0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Bocsika!!feltelepített mindent,meg neztem egyesével!!De akkor sincs tarcsazo......!Nem akarom-e miatt le törölni
Nem kell törölnöd semmit, illetve mégis:bemész a beállítások - alkalmazások - minden alkalmazás - itt megkeresed a launchert, gondolom a tw-t használod - majd adatok törlése
Hát követtem az utasításaid,de sajna igy sem jo!!Elinditottam a másik Launchert ott van appok.de nekem nem igy irja,hogy TW Launcher hanem com.sec.android.app.twlauncher.launcher.Ja es sajna marketem sincsen Mar ujra raktam az apk-kat is.de semmi!
kár volt újra raknod , mert benne van minden.képernyő hosszan-Shortcuts-Applications.
Köszi Isten Király vagy!!nem raktam meg ujra a rendszert,de közel áltam hozzá!!csak a Market még minding nem koser nem tudok le tölteni és Pc-s Marketröl se telepít a telora wifivel.
ha a marketet is újra raktad az bekavarhat.Szvsz kezd előről.
Előtte se volt market!!
sajna nem tudom mi lehet a bibi.
Kiprobaltam ezt a romot is, de meg tudnatok mondani, hogy lehet elohozni a kulonbozo kepernyozarat, ami a screenshotokon is van? Es legfokepp a tw launcher beallitasokat? Nem talalom:(
beállítások - kijelző - unlock screen, legalább is az ultimate romnál, de tiramisunál is erre kell keresni, szerintem.
Koszi, az unlock megvan.Ami meg mindig hianyzik: tw launcher alap settings.-:> hiaba torlom a beallitasait, nincs settings menum a progihozA market hianyzik : a shortcut -> applicationsbol is hianyzik...Ezekhez otlet esetleg?
CWM-ból nem tom feltenni, odinnal nem lehet?
CWM-ban csak olyan opció van hogy apply sdcard update.zip. rámegyek,kiirja pirossal hogy E:failed to open/mnt/internal_sd/update.zip(no such file or directory) E:signature verification failedinstallation aborted
Ilyen egyáltalán nincs ?Install zip from sdcard és choose zip from sdcard
Egyáltalán nincs!Rom managerrel is próbáltam flash-elni CWM-ot, de ugyanaz.Csak update.zip lehetőség van és nem fogad el semmit.Mi lehet a problemo?
Milyen kerneled van?
Az a baj hogy nem olvastad el becsülettel a telepítési útmutatót.Gyári,3e-s kernelben,ami nem is cwm, persze hogy nincs install zip.Tegyél fel egy custom kernelt,pl a speedmodot és abból tudod majd telepíteni a romot.