2024, 11 26, 02:47:40

Szerző Téma: [ROM] MIUI 2.3.4. for Galaxy S - NO MORE MCG UPDATES!  (Megtekintve 80856 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető ql4y3r

• Nem: Férfi
  • PDA: SGS20+ 5G (G986B) / N7 (2013)
  • PDA ROM: Stock Android 11 / LineageOS 18
Re: MIUI 2.3.3 for Galaxy S - v1.4.1
« Reply #150 Dátum: 2011, 04 15, 08:34:07 »
Ha valakinek kell a js5 bootloader: You are not allowed to view links. Register or Login

R2D20208

• Vendég
« Reply #151 Dátum: 2011, 04 15, 09:18:45 »
MIUI ban nem tetszett nagyon a bootanimáció, és a zenelejátszó. Másik GB - s ROM ból átrakjató szerintetek roor explorerrel a standard Samsung ? Képzeljétek, átmásoltam a belső sd - re az álltqlam letöltött MIUI s témacsogból témákat a belső sd re és nem találja a teló. Autómatikusan nem rakta be a témákhoz. De átmásolt pl képeket sem. MI lehet az oka? Hol kell keresni?

bezke

• Vendég
« Reply #152 Dátum: 2011, 04 15, 10:21:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hihetetlen, de én sem találtam meg az XDA-n sem, pedig onnan szedtem le. Sajnos Perpa gyűjtője nálam egy ideje nem elérhető.
Elküldtem Neked a gmail-es címedre, kérlek jelezz vissza, hogy megkaptad-e. Ha nem, akkor felrakom ftp-re.

Kíváncsi leszek a véleményedre a MIUI-t illetőleg.

Köszsönöm megkaptam, de még az előtt használtam az agyam és a CM7-es bootloaderrel lőttem be az okosságot....

Nos mivel nincs időm írogatni csak rövid konklúziót vonok le a Miui-ból és egyúttal a cían mod7-ből is mivel a Miu 10 percig volt fennt és folyamatos FC-k jöttek ezért gyorsan le is dúrtam. Van benne fantázia, de valahogy még nem az igazi, a térerő és adathálózat is ingadozik. Fel is tettem nagy hirtelen a Cyan7-et ami már látszik, hogy sokkal kiforrottabb, nem is volt fc-m de mire beállítottam pár dolgot el is tűnt az adathálózatom, és az istenért sem jött vissza,,,, rá 5 percre a térerő is haldoklott. A restart nem javított.
Ekkor feltettem egy JVK modemet ....EREDMÉNY: IMEI ELSZÁLLT....
-Csak semmi pánik mondnaná ANZO, nos mivel már nem 1 alkalommal kilőttem az efs mappát is gondoltam ezzel sem lesz baj, de a biztosnág kedvéért recoveryben visszaállítottam előbb, majd feldúrtam a jó öreg Stupy romot. És voalá jó lett az IMEI.

Nos tehát a Miui még nagyon gyatra szerintem, azonban a Cyan7 alakul, a kamerája az egyenesen borzalmas mindkettőnek, a fájlkezelőjük is, a böngésző nagyon gyors, a wifi - térerő- adatcsomag- folyton akadozik.

Quadrant rajongóknak: mindkét rom 1650-1750 között muzsikál.

Ha a Cyan ezen kis problémákat helyrehozza, akkor szerintem a MIUI is javulni fog, mert egyértelműen tőle függ. A MIUI nekem csak egy felhasználói felület a CYAN7-hez képpest.

Ja és ment is vissza a JVK, de ha őszinte akarok lenni, akkor nekünk a JS8 a legjobb eddig majdnem minden téren.

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #153 Dátum: 2011, 04 15, 10:42:41 »
Ha a Cyan ezen kis problémákat helyrehozza, akkor szerintem a MIUI is javulni fog, mert egyértelműen tőle függ. A MIUI nekem csak egy felhasználói felület a CYAN7-hez képpest.

Ja és ment is vissza a JVK, de ha őszinte akarok lenni, akkor nekünk a JS8 a legjobb eddig majdnem minden téren.

My pleasure.
A Miui használhatóságát tekintve szerintem jobb a helyzet, mint ahogy lefestetted, de amúgy a két utolsó megállapításoddal telejesen egyet tudok érteni. (Jól döföd, Komám!)  :D
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető dombi

• PDA: Lg G2
« Reply #154 Dátum: 2011, 04 15, 11:29:03 »
Froyoról kell kezdeni. . . Egy kis segítség: You are not allowed to view links. Register or Login
Az én leírásomban is ez szerepel... ;)

Nekem is volt az elején problémám,mert én is 2.3-ról mentem át, azért is néztem alaposan utána a telepítésnek az xdán, ebből csináltam a magyar leírást, és így csináltam én is. Próbáld meg esetleg tényleg más odinnal, pl.1.3, tegyél fel újra egy gyári js8-ast 512pit-tel repartitionnel, várd meg míg elindul, majd nyomj neki egy factory resetet, kóddal vagy akár recoveryből is, tedd fel a bootloadert is, majd a sm 13-ast, majd folytasd a leírás szerint. Mennie kell! :ok:

Köszi szépen  :ok:, úgy néz ki a bootloadert nem tette fel a régebbi odinnal, csak az 1.82-vel.
Viszont megy vissza a JVK, mert nincs wifi-m, és az IMEI is elszállt. Majd ha lesz egy stabil verzió akkor teszem is fel.

A billentyűzet viszont nagyon jó lett.  :taps:

R2D20208

• Vendég
« Reply #155 Dátum: 2011, 04 15, 15:07:26 »
Művészúr témája pillanatokon belül elérhető XDA - n ha valakit érdekel, nagyon jónak tűnik... :ok:

Nem elérhető muveszur

• ROMMER
  • Navigáció / Navigation: iGo My Way
  • PDA: i9000 Galaxy S
  • PDA ROM: Doc 9.1.4 JS3 base, ZSJPE modem, speedmod k13A 500 Hz kernel
« Reply #156 Dátum: 2011, 04 15, 16:09:52 »
Itt is van a témám:
Muveszur's MIUI Minimal Black Theme 1.1
[/u][/b]
[/u][/b]

Biztos vannak benne hibák még a felsoroltakon kívül, de azért remélem együtt tudtok vele élni...meg vasárnap jön egy update az rc5-s framework-res.apk-val is.
Galaxy S segítségnyújtás Debrecenben!!!

R2D20208

• Vendég
« Reply #157 Dátum: 2011, 04 15, 16:43:00 »
 RC5

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #158 Dátum: 2011, 04 15, 17:24:17 »
 RC5
Changelog by Kenia1234:

-Updated all the packages to 1.4.15
-Based on codeworx kernel (not on chinese's MIUI as I stated before just because this one is cleaner in my opinion) that smoothness wasn't dued to kernel!!
-MIUI camera now works!!

PS some users seem to have some problem with the gsensor....if you do too...just flash another compatible kernel...

Nem elérhető muveszur

• ROMMER
« Reply #159 Dátum: 2011, 04 15, 17:59:44 »
Közben teszteltem a témámat rc5-n, tökéletesen működik!!! :D

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #160 Dátum: 2011, 04 15, 20:17:58 »
Kíváncsivá tettél! Megsasolom, úgyis nehéz napom volt, jól jöhet egy kis emos hangulatvilág. :-)

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #161 Dátum: 2011, 04 15, 20:20:47 »
Kíváncsivá tettél! Megsasolom, úgyis nehéz napom volt, jól jöhet egy kis emos hangulatvilág. :-)
az elismerés példaértékű kimutatása... ez igen :D
a staff-oknak ez persze megengedett :p

Szerk htzs: erre vártam, hogy beleszerkeszthessek valamelyik hozzászólásodba!!!!  :D :D :D
Hát feltűnt?   ;)

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #162 Dátum: 2011, 04 15, 20:35:33 »
Idézetet írta: tariattila link= :Dtopic=3329.msg296334#msg296334 date=1302891647
az elismerés példaértékű kimutatása... ez igen :D
a staff-oknak ez persze megengedett :p

Szerk htzs: erre vártam, hogy beleszerkeszthessek valamelyik hozzászólásodba!!!!  :D :D :D
Hát feltűnt?   ;)
na ez durva! kikérem a szólásom szabadosságát!
sőt mi több azonnal követelem a saját editke lehetőségemet!
ha másért nem hát azért, hogy én is átszerkeszthessem a tieidet

kinek adtál fél disznót ezért az opsönért?

szerk: tariattila... végre magammal beszélgethetek ( régi vágyam vált valóra ) :shock:

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #163 Dátum: 2011, 04 15, 21:03:49 »
na ez durva! kikérem a szólásom szabadosságát!
sőt mi több azonnal követelem a saját editke lehetőségemet!
ha másért nem hát azért, hogy én is átszerkeszthessem a tieidet

kinek adtál fél disznót ezért az opsönért?

szerk: tariattila... végre magammal beszélgethetek ( régi vágyam vált valóra ) :shock:
Nem mondhatom meg, menrt akkor meg kellene, hogy .... ööö meg kellene szakítanom a cimbaságot veled, és azt nem akarhatod!
Tolod is azt a MIUI-t felfele, vagy csak a szájtot tátod itt a topikban?

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #164 Dátum: 2011, 04 15, 21:33:40 »
Nem mondhatom meg, menrt akkor meg kellene, hogy .... ööö meg kellene szakítanom a cimbaságot veled, és azt nem akarhatod!
Tolod is azt a MIUI-t felfele, vagy csak a szájtot tátod itt a topikban?
csak nézelődök és nem tolok :D
azt a sztaffokra bízom és olvasom reportjaikat... jól működő romokhoz nagyon nehezen nyúlok
majd ha minden csapból a miau folyik akkor persze kénytelen leszek váltani mert megszólnak :D

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #165 Dátum: 2011, 04 15, 21:39:20 »
Jól néz ki, már a saját samumon nézve mondok véleményt. Nem is olyan emos!  :D
Lenne egy észrevételem: a legördülő ablakon lévő kapcsolók esetében nem elég kontrasztos a ki/be állapot közti különbség. Vagy a kikapcsolt állapotot lehetne jobban szürkíteni, vagy az alsó füllentyűkön használt kék színt a bekapcsolt piktogramokhoz használni. (Én utóbbit preferálnám)
Várom a holnapi r5-ös alapú változatot, jó munkát, gratula és köszönet!  :ok:

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #166 Dátum: 2011, 04 15, 21:44:32 »
 >:( Én mindég várom hogy jöjjön ujabb és ujabb változat ebböl a MIUI-bol.Sajnos ahogy észreveszem minnél ujabb a fejlesztés,annál több dolog nem dolgozik nálam.Valami miatt nem kedveli az én sgs -met  :hmm: Most ez az rc5 tökéletesen felment,de viszont a kamera nálam továbbra se dolgozik tökéletesen.A videót felveszi,méghozzá úgy hogy a kijelzőn csak tök sötét a kép.Semmit se látni.Viszont ha belemegyek a lejátszásba ,akkor ot van de csak a hang van rögzitve.A fenyképezőből is hiányzik a nézőkép. Vaktában azért tudok lövöldözni képeket.MILYEN ÉRDEKES EZ IGY  >:( A divx még mindég nem mükszik.Na mentem vissza a Tiramira  :oops:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető Skippy

• Gengszter
  • Navigáció / Navigation: igo,sygic aura
  • PDA: SAMSUNG Galaxy S
  • PDA ROM: Tsunamics
« Reply #167 Dátum: 2011, 04 15, 21:58:37 »
>:( Én mindég várom hogy jöjjön ujabb és ujabb változat ebböl a MIUI-bol.Sajnos ahogy észreveszem minnél ujabb a fejlesztés,annál több dolog nem dolgozik nálam.Valami miatt nem kedveli az én sgs -met  :hmm: Most ez az rc5 tökéletesen felment,de viszont a kamera nálam továbbra se dolgozik tökéletesen.A videót felveszi,méghozzá úgy hogy a kijelzőn csak tök sötét a kép.Semmit se látni.Viszont ha belemegyek a lejátszásba ,akkor ot van de csak a hang van rögzitve.A fenyképezőből is hiányzik a nézőkép. Vaktában azért tudok lövöldözni képeket.MILYEN ÉRDEKES EZ IGY  >:( A divx még mindég nem mükszik.Na mentem vissza a Tiramira  :oops:

dettó :D
nekem sokszor a képernyő zár se jött be csak egyből a cuccos pedig én szeretek képernyőzárakkat feloldani :D  videót se sokat csinálok egyszer akartam akkor se tudtam sajnos. a beállításokat megszoktam 1nap alatt de aztán le is szedtem a romot mert valahogy nekem ez nem jön be de akinek tetszik használja esészséggel!:D
és szintúgy megyek vissza tiramisura

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #168 Dátum: 2011, 04 15, 22:06:02 »
Melyik kamera alkalmazást próbáltam, merthogy kettő van rajta, bizonyára észrevetted (Camera / MIUI Camera). Na mindegy, már tovaröppentél...
Nálam az android keyboard fc-zett cefetül, de úgysem azt használom, így indefferens.

