2024, 11 23, 10:07:05

Szerző Téma: [ROM] Galaxy S CyanogenMod 7 (CM 7.2 Android 2.3.7)  (Megtekintve 100284 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető sastojas

• Nem: Férfi
    • nk-photography.hu
  • PDA: 6S
Re: [ROM] CyanogenMod 7 - Galaxy S
« Reply #825 Dátum: 2011, 10 11, 12:51:45 »
You are not allowed to view links. Register or Login
market nem tűnt el, sosem volt ott! külön kell cwm-ből telepíteni. a You are not allowed to view links. Register or Login oldalon a  gapps-gb- kezdetűek közül választhatsz. én a 0613 kiadásút szoktam hasnzálni, de csak azért, mert abban még a régi market van. ha ez nem szempont, akkor javaslom a legrisebbet.

az exchange fiók beállításával kapcsolatban semmi plussz információt nem adtál. javaslom, hogy indítsd el az email alkalmazást, és majd a rendszer feldobja neked a beállítási ablakot.

a cm nagyon klassz dolog, de igényel némi jártasságot. javaslom, hogy  :olvass: :olvass: :olvass:
egy két link:
biznyára megjelentek jó kis magyar leírások, cikkek is, ehhez meg  :google2:

köszi a segítséget, mindenképp utána olvasok, de azért pontosítom a fiókbeállítást:
beállítások: fiókok és szinkronizálás: fiók hozzáadása: eddig be lehetett állítani a google fiókot, most csak exchange lehetőség van. beírom az email címet, jelszót, és kiírja hogy nem lehet megnyitni a kapcsolatot a szerverhez. a szerverhez bármit írok nem fogadja el.

Nem elérhető boken

• PDA: LG G2
« Reply #826 Dátum: 2011, 10 11, 13:01:14 »
köszönöm szépen,még annyi hogy most dc 4.0 van fent,az is jó vagy inkább semafor?
mégegyszer köszi
Szerk:válasz-nem jó a DC kernel hozzá.
keresek semafort :)

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
  • PDA: 6S
« Reply #827 Dátum: 2011, 10 11, 13:07:20 »
köszi a segítséget, mindenképp utána olvasok, de azért pontosítom a fiókbeállítást:
beállítások: fiókok és szinkronizálás: fiók hozzáadása: eddig be lehetett állítani a google fiókot, most csak exchange lehetőség van. beírom az email címet, jelszót, és kiírja hogy nem lehet megnyitni a kapcsolatot a szerverhez. a szerverhez bármit írok nem fogadja el.

probléma megoldva! letöltöttem amit belinkeltél, feltettem, és csodák csodája, van market, és google fiók! :)

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #828 Dátum: 2011, 10 11, 14:07:02 »
Szerk:válasz-nem jó a DC kernel hozzá.
keresek semafort :)
szerintem a dc kernel is jó hozzá, csak ne legyen a fájlrendszer átkonvertálva.
az egész kernelesdi csak azért kell, hogy legyen fent egy cwm, amiből lehet a cm-et flash-elni.
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető boken

« Reply #829 Dátum: 2011, 10 11, 14:47:51 »
szerintem a dc kernel is jó hozzá, csak ne legyen a fájlrendszer átkonvertálva.
az egész kernelesdi csak azért kell, hogy legyen fent egy cwm, amiből lehet a cm-et flash-elni.
Fel tettem a DC4.0-most halott,még CWMböl sem tudok semmit feltenni:(

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: [ROM] CyanogenMod 7 - Galaxy S
« Reply #830 Dátum: 2011, 10 11, 15:37:04 »
Fel tettem a DC4.0-most halott,még CWMböl sem tudok semmit feltenni:(
nincs recovery?
nem vagyok cmes, de régebben froyo bootloader kellett hozzá, azzal meg nem megy a dc4...

ha froyot raktál alá, akkor inkább egy froyo speedmod kernel kellene...

de majd az okosok kijavítanak, ha tévedtem :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető boken

« Reply #831 Dátum: 2011, 10 11, 17:27:44 »
nincs recovery?
nem vagyok cmes, de régebben froyo bootloader kellett hozzá, azzal meg nem megy a dc4...

ha froyot raktál alá, akkor inkább egy froyo speedmod kernel kellene...

de majd az okosok kijavítanak, ha tévedtem :)

Nem froyot tettem,gyári JVS DC 4.0-val,addig jó volt amíg rá nem tettem a DC-t.
Most újra tettem gyári-utána CM7.1.
tökéletesen fut.

