0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
hát ha biztos vagy benne, hogy gyári ROM és kernel van fent és nincs rootolva sem, akkor viheted nyugodtan...
Sziasztok. Nem régen vettem egy Galaxy minit. Szeretnék rá telepiteni térképet. Köszönöm előre is ha valaki ajánl párat.
itt nagyjából mindent megtalálsz.Szerk. A link lemaradt:http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=1613.0[/quotKöszönöm! Meglesem
You are not allowed to view links. Register or Loginitt nagyjából mindent megtalálsz.Szerk. A link lemaradt:http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=1613.0[/quotKöszönöm! Meglesemja, hogy neked nem is térkép kell, hanem navigáció
Sziasztok!Tudna nekem segíteni valaki olyanban,hogy galaxy minihez hol találok alap és főzött ROM-okat,amiket le tudnék tölteni?Na meg hogy a telepítése ugyan úgy működik e,mint galaxy s-nél?.pit file ugyan az e?Üdv
8. oldal, 3. hsz.
Köszönöm a segítséget,holnap meg is próbálom.egyébként ugyan úgy kell a mininél is,mint a galaxy s-nél?Alap progi,majd root kernel,azt sd card-ról telepítés recoweryben?Üdv
sziasztok!volna egy kérdésem ami nektek eggyértelmü és már le van irva valamelyik oldalon de nemtaláltam.hozzájutottam egy galaxy minihez ami a tesómé volt igen olcsón és szoftvert frissítettem rajta.a kérdés az volna hogy az imei száma is megváltozott?ha igen annak örülnék mert levolt tiltva elvileg. mivel androidos telcsim még nemvolt így nemtom miért nemműködik igy sem. válaszokat előre is köszönöm.
Valaki dobna egy linket a legfrissebb T-mobilos romhoz, pls.Küldve az én teszt Galaxy Nexus-emről Tapatalk használatával.
akkor hogyan tudnám oldani a imei blokkolást? várom a választ
8. oldal, 3. hsz. Újabb még nincs tudomásom szerint.
Tapatalkon kicsit máshogy van a számozás. :-)Akkor vagy azt mondd meg, hogy hanyadik hozzászólás, vagy pedig, hogy a pc-n hány hozzászólás van egy oldalon. ;-) Küldve az én Galaxy Nexus-emről Tapatalk használatával.
Re: Galaxy Mini S5570 általános« Reply #177 Dátum: 2011, 11 23, 17:54:17 »
Köszönöm, így már mindjárt megtaláltam. :-) Van itt minden… csak TMH nincs. :-( Küldve az én Galaxy Nexus-emről Tapatalk használatával.
Akkor ez mi?T-Mobilos:Kód: [Válassz]You are not allowed to view links. Register or Login
Most olyan hülyének és vakegérnek érzem magam…Pedig átnéztem a 3. linket és nem leltem csak a vodásat, a telenorosat és a függetlent. Köszönöm! :-)Küldve az én Galaxy Nexus-emről Tapatalk használatával.