0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
recoveryben
Első oldalon az van, hogy legyen kikapcsolva... Azt hittem, hogy a darky appról beszélsz... nagyon kusza ez a cuccos... Első oldalt szerintem frissíteni kéne..
You are not allowed to view links. Register or Loginitt nem is mennek recovery-bevagy ez mi?
Ez a marketről leszedhető app amivel telepíteni kell a ROMot Most fogok belevágni a probálgatásba Bár azt nem tudom, hogy az EE mit jelöl
köcce , de ott mire? mert én így még nem csináltam.
Bár azt nem tudom, hogy az EE mit jelöl
Én így csináltam a 10.2-est: You are not allowed to view links. Register or LoginA 10.3-ast csak rá akarom ereszteni no wipe módon ma este erre.
Keressétek vissza, amikor először írtam, hogy telepítettem a Darky-t. Ott van két link a Darky fórumára, én azok alapján csináltam.
Azzal csak annyi a baj, hogy 10.2 LEhet, hogy a 10.3hoz nincs új alap, hanem a 10.2é is jó hozzá?
és ott melyik a Ficeto RE alapra ?meg ez jvq? nemhol lehet a jvr?mert inkább arra tenném,ha lehet.
bizti van mert mint irtam tegnap töröltem de fogalmam sincs honnan szedtem le.
Ha firefoxod van és még nem törölted akkor megnézheted a letöltéseknél... Ott fel lehet ugrani a letöltés helyéreVagy az előzményeknél is megkeresheted
Én most nem értem? Ti JVR alapra akarjátok tenni a Ficetot, majd úgy a Darkyt?
Hopp mit találtam... a barátunk You are not allowed to view links. Register or LoginItt volt a link: You are not allowed to view links. Register or LoginEz lehet az?
JVR alapú ficetót akarunk, és arra rakni a Darkyt
...ez még mindig fenn áll? mert ezért váltott az illető bezkére
olvasgattam itt visszább egy kicsit és ezt találtamidézemSziasztok találtam új Darky romot fel is tettem. Nagyon jó egy pici hiba van és nem tudom miért. Ha valakinek kicsitt több angol tudása van mint nekem megkérdezhetné Darky-t a saját oldalá miért lehet. Hiba: A wifi állandóan kikapcsol akkor is ha használom, maga az eszköz nem kapcsol ki csak nem kapcsolódik miután kilövöm a wifit majd ujra kapcsolom müködik egy darabig aztán megint nem megy. Elöre is köszi.és ezt 10.2-nél irjaez még mindig fenn áll? mert ezért váltott az illető bezkére
Csak kilestem a nevét a vidiből You are not allowed to view links. Register or Login
igen ő volt az