Nem elérhető tnorbi

• PDA: Note3
  • PDA ROM: Telenoros 4.3 :/
« Reply #832 Dátum: 2011, 10 11, 20:29:48 »
Nekem sikerült feltenni JVS + DC4 re  :D

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a rezgő visszajelzés erősségét tényleg nem lehet változtatni? Van egy olyasmi menü, de akármit állítok, ugyan olyan erős... (kikapcsolás a másik lehetőség)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #833 Dátum: 2011, 10 12, 03:52:21 »

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a rezgő visszajelzés erősségét tényleg nem lehet változtatni? Van egy olyasmi menü, de akármit állítok, ugyan olyan erős... (kikapcsolás a másik lehetőség)

nekem meg nem,,,vagy 3 szor probáltam,,,,igaz sema kernellel...samsung CyanogenMod feljön ,,,,eltünik ,,,feljön eltünik,,,vagy 15 percig csinálta aztán meguntam,,,mi lehet a gond?

Nem elérhető Legenden

• PDA: Nexus 7 - Galaxy S Advance - Galaxy Young N
  • PDA ROM: CyanogenMod 11
« Reply #834 Dátum: 2011, 10 12, 05:37:03 »
Hello Legenden,
üdv itt is. már hiányoltalak. lehet, hogy beugrok hozzád valamikor egy kis bringatartó mosásra  ;)
én nem futottam bele a téged kínzó problémába, az okosok erre tuti azt mondanák, hogy próbáld meg másik modemmel. én nem vagyok okos, póbálj meg egy másik szolgáltatót  :D
Hali :) a problemam meg mindig fennal. Szolgaltatot nem szeretnek valtani igy modem csere lesz velole a nap folyaman :s ugorj be a nap folyaman mastnem egy kvra a vendegem vagy :)

Nem elérhető tnorbi

« Reply #835 Dátum: 2011, 10 12, 10:54:02 »

Megtaláltam :)

Egy szakavatott masztától kérdezném, hogy ez a rom, hogy áll a témázással? JVK alapú témákat rá lehet dobni vagy hazavágja?

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #836 Dátum: 2011, 10 12, 11:51:26 »
Megtaláltam :)

Egy szakavatott masztától kérdezném, hogy ez a rom, hogy áll a témázással? JVK alapú témákat rá lehet dobni vagy hazavágja?
Nem vagyok gyakorlott témázásban, de szerintem hazavágja. Teljesen más framework-res-t használnak.
A CM-nél ez "iparilag" megy: alapból három téma van rajta és a marketről tudsz letölteni újabb - ingyenes és fizetős - témákat, amik mint alkalmazások települnek, és ezeket a theme manager-rel tudod kiválasztani. Nyilván házilag is lehet ilyeneket készíteni, ha valaki nagyon nekibuzdul.

Nem elérhető tnorbi

« Reply #837 Dátum: 2011, 10 12, 12:08:59 »
Nem vagyok gyakorlott témázásban, de szerintem hazavágja. Teljesen más framework-res-t használnak.
A CM-nél ez "iparilag" megy: alapból három téma van rajta és a marketről tudsz letölteni újabb - ingyenes és fizetős - témákat, amik mint alkalmazások települnek, és ezeket a theme manager-rel tudod kiválasztani. Nyilván házilag is lehet ilyeneket készíteni, ha valaki nagyon nekibuzdul.

Okés, köszi!

Azért majd próbálkozok :D  Gyors gombok méretét lenne jó megváltoztatni mert nagyon picik, de ehhez nem értek :/  Max azt kipróbálom, hogy %os aksit beteszek + színeket, hátha az nem vágja haza  :)

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #838 Dátum: 2011, 10 12, 13:52:46 »
Okés, köszi!

