Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan hibával hogy nem bontja a vonalat a telefon?
Ez előfordul akkor is ha a hívó fél bontotta a vonalat, de akkor is ha én akarok bontani.
10-ből 2-3-szor előfordul. Ilyenkor csak a kikapcsolás segít rajta.
A haveromnak is csinálja a drágaszág, Telenoros hálózaton vagyunk.
Köszönöm!
Nálam is elég gyakran előfordul ugyanez, eldobálja a hálózatot, ilyenkor, ha hívás közben történik nem lehet letenni a telefont, a kapcsolat gondolom nem él, de mivel - gondolom - visszajelzés nincs, azt jelzi, h a vonal még él. Ilyenkor percekig nem tudok beszélni. :S néha még a restart sem segít, továbbá ugyanez a helyzet, ha nem hívás közben történik. Ja és szintén telenor
A másik nagy problémám, hogy néha nem talál wifit. Rábökök a wifi bekapcsra, mikor lehúzom a felső "tálcát" bevillan az ikon aztán el is alszik, ilyenkor hibaüzenet, h valami nem kóser, a másik eset, amikor nincs hibaüzenet, csak feldob egy ablakot, hogy új wifit tudok csak létrehozni. Ilyenkor a restart segít, újraindítom és már látja a hálózatot. Fontos, h nem mindenféle ingadozó szabadtéri wifiről van szó, hanem itthoni, elvileg mindig látnia kéne, ha amiatt nem menne, ha a routerrel lenne gond, arról tudnék.
És a legkomolyabb legégetőbb probléma... FAGYOGAT :S nem igazán értem miért... :S ma pl.zh közben kinéztem volna "pár dolgot"
előtte direkt letettem a háttérbe az adobe readert meg a képgallériát is, h bármikor simán át tudjak váltani. Kijelző kialszik, eddig okés, rányomok a bekapcs gomra, h lássam a puskát és megfagy, semmi nem működik és semmire sem reagál, csak a lockscreent látom.
Némi tanácsot had kérjek a fentebb említett hibákkal kapcsolatban. Előre is köszönöm!