Htzs nagybajszú barátom! Látom zöld vagy, és kijött a következő rc, én pedig megígértem, hogy az újat is kipróbálom. Mielőtt nekiállok, le írnád az általad használt, bevált frissítési procedúrát? Nem kell szőkenősen, (s)zökkenőmentesen, mint olvasom raikernél, működő wifisen, térerősen! Köszi
Ha még a külső sd-m is látszik az már kánaán, és sör!
Atyámfiai!
A telepítés (frissítés) bántóan ecccerű:
7: Choose "mounts & storage" and format system, data, cache
8: Flash MIUI RC4b.
Wifi rendben van (a korábban leírt trükkel, nem tudom másnál kell-e).
A mobilhálózatra nálam sem akart felcsatlakozni. Pontosabban megtalálta, regisztrált rá, de hibát is jelzett, hogy nem elérhető. Hívást tudtam fogadni, de indításnál hibát jelzett. Próbáltam újraindítani, repülő módba kapcsolni, majd vissza, de ugyanaz. Az apn-eket egyént hozta magától.
Az esti rutin keretében bírkóztam az egyik lányommal, majd visszatérvén azt láttam, hogy minden rendben van. Tessék tehát bírkózni, illetve családi állapottól függően testi elfoglaltságot keresni, és az megoldja a gondot!
Megerősítem: a külső kártya látható az /mnt/sdcard/external_sd könyvtárban, de USB-ről ez továbbra sem elérhető, ugyanitt csak egy "placeholder" állomány látható.
Még egy tanács: ne töröljétek le a backup állományokat, jól jöhet az alklamazások visszaállításához
A Titanium meg fc-zik, jól elböktem...