Azért majd próbálkozok :D  Gyors gombok méretét lenne jó megváltoztatni mert nagyon picik, de ehhez nem értek :/  Max azt kipróbálom, hogy %os aksit beteszek + színeket, hátha az nem vágja haza  :)
Gyors gombok? Itt a alsó dock ikonjairól beszélsz? Ha jól emlékszem az ADW launcher-ben (most éppen GO launcher-t ahsználok) meg lehet változtatni az ikonok méretét. %-os akksi? Azt meg be lehet állítani a Cyanogenmod beállításoknál. A rendszer egy csomó plusszt tartalmaz a gyárihoz képest, érdemes feltérképezni.

Nem elérhető wh1zZ

• PDA: Nexus 4
  • PDA ROM: 4.3
« Reply #839 Dátum: 2011, 10 12, 20:09:55 »
Sziasztok!

Beléptem én is a Cyan táborba 1 kis help kéne hogy a fájlkezelöben ha rámek az externál sd re miért irja azt h ez a mappa üres??Pedig galériában kirakja a képeket amik a mem karimon vannak.

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #840 Dátum: 2011, 10 12, 21:04:19 »
Sziasztok!

Beléptem én is a Cyan táborba 1 kis help kéne hogy a fájlkezelöben ha rámek az externál sd re miért irja azt h ez a mappa üres??Pedig galériában kirakja a képeket amik a mem karimon vannak.

None of the files from the external SD card on can be located at /mnt/sdcard/external_sd, where can they be found?
Because of how it had to be implemented, the external SD card is located at /mnt/emmc now. This allows it to still be scanned by the Media Scanner.

Nem elérhető boken

« Reply #841 Dátum: 2011, 10 12, 21:17:14 »
Témázgatás nem megy,semafore kernelböl JVT vagy JVS kell?
téma kilőtte a telót,Cwm mentés nem töltött vissza,újra tettem,elindult fel tettem a semafort és most áll a Samsung  logónál.

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #842 Dátum: 2011, 10 12, 21:19:42 »
Nagy örömömre szolgál, hogy szépen gyarapszik a cm-es felhasználók tábora!  :taps:
Van pár cm-es sajátosság, mint pl. az előző is, ami időről időre (oldalról oldalra) újra előjön.
Arra kérek mindenkit, hogy mielőtt kérdez, olvassa el a wiki.cyanogenmod.com oldalon található

tudnivalókat. Azok, akik nem, vagy nem olyan jól beszélnek angolul, azok is sok mindent kimatekolhatnak belőle.

Nem elérhető boken

« Reply #843 Dátum: 2011, 10 12, 21:24:38 »
már nézem is :) :shock: :shock:

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #844 Dátum: 2011, 10 12, 21:29:26 »
Témázgatás nem megy,semafore kernelböl JVT vagy JVS kell?
téma kilőtte a telót,Cwm mentés nem töltött vissza,újra tettem,elindult fel tettem a semafort és most áll a Samsung  logónál.
felesleges köröket futottál (témázgatás), ami a te dolgod, de most másokat is túráztatsz  >:( :)
ha kicsit szabatosabban fogalmaznál, könnyebb lenne segíteni.
mit tettél újra? gyári háromfájlos romot odinnal? egyedül ez után van értelme semaphore kernel-t tenni, hogy legyen cwm, amiből mehet a cm rom. a semaphore-t viszont nem kell hagyni elindulni, akksi ki-be, háromgombos és úgy a cm. (Teremtőm, hanyadszorra írjuk le...) ugyanakkor annak el kell indulnia, már persze ha megfelelő kernel-t tettél az adott romhoz.
szüval lágyan érdeklődnék, hogy mi a csudát csináltál?  :D

Nem elérhető boken

« Reply #845 Dátum: 2011, 10 12, 21:38:01 »
felesleges köröket futottál (témázgatás), ami a te dolgod, de most másokat is túráztatsz  >:( :)
ha kicsit szabatosabban fogalmaznál, könnyebb lenne segíteni.
mit tettél újra? gyári háromfájlos romot odinnal? egyedül ez után van értelme semaphore kernel-t tenni, hogy legyen cwm, amiből mehet a cm rom. a semaphore-t viszont nem kell hagyni elindulni, akksi ki-be, háromgombos és úgy a cm. (Teremtőm, hanyadszorra írjuk le...) ugyanakkor annak el kell indulnia, már persze ha megfelelő kernel-t tettél az adott romhoz.
szüval lágyan érdeklődnék, hogy mi a csudát csináltál?  :D

