0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Én is teszteltem de nekem egy rakás sz.. volt merült lassú volt fagyott. Ezért ment vissza a jó öreg JVS
Jónak tűnik, de nem merem feltenni... Inkább maradok a stabil stock jvt-nél...
Fogalmam sincs ki mit csinál, de nekem minden frankó és semmi bug.Az akksi jó, a sebesség jó, sok szabad ram stb... A hiba biztos az Ön készülékében van.
Dettó. Július óta van nálam az SGS és idáig ez a legstabilabb, leggyorsabb ROM. Bezke Silkslim-e is jó volt, de ebben töb a szabad RAM és 1.2-n szépen muzsikál, plusz aksi fogyasztás nélkül....
na várjatok gyerekek. először anno felraktam a RE. változatot utána a finalt. Nálam tényleg mindig lefagyott, tweak-et sem raktam (azt se tudom hogyan kell ) esetleg valami ötlet? rakjam fel újra,hát ha megjavul?
Rakd fel újra A fiamnál ez az egyetlen rom, amelyiknél nem panaszkodik, pedig amikor hozzákerült kipróbáltunk egy csomót. Biztos azért, mert az enyém volt a telefon, és én a Darky romokat szerettem. SGS2-n is mindig ahhoz térek vissza a próbálkozások után.
van, aki a BDSM-et szereti
Köszike,de tw4-el felvértezett verzió rakoncátlankodott mindig. Ott írta is ,h nem annyira stabil,de rendben felrakom újra. Egy kérdés ( ezt sosem értem/tudom) kell új kernel vagy ez a romban van benne?
"Gyakorlása felkészültséget, figyelmességet és bizalmi kapcsolatot feltételez."
Sziasztok!Sztupy féle romról frissítettem a 10.2 majd 10.2.2 -re, és nálam is jelentkezik random fagyás + újraindulás dolog.Van valami ötlet, hogy mi a baj? Újrarakást már próbáltam, eredmény ugyanaz...
tedd fel a gyári JVT-t bootloaderrel, és utána csak másik romot...akár a darkyt...sokminden változott azóta
Értem, köszi!n00b veszély!gyári JVT-t honnan? Megvan: )You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginEzek kellenek ugye?
inkább ezt: Keresd fel a You are not allowed to view links. Register or Login oldalt, majd:Samsung > 2.I9000 > Stock_Roms_for_i9000 > XXJVT Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
én is ezzel szenvedtem,de újra raktam és azóta 1x csinálta a fagyást ( lehet lesz még több is)
Nekem kb 10 percenként fagy rendes használat közben.