cm7-galaxys-bootloader.tar.md5 ezt külön fel kell tenni, vagy csak elég "update-cm-7-04102011-NIGHTLY-GalaxyS-signed"-ezt.
Mikor kell azt a bootloadert cserélni? Nemrég feltettem már ezt js5_bootloader.tar.md5,mielőtt felment a cm7, de nekem amúgy sem volt problémám vele, download és recovery menü mindíg is volt nekem.
Ha fel kell tenni, azt hogyan lehet a meglévő cm7 re?
Mit tapasztalnék ha nem lenne jó ami most fent van?
Ezen én is filóztam egy sort, és mivel az első oldalon nem kaptam rá választ, illetve a js5 bootloader telepítése óta nem volt gondom, nem jártam jobban utána. Tipp: csak valamelyik froyo bootloader átnevezve, ha gebasz van, ezt a cm bootloader-t használd...
Mikor kell: én két tünetet ismerek. 1. bootoláskor hangyás képernyő jelenik meg 2. extsd nem jelenik meg. Ez utóbbi már nem biztos hogy igaz, egy hete, amikor az első kernelek megjelentek, amik már tudták az extsd-t, a jv1/jvk bootloaderes samukon nem működött
Hogyan: szerintem mint a miui-nál - gyári rom, cwm kernel (vagy sztupy jpm) után, initial kernel előtt. De lehet, hogy ezt valahogy fel lehet cm-re is tolni. Javaslom, hogy fusd át a ciános fórumot, és okosíts ki bennünket! :-)