mégegyszer 1000 bocs,Igen gyári 3 fájlos JVS-t,aztán semaphore-CWM-ből a CM7.1.
Elindult,megnéztem megy,szeretem.
Aztán láttam hogy ugye a beépitett kernel van benne,gondoltam ráteszem a semaphore-t még egyszer hogy az legyen rajta,odinból feltettem azután nem ment tovább a Samu logónál.
Témázgatást benéztem valóban,viszont nyakig úszom a melómban és ezért nem olvastam már vissza,viszont annyira tetszik ez a CM hogy mindenképpen ezt szeretném feltenni.
remélem ez most jobban sikerült(érthetőbb).
 :oops:

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #846 Dátum: 2011, 10 12, 21:57:37 »
mégegyszer 1000 bocs,Igen gyári 3 fájlos JVS-t,aztán semaphore-CWM-ből a CM7.1.
Elindult,megnéztem megy,szeretem.
Aztán láttam hogy ugye a beépitett kernel van benne,gondoltam ráteszem a semaphore-t még egyszer hogy az legyen rajta,odinból feltettem azután nem ment tovább a Samu logónál.
Témázgatást benéztem valóban,viszont nyakig úszom a melómban és ezért nem olvastam már vissza,viszont annyira tetszik ez a CM hogy mindenképpen ezt szeretném feltenni.
remélem ez most jobban sikerült(érthetőbb).
 :oops:
jajjajjajjajjajjjjjjjjj
a cm külön világ, ez nem csak egy különlegesen moddolt gyári rom. semaphore, darcore, voodoo kernelel itt feljetősek. van más cm/miui kernel, ha nagyon kell, éppen csak a szomszédos topikba kell átnézned....

Nem elérhető boken

« Reply #847 Dátum: 2011, 10 12, 22:00:02 »
jajjajjajjajjajjjjjjjjj
a cm külön világ, ez nem csak egy különlegesen moddolt gyári rom. semaphore, darcore, voodoo kernelel itt feljetősek. van más cm/miui kernel, ha nagyon kell, éppen csak a szomszédos topikba kell átnézned....
Már megyek is.
még egyszer köszi és szép estét. :ok: :ok: :ok:

Nem elérhető tnorbi

« Reply #848 Dátum: 2011, 10 12, 22:35:14 »
Gyors gombok? Itt a alsó dock ikonjairól beszélsz? Ha jól emlékszem az ADW launcher-ben (most éppen GO launcher-t ahsználok) meg lehet változtatni az ikonok méretét. %-os akksi? Azt meg be lehet állítani a Cyanogenmod beállításoknál. A rendszer egy csomó plusszt tartalmaz a gyárihoz képest, érdemes feltérképezni.

A redőnyön lévőkről... A %os aksi megvan, de az csak számokat ír(nekem van egy kinézet ami nagyon bejön, ezt próbálom majd beletenni)

Tényleg van benne egy csomó plusz, de számomra ezek nem érdemi dolgok... Pl rezeg vagy nem rezeg hívásnál/idegesítő/ A zárképernyő ki be animálás mondjuk ami így megfogott benne :D A legfontosabb, hogy egy dekát nem akad a cucc, amit más ROMról nem mondható el... Viszont ez a (túlzott) egyediséggel jár... Amit vagy megszokik az ember vagy megszökik :D

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #849 Dátum: 2011, 10 12, 22:59:22 »
rácuppanván a szerre   :D minden hiányosságát feledteti a mezítlábas android életérzés !  :ok:

félszegen kérdezném meg, hogy a gyári think free appot hogyan tudnám kompatibilissé tenni?
doc deodexelt romból kiszedett apk a system/app ba másolás majdan reboot nem pálya (ezidáig) a telepítéses módszer pláne...
más:
nektek is sűrűbben bontja a google szerverrel való kommunikésönt mint egy stock ROM ?

mindent leszámítva remek egy móka!

ui.: telenor online-osok! az "APN tipusa" részt nekem nem komálta az előirányzott "internet"-el csak a CM-es "default,supl"-al... :oops:
nálatok?

htzs kollega & CO. köszönet a szupportért :taps: