0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Azt értem, hogy működik. De MI?
Csak azt mondja már meg valaki, hogy mi javul majd pontosan? Gyorsabb lesz, lesz benne 25 millió játék vagy reggelente ébresztő előtt lefőzi a kávét?
Köszi limahl, hát majd akkor ha belassul, megcsinálom, hogy látványos legyen a változás. Egyelőre ugyanis nagyon gyors ez a Darky ROM is minden szempontból.
de már van 10.3 is azt nem próbálod ki?
Nem követem a Darky fórumát, akkor gondolkodom el majd váltáson, ha ennek baja lesz. Túlzottan is hibamentes és gyors ahhoz, hogy hozzányúljak. szerk: most beleültetted a bogarat a fülembe...
Na, azt hiszem átváltok(egy időre?) Darkyra... Bár nem vágom, hogy mi ez a telepítési útmutató
áruló
JVRnél járunk, akkor minek JVH? Hagyom a p**** és felteszek egy pannonos cuccost
Nekem JVQ alapú 10.2 van fenn. Először Ficeto RE, aztán arra Darky 10.2 EE. Kétszer telepítve, mert elbaftam. Perfekt.
van jvr es is a 10.3You are not allowed to view links. Register or Login
Az "előjátékot" nem értem
hátha segitYou are not allowed to view links. Register or Logindarky jvr kell azt hiszem és arra megyen fel.
OMG Srác rajzórát tart a bemutató videón? Azt nem tudod véletlenül, hogy merre van az ő alap JVRjük? Mert a "download"ban csak a módosított JVRvan...
Hát én a 10.3at szeretném feltenni... Rátoltam telóra egy JVR-t aztán kikapcsoltam a lagfixet, fel a Darkyt de nem indult el
Én is a ficeto RE-re tettem fel, a lagfixre figyelni kellett, hogy engedélyezve legyen, mert különben a darky rom nem bootolt be. Én is kétszer raktam fel Lehet, hogy este ráengedem a 10.3-at, no wipe.
épp tegnap töröltem le a gépemről de valahol meg kell leni darky stock jvr volt azt hiszem a neve.ez hátha segit.You are not allowed to view links. Register or Login
lehet hülye kérdés de azt hol kell engedélyezni.ithol vagyok szabin lehet én is meglesem én is áruló
én is áruló