2024, 11 24, 00:28:48

Szerző Téma: [ROM] RomKonyha 2012-01-13 (JVU)  (Megtekintve 57099 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető sztrogoff19

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Note3
  • PDA ROM: Gyári
Üdv mindenkinek,

azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy ha frissíteném GB-re a 2.2.1 főzött ROM-al szerelt  SGS-emet, akkor először is fel kell raknom egy samfirmware-s GB ROM-ot, utána egy kernelt amiben van CWM és ezek után jöhet a konyhában készített ROM. Tudomásom szerint nem lehet egyből főzött GB-t ráereszteni a konyhás 2.2.1-re.

Ezt jól tudom ? Aztán a PDAFC GB FAQ-n olvastam, hogy a CF-Root kernel-ben van CWM, ha azt felteszem, akkor utána egyből jöhet a főzött ROM, igaz ? De volt ott Vodoo kernel is, az is jó, abban is van CWM ?

A segítséget előre is köszönöm !
Aquila non captat muscas

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
You are not allowed to view links. Register or Login
Üdv mindenkinek,

azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy ha frissíteném GB-re a 2.2.1 főzött ROM-al szerelt  SGS-emet, akkor először is fel kell raknom egy samfirmware-s GB ROM-ot, utána egy kernelt amiben van CWM és ezek után jöhet a konyhában készített ROM. Tudomásom szerint nem lehet egyből főzött GB-t ráereszteni a konyhás 2.2.1-re.

Ezt jól tudom ? Aztán a PDAFC GB FAQ-n olvastam, hogy a CF-Root kernel-ben van CWM, ha azt felteszem, akkor utána egyből jöhet a főzött ROM, igaz ? De volt ott Vodoo kernel is, az is jó, abban is van CWM ?

A segítséget előre is köszönöm !

jvb rom bootloaderrel, repartitionnel 512 pit:
tedd fel, utána a cf-root kernelből a jvb-t
azt is odinnal (előtte tömörítsd ki, hogy *.tar legyen), majd mehet recoveryből a konyhai gb 2.2

ja, és ha fugu kerneles romot akarsz főzni, akkor az nowipe legyen, a cf kerneles lehet wipe is
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ql4y3r

• PDA: SGS20+ 5G (G986B) / N7 (2013)
  • PDA ROM: Stock Android 11 / LineageOS 18
Marcedli, mit tudsz arról, hogy mikor kerül konyhába az új gb? Esetleg tw4 opció lesz e benne és egyéb újdonsült finomságok (css, modem, sounds, bottanim)? Válaszodat előre is köszönöm.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Marcedli, mit tudsz arról, hogy mikor kerül konyhába az új gb? Esetleg tw4 opció lesz e benne és egyéb újdonsült finomságok (css, modem, sounds, bottanim)? Válaszodat előre is köszönöm.

időpontot nem tudok, de hamarosan :)

igazából egy nagyobb konyha átalakítás van folyamatban. és persze benne lesznek az sgs2ről átportolt újdonságok is

kitartás! :)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ql4y3r

időpontot nem tudok, de hamarosan :)

igazából egy nagyobb konyha átalakítás van folyamatban. és persze benne lesznek az sgs2ről átportolt újdonságok is

kitartás! :)

Türelmesen várunk/várok:) Köszönöm a felvilágosítást.

Nem elérhető zorromoto

Engem is elért az akkuveszedelem.Alap jvb-re pakoltam az itt elérhető doc-ot.Ment is rendesen de tegnap ,kb 1hónap használat után előjött az anroid rendszer magas fogyasztása.Annyi tőrtént hogy feltettem 2 játékot bár nem tudom mi köze lehet hozzá.

