Ezt nem tudom. CM7-hez nem volt még szerencsém... igazából valahogy nem vonz a cm7...majd talán 1x inkább akkor már inkább Bezke romja vagy Darky.. btw nem is értem miért nem a 2.3-as Samsung kernelt használják fel a MIUI-hoz és alakítanák át pikpakk, mintsem hogy most szüttyögnek a Nexus S átmókolt Cm7 kernellel
A team hacksung-os cm7-et probaltam egyszer, kb. fel orat volt fent, nem tetszett, meg bajdnem sikerult vele brickelnem is az sgs-t:D A hivatalos nightly-kat meg nem probaltam. Froyo-nal meg foztem a Doc romokat, de most a stock JVP gingerbread annyira jol sikerult szerintem (persze ext4-el megtamogatva), hogy nem is nagyon nezegettem custom romokat. De az MIUI-al mar regota szemezgettem es csak gyozott a kivancsisag:) Egyelore bejon, csak tenyleg bazi gyorsan szivja az akksit ha csinalok is rajta valamit es nem az asztalon hever:/
A Nexus S-hez annyit, hogy tegnap mikor feltettem a 7.5-ot jott egy e-mail a Google-tol, hogy eszleltek, hogy Nexust hasznalok:D Ezen kicsit meglepodtem, de akkor igy mar ertem miert tortenhetett:D
Darky-hoz amugy szinten nem volt szerencsem es kovezzetek meg, de a Bezke altal keszitett dolgokban annyira sok a modositas/atszabas a framework-ben meg az appokban, hogy nekem egyaltalan nem jon be
Bar ha csinalna egy jo kis TouchWiz4 UI-os romot azt azert meglesnem:)