Hihetetlen, de én sem találtam meg az XDA-n sem, pedig onnan szedtem le. Sajnos Perpa gyűjtője nálam egy ideje nem elérhető.
Elküldtem Neked a gmail-es címedre, kérlek jelezz vissza, hogy megkaptad-e. Ha nem, akkor felrakom ftp-re.
Kíváncsi leszek a véleményedre a MIUI-t illetőleg.
Köszsönöm megkaptam, de még az előtt használtam az agyam és a CM7-es bootloaderrel lőttem be az okosságot....
Nos mivel nincs időm írogatni csak rövid konklúziót vonok le a Miui-ból és egyúttal a cían mod7-ből is mivel a Miu 10 percig volt fennt és folyamatos FC-k jöttek ezért gyorsan le is dúrtam. Van benne fantázia, de valahogy még nem az igazi, a térerő és adathálózat is ingadozik. Fel is tettem nagy hirtelen a Cyan7-et ami már látszik, hogy sokkal kiforrottabb, nem is volt fc-m de mire beállítottam pár dolgot el is tűnt az adathálózatom, és az istenért sem jött vissza,,,, rá 5 percre a térerő is haldoklott. A restart nem javított.
Ekkor feltettem egy JVK modemet ....EREDMÉNY: IMEI ELSZÁLLT....
-Csak semmi pánik mondnaná ANZO, nos mivel már nem 1 alkalommal kilőttem az efs mappát is gondoltam ezzel sem lesz baj, de a biztosnág kedvéért recoveryben visszaállítottam előbb, majd feldúrtam a jó öreg Stupy romot. És voalá jó lett az IMEI.
Nos tehát a Miui még nagyon gyatra szerintem, azonban a Cyan7 alakul, a kamerája az egyenesen borzalmas mindkettőnek, a fájlkezelőjük is, a böngésző nagyon gyors, a wifi - térerő- adatcsomag- folyton akadozik.
Quadrant rajongóknak: mindkét rom 1650-1750 között muzsikál.
Ha a Cyan ezen kis problémákat helyrehozza, akkor szerintem a MIUI is javulni fog, mert egyértelműen tőle függ. A MIUI nekem csak egy felhasználói felület a CYAN7-hez képpest.
Ja és ment is vissza a JVK, de ha őszinte akarok lenni, akkor nekünk a JS8 a legjobb eddig majdnem minden téren.