alap kernellel 1500-1600 pont kérnyékén teljesít. Javítva van kb egy honapja a 3D driver is, azóta van kb 200 quadrant minusz, ellenben jobb és szebb 3D teljesítményt kapunk.
Személyes tapasztalat:
Én napi szinten már kb 2.5-3 hónapja használom. Egyre stabilabb. Igaz hogy 2G/3g-t nem használok, csak wifin keresztül netezem.
Akksi üzemideje érdekes. Ha lehuzom 10-kor a töltöről 98%-van, aztán este van hogy 15% körül van hogy 30%.
Attól függ mennyit wifizek, pdf-et olvasok, és zenét hallgatok, néha gps. Ez általában 2 aktiv netezést jelent + ugye a szinkron, pdf olvasás egyre gyakoribb (szerintem ez szivja nagyon le az akksit) 1-2 óra, zene meg 1-1.5 óra. Napi szinten a gps használat nálam csak 10-15perc.
Ergo a képernyő folyamatosan 3-4órát megy, ami ugye nem kevés kratfot eszik meg.
Kernelek közül én kipróbáltam a Glitch és Zacharias verzóját is. Öszintén a legstabilabb Bilboa-é volt, de őneki már SGS 2 van.
Ha valaki nagyon akarja huzni a gépet akkor érdemes a Glitch kernel, amugy a Zacharias-é is jó, bár néha tud érdekes restartokat, kiakadásokat okozni (akksi ki/be és akkor megy csak a gép)