Hello!
Próbálkozom ACE-n a CM 10.1.3-mal. Gyors, stabil, testre szabható, de a memória korlátok ugyanúgy megmaradnak persze. A Link2SD-vel próbálkozom, amit régen pár ROM-nál már használtam. XDA-n találtam róla leírást, hogyan kell használni, milyen beállításokkal, hogyan formázzam az SD-kártya második partícióját, stb. A leírást követve a Titanuim Backup több, mint 1 GB belső memóriát mutatott. Most ugyanezt CM ROM-mal és a hozzá tartozó kernellel (ami támogatja az ext4-et is, de a FAT32-t mindenképp) nem tudom elérni. Ha meg így használom, akkor semmit nem helyez a második partícióra.
Próbálkozik valaki hasonlóval? Esetleg sikerült már elérnie valamit?
Üdv
G.
Sziasztok!
Megtaláltam a megoldást, röviden leírom, mi is a teendő (hátha másoknak segíthetek vele):
Recovery-ből telepítettem a CyanogenMod 10.1.3 modded [You are not allowed to view links.
Register or
Login] ROM-ot annak telepítési instrukciói szerint. Újraindítás előtt a következő lépések szükségesek: mount and storage-ban mount system, mount data, mount sd-ext. Utána telepítsük a script-et (letöltés: You are not allowed to view links.
Register or
Login, én az INT2EXT4+ script-et telepítettem, mivel EXT4-re formáztam a másodlagos partíciót és ez gyorsabb). Ezt követően újra mount and storage menüben unmount data és unmount sd-ext, majd format sd-ext. Ekkor jöhet az újraindítás. Megnéztem a Beállítások/Tárhely menüben a belső memóriát, 1 GB-os lett.
Természetesen root-olt, custom recovery-vel rendelkező ACE kell hozzá.
Az XDA-n lévő leírásban [You are not allowed to view links.
Register or
Login] ajánlanak egy SD-kártya sebességnövelő programot is [You are not allowed to view links.
Register or
Login], de nekem elég jók voltak a ROM beállításai.
Köszönöm Wortex ajánlását!
Üdv
G.