyan ilyen jó volt)
You are not allowed to view links.
Register or
LoginAZ látszik a képen hogy a CM10-es méréshez képest az I/O mértéke sokkal több (800 helyett 2500pont körül) ami betudható a formázott belső memóriának is. A többi érték a mérésben nagyjából hasonló.
Most 1-2 napig fenthagyom, belakom teljesen, felteszek játékokat és azokat a progikat amiket használok, aztán megnézem mit produkál, mind teljesítmény mind a akksi témájában. Az alap launcher nem túl jól konfigurálható (vagy csak én nem találom hogy hol lehet pl az asztalok számát 3-ra csökkenteni vagy a google-keresőt levenni... másik launchert pl. trebuchet-et nem akarom feltenni. És nem is tudom hogy lehet-e)
NA kb ennyit írtam tegnap este. Hogy hova tűnhetett?
plazy