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #169 Dátum: 2011, 04 15, 22:24:54 »
Melyik kamera alkalmazást próbáltam, merthogy kettő van rajta, bizonyára észrevetted (Camera / MIUI Camera). Na mindegy, már tovaröppentél...
Nálam az android keyboard fc-zett cefetül, de úgysem azt használom, így indefferens.
Ahogy irod,már továbbröppentem. :oops:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #170 Dátum: 2011, 04 15, 22:30:04 »
Nálam közel tökéletesen:
- világos párdeszédablakba (pl. gmail account beállítás) beírt szöveg világos marad, alig látszik
- beéptett file manager fekete háttere fehérre vált, amikor scroll-ozol
- beépített email: levelek fejléce olvashatatlan

Nem elérhető muveszur

• ROMMER
« Reply #171 Dátum: 2011, 04 16, 08:17:28 »
Nálam közel tökéletesen:
- világos párdeszédablakba (pl. gmail account beállítás) beírt szöveg világos marad, alig látszik
- beéptett file manager fekete háttere fehérre vált, amikor scroll-ozol
- beépített email: levelek fejléce olvashatatlan

Köszi a visszajelzéseket!
-A párbeszédablakra és minden olyan szövegre, ahol kis négyzetbe kell beírni a dolgokat, megvan a javítás már (sajnos ez rc4c-n is így van, elkerülte a figyelmem)
-Na ez az rc5 ajándéka :D FileExplorer pedig tökéletesen megy
-Szintén rc4c-s hiba is, választanom kellett, megpróbálom javítani, de tegnap legalább 3 órát vertem el eredmény nélkül, ha sikerült javítani, máshol keletkezett bug...

Vasárnap remélem lesz időm, hátha lesz addigra rc5b is...

R2D20208

• Vendég
« Reply #172 Dátum: 2011, 04 16, 08:28:15 »
Köszi a visszajelzéseket!
-A párbeszédablakra és minden olyan szövegre, ahol kis négyzetbe kell beírni a dolgokat, megvan a javítás már (sajnos ez rc4c-n is így van, elkerülte a figyelmem)
-Na ez az rc5 ajándéka :D FileExplorer pedig tökéletesen megy
-Szintén rc4c-s hiba is, választanom kellett, megpróbálom javítani, de tegnap legalább 3 órát vertem el eredmény nélkül, ha sikerült javítani, máshol keletkezett bug...

Vasárnap remélem lesz időm, hátha lesz addigra rc5b is...
És addigra magyar is jön már hozzá :)

Nem elérhető muveszur

• ROMMER
« Reply #173 Dátum: 2011, 04 16, 09:07:32 »
És addigra magyar is jön már hozzá :)

Hát a témám meg a magyar nyelv (a bmarko-féle) az üti egymást sajnos...Majd ha lesz multilanguage, akkor arra megcsinálom a témát...de amíg minden-féle verzió lesz, meg ahhoz külön még magyar nyelv is pár nap késéssel, addig nincs értelme megcsinálni magyarra is...

Azon gondolkozgatok, hogy szétbontsam-e a témámat egy cwm-es update.zip-re és egy .mtz-re, és akkor talán egyszerűbb lenne követketni a framework-res változásokat.... :(

R2D20208

• Vendég
« Reply #174 Dátum: 2011, 04 16, 09:18:31 »
Hát a témám meg a magyar nyelv (a bmarko-féle) az üti egymást sajnos...Majd ha lesz multilanguage, akkor arra megcsinálom a témát...de amíg minden-féle verzió lesz, meg ahhoz külön még magyar nyelv is pár nap késéssel, addig nincs értelme megcsinálni magyarra is...

Azon gondolkozgatok, hogy szétbontsam-e a témámat egy cwm-es update.zip-re és egy .mtz-re, és akkor talán egyszerűbb lenne követketni a framework-res változásokat.... :(
Mert amugy markoféle magyar nyelv megvan már? Én ugy tudom melozik még rajta. Tévedek? Amugy az a jo a témádban,hogy miui témát rátöltve is megmarad. Tudtad amugy? Te vagy amugy művészúr? Szeva! :-D