0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Sziasztok!Nekem szinte egész nap a kezemben van a telefonom,rengeteget netezek,letöltök videót nézek,szóval kapja rendesen,de elmegy egy napot....
mindent ugy tettem ahogy le van irva es megsem lätja az sd karit.kepek galeriaban ott vannak tarhely ki mutatja a kartyat,de sem file kezelo sem astro nem talälja?mi lehet a gass
csak a sajat file kezelojeben.external_sd be semmi.
Hazatértem.Az elmúlt hetek kalandozásai után oly üdítő változatosság, hogy minden megy (az egy_két ismert mumus kivételével persze), nincs fz, random reboot, és hasít rendesen. Meg fogyaszt is :-)És hát szép ez a szín :-) visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login Sent from a GALAXY far far away
Őőőőő... szépp őőő ha te mondod:D
Nekem egyetlen bajom van a CM 7 ecskevelMegpedig,h ha HD ban veszek fel akkor szokott akadni a video visszanezeskor.Nektek nincs ilyen problem?
Modder a Samsungnál! You are not allowed to view links. Register or Login!_2011-8-16/ Forrás: telefonguru /Aki tud, az tud......" a legokosabb" is tanulhat.....
A te linked nem tekinthető meg, én meg nem akarok a posztodba javítani, meg gondolom nem is lehet, ezért You are not allowed to view links. Register or Login a helyes link
Nemsoká itt a 100 as zip! You are not allowed to view links. Register or LoginHűtöm a pezsgőt!
Bonthatod...