Szia!
Naná… ezért is kérdeztem a másik fórumon, hogy biztos sikerült-e. A quadrant nem mérvadó az sgs-re, de speedmod+lagfix esetén 1400-1500 körüli értéket kéne kapnod, ha még jól emlékszem.
A másik kérdésedre is a választ megkaptad. Maradjanak azok a mappák, sok vizet nem zavar és emiatt nem lesz lassabb a rendszer.
Hát, nekem csak 1300 körül ad (+- egy ötvenes). Látványos reccenéseket nem produkál a rendszer maga, de ilyen gondom már korábban sem volt nagyon, a 2.2.1 meg a Launcherpro elég gördülékennyé tették a dolgokat.
Ami eredetileg zavart, az az egyes appok lassú elindulása: pl. Dolphin HD (3-5 mp fehér képernyőő elindulás előtt), alkalmanként a telefonkönyv is, egy app listre az App List Backupban meg 20 mp-t is várni kell, és ha olyanja van (ez mondjuk ritka, nehezebben rajtakapható), akkor van 1-1 mp-s késés az ikon/kapcsolómegnyomás érzékelésében is.
Ami igazán megőrjít, ezt több helyen írtam, az az, hogy egyes játékokba kegyetlenül belelassul időnként, és ez nyilvánvalóan nem normális. Most a legdurvább állatorvosi ló a Tiny Bee Lite, ott minden átmenet nélkül felére, harmadára csökken a sebesség, ha olyanja van, de a Fish Food is csinál érdekes dolgokat.
Ez lehet, hogy nem randszer, hanem app-függő, de rohadtul idegesít.
Esetleg valami app foghatja a rendszeremet? ZDbox, Anysoft, Elixir widget, Fancy Widgets, K-9 mail, Noled, Skype, ami érdemben folyamatosan fut (ja, igen az Anysoft billentyűzet is tud horror lassú lenni mostanában). Ennyit el kellene bírnia, azt gondolom...