Nekem sikerült egyből semmi gond nélkül.
Én raktam egy sima romot odinnal aztán odinnal kernel és cmw böl a darky.
Ujra kellett rootolni.
Első romom 9.3es darky aztán konyhás romok, majd ismét darky, mostanában pedig bezke féle rom volt fent.
sok hibát irtak bezkére de én semmit sem tapasztaltam. ezért nem tudok se jót se rosszat mondani. megy megy mint a többi csak ez full alap egyelőre. remélem hamarosan lesz vallami "extreme" rom is belőle. addig marad ez.
Azt nem tudom hogy a romokat hova tudják még tovább fejleszteni??? pengén megy sok custom rommal és amik mostanában is vannak, szerintem tökéletesen kihasználják a hardwert. lassan kiégek a napi romvadászattal és maradok egy kivül belül tetsző romnál. remélem egy darky 10.2es extreme lesz az
Köszi az infót, jelenleg a "Darky csapat" Ficeto Base ROM-ja van fent DC 2.7.3 kernellel, eddig ez vált be nekem a legjobban. Én nem vagyok egy exrém felhasználó munkahelyemen és otthon van PC-m így a kieső időben vagy ha úton vagyok használom, ami számomra azt jelenti hogy a jól használhatóság mellett fontos a standby állapotban a fogyasztás is. Ebben a tekintetben még van sok tennivaló a ROM-ok fejlesztésében. Darky-ék szépen haladnak ebben az irányban. Persze hogy van sok ROM, én is feltettm már jó párat, de sokban sajnos dominál a parasztvakítás.
Onnanfogjuk tudni hogy a final verzió van fent (vagy nagyon közeleg) a vasunkon, hogy nem kell buheránli, kernelt cserélni, RAM tweak vagy, aksi idő növeló settings stb. csak flash és használod. Csak sajnos van egy pici bökkenő, kevés az idő a fejlesztésre, mert közben kijön az új model és elviszi a feljesztés irányát. Ez a veszély itt is bekövetkezhet
mert itt az SG II és már piszkálja a fejelsztők fantáziáját. Annyi lehet a szerencsénk, hogy még túlságosan nem terjedt el a piacon.