0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Most akkor tartalmazza ez a kernel a Voodoo Soundot, vagy sem? A Voodoo control, azt mondja nekem, hogy nem, de csomó helyen olvasni, hogy igen. Most akkor meg kell hozzá venni a Voodoo contols plust, vagy még simán nincs benne?
Meg kell venni. Ahogy maga az alkotó is írja.You are not allowed to view links. Register or Login
Azóta a másik fórumról beszereztem egy olyan voodoo kernelt amiben van laggfix, cwm és voodoo sound is... érdekes
Merthogy a kérdésed arra vonatkozott. A link amit betettem a "möszijő Voodoo" legújabb JVB kernele. Gyanítom, hogy a kernelei tartalmazzák a legújabb voodoo sound-ot (mivel Ő a gyártója) és ezt ott is írja. Ennek a kezelésére kell megvenni a control plus appot. Asszem. Én megvettem s gyönyörűen tudom is kezelni.
a sound hacket és fájlrendszer konvertálását is kezeli nálam a "voodoo control" free app
Aztnemtom. Amikor rámentem a supercurio kernelére először, elolvastam mit ír a cuccairól és egyből a plust töltöttem le.
na pont ezért írom le, hogy tudjátok!
sziasztok!mik a tapasztalatok a kernelről? mennyivel merül gyorsabban az aksi? szabadít fel ramot? mi az a voodoo sound? cwm-ből kell lagfixelni és rootolni?köszi
Figyelem! Az első bootolás sokáig is eltarthat, míg a kernel automatikusan Ext4-be konvertálja a partíciókat (5-10 perc)! A folyamatról nem szöveges, hanem hangalapú tájékoztatást kapsz (means beszél - rondzsy89 kiegészítése)!
Lagfix és a root automatikus, csak majd a superuser-t kell majd feltelepítened a market-ből! Voodoo sound-al teltebbek és tisztábbak lesznek a hangok (zene, film, rádió, stb...) fülesben! (Ha ezt aktiválni szeretnéd, akkor kell a Voodoo Controll Plus)Akksi... hát ez egyénfüggő.De amúgy az első hsz-ből az idézet:
Mik azok az idegesítő hangok? Beszél a telefonom indításkor?!
Hogy kell rootolni?
Marketről a You are not allowed to view links. Register or Login
állítólag van az új gingerhez is voodoo stock+hacks...(jvh)