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
Engem is elért az akkuveszedelem.Alap jvb-re pakoltam az itt elérhető doc-ot.Ment is rendesen de tegnap ,kb 1hónap használat után előjött az anroid rendszer magas fogyasztása.Annyi tőrtént hogy feltettem 2 játékot bár nem tudom mi köze lehet hozzá.
amennyiben előtte nem volt gond akkor elég sok köze lehet hozzá :oops:

Nem elérhető zorromoto

amennyiben előtte nem volt gond akkor elég sok köze lehet hozzá :oops:
Annyit még hozzátennék , hogy nem azonnal ahogy feltettem. Felraktam délelött. Játszadoztam egész nap majd este hírtelen bummm.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
1. hszt frissítettem, ha valaki nem tudná, hogyan kell egy gb custom romot felrakni :)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Ha valaki kíváncsi egy doc rom alfa változatára, annak itt egy JVH:

optimalizálva, deodexelve, kicsit tweakelve, WIPE verzió

ajánlott hozzá egy supercurio kernel, amíg nem lesz jobb :)

INSTALL METHOD : FOR v3

1. Flash stock JVH with ODIN (<-- linket találtok az 1. hsz-ben)
2. Flash a Custom Kernel
3. Reboot recovery.
4. Install
5. Flash Custom JVH kernel (e.g voodoo)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
De a konyha bezzeg hangos, romol bőszen a cimbalmos :)

jvh a béta konyhán tálalva!

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm

Néztem délelött, hogy maintenance volt, sejtettem hogy ez lesz.

Oszt launcher 4 van-e benne? any changelog?

Nem elérhető sonnenkinder

• PDA: Samsung Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: I9505XXUBMEA
Néztem délelött, hogy maintenance volt, sejtettem hogy ez lesz.

Oszt launcher 4 van-e benne? any changelog?

Ha  TW 4-re gondolsz, az van benne  (legalábbis a generator-ban lehet választani).
Inkább az a kérdés, hogy melyik a "legajánlottabb" kernel és modem?
És természetesen van-e valakinek bármilyen tapasztalata? :)

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
Ha  TW 4-re gondolsz, az van benne  (legalábbis a generator-ban lehet választani).
Inkább az a kérdés, hogy melyik a "legajánlottabb" kernel és modem?
És természetesen van-e valakinek bármilyen tapasztalata? :)
Ehh, bocs, igazad van. Olyan régen föztem, hogy el is felejtettem, hogy van a konyhán launcher választó. Asszem délután kipróbálásnak vetem alá.

Nem elérhető ql4y3r

Örömmel hallom. Az a bizonyos call bug jelen van még jvhnál is?

Nem elérhető ql4y3r

A jvbn készült nandroid mentésemet visszatolhatom jvhra, nem lesz baj? Köszönöm.

Nem elérhető ql4y3r

A jvbn készült nandroid mentésemet visszatolhatom jvhra, nem lesz baj? Köszönöm.

Megoldódott:)

Nem elérhető sztrogoff19

Köszönöm szépen a válaszodat marcedli :)

Egyben gratulálok az 1. hsz.-hez, igen korrekt lett. Ha minden jól megy, a holnapi napon frissül is a kicsikém :)

Annyi kérdésem még had legyen a Tisztelt Nagyérdemű PDAFC-közösséghez, hogy szerintetek GPS szempontjából melyik a legjobb modem a konyhán?

Anno nekem a JPY nagyon hazavágta, a JPX elment, most talán ZSJPE van fent, ezzel elmuzsikált, de ma kellett használni a munkám során és nem volt valami fényes, sokára talált jelet, plusz még többször is alaposan lemaradt :(

Végül még egy utolsó kérdés, konyhán mit érdemes főzni, JVB-t ? Ahogy olvastam a JVH még kiforratlan, vagy csak én tudom rosszul ?
Aquila non captat muscas

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag

Egyben gratulálok az 1. hsz.-hez, igen korrekt lett. Ha minden jól megy, a holnapi napon frissül is a kicsikém :)

Annyi kérdésem még had legyen a Tisztelt Nagyérdemű PDAFC-közösséghez, hogy szerintetek GPS szempontjából melyik a legjobb modem a konyhán?

