Szia! Tudnál mondani pro/kontra dolgokat? Lehet, hogy kipróbálom Bezket, de nincs szivem egyelőre, mert mint mondtam, nálam, hangsúlyozom, nálam!, ez teljesen hibátlan, gyors. A GPS-e és az akksi ideje pedig verhetetlen.
Sajnos nekem korábban nem ment jól az SPB 3D, most meg már nincs is meg ( :-( ), hogy kipróbáljam, pedig én is nagyon szerettem az omnián. Itt állandóan licencet (pirulok rendesen...) kért, és kilépett. Azonkívül nagyon ette az akksit.
Szia! Az SPB-t Én megvettem, mivel szerintem azt 2600-at megéri. Viszont minden új ROM után újra kell telepíteni, mert valahogy a restore-ból nem működik jól. De mint írtad Te úgysem szoktál menteni.
Pro és kontra? Én először a Bezkét próbáltam. Nekem az a ROM is jobban megy voodooval. Gyorsabb, simább. Utána próbáltam ezt. Első körben a Juwe olyan mintha a Bezke FF változata lenne.
De most, hogy már egy napja CF-el megy ez is nálam, látom, hogy többet akadozik mint a Bezke. Igazából árnyalatnyi különbségekről beszélek, de szerintem észrevehető. Ma megjelent Fekete-fehér témája és szerintem jobban néz ki, mint Juwéjé. De minden szubjektív.
Az aksi időröl azért nem tudok tárgyilagos lenni, mivel már régebben vettem 3 plusz aksit és egy töltőt, mivel nincsenek illúzióim az energia tárolás mai szintjéről és szinte egész nap megy a kijelző. De így is az eddigi legjobb, kb 18-22 óra.
Persze beleszalattam már drámai config-okba, de azok kb addig is tartottak.
Szóval ha időd engedi próbáld ki Bezkét. Olvastam, hogy te is olyan előkészítéssel cserélsz romot, mint én ez talán lehet egy tárgyilagos alap az ítélethez.
Ja és a fenti aksiidőt mindig az SPB-vel tudja! Akku szempontjából a legádázabb config a voodoo és az SPB együtt, de így is ment az egész nap wifivwel, gps-el, 3g-vel, igo-val, telefonálásokkal, motoron mp3-al (voodoo sound-al) extra hangosan.