Anno nekem a JPY nagyon hazavágta, a JPX elment, most talán ZSJPE van fent, ezzel elmuzsikált, de ma kellett használni a munkám során és nem volt valami fényes, sokára talált jelet, plusz még többször is alaposan lemaradt :(

Végül még egy utolsó kérdés, konyhán mit érdemes főzni, JVB-t ? Ahogy olvastam a JVH még kiforratlan, vagy csak én tudom rosszul ?

először próbáld ki a JVH-t, ha nem jön be valami miatt, akkor JVB :)

nekem modemből a JVO teljesen jó, de igazából a JVK modemmel sem volt semmi bajom :)

Nem elérhető tequila77

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: ICS

Pár napja főztem egy romot JVO modemmel, és mondhatom szinte tökéletes lett a gps-m vele.

Nem elérhető sztrogoff19

Marcedli, tequila,

köszönöm szépen a válaszokat :)

Igaz, hogy ma már nem lesz időm frissülni, de majd vasárnap ott az egész délután  :taps:
Aquila non captat muscas

Nem elérhető sztrogoff19

Üdv,

közben találtam még kérdeznivalót :-)

Megnéztem a Marcedli álta az 1. hsz-ben linkelt konyhát és az tűnt fel, hogy az nem az általam eddig használt konyha. Az általam használt "régi" konyhát nem tudom linkelni, mert telefonról írok és itt nincs elmentve a kedvencekhez.

Az itteni konyhában nincs csak multi CSC, az jó lesz ? Nem fog elmászni az IMEI ? Az ott mellékelt gyári böngető milyen ? Nekem a 2.2.1-s gyári van most, igen fajin, van ilyen jó az új is ?

Lenne még kérdésem, csak perpill nem jut eszembe, majd legközelebb :D

A válaszokat előre is köszönöm :-)
Aquila non captat muscas

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
Üdv,

közben találtam még kérdeznivalót :-)

Megnéztem a Marcedli álta az 1. hsz-ben linkelt konyhát és az tűnt fel, hogy az nem az általam eddig használt konyha. Az általam használt "régi" konyhát nem tudom linkelni, mert telefonról írok és itt nincs elmentve a kedvencekhez.

Az itteni konyhában nincs csak multi CSC, az jó lesz ? Nem fog elmászni az IMEI ? Az ott mellékelt gyári böngető milyen ? Nekem a 2.2.1-s gyári van most, igen fajin, van ilyen jó az új is ?

Lenne még kérdésem, csak perpill nem jut eszembe, majd legközelebb :D

A válaszokat előre is köszönöm :-)
haj
jó a multi csc semmi nem mászik sehova (bár ez az alkoholmennyiségtől is függhet) :D
a 2.3.3 böngettyű az elég gyors bár van visszalépés (nekem annak számít: némi kockásodás és a görgetés megakadása ami nem képernyőnként tördel hanem valahogy egész hülyén)
a froyokba én mindig a 2.2-es böngészőt főztem a 2.2.1 helyett viszont haladni kell a korral !  :p

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
haj
jó a multi csc semmi nem mászik sehova (bár ez az alkoholmennyiségtől is függhet) :D
a 2.3.3 böngettyű az elég gyors bár van visszalépés (nekem annak számít: némi kockásodás és a görgetés megakadása ami nem képernyőnként tördel hanem valahogy egész hülyén)
a froyokba én mindig a 2.2-es böngészőt főztem a 2.2.1 helyett viszont haladni kell a korral !  :p

esetleg haladj tovább:
JVH böngi akármennyi tabbal:

Nem elérhető gomboc-artur

• PDA: galaxy s IV i9505 galaxy tab2 7"
  • PDA ROM: mkf
hali ha jól tudom a főzött rom-ok témázhatóak
ez érvényes a romkonyhában főzöttekre is ?
és ha igen akkor hol találok (esetleg kipróbált ) témákat